Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (4 μέλη και 72 επισκέπτες)

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Λοιπον... λεμε για το πιπινι την Ελενα στα τριδυμα... περασα και εγω πριν απο μερες γιατι εντυπωσιαστηκα με την εμφανιση. Ενταξει... απλα ειναι μικρη η κοπελα και δεν ξερει... δεν θα σε αναψει πχ, πρεπει να εισαι αναμμενος και σηκωμενος απο μονος. Σημερα πηγα μια βολτα να ξεπιαστω... και περασα απο το διορωφο το playboy που σαν χωρος ειναι απαραδεκτος αλλα ειχε ενα κοριτσακι την Καρμεν που πραγματικα ειναι μικρη ξανθουλα και εντυπωσιαστηκα. Μοιαζει σαν κοριτσακι οπως ειναι η γνωστη Λαρα και πιο μικρη. Εχει περασει κανεις να πει εντυπωσεις; Εμενα ο χωρος δεν μου αρεσει καθολου και δεν μπορω να αναψω-ενεργησω σε τετοιους χωρους...
Το playboy το μόνο σπιτάκι το οποίο βρωμάει

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τελικα μονο εγω σπαμαρω το θρεντ. Αλλοι κ αλλοι γραφουν οτι θελουν. Δεν πειραζει. Θα διαβαζουμε για τα μπουρδελα της Αθήνας σε θρεντ θεσσαλονικης.. Κ θα αφήνουμε να μας αποκαλουν μπουφους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Περασα απο γκολντεν λιπς σημερα και ειδα την αφροδιτη...σωμα οτι βλεπεται στις φωτο στο αλλο σαιτ..φατσα, δενδροποταμο μερια αλλα στο ομορφο! ηθελα να δω και την μικρη ελενα στα τριδυμα...αλλα δεν ειχε παει ακομα. Ξεχασα να παω και στο παρανταις να δω την ιταλιδα μας :buck2:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Ξερει κανενας ποτε θα γυρισει η Λαρα?
Κλειστο ηταν οταν περασα..κατα τις 12 μπορει να πηγαν ολοι μαζι διακοπες.

*Ξεχασα να γραψω πριν..τελευταια μερα δουλευει η σοφια σημερα..παει διακοπες για πολυ καιρο!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ο argyrotoxos ειδικη μετχειριση η μου φαινεται;; Απο admin εχω λαβει μειλ οτι τρολαρο. Αυτος καμια ειδοποίηση κ συνεχιζει

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Περασα απο γκολντεν λιπς σημερα και ειδα την αφροδιτη...σωμα οτι βλεπεται στις φωτο στο αλλο σαιτ..φατσα, δενδροποταμο μερια αλλα στο ομορφο! ηθελα να δω και την μικρη ελενα στα τριδυμα...αλλα δεν ειχε παει ακομα. Ξεχασα να παω και στο παρανταις να δω την ιταλιδα μας :buck2:
Ρουμάνα είναι η ντεμεκ Ιταλίδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βγαλε πρωτα την πανδημια ζωντανος και μετα μιλα λιπασμα νεκροταφειου ....υποψηφιο ψοφιμι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

?
Πάνε μπολιασου ρε κωλογερε,άχρηστο dna,έχεις καταντήσει όλα τα θρεντ καφενείο παλιοταγαρο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τα ψοφιμια σαν εσενα δεν μιλανε.Μονο κλανουν.
Ρε μεγαλε δεν χαλαρωνεις λίγο. Σοβαρα τωρα; Σκεφτεσαι αυτα που γραφεις κ πως χαρακτιριζεις αλλους;;; πολυ κοσμια σε ρωτω γτ κανονικά α θελεις με αλλον τρόπο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.979
Πόντοι
9.297
Μιλαει ασχημα ο azazel ρε illuzion3.
Ρε μεγαλε δεν χαλαρωνεις λίγο. Σοβαρα τωρα; Σκεφτεσαι αυτα που γραφεις κ πως χαρακτιριζεις αλλους;;; πολυ κοσμια σε ρωτω γτ κανονικά α θελεις με αλλον τρόπο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ξερει κανενας ποτε θα γυρισει η Λαρα?
10 μερες απο τα γενεθλια της...εφυγε την προηγουμενη τεταρτη οποτε υπολογιζε καπου δευτερα κοντα!!γενικα η λαρα θα γινει σαν την τουνπανιεθ γιατι περασε και σε σχολη οποτε θα αραιωσει απο φετος τις εμφανισεις και σιγα σιγα θα κανει εκτακτες εμφανισεις...

Τελευταία τροποποίηση:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
ΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΚΙΝΕΖΑΚΙΑ π ειναι σερβιτορες στα σουβλατζιδικα του δρομου της Σενκονκ!!
δηλαδη εχουν εντονα ασιατικα χαρακτηριστικα?Εγω παλι εχω αποθημενο με ασιατισες αρα μπορει να μου αρεσουν...

Τελευταία τροποποίηση:

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
δηλαδη εχουν εντονα ασιατικα χαρακτηριστικα?Εγω παλι εχω αποθημενο με ασιατισες αρα μπορει να μου αρεσουν...
Ναι ρε πολυ έντονα! Βγάζουν ματι αν τις δεις απο κοντα τις σχηστοματιδες απο τα chinaTown της Αθηνας!!!

mindreaver

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Την είδα σήμερα το πρωί αλλά δεν περασα. Ουκρανεζα είπε η τσατσα. ομορφη κοπέλα , μελαχρινή , ωραίο πρόσωπο μικρό βυζάκι και ποδαρες μοντελισιες. 40 το απλό 50 γυμνό κτλ
Ειναι υπερβολικά αδύνατη ή είναι όπως στις φωτογραφίες στο αλλο σαιτ;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τα ψοφιμια σαν εσενα δεν μιλανε.Μονο κλανουν.
Το ψοφίμια σαν εμένα γαμανε και ενημερώνουν σε σχέση με σένα το μπετοβλακα που γράφεις ότι μαλάκια σου κατέβει στο ακατοίκητο κεφάλι σου και δεν τρώω όλη τη μέρα μου εδώ μέσα σαν εσένα που δεν έχει αξία η ζωή σου μπολιασμενε μπούφο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.979
Πόντοι
9.297
Το ψοφίμια σαν εμένα γαμανε και ενημερώνουν σε σχέση με σένα το μπετοβλακα που γράφεις ότι μαλάκια σου κατέβει στο ακατοίκητο κεφάλι σου και δεν τρώω όλη τη μέρα μου εδώ μέσα σαν εσένα που δεν έχει αξία η ζωή σου μπολιασμενε μπούφο
Αλλη μια κλανια απο ενα ψοφιμι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom