ROGERMOORE
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 464
- Πόντοι
- 290
40 ναι...Δεν κάνει γυμνό,άλλη μια αποστειρωμενη,πόσο έχει το απλό 40€;
40 ναι...Δεν κάνει γυμνό,άλλη μια αποστειρωμενη,πόσο έχει το απλό 40€;
Το playboy το μόνο σπιτάκι το οποίο βρωμάειΛοιπον... λεμε για το πιπινι την Ελενα στα τριδυμα... περασα και εγω πριν απο μερες γιατι εντυπωσιαστηκα με την εμφανιση. Ενταξει... απλα ειναι μικρη η κοπελα και δεν ξερει... δεν θα σε αναψει πχ, πρεπει να εισαι αναμμενος και σηκωμενος απο μονος. Σημερα πηγα μια βολτα να ξεπιαστω... και περασα απο το διορωφο το playboy που σαν χωρος ειναι απαραδεκτος αλλα ειχε ενα κοριτσακι την Καρμεν που πραγματικα ειναι μικρη ξανθουλα και εντυπωσιαστηκα. Μοιαζει σαν κοριτσακι οπως ειναι η γνωστη Λαρα και πιο μικρη. Εχει περασει κανεις να πει εντυπωσεις; Εμενα ο χωρος δεν μου αρεσει καθολου και δεν μπορω να αναψω-ενεργησω σε τετοιους χωρους...
Κλειστο ηταν οταν περασα..κατα τις 12 μπορει να πηγαν ολοι μαζι διακοπες.Ξερει κανενας ποτε θα γυρισει η Λαρα?
Ρουμάνα είναι η ντεμεκ ΙταλίδεςΠερασα απο γκολντεν λιπς σημερα και ειδα την αφροδιτη...σωμα οτι βλεπεται στις φωτο στο αλλο σαιτ..φατσα, δενδροποταμο μερια αλλα στο ομορφο! ηθελα να δω και την μικρη ελενα στα τριδυμα...αλλα δεν ειχε παει ακομα. Ξεχασα να παω και στο παρανταις να δω την ιταλιδα μας
Πάνε μπολιασου ρε κωλογερε,άχρηστο dna,έχεις καταντήσει όλα τα θρεντ καφενείο παλιοταγαροΒγαλε πρωτα την πανδημια ζωντανος και μετα μιλα λιπασμα νεκροταφειου ....υποψηφιο ψοφιμι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
Βγαλε πρωτα την πανδημια ζωντανος και μετα μιλα λιπασμα νεκροταφειου ....υποψηφιο ψοφιμι.
?
Ρουμάνα είναι η ντεμεκ Ιταλίδες
Αλβανία * 100% και τσεκαρισμενο..
Ρε μεγαλε δεν χαλαρωνεις λίγο. Σοβαρα τωρα; Σκεφτεσαι αυτα που γραφεις κ πως χαρακτιριζεις αλλους;;; πολυ κοσμια σε ρωτω γτ κανονικά α θελεις με αλλον τρόπο.Τα ψοφιμια σαν εσενα δεν μιλανε.Μονο κλανουν.
Ρε μεγαλε δεν χαλαρωνεις λίγο. Σοβαρα τωρα; Σκεφτεσαι αυτα που γραφεις κ πως χαρακτιριζεις αλλους;;; πολυ κοσμια σε ρωτω γτ κανονικά α θελεις με αλλον τρόπο.
10 μερες απο τα γενεθλια της...εφυγε την προηγουμενη τεταρτη οποτε υπολογιζε καπου δευτερα κοντα!!γενικα η λαρα θα γινει σαν την τουνπανιεθ γιατι περασε και σε σχολη οποτε θα αραιωσει απο φετος τις εμφανισεις και σιγα σιγα θα κανει εκτακτες εμφανισεις...Ξερει κανενας ποτε θα γυρισει η Λαρα?
Las Vegas στο βάθος στο 3ο...εκεινο το ξεκωλο η μανταλενα που ειναι?
α δουλευει ακομα δλδ?Las Vegas στο βάθος στο 3ο...
δηλαδη εχουν εντονα ασιατικα χαρακτηριστικα?Εγω παλι εχω αποθημενο με ασιατισες αρα μπορει να μου αρεσουν...ΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΚΙΝΕΖΑΚΙΑ π ειναι σερβιτορες στα σουβλατζιδικα του δρομου της Σενκονκ!!
Ναι ρε πολυ έντονα! Βγάζουν ματι αν τις δεις απο κοντα τις σχηστοματιδες απο τα chinaTown της Αθηνας!!!δηλαδη εχουν εντονα ασιατικα χαρακτηριστικα?Εγω παλι εχω αποθημενο με ασιατισες αρα μπορει να μου αρεσουν...
Ειναι υπερβολικά αδύνατη ή είναι όπως στις φωτογραφίες στο αλλο σαιτ;Την είδα σήμερα το πρωί αλλά δεν περασα. Ουκρανεζα είπε η τσατσα. ομορφη κοπέλα , μελαχρινή , ωραίο πρόσωπο μικρό βυζάκι και ποδαρες μοντελισιες. 40 το απλό 50 γυμνό κτλ
Το ψοφίμια σαν εμένα γαμανε και ενημερώνουν σε σχέση με σένα το μπετοβλακα που γράφεις ότι μαλάκια σου κατέβει στο ακατοίκητο κεφάλι σου και δεν τρώω όλη τη μέρα μου εδώ μέσα σαν εσένα που δεν έχει αξία η ζωή σου μπολιασμενε μπούφοΤα ψοφιμια σαν εσενα δεν μιλανε.Μονο κλανουν.
Αλλη μια κλανια απο ενα ψοφιμι....Το ψοφίμια σαν εμένα γαμανε και ενημερώνουν σε σχέση με σένα το μπετοβλακα που γράφεις ότι μαλάκια σου κατέβει στο ακατοίκητο κεφάλι σου και δεν τρώω όλη τη μέρα μου εδώ μέσα σαν εσένα που δεν έχει αξία η ζωή σου μπολιασμενε μπούφο