Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
... Και επειδή, ως συνήθως, ''Τρελό Αγόρι κερνάει, Τρελό Αγόρι πίνει'' σ'αυτό το thread, σας στέλνω την αναφορά της Κυριακής όπως σας είχα υποσχεθεί, μιας και το θέμα έφυγε άδοξα από την επικαιρότητα!!!

Τέλος πάντων, η Κυριακή ήταν μια τελείως διαφορετική μέρα με εμένα να το δίνω στην κοπέλα που ονομάζω πλέον Rookie της αγωνιστικής!!! Αφού περιπλανήθηκα και είμουν έτοιμος να φύγω ''άχυτος'' για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ή σκεφτόμουν να το δώσω κάπου που δεν θα είμουν σίγουρος, στο τελευταίο σπίτι, είδα ... εκείνη!!!

Πάμε στα αγωνιστικά και θα δείτε τι εννοώ!

Η βόλτα έλαβε χώρα 19:00 - 20:00 και συνέβησαν τα κάτωθι

Ταντάλου 9, ήταν η γυφτογκόμενα με το see-thru τοπάκι. Ψηλή, μελαχρινή, όμορφη, αλλά ... γυφτογκόμενα! Πάμε παρακάτω.

Ταντάλου 8Α, ήταν η χαμογελαστή Πολωνεζίτσα (ευχαριστούμε τον φίλο για την διόρθωση) με τη μεγάλη πελατεία, το καλό service και την όμορφη εμφάνιση. Την έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και δυστυχώς δεν υπάρχει χημεία μεταξύ μας αν και η κοπέλα είναι πολύ φιλότιμη και σέξυ. Τέλος πάντων, τα θετικά που έχουν καταθέσει οι συναγωνιστές για το καθαρόαιμο κοκκινομάλικο κοντοπούτανο, ισχύουν. Μάλιστα την Κυριακή φορούσε μαύρο κυλοτάκι με καουμπόϋκο παντελόνι με σιρίτια (πλέον το έχει καθιερώσει)! Δεν ήταν ακριβώς παντελόνι, ήταν ένα ρούχο το οποίο κάλυπτε τα πόδια αφήνοντας τον κώλο απ'έξω! Το έχω δει μόνο σε ταινίες! Αυτό που φορούσε το Πολωνεζάκι ήταν μαύρο με στρασάκια και ήταν πολύ σέξυ! Ίσως και να έμπενα (ειδικά την συγκεκριμένη Κυριακή που δεν έβρισκα κάτι ιδιαίτερο), ίσως και να μπω κάποια φορά στο μέλλον! Είδωμεν! Βαθμολογία 7 από παλιά (ίσως να την αδικώ!)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία πάρα πολύ ψηλή κοπέλα με πολύ μακριά καστανά μαλλιά που με είχε κακογαμήσει πριν καιρό. Όμορφη κοπέλα, πολύυυυυ ψηλή με ωραίο ντύσιμο, αλλά κρύα στο δωμάτιο με χαλαρό κρέας (ένδειξη απώλειας βάρους!) και ... δεν βγάζει τα ρούχα της στο δωμάτιο ρε γαμώτο!!! Την συστήνω σε ποδολάγνους! Στα ''συν'' του μαγαζού το ''soundtrack'' με τον Τάσαρο Μπουγά να τραγουδάει τη μεγάλη του επιτυχία ''πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως ... άφαντος γίνεται ο μισθός''!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Είναι δυνατόν να συγκεντρωθείς στο γαμίσι με τέτοιο άσμα???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Βαθμολογία κοπέλας 5 (από παλιά)

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν το κοντούλι νεαρό και μελαχρινό του Σαββάτου με το ωραίο τουρλάκι το οποίο δεν έτυχε ποτέ να ... χαρώ! Είναι μάλλον Ρουμανάκι και παλιά είχα ακούσει έναν συνγαμιστή που είχε βγει από συνέβρεση με τη συγκεκριμένη κοπέλα και είχε πει ότι ήταν μέτρια. Αυτό το σχόλιο με έχει ''στοιχιώσει'' για την εν λόγω περίπτωση! Πάμε παρακάτω

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε το μικροκαμωμένο Ανατολικοευρωπαιάκι του Σαββάτου που είχα πάρει παλιά! Μελαχρινό με ωραίο λεπτό κορμάκι και πολύ όμορφο πρόσωπο με μπλε μάτια, όμως είναι κάπως μέτρια στο δωμάτιο. Βαθμολογία 6,5-7

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε μια παγερά αδιάφορη καστανόξανθη με κοντό μαλλί η οποία δεν με τραβάει καθόλου να δοκιμάσω!!! (μη με πείτε ότι αυτή είναι η τσιμπουκο-Αφροδίτη!?!?!?!?)

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν η γνωστή από παλιά Ρωσσιδόφατσα, ξανθιά και παγερά όμορφη (οξύμωροοοο!!!) την οποία αναζητούσε κάποιος συναγωνιστής μέσα από το site. Φορούσε άσπρες μπότες οι οποίες ''αγκαλιάζαν'' το καλάμι μόνο από τα πλαϊνα, ενώ από μπροστά, έβλεπες τα κορδόνια που το κρατούσαν δεμένο στο πόδι! Πολύ designάτη η δικιά σου, δικιέ μου  :dancing: :jerking: :dancing: :jerking:!!! Ξανθιά, λεπτή και εύθραυστη με καλό πακέτο αλλά ... δεν κάνει κλικ ρε γαμώτο!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η ρωσσιδονταρντάνα με το μαλλί κουβαρίστρα για την οποία έχουν γραφτεί πολλά καλά (από άλλους). Σκεφτώμουνα να μπω χθες αλλά ... ανακάλυψα θυσαυρό στο τελευταίο σπιτάκι. Ο Μουλινές δεν άλλαξε καθόλου! Περιμένει εναγωνίως τον Μποτόφιλο (φορούσε άσπρες μπότες). Ρώτησα την Cha-Cha Frau αν θα δουλέψει καθόλου η Χριστίνα, (το γνωστό μου κόλλημα με την φημισμένη πλέον Ρουμάνα MILF με τον ασυνήθιστα σφιχτό πάτο και την φάτσα ''Κατερίνας Στανίση'') και με είπε ότι θα δουλέψει αύριο (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα 5/2) πρωινή βάρδια (μέχρι τις 19:00 - 20:00, όποιος προλάβει!)

Το ΠΟΛΥ απομακρυσμένο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... εξελήσετε σε ΣΟΥΠΕΡ σπίτι!!! Εκεί τον είχα σφυρίξει πριν καμιά 15αριά μέρες στο άλλο μου κόλημα, την Στελλάρα την γυφτοπούλα και στο καπάκι μετά, πριν από μία βδομάδα είχα βρει ένα ψηλό, χαμογελαστό και πολλά υποσχόμενο μωρό! Ανέβαινα την θρυλική Προμηθέως και σκεφτόμουνα (ή μάλλον ... προσευχόμουνα) να βρω την Στελλάρα ή την καινούργια γκομενίτσα μήπως και καλογαμήσω γιατί είμουν ιδιαίτερα ... φορτισμένος και δεν άντεχα να φύγω άχυτος και πάλι! Ζοφερές σκέψεις μπαίναν στο μυαλό μου καθώς διέσχιζα τη Μοναστηρίου και με βασάνιζε το ενδεχώμενο να πετύχω την πανανόητη Ρωσσίδα που είχα βρει χθες ή κανένα άλλο κρυόπλασμα! Εν πάσει περιπτώσει, αφού ανέβηκα τα φρεσκοβαμμένα σκαλοπάτια αυτού του ... ναού του έρωτα και έπαιρνα τζούρα από το ''Νο 3 της Vernilak, κοντοστάθηκα στην είσοδο, πίεσα το πόμολο, έσπρωξα την πόρτα και μπήκα. Για καλή μου τύχη βρήκα το χαμογελαστό, ψηλό, μελαχρινό μωρό που είχα δει και πριν 1 βδομάδα, με το τατού στο δεξί νεφρί! ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!!! Έδωσα τα 30? και μπήκα μέσα, ενώ ήδη το μωρό περιποιώταν ... λέμαργα τον δίπλα! Μιλάμε για ''μεγάλη τραγουδιάρα''!!! Οι ''άριές'' της ακουγώτανε παντού!!! Ηχιτικά εφφέ by Steven Spielberg!!! Φυσικά και με έφτιαξε ΑΠΕΙΡΑ το σκηνικό, όχι ότι το χρειαζόμουνα βέβαια!!! Δεν έβλεπα την ώρα να την γαμήσω!!! Δεν άργησε να φανεί το μωρό. Τα ''τραγούδια'' τα άρχισε από την πίπα, στην οποία δούλευε το χεράκι της λίγο πιο πολύ απ'ότι μ'αρέσει. Μετά από 2-3 λεπτά (ίσως να ήταν πολύ ... λιγότερο, αλλά όταν είσαι μέσα φαίνεται πολύ), παράτησε το καυλιτζέκι και ανέβηκε για καβάλα! Η στάση αυτή είναι για μένα (λάτρη του πισωκολλητού) από τις πιο άβολες, μιας και δεν ελέγχεις τον ρυθμό αλλά η συγκεκριμένη ήταν μέγα ταλέντο!!! Έχει μακριά πόδια, μέσα από τα οποία μπορείς να βάλεις τα χέρια σου, να της πιάσεις τα κωλιά και να ελέγχεις εσύ το παιχνίδι! ''Τραγούδι'' στη διαπασόν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ και τελείωμα σε καμιά 20αριά χτυπήματα, όχι ότι τα μετρούσα, αλλά μην μας πουν και κοκοράκια!!! Με λίγα λόγια ... το καταφχαριστήθηκα! Μόλις τελείωσε, με φίλησε στο μάγουλο και όσο ντυνώταν την ρώτησα πως την λένε (Χριστίνα κι αυτή!!!) και αν θα δουλέψει εκεί. Με είπε ότι θα βρίσκεται στο μαγαζί στη βραδυνή βάρδια (μετά τις 19:00!), οπότε μπουρδελιάρηδές μου, σπεύστε και πείτε μου εντυπώσεις!!!
Γαμίσι με πέταλα λοιπόν, βαθμολογία: 8,5!

Αυτά

ΥΓ: Δεν ενημερώσατε ακόμα για την Αφροδίτη!!!

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
μετά από μία σχετικά μακριά αποχή επανέρχομαι με τις παρακάτω κριτικές ( για να μην λεει και το τρελό αγορι ότι δεν συμμετέχουμε :

κεφαληνιας : επισκεψη απογευματινή σε ενα χωρο ομολογώ τον καλύτερο στην πολη μας . "κοπέλα" εκ ολανδίας κατα την τσατσα , ψηλή, ξανθιά , μέτριο στήθος και καλούτσικο κωλαράκι . επιλογή 50Ε και είσοδος στο studio !!!! φρεσκαριζμα με ενα ντουζακι και αναμονη ! η συνεχεια ηταν δυστυχώς (για την περιπτωσή μου ) απογοητευτικη . τσιμπουκι είχαμε να λέγαμε , για γλυφομουνι ούτε για πλακα ( εβαζε τα χερια στα μπουτια της )  και στησιμο στα τεσσερα που εαν γουσταρεις θεα , δεν ηταν και ασχημη .

26ης οκτωβριου 52: επισκεψη μεσημεριανη με αρκετο κοσμο στην αναμονη επειδή κοροβαγκου και ανδ.γεωργιου ήταν κλειστά . η κοπέλα "ευα" , μετριο υψος , μελαχρινη, ασπρη επιδερμιδα , καλό στηθος και ωραιος κωλος. είσοδος με επιλογή 50Ε ( μασαζ και σεξ - οχι γλυψιμο ) . η συνεχεια ηταν καλή : ωραιο μασαζ και με αφθονη θεα ( μετα απο επιθυμια μου ) , καλό τσιμπουκακι και τέλος ιεραποστολικο τελείωμα με τα ποδαρακια στους ώμους .

αυτα εν ολίγης. 
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
26ης οκτωβριου 52: επισκεψη μεσημεριανη με αρκετο κοσμο στην αναμονη επειδή κοροβαγκου και ανδ.γεωργιου ήταν κλειστά . η κοπέλα "ευα" , μετριο υψος , μελαχρινη, ασπρη επιδερμιδα , καλό στηθος και ωραιος κωλος. είσοδος με επιλογή 50Ε ( μασαζ και σεξ - οχι γλυψιμο ) . η συνεχεια ηταν καλή : ωραιο μασαζ και με αφθονη θεα ( μετα απο επιθυμια μου ) , καλό τσιμπουκακι και τέλος ιεραποστολικο τελείωμα με τα ποδαρακια στους ώμους .

αυτα εν ολίγης. 

Από την περιγραφή καταλαβαίνω ότι η Ευά είναι η γνωστή από τα παλιά Εύα η Ρουμάνα η οποία είναι ΑΣΤΕΡΙ! Γαμισάκι 30? με την Εύα να τα δίνει όλα! Πρόσχαρη και φοβερή επαγγελματίας! Τιμά τον χώρο των κόκκινων σπιτιών!

Το πήγαν 50? το γαμίσι οι απατεώνες? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
 

skoump

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Για σας κανένα καλό κόλπο Θεσσαλονίκη για μάζας και τα υπόλοιπα. 
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Για σας κανένα καλό κόλπο Θεσσαλονίκη για μάζας και τα υπόλοιπα. 
skoump ψαξε λιγακι στο φορουμ...εισαι τοσο νεος (2 μηνυματα και τα θελεις ολα ετοιμα...
και ξυρισμενο που λενε....
 

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Μηνύματα
117
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας καυλιάρηδες συνάδελφοι τι κάνετε? Λοιπόν καταρχήν θέλω και εγώ να συμφωνήσω νε το trelo agori για το Χριστινάκι(Το ψηλό και αδύνατο), πραγματικά η κοπέλα επρεπε να γινει τραγουδίστρια, φοβερή φωνή και πολύ καλή περιποίηση. Μόνη μου ένσταση το τελείως ανύπαρκτο βυζί της, όταν όμως βλέπεις τον εξαίσιο κώλο της τοτε τα ξεχνάσ τελείως. Ξέρει κανείς από που είναι? Οταν τη ρώτησα μου είπε <<ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ>>  :jerking:  :jerking:  :2funny: και εγω της ειπα, απο κει ερχομαι!
Anyway, αυτη που αναζητώ εγω ειναι η Βικτώρια, η ξανθιά γυμνασμένη Ρωσίδα που ήταν αναμεσα στο ανορθόγραφο και το πρασινο σπιτακι. Φορούσε πάντα μποτες και πάντα επαιζε δυνατα trance μουσική. Ειλικρινά δε συγκρίνεται καμία μαζί της,  πραγματικά χαιρόσουν να την πηδάς, δυστυχώς ομως έχω χάσει τα ίχνη της απο τότε που εκλεισε το σπίτι της :headbang:.
Κάποιος που να έχει νέα της???
 

pornofun

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
83
Like
0
Πόντοι
0
Τρελό αγόρι η Αφροδίτη είναι μία ξανθιά χαμογελαστή κοπέλα στο μπλέ σπίτι,την έχω πετύχει μόνο μεσημέρι,ίσως είναι η ξανθιά που είδες το σάββατο στις 12.00
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.732
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Γειά χαρα μόλις έκανα εγγραφή και ήρθα στην παρέα σας.
Διάβασα κι εγώ εδώ για την Στέλλα στην προμηθέως 34 και πήγα για πρώτη φορά στις 31 Ιανουαρίου αλλά ήτανε η Χριστίνα που αναφέρθηκε πιο πάνω απ'το τρελό αγόρι. Εξαιρετική κοπέλα, χωρίς να βιάζεται με άφησε ικανοποιημένο. Επίσης και η chacha δεν ήτανε ιδιότροπη και η συμπεριφορά της μια χαρα.

Η κοπέλα στο απομακρισμένο που λέτε (Η Γαλλίδα) είναι Βελγίδα και τη λένε Καίτη. Της έκανα κατάθεση 5-6 φορές και δεν έμεινα με καθόλου άσχημες εντυπώσεις. Μ'αρέσει που λέει "και τώγα γκύμναστική!!!" Επίσης της είπα να μιλάει Γαλλικά κι άρχισε εκει τα oui oui  :dancing: και δε συμαζεύεται. γουσταρα απίστευτα.  :2funny:

Επίσης ψάχνω για ένα δικό μας κοριτσάκι που δούλευε πριν ένα περίπου χρόνο στην Σαπφούς στο σπιτάκι (αυτό που τώρα είναι κλειστό) που είναι απέναντι απο ένα γυφτόσπιτο. Τη λένε Κλειώ και είναι μικρούλα Ελληνίδα. Είχε 5-6 κιλάκια παραπάνω και έβαζε πάντα κάρτες της στο κομοδίνο. (μπλέ κάρτες με κόκκινα γράμματα) Με 50 ευρώ έκανε ξεσκούφωτο τσιμπούκι περίπου 5-6 λεπτά και μετά έλεγε με παθιάρικη φωνή στ'αυτί "Αχ, χώστο μουυυυ!!" με το 50ευρο καθότανε περίπου 18-20 λεπτά και έγλειφε και τα αρχ.
Ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτό το κοριτσι;;;
Μιλάμε όσο ήτανε αυτη εκεί πήγαινα κατευθείαν χώρις τη συνηθισμένη βόλτα. της βάζω 9,5/10
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Anyway, αυτη που αναζητώ εγω ειναι η Βικτώρια, η ξανθιά γυμνασμένη Ρωσίδα που ήταν αναμεσα στο ανορθόγραφο και το πρασινο σπιτακι. Φορούσε πάντα μποτες και πάντα επαιζε δυνατα trance μουσική. Ειλικρινά δε συγκρίνεται καμία μαζί της,  πραγματικά χαιρόσουν να την πηδάς, δυστυχώς ομως έχω χάσει τα ίχνη της απο τότε που εκλεισε το σπίτι της :headbang:.
Κάποιος που να έχει νέα της???

Λες για μία ξανθιά με τον αέρα ''στριπτηζούς''! Αυτή πράγματι έχει χαθεί! Την είχα πετύχει πριν καιρό στο σπιτάκι απένεντι από το ανορθόγραφο. Απορώ τι σας αρέσει σ'αυτή την κοπέλα! Πέρα από το ωραίο στήσιμο κορμιού, ο κώλος της ήταν πεσμένος και χαλαρός, δεν στηνώταν καλά στο πισωκολητό, ενώ και η πίπα της δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο! Από την άλλη όμως ... γούστα είναι αυτά! Η δικιά μου βαθμολογία για την συγκεκριμένη κοπέλα είναι 6,5 (επιοικώς) και η συνησφορά μου στην προσπάθεια ανέβρεσής της ... μηδενική!

Καλώς τον νέο φίλο p900 ο οποίος φαίνεται να είναι και καλός στις περιγραφές! Μας έχεις εξάψει την περιέργεια μ'αυτή την Κλειώ! Στο γωνιακό Σαπφούς με Προμηθέως που είναι κλειστό και είχε κάρτες στο λόμπυ πριν ένα χρονο ... χμμμμ! Ελληνίδα με ελάχιστα παραπάνω κιλά ... χμμμμ! Μελαχρινή, ξανθιά, καστανή, κοκκινομάλλα, ψηλή, κοντή, με τατού, κάποιο χαρακτηριστικό στην εμφάνιση (βυζί, κώλος)? Γίνε συγκεκριμένος? ΩΕΩ? Φαντάζομαι κάποια (η οποία δουλεύει ακόμα στην περιοχή και την οποία πασάρουν για ελληνίδα). Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω χωρίς να έχω επιπλέον στοιχεία για την εμφάνισή της.

Όσο για το Αφροδιτόνι, ευχαριστώ τον φίλο πορνοφαν για την πληροφορία. Η εν'λόγω ΄κοπέλα έχει ήδη μπει στην λίστα των ''προς εξέταση'' περιπτώσεων! Θα έχετε νέα σύντομα!
 

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
232
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Αφου εχουμε γινει Ερυθρος Σταυρος και ψαχνουμε παλιες πουτανες, να βαλω κι εγω την καψουρα μου:

Ποιος εχει δει την Μαιρουλα??Οι παλιοι σιγουρα την ξερουν, δεν χρειαζεται περιγραφη, η Μαιρουλα ηταν μια!!!Εχει δουλεψει σε παρα πολλα σπιτια την τελευταια δεκαετια και τελευταια φορα την πετυχα στην Προμηθεως 34 πριν απο κανενα χρονο..
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Ποιος εχει δει την Μαιρουλα??Οι παλιοι σιγουρα την ξερουν, δεν χρειαζεται περιγραφη, η Μαιρουλα ηταν μια!!!Εχει δουλεψει σε παρα πολλα σπιτια την τελευταια δεκαετια και τελευταια φορα την πετυχα στην Προμηθεως 34 πριν απο κανενα χρονο..

Respect στη θέση σου να μην θες να περιγράψεις τη Μαιρούλα, αλλά δεν θα μας πεις τουλάχιστον τι κάνει ''καλά'' για να μας δελεάσεις?

Ο συνδυασμός Τζων Τίκη και ʼρχοντα των Δαχτυλιδιών, με λλλλιγώννννει και με σκοτώννννει!!!
 

pornofun

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
83
Like
0
Πόντοι
0
Θα θυμήσω μία παλιά αγαπημένη πουτάνα,Κέλλυ:Ξανθό σγουρό μαλλί,ωραίο σώμα,δεν έβγαζε το σουτιέν στο δωμάτιο και δούλευε πριν 1,5 χρόνο στο μπουρδέλο δίπλα στο ΔΙΑΣ,το συγκεκριμένο μπουρδέλο έχει κλείσει εδώ και καιρό,είναι ένα σπίτι με στενό "χωλ" μόλις μπαίνεις!Όποιος ξέρει την Κέλλυ ας γράψει
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Ποιος εχει δει την Μαιρουλα??Οι παλιοι σιγουρα την ξερουν, δεν χρειαζεται περιγραφη, η Μαιρουλα ηταν μια!!!Εχει δουλεψει σε παρα πολλα σπιτια την τελευταια δεκαετια και τελευταια φορα την πετυχα στην Προμηθεως 34 πριν απο κανενα χρονο..
[/quote]
Ολοι εχουμε γευθει την Μαιρουλα απ οτι δείχνουν τα πραγματα..
Μιλαμε γιά την σιτεμένη Μαιρούλα με τα παχακια της και το υπερεκφυλισμενο μακιγιαζ?
Τελευταια φορα την πήρα τελη Δεκεμβρη 2004  στο Τανταλου
διπλα απο το γωνιακό που εχει κλεισει
Κ.α.τ.α.π.λ.η.κ.τ.ι.κ.ο.!!! γαμισι και πλήρωσα και εξτρα για κωλαρακι ολα τοτε 30ε  
Για να λέμε και καμιά καλή φαση :
Την επαιρνα απο κώλο και μου αρπάζει το δεξι χέρι μου και  το βάζει πάνω στο μουνί της και αρχιζει να τρίβεται και να βογγαει
Αυτο ηταν ...Δεν αντεξα το ηφαίστιο εσκασε μεσα στην κωλάρα της
Εχω να την δω απο τοτε  ..τελη Δεκέμβρη 2004
Αν την πετυχω  φυσικά και θα ενημερώσω τους μερακλήδες συναδελφους αμέσως!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Θα θυμήσω μία παλιά αγαπημένη πουτάνα,Κέλλυ:Ξανθό σγουρό μαλλί,ωραίο σώμα,δεν έβγαζε το σουτιέν στο δωμάτιο και δούλευε πριν 1,5 χρόνο στο μπουρδέλο δίπλα στο ΔΙΑΣ,το συγκεκριμένο μπουρδέλο έχει κλείσει εδώ και καιρό,είναι ένα σπίτι με στενό "χωλ" μόλις μπαίνεις!Όποιος ξέρει την Κέλλυ ας γράψει

Τη μόνη γκόμενα που θυμάμαι (στο ξανθό της) σ'αυτό το σπιτάκι που περιγράφεις, είναι μια κοντούλα ξανθιά (ίσιο μαλλί όμως) γυμνασμένη Ολλανδέζα με ''παπιέ'' κωλλαράκι, κάμποσα ταττού και υπέροχο τσιμπούκι! Μετά θυμάμαι μία περίπτωση κατά την οποία η τσατσά έλεγε στον κόσμο ''θα στο γλύφει σαν παγωτάκι ψηλεεεε''!!! Ούτε καν φάτσα δεν θυμάμαι αλλά ήταν ένα μπάζο και μισό!

Ολοι εχουμε γευθει την Μαιρουλα απ οτι δείχνουν τα πραγματα..
Μιλαμε γιά την σιτεμένη Μαιρούλα με τα παχακια της και το υπερεκφυλισμενο μακιγιαζ?
Τελευταια φορα την πήρα τελη Δεκεμβρη 2004  στο Τανταλου
διπλα απο το γωνιακό που εχει κλεισει
Κ.α.τ.α.π.λ.η.κ.τ.ι.κ.ο.!!! γαμισι και πλήρωσα και εξτρα για κωλαρακι ολα τοτε 30ε  
Για να λέμε και καμιά καλή φαση :
Την επαιρνα απο κώλο και μου αρπάζει το δεξι χέρι μου και  το βάζει πάνω στο μουνί της και αρχιζει να τρίβεται και να βογγαει
Αυτο ηταν ...Δεν αντεξα το ηφαίστιο εσκασε μεσα στην κωλάρα της
Εχω να την δω απο τοτε  ..τελη Δεκέμβρη 2004
Αν την πετυχω  φυσικά και θα ενημερώσω τους μερακλήδες συναδελφους αμέσως!!

Μη με πείτε ότι είναι η τραγική μελαχρινή φυγούρα που δούλευε με τσάτσο τον ''κυρ Λευτέρη'' και διαφήμιζε έντονα το ότι δίνει κώλο!!! Κοντό μαύρο μαλλί, βυζί-τιράντα με ρόγα-χιλιόευρω σε κέρμα και μεγάλο κώλο με στρίγκ ζωζμένο στο νεφρί σαν τον Αυλωνίτη! Ηλικία >50!!! Παλικάρια, έχετε ξεφύγει! Πάντα απορούσα γιατί έχει τόσο κόσμο η συγκεκριμένη ''γυναίκα''!!!

Είστε πολύ μπροστά λέμεεεε!!!

Βάλτε κι άλλα τέτοια quiz, τα γουστάρω πολύ!
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ας καταθεσω κι εγω την χθεσινοβραδυνη μου εμπειρια...
Η ωρα ηταν 4 το πρωι μετα απο 2-3 μπυρακια εσκασα μυτη...τι απογοητευση ηταν αυτη...παρε τη μια βροντα την στην αλλη...
μια μπαζοαραπινα...μια σιχαμενη ξανθια...σκατα γενικως!
δυο γκομενες ευτηχως ξεχωριζαν...η πρωτη ηταν απεναντι απο το ερως οπου θα τον εριχνα αλλα γινοταν χαμος.κοντο μικροκαμωμενο μελαχρινακι με ωραιο κολιδι και βυζακι...η αλλη ηταν χαμηλα στην προμηθεως.Μελαχρινουλα,μακρυ μαλλι με πολυ καλο σωματακι....θα την χαρακτηριζα ομορφουλα αλλα λιγο τα δοντακια της με χαλασαν...τεσπα τι πολλα και λιγα τον σβουριξα εκει...γαμουσα κανα δεκαλεπτο κι ας ειχα να παω καιρο στα μπουρδελα οπου παντα χυνω τσακ μπαμ....δεν ξερω αν εφτεγε η ψυχολογια μου αλλα οσο δεν εχυνα και ενιωθα οτι η γκομενα ηθελε να φυγει ξενερωνα...Ωσπου μονος μου της ειπα,θες να φυγεις?και μου απανταει ''πρεπει να φυγω''...οποτε της λεω φυγε και σε ευχαριστω...πεταξε το τριανταρι χωρις να δω χαιρι.....
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Τη μόνη γκόμενα που θυμάμαι (στο ξανθό της) σ'αυτό το σπιτάκι που περιγράφεις, είναι μια κοντούλα ξανθιά (ίσιο μαλλί όμως) γυμνασμένη Ολλανδέζα με ''παπιέ'' κωλλαράκι, κάμποσα ταττού και υπέροχο τσιμπούκι! Μετά θυμάμαι μία περίπτωση κατά την οποία η τσατσά έλεγε στον κόσμο ''θα στο γλύφει σαν παγωτάκι ψηλεεεε''!!! Ούτε καν φάτσα δεν θυμάμαι αλλά ήταν ένα μπάζο και μισό!

Μη με πείτε ότι είναι η τραγική μελαχρινή φυγούρα που δούλευε με τσάτσο τον ''κυρ Λευτέρη'' και διαφήμιζε έντονα το ότι δίνει κώλο!!! Κοντό μαύρο μαλλί, βυζί-τιράντα με ρόγα-χιλιόευρω σε κέρμα και μεγάλο κώλο με στρίγκ ζωζμένο στο νεφρί σαν τον Αυλωνίτη! Ηλικία >50!!! Παλικάρια, έχετε ξεφύγει! Πάντα απορούσα γιατί έχει τόσο κόσμο η συγκεκριμένη ''γυναίκα''!!!

Είστε πολύ μπροστά λέμεεεε!!!

Βάλτε κι άλλα τέτοια quiz, τα γουστάρω πολύ!
Λοιπον η κοπελα που πολύ πετυχημένα περιγράφεις ειναι  η ΜΑΡΙΑ
Οχι η μαιρούλα
Η Μαρια με 25  ευρώ εδεινε και κώλο Θες δε Θες εσκιζες και κώλο
Την πήρα μια φορα και σας ορκίζωμαι δεν ειχα καταλάβει οτι δινει και κουλούρι
Μου το προτεινε και  η ιδια
Βεβαια μιλάμε για απίστευτο μπάζο
Δεν θα ξαναπήγαινα μαζι της
Αλλωστε μεχρι πριν λιγο καιρό (1 χρόνο πρίν?) δουλευε στο
ιδιο σπίτι με τον κυρ Λευτέρη
Αυτες οι δύο cult φιγούρες χάθηκαν ...(ΜΑΡΙΑ και Μαιρούλα)+τσάτσος
Μιλάμε για δυο κλασσικές Ελληνίδες Πουτάνες σαν αυτες που πηδούσαν οι πατεράδες μας παλαιώτερα
Δοξασμένα χρόνια...................
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ευτυχως που χαθηκαν! οποτε εβλεπα την μαρια μου ερχοταν να ξερασω απο αηδια! αυτη επρεπε να πληρωνει για να την γαμησω κ οχι το αντιστροφο!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
ευτυχως που χαθηκαν! οποτε εβλεπα την μαρια μου ερχοταν να ξερασω απο αηδια! αυτη επρεπε να πληρωνει για να την γαμησω κ οχι το αντιστροφο!!!

+1!

Ειδικά αυτή η Μαρία, πρόσβαλε βάναυσα την αισθητική μου!!! Ο ''κυρ-Λευτέρης'' κάποτε ψάρευε τεκνάκια στην γωνία Σαπφούς με Προμηθέως! Τώρα κλαίνε όλα τα αλλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια!!!

Ακόμα δεν κατάλαβα ποια είναι η Μαιρούλα βέβαια! Δεν γίνεται να μην την ξέρω! Την ξέρω σίγουρα απλά η μνήμη μου την έχει απωθήσει στα έγκατα του υποσυνήδητου!!! Πώς ήταν σε σύγκριση με τη Μαρία? Καλέ κάντε μια περιγραφή!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom