Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Μηνύματα
117
Like
4
Πόντοι
1
10)Χριστίνα,αδύνατη,πολύ όμορφη στο απομακρισμένο σπίτι πάνω απο τη μοναστηρίου

Αμα ειχε και λίγο βυζάκι θα ήταν κορυφαία! Αληθεια γιατί δεν ψηφίζουμε ωστε να βγάλουμε το καλύτερο μωρο της περιόδου αυτης?
Α! Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει την καινούρια μελαχρινη στο απομακρυσμένο? Επισης στην 26ης Οκτωβρίου τα βράδια παίζει μια μελαχρινη πωλονέζα με καρε, εντυπωσεις κανεις??
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Aρχίζω και ανησυχώ οτι θα μας τα ξεχυλωσεις τα κορίτσια !!!

9) Η Ευα στο 28ης  Οκτωμβριου 10 το πρωί-6.00
  Τα λόγια ειναι περιττα
Διαβαστε προηγουμενα posts
Ειναι τοσο γλυκια  λες και ειναι το κορίτσι σου
Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει  το βραδυ  στα  νο 8 και 9 ας  ενημερώσει

Η Εύα δεν είναι για το Νο 9, αλλά για το Νο 1 ή Νο 2! Δεν την παίρνω πια γιατί έφυγε από τα λιμέρια μου! Έχω γράψει πολλά για την πάρτη της!!! Για κοιτάχτε:

Από την περιγραφή καταλαβαίνω ότι η Ευά είναι η γνωστή από τα παλιά Εύα η Ρουμάνα η οποία είναι ΑΣΤΕΡΙ! Γαμισάκι 30? με την Εύα να τα δίνει όλα! Πρόσχαρη και φοβερή επαγγελματίας! Τιμά τον χώρο των κόκκινων σπιτιών!

Πρόκειται για μια κοπέλα μελαχρινή με λευκή επιδερμίδα, σχιστά μάτια, ευγενέστατη και μαλλί ίσιο μέχρι τους ώμους. Η περιποίησή της και η εμφάνισή της είναι τα δυνατά της σημεία! Ηλικία γύρω στα 25, Βαθμολογία 8,5-9 (έχω καιρό να την πάρω γι' αυτό και είμαι τόσο γαλαντόμος στον βαθμό!)

Επιπλέον για την Χριστίνα την ''τραγουδίστρια'' έγραψα την εξής εκτενή αναφορά όταν την επισκέφθηκα πριν καναδυό βδομάδες!:

[glow=red,2,300]Το ΠΟΛΥ απομακρυσμένο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... εξελήσετε σε ΣΟΥΠΕΡ σπίτι!!! Εκεί τον είχα σφυρίξει πριν καμιά 15αριά μέρες στο άλλο μου κόλημα, την Στελλάρα την γυφτοπούλα και στο καπάκι μετά, πριν από μία βδομάδα είχα βρει ένα ψηλό, χαμογελαστό και πολλά υποσχόμενο μωρό! Ανέβαινα την θρυλική Προμηθέως και σκεφτόμουνα (ή μάλλον ... προσευχόμουνα) να βρω την Στελλάρα ή την καινούργια γκομενίτσα μήπως και καλογαμήσω γιατί είμουν ιδιαίτερα ... φορτισμένος και δεν άντεχα να φύγω άχυτος και πάλι! Ζοφερές σκέψεις μπαίναν στο μυαλό μου καθώς διέσχιζα τη Μοναστηρίου και με βασάνιζε το ενδεχώμενο να πετύχω την πανανόητη Ρωσσίδα που είχα βρει χθες ή κανένα άλλο κρυόπλασμα! Εν πάσει περιπτώσει, αφού ανέβηκα τα φρεσκοβαμμέ να σκαλοπάτια αυτού του ... ναού του έρωτα και έπαιρνα τζούρα από το ''Νο 3 της Vernilak, κοντοστάθηκ α στην είσοδο, πίεσα το πόμολο, έσπρωξα την πόρτα και μπήκα. Για καλή μου τύχη βρήκα το χαμογελαστό, ψηλό, μελαχρινό μωρό που είχα δει και πριν 1 βδομάδα, με το τατού στο δεξί νεφρί! ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!!! Έδωσα τα 30? και μπήκα μέσα, ενώ ήδη το μωρό περιποιώταν ... λέμαργα τον δίπλα! Μιλάμε για ''μεγάλη τραγουδιάρα''!!! Οι ''άριές'' της ακουγώτανε παντού!!! Ηχιτικά εφφέ by Steven Spielberg!!! Φυσικά και με έφτιαξε ΑΠΕΙΡΑ το σκηνικό, όχι ότι το χρειαζόμουνα βέβαια!!! Δεν έβλεπα την ώρα να την γαμήσω!!! Δεν άργησε να φανεί το μωρό. Τα ''τραγούδια'' τα άρχισε από την πίπα, στην οποία δούλευε το χεράκι της λίγο πιο πολύ απ'ότι μ'αρέσει. Μετά από 2-3 λεπτά (ίσως να ήταν πολύ ... λιγότερο, αλλά όταν είσαι μέσα φαίνεται πολύ), παράτησε το καυλιτζέκι και ανέβηκε για καβάλα! Η στάση αυτή είναι για μένα (λάτρη του πισωκολλητο ύ) από τις πιο άβολες, μιας και δεν ελέγχεις τον ρυθμό αλλά η συγκεκριμέν η ήταν μέγα ταλέντο!!! Έχει μακριά πόδια, μέσα από τα οποία μπορείς να βάλεις τα χέρια σου, να της πιάσεις τα κωλιά και να ελέγχεις εσύ το παιχνίδι! ''Τραγούδι'' στη διαπασόν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ και τελείωμα σε καμιά 20αριά χτυπήματα, όχι ότι τα μετρούσα, αλλά μην μας πουν και κοκοράκια!!! Με λίγα λόγια ... το καταφχαριστήθηκα! Μόλις τελείωσε, με φίλησε στο μάγουλο και όσο ντυνώταν την ρώτησα πως την λένε (Χριστίνα κι αυτή!!!) και αν θα δουλέψει εκεί. Με είπε ότι θα βρίσκεται στο μαγαζί στη βραδυνή βάρδια (μετά τις 19:00!), οπότε μπουρδελιάρ ηδές μου, σπεύστε και πείτε μου εντυπώσεις!!!
Γαμίσι με πέταλα λοιπόν, βαθμολογία: 8,5![/glow]
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Πάρτε και μια παλιότερη περιγραφή!!!

Την Εύα, ΦΥΣΙΚΑ και την έχουμε πάρει! Είναι επική στο δωμάτιο! πολύ καλή συμπεριφορά, χαδάκια σε όλο το σώμα, χαμόγελο, κουβεντούλα, αλλαγή 2 στάσεων (αν θέλεις!!!) και (το βασικότερο) ξέρει να στήνεται πισωκολητά! Ρουμάνα στην καταγωγή όπως έλεγε η τσατσά, ψηλή (σχετικά, περίπου 1,75), μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, άσπρη επιδερμίδα, ηλικία <25, σφιχτό και νεανικό κολλαράκι, ανέχετε τα καριολίκια (αν και επειδή είναι γλυκούλα και ευγενική, δεν με κάνει καρδιά να την αρχίσω στα βρισίδια  :'( :'( :'( ). Συνήθως εμφανιζώτανε με μία κομπινεζόν που ίσα-ίσα κάλυπτε τα ροδαλά κωλομαγουλάκια της! Πολύ καλή, βαθμολογία 8,5 (κακώς που δεν την περιέλαβα στα all time best γαμίσια! Με είχε δώσει κάρτα της παλιότερα, στείλε pm αν ενδιαφέρεσαι (εγώ δεν πολυψήνομαι!)
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
Επείγουσα μπουρδελότσαρκα!!

Από το πρωί σήμερα ήμουν 'φτιαγμένος'. Με το που έφυγα από τη δουλειά κατά τις 18:30-19:00, πήγα για τσάρκα, να δω τι παίζει σήμερα...

Σήμερα είπα (μια που ήμουν και 'γεμάτος') να ξεκινήσω κατευθείαν από το απομακρυσμένο στην Προμηθέως 34, πάνω τέρμα δεξιά. Εκεί ήταν η Ελενα, Λιθουανή, ψηλή, ξανθιά, πολύ γλυκό πρόσωπο (για χύσιμο στη μάπα!), αλλά με χάλασε λίγο ο κώλος (ψιλοπεσμένος και με λίγη κυτταρίτιδα). Ωστόσο, 'ντόπιοι' συναγωνιστές στο 'κατάστημα' με ενημέρωσαν ότι είναι καλή! Τελικά έφυγα!...

Συνέχισα σε όλη την Προμηθέως, δεν ενθουσιάστηκα πουθενά. Με πρήξανε κάτι κοντόχοντρα μπάζα από το κωλόμπαρο Δίας να μου χτυπάνε το τζάμι και να μου φωνάζουνε...

Στην Σαπφούς (στο ανορθόγραφο αλλά και στο απέναντι) ΔΕΝ μπήκα, γιατί είχαν μαζευτεί κάτι παπούδες έξω από το ψιλικατζίδικο στη γειτονιά και σχολιάζανε τα παιδιά που κάναναε μπουρδελότσαρκα!... Τί να κάνω ντράπηκα!  :dancing:  :dancing:

Γενικά, σήμερα, την ώρα που πήγα ήταν περιεργη η κατάσταση, σε άλλα σπίτια γινόταν πανικός, σε άλλα (στα περισσότερα) βαρούσαν μύγες!..

Συνέχισα Ταντάλου... Προσπέρασα όλα τα σπιτάκια και βασιζόμενος στο προαίσθημά μου (πιάνει συνήθως!  :dancing:)  μπήκα κατευθείαν στην Ταντάλου 8Α, στο τέρμα κάτω σπιτάκι αριστερα κατεβαίνοντας...

Με λίγα λόγια: ΜΑΡΙΝΑ Πολωνέζα!!! Πολύ κοντή φουστίτσα, πολύ χαμογελαστή, πολύ χαριτωμένη γενικά, γλυκό προσωπάκι! Με το που είδα το κωλαράκι της (που είσαι ρε Τρελό Αγόρι;)...  :headbang:  ΔΕΝ είχα ξαναπάει μαζί της αρα θα σας πω γενικές εντυπώσεις πρώτα: GFE!!!!  :boobies:  :booty: Μ το που μπήκα μέσα, ανεβηκε πάνω μου, μου είπε οτι είμαι πολύ όμορφος και της αρεσω πολύ, με αγκάλιασε!!!  :helpplea: και έμεινε λίγα δευτερόλεπτα έτσι! Υστερα άρχισε να με φιλάει στα μάγουλα στους ώμους και στο λαιμό (λες τελικά να είμαι τόσο ωραίος;  :grin: ) και μετά κατέβηκε... Μου είπε ότι της αρέσει πολύ ο πού..ος μου (λες επίσης να είμαι ο Γκουζγκούνης;  :uglystupid:) και μετά άρχισε...
Στην πίπα αν και δεν ήταν αρκετά ρουφηχτή όπως μου αρέσει, χρησιμοποιούσε με εναν δεξιοτεχνικό τρόπο χέρι-στόμα (περιστροφικά!) καθώς και απαλά τα δόντια και τελικά ήταν super!!! Ανέβηκε πάνω μου, τέλεια! Να τον παίρνει όλο μέσα της (δεν κώλωσε καθόλου) και να βλέπεις και το γλυκό της προσωπάκι!  Ταυτόχρονα, με φιλούσε στα μαγουλα...
Αλλάξαμε - και έτσι τελείωσε η session - βάζοντάς της στα 4, και μετά εντελώς μπρούμυτα, οπότε και πήδηξα με θέα το κωλαράκι της! Αψογα! Μου άρεσε που όταν καταλάβαινε ότι πλησίαζα, έβγαζε μικρά βογγητά, σαν να τελείωνε κι αυτή μαζί μου... (λέμε τώρα!)

Συνολικά: GFE!!!

Βαθμολογία: 9,5 / 9,5 / 8,5 / 8 / 9 : Πρόσωπο/σώμα/Πίπα/Σεξ/Σύνολο


ΥΓ: με έπρηξε η τσατσά απ'έξω να φωνάζει: Ααααντε Μαρίνα τελείωνε (εξω περίμεναν ύστερα από μένα άλλα 5-6 άτομα!)  :grin:
 

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες που γραφουν εδω! (τρελο αγορι εισαι αψογος ρε!)
απλα, αν σας ειναι ευκολο και το θυμηθητε, γραψτε και το υψος της καθε γκομενας (στο περιπου) ρε!

θα με βοηθουσατε πολυ!

;-))))
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες που γραφουν εδω! (τρελο αγορι εισαι αψογος ρε!)
απλα, αν σας ειναι ευκολο και το θυμηθητε, γραψτε και το υψος της καθε γκομενας (στο περιπου) ρε!

θα με βοηθουσατε πολυ!

;-))))
ααααααααααα εδω μιλαμε για αχαρηστια αδερφε....καλα ρε η αλλοι δινουν ρεσιταλ περιγραφης κι εσυ το θες και ξυρισμενο?θες να σου πληρωσουν και το πηδημα μηπως?????????μουχαχαχαχαχαχα....μερσι ρε κολλητε που λεει κι ο μυστηριος!!!
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες που γραφουν εδω! (τρελο αγορι εισαι αψογος ρε!)
απλα, αν σας ειναι ευκολο και το θυμηθητε, γραψτε και το υψος της καθε γκομενας (στο περιπου) ρε!

θα με βοηθουσατε πολυ!

;-))))

Αν και το ύψος είναι ίσως σχετικό (ας πούμε, τι να λέμε αν εσυ είσαι 1,98?)

Απ' όσες ξέρω, στο ανορθόγραφο Σαπφούς και στο απέναντί του, όλες μέτριες προς κοντό, εξαίρεση η Ολγα (απέναντι από το ανορθόγραφο) που (αν δεν κάνω λάθος) είναι μάλλον ψηλή milf.

Από Ταντάλου, στο 8Α η Μαρίνα (ααααχ) κοντούλα αλλά αξίζει τα λεφτά!

Προμηθέως 34 (απομακρυσμένο, πάνω δεξιά), Η Κατερίνα (βλέπε Santa Clausιτσα) μέτρια (επίσης αξίζει τα λεφτά της + φοράει μποτες!) και επίσης η Ελενα ψηλή Λιθουανή, πολύ γλυκό πρόσωπο...

Ισως μου διαφεύγει κάτι, αλλα εγω αναφέρω αυτές που (βάση προσωπικού γούστου) είναι μεσα στα επιτρεπτά όρια value for money...
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Δεν με πήγε καλά το τριήμερο (αγωνιστικά τουλάχιστον!). Μέτρησα ένα στραβό γαμίσι το Σάββατο και μία άκαρπη τσάρκα την Κ. Δευτέρα! Θα σας γράψω και για τις δύο περιπτώσεις σε ξεχωριστά μηνύματα (όπως γίνεται συνήθως!)

Πάμε λοιπόν στα αγωνιστικά του Σαββατου

Ταντάλου 9, ήταν η γνωστή σχετικά ψηλή, μελαχρινή γυφτογκόμενα με το see-thru top και το τατοο στο αριστερό της νεφρί. Τίποτα το αξιόλογο. (ύψος 1,70)

Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ κοκκινομάλα Πολωνέζα που έχει πάρει τα μυαλα αυτών που της έχουν πάρει τα ... κωλιά!!! Κοντούλι, σεξούλι, ομορφούλι, χαριτομενούλι, το έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και ειληκρινά δεν θέλω άλλο! Όποιος μπει πάντως μέσα (της) δεν θα το μετανιώσει! Βαθμολογία 7 (άλλοι της δίνουν 10, εγώ πάντως όχι!) (ύψος 1,60)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την οριεντάλ γυφτονταρντάνα που παίζει συχνά στο σπίτι αυτό! Δεν λέει πολλά γι' αυτό και δεν λέω πολλά! (Ύψος 1,75)

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν μια κοπέλα μελαχρινή ομορφούλα αλλά και ... κρυούλα! Μελαχρινό μαλλί κοτσίδα και φράντζα τύπου Κλεοπάτρας! Καλό σώμα μέτριο ανάστημα (1,65), μελαχρινή επιδερμίδα, τίποτα το ιδιαίτερο! Την είχα δει παλιά στο γυφτομάγαζο της Ταντάλου (Ταντάλου 9)

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε το νεανικό, μελαχρινό κοντοπούτανο (1,60) με το τουρλάκι. Ρουμανικής καταγωγής (μάλλον) την οποία πασάρουν για Ελληνίδα (επειδή μιλάει με άνεση τα Ελληνικά). Σκουρόχρωμη επιδερμίδα (ΚΑΙ εδώ) και παίζει σκουλαρικάκι πάνω από το στόμα.

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε ένα νεαρούλι με φαρδιές πλάτες και μικρό βυζί, ψηλό, ντροπαλούλι, αλλά αρκετά θερμό στην γλώσσα του σώματος! Την είχα ξαναδεί εκεί πριν κάποιες βδομάδες και θυμάμαι ότι κάποιοι από εσάς είχαν εκφραστεί θετικά για το άτομό της! Να τονίσω ότι έχει βάψει σκούρο το μαλλί (πριν ήταν πιο καστανή, τώρα είναι σχεδόν μελαχρινή) το οποίο μαλλί έχει μήκος μέχρι τους ώμους. Καλή φαίνεται! Θα δείξει. Ύψος 1,70

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η Ρωσσο-κουβαρίστρα! Τι μαλλί είναι αυτό ρε 'σεις! Πως μπορείτε και την πηδάτε με αυτή την καούκα! Έλεος! Όσο την βλέπω τόσο με γυρίζουν τα μυαλά! Κιτσογκόμενα ολκής! Μαλλί ''περοκέ'' ξανθό τύπου μουλινές, μπότες ΠΑΝΩ από το γόνατο, λίγα περιτά κιλά και καλές καμπύλες, ύψος 1,65, αλλά ... πολύ κιτσαριό ρε γαμώτο!

Το ΠΟΛΥ απομακρυσμέ νο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... υπήρχε η ''Χριστίνα η Τραγουδίστρια'' (κατά το ''Μαρία η άσχημη'', ''Χοάνα η παρθένα'' κτλ). ΚΑΚΩΣ δεν μπήκα εκεί, θαμπώθηκα από το εντυπωσιακό τουρλί της άλλης της άχρηστης στο 25 και μπήκα εκεί! Το Χριστινάκι εξελήσεται σε σταθερή αξία! Ψηλή (1,75), μελαχρινή, αδύνατη με τατοο στο νεφρί και πολύ καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο! Φωνή νεοσύλλεκτου σε στρατόπεδο (''Το πυροβολικό πολύ το αγαπώ!!!'') με βογγητά που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα! Σε καβαλάει όλο χάρη και είναι γενικά πολύ καλή (βαθμολογία 8 από παλιά).

Το ΑΠΛΑ απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν μια καινούργια, ψηλη, νεαρή μελαχρινή με ωραίο τουρλί και μαύρες μπότες μέχρι γόνατο. Μοιάζει πολύ με την Χριστίνα  που είναι πάνω από τη Μοναστηρίου (Προμηθέως 34), ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ!!! Φαινώταν καλή περίπτωση ήδη από την προηγούμενη Κυριακή, αλλά τα φαινόμενα με απάτησαν ικτρα!!! Ψηλή λοιπόν (1,75) μελαχρινή με ωραίο κορμί όμορφο πρόσωπο και πεταχτό κώλο αλλά στο δωμάτιο είναι ... τρισμέγιστη παγοκολώνα!!! Πίπα λεπτού, στήσιμο στα 4 ΕΛΛΕΗΝΟ! Έπρεπε να τον έχεις μισό μέτρο για να την γαμίσεις, μιας και στηνώταν πολύ χαμηλά με τα πόδια της έξω από τα δικά μου! Είναι τόσο δύσκολο ρε γαμώτο να τις μάθει κάποιος πως να στήνονται στα 4?!?!?!?!? ΕΛΕΟΣ!!! Δεν ζητάω ακροβατικά και ιστορίες! Απλό στήσιμο στα 4 θέλω, απλά και μόνο να μην βρίζω την ώρα και την στιγμή που μπήκα στο σπίτι!!! Φυσικά, έπεσε το βρισίδι σύννεφο (από μέσα μου πάντα!!! Βαθμολογία 5 μόνο και μόνο για την τρελή πατούρα της (φοβερός κώλος!!!)

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Μετά την πατατιά του Σαββάτου, πήγαμε να πετάξουμε αετό την Κ. Δευτέρα όμως ... χωρίς επιτυχία!!!  :'( :'( :'(

Η Βόλτα έλαβε χώρα 19:20 - 20:00 και έφυγα άσφαιρος! Δεν πήγα σε καμία!

Πάμε στα αγωνιστικά

Ταντάλου 9, ήταν η γνωστή σχετικά ψηλή, μελαχρινή γυφτονταρντανογκόμενα, μία ψιλοχαμογελαστή και λιγότερο ''oriental'' από την άλλη που είναι στο ανορθόγραφο!!! Τίποτα το αξιόλογο. (ύψος 1,70)

Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ Αλβανο-ισπανίδα ʼννα-Μαρία. Μελαχρινή, μελαμψή με ωραίο κωλαράκι, πεταχτό και σέξυ συμπεριφορά. Χροοοονια στο κουρμπέτι, από το όνομα και μόνο πολλοί από εσάς καταλαβαίνουν περι τίνης πρόκειται!!! Βαθμολογία 7 (από παλιά), (ύψος 1,60)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την μπασκετμπολίστρια γκόμενα που με είχε στραβογαμήσει παλιά πρόκειται για μία πανήψηλη κοπέλα (1,90!!!) με χαλαρό κρέας, όμορφο πρόσωπο και πολύ μακριά καστανά μαλλιά. Το γαμήσι της όμως ήταν στραβό! Χάλια! Δυστυχώς, παγοκολώνα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΓΟΣ!!! Βαθμολογία 5 από παλιά!

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν κλειστούλι

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε το ίδιο με το Σάββατο νεανικό, μελαχρινό κοντοπούτανο (1,60) με το τουρλάκι. Ρουμανικής καταγωγής (μάλλον) την οποία πασάρουν για Ελληνίδα (επειδή μιλάει με άνεση τα Ελληνικά). Σκουρόχρωμη επιδερμίδα (ΚΑΙ εδώ) και παίζει σκουλαρικάκι-στρασάκι πάνω από το στόμα.

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε ένα νεαρούλι με φαρδιές πλάτες και μικρό βυζί, ψηλό, ντροπαλούλι, αλλά αρκετά θερμό στην γλώσσα του σώματος! Την είχα ξαναδεί εκεί πριν κάποιες βδομάδες και θυμάμαι ότι κάποιοι από εσάς είχαν εκφραστεί θετικά για το άτομό της! Να τονίσω ότι έχει βάψει σκούρο το μαλλί (πριν ήταν πιο καστανή, τώρα είναι σχεδόν μελαχρινή) το οποίο μαλλί έχει μήκος μέχρι τους ώμους. Καλή φαίνεται, αλλά ... Πίεζα τον εαυτό μου να μπεί εκεί οπωσδήποτε χθες, αλλά κάτι με έσπρωχνε να μην το κάνω!!! Ίσως να με βγήκε σε καλό!!! Ύψος 1,70.

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η γνωστή Ρωσσο-κουβαρίστρα! Ξανεπαναρωτιέμαι και πάλι, τι μαλλί είναι αυτό ρε 'σεις! Πως μπορείτε και την πηδάτε με αυτή την καούκα! Έλεος! Όσο την βλέπω τόσο με γυρίζουν τα μυαλά! Κιτσογκόμενα ολκής! Μαλλί ''περοκέ'' ξανθό τύπου μουλινές, μπότες ΠΑΝΩ από το γόνατο, λίγα περιτά κιλά και καλές καμπύλες, ύψος 1,65, αλλά ... πολύ κιτσαριό ρε γαμώτο!

Το ΠΟΛΥ απομακρυσμένο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... υπήρχε η ''Χριστίνα η Τραγουδίστρια'' (κατά το ''Μαρία η άσχημη'', ''Χοάνα η παρθένα'' κτλ). Το Χριστινάκι εξελήσεται σε σταθερή αξία! Ψηλή (1,75), μελαχρινή, αδύνατη με τατοο στο νεφρί και πολύ καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο! Φωνή νεοσύλλεκτου σε στρατόπεδο (''Το πυροβολικό πολύ το αγαπώ!!!'') με βογγητά που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα! Σε καβαλάει όλο χάρη και είναι γενικά πολύ καλή. Σκεφτόμουνα να μπώ Καθαροδευτεριάτικο αλλά μετά τον ιερέα που έφαγα το Σάββατο (το φυσούσα και δεν κρύωνε) σε συνδυασμό με κάτι αφραγγιές που με δέρνουνε και το γεγονός ότι η τσατσούμπα ψέλισε κάτι μαλακίες όταν είδα το Χριστινάκι και είπα το κλασικό ''θα πάω μια βολτα και ξανάρχομαι'' ... συνηγόρησαν όλα στο να μη μπω!!! ʼλλη φορά δεν θα λέω τίποτις! ʼλλωστε δεν είμαι υποχρεωμένος! Μούγγα κι έξω! Σκατοτσατσόγριες!!! ΟΥΣΤ! (βαθμολογία 8 από παλιά).

Το ΑΠΛΑ απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν γνωστή Γαλλο-Βελγίδα, ξανθιά με ωραίες καμπύλες, χαμογελαστή και πολύ καλή επαγγελματίας. Ηλικία >30, ύψος 1,65-1,70. Να άλλη μια καλή περίπτωση για χθες, αλλά προτίμησα να το κρατήσω! Όποιος καίγεται στη σούπα φυσάει και το γιαούρτι! Βαθμολογία 7,5 από παλιά.

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Πήγα Κατεχάκη την Καθαρή Δευτέρα 4.30 απόγευμα.
Παρκαρισα ακριβώς μπροστά γιατί δεν ηταν κανένας.
Ηταν εκει η Ντίνα
Ρώτησα την Τσατσά για extras
30 Απλό
50 γλυφομουνι
60 γλυφομουνι και ισπανικο
80 Αυταρχικο
Κωλο δεν δινει ...κλαψ
Πηρα το προγραμμα των 50. Η Ντίνα εσκασε μυτη  με τα παχουλά καλη της
Ολα στο χαλαρο- ωραια πίπα αργα και με παιχνιδακια στο πουτσοκέφαλο
Μετα εγλυψα και επαιξα εγω με το πεντακάθαρο μουνι της (το πλενει παντα πριν απο γλυψιμο)
Μετα 69 για αναπτερωση και τελος  καταθεση στα τεσσερα  γραπωμενος απο την υπεροχη κωλάρα της ...!!!!
Το μονο οτι ειναι κάπως νοθρη και βαριεστημενη
Εγώ για τα δικά μου γούστα καλα πέρασα
 
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
eγλυψα και επαιξα εγω με το πεντακάθαρο μουνι της (το πλενει παντα πριν απο γλυψιμο). Μετα 69 για αναπτερωση

Μα, στην πουτάνα του μπουρδέλου ρε φίλε? Στην πουτάνα του μπουρδέλου? Με την τύχη σου παίζεις? Παίξε ρώσικη ρουλέτα όχι μόνο με 1, αλλά με 5 σφαίρες... πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης θα έχεις!

Την πιθανότητα πριν από εσένα να της πέταξε πάνω στο μουνί της τα φλόκια του κανένας Αλβανός/Πακιστανός/Νιγηριανός κλπ (όχι οτι μετράει η φυλή γιατί το ίδιο κάνει για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!) ο οποίος πιθανότατα να ήταν και φορτωμένος με κάθε πιθανή κι απίθανη αρρώστια, το σκέφτηκες ή απλά έχαψες το παραμύθι οτι πλένει το μουνί της?



Το μονο οτι ειναι κάπως νοθρη και βαριεστημενη

Αν ήταν νωθρή και βαριεστημένη στο γαμήσι (όπως ανέφερες), τι σε κάνει να πιστεύεις οτι στην προσωπική της υγειηνή θα ήταν σχολαστική? Σκέψου μόνο πως αν ήταν οι πουτάνες των μπουρδέλων που αλλάζουν πελάτη ανα 3-4 λεπτά, να κάνουν ντουζ και να πλένονται σχολαστικά μετά από κάθε πελάτη, θα το κλείνανε το μαγαζί - άσε που θα βγάζανε λέπια από το πολύ νερό! Εδώ υπάρχουν μπουρδέλα στα οποία οι πελάτες παλεύουν με τις κατσαρίδες και τους κοριούς πάνω στα σεντόνια (τα οποία επίσης ΔΕΝ αλλάζουν παρα μόνο στο τέλος της ημέρας... κι αυτό δεν είναι σίγουρο) και μου λες πως της έγλυψες και το μουνί? Ποιάς? Αυτής που γαμιέται με 10-12 πελάτες την ώρα? Αν δεν πιάσεις φίλε εσύ ο ίδιος το σαμπουάν και το σφουγγάρι να την κάνεις μπανάκι, να την μουλιάσεις στη μπανιέρα/τζακούζι και να γεμίσεις αφρό και νερό το κορμί της, όλα είναι κλάϊν μάϊν! Για να μην συζητήσω βέβαια για το ακάποτο που εικάζω πως σου έδωσε, μην παραξενευτείς αν ο γιατρός στο λοιμωδών & αφροδισίων νόσων διαγνώσει "παράσημα" σε κάποια εξέτασή σου! Με γειά λοιπόν!

...λυπάμαι που σου το λέω αλλά νομίζω πως κατάπιες αρκετή μπίχλα τη μέρα εκείνη - ελπίζω να το διασκέδασες. Τελικά με τις γεύσεις, πως τα πας?

ΥΓ. Αν το "hobby" του να κάνεις γλυφομούνι σε πουτάνες μπουρδέλου, το συνηθίζεις και δεν έχεις αρπάξει τίποτα ως τώρα, θύμισέ μου να παίξουμε ένα ΛΟΤΤΟ μαζί!
 

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
220
Like
4
Πόντοι
1
eγλυψα και επαιξα εγω με το πεντακάθαρο μουνι της (το πλενει παντα πριν απο γλυψιμο). Μετα 69 για αναπτερωση



Eιναι σαν να πηρες τσιμπουκι απο ολους τους πελατες της!!!
χαχαχαχα!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Μα, στην πουτάνα του μπουρδέλου ρε φίλε? Στην πουτάνα του μπουρδέλου? Με την τύχη σου παίζεις? Παίξε ρώσικη ρουλέτα όχι μόνο με 1, αλλά με 5 σφαίρες... πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης θα έχεις!

Την πιθανότητα πριν από εσένα να της πέταξε πάνω στο μουνί της τα φλόκια του κανένας Αλβανός/Πακιστανός/Νιγηριανός κλπ (όχι οτι μετράει η φυλή γιατί το ίδιο κάνει για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!) ο οποίος πιθανότατα να ήταν και φορτωμένος με κάθε πιθανή κι απίθανη αρρώστια, το σκέφτηκες ή απλά έχαψες το παραμύθι οτι πλένει το μουνί της?



Αν ήταν νωθρή και βαριεστημένη στο γαμήσι (όπως ανέφερες), τι σε κάνει να πιστεύεις οτι στην προσωπική της υγειηνή θα ήταν σχολαστική? Σκέψου μόνο πως αν ήταν οι πουτάνες των μπουρδέλων που αλλάζουν πελάτη ανα 3-4 λεπτά, να κάνουν ντουζ και να πλένονται σχολαστικά μετά από κάθε πελάτη, θα το κλείνανε το μαγαζί - άσε που θα βγάζανε λέπια από το πολύ νερό! Εδώ υπάρχουν μπουρδέλα στα οποία οι πελάτες παλεύουν με τις κατσαρίδες και τους κοριούς πάνω στα σεντόνια (τα οποία επίσης ΔΕΝ αλλάζουν παρα μόνο στο τέλος της ημέρας... κι αυτό δεν είναι σίγουρο) και μου λες πως της έγλυψες και το μουνί? Ποιάς? Αυτής που γαμιέται με 10-12 πελάτες την ώρα? Αν δεν πιάσεις φίλε εσύ ο ίδιος το σαμπουάν και το σφουγγάρι να την κάνεις μπανάκι, να την μουλιάσεις στη μπανιέρα/τζακούζι και να γεμίσεις αφρό και νερό το κορμί της, όλα είναι κλάϊν μάϊν! Για να μην συζητήσω βέβαια για το ακάποτο που εικάζω πως σου έδωσε, μην παραξενευτείς αν ο γιατρός στο λοιμωδών & αφροδισίων νόσων διαγνώσει "παράσημα" σε κάποια εξέτασή σου! Με γειά λοιπόν!

...λυπάμαι που σου το λέω αλλά νομίζω πως κατάπιες αρκετή μπίχλα τη μέρα εκείνη - ελπίζω να το διασκέδασες. Τελικά με τις γεύσεις, πως τα πας?

ΥΓ. Αν το "hobby" του να κάνεις γλυφομούνι σε πουτάνες μπουρδέλου, το συνηθίζεις και δεν έχεις αρπάξει τίποτα ως τώρα, θύμισέ μου να παίξουμε ένα ΛΟΤΤΟ μαζί!
eγλυψα και επαιξα εγω με το πεντακάθαρο μουνι της (το πλενει παντα πριν απο γλυψιμο). Μετα 69 για αναπτερωση



Eιναι σαν να πηρες τσιμπουκι απο ολους τους πελατες της!!!
χαχαχαχα!!!

Συμφωνώ κι εγώ για τα θέματα υγειινής που προκείπτουν από μια τέτοια κίνηση, κι εγώ με τη σειρά μου ΔΕΝ θα το έκανα ποτέ.

Από την άλλη όμως, δεν θεωρώ σωστό να λιδωρούμε έναν συνάδελφο και μάλιστα δημόσια, ο οποίος δεν προκαλεί και πάντα φροντίζει να μας ενημερώνει σωστά και τακτικά, μόνο και μόνο επειδή έχει μια προσωπική ιδιαιτερότητα (βίτσιο). Ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι του καπνίσει! Πράγματι είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο αυτό που έκανε ο vip, αλλά περι ορέξεως ... γλυφομουνόπιτα!!!

Εδώ ισχύει αυτό που λέει η Καινή Διαθήκη ''Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω''!!! Κι αν έχουμε κάνει όλοι μας μαλακίες ... !!!
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Nα ευχαριστίσω κατ' αρχήν το trelo agori για την  σωστή του τοποθετιση και υπεράσπιση  για το θεμα γλύψιμο οχι γιατί με βολευει αλλα γιατι  ετσι ειναι τα πραγματα.
Επίσεις να τονίσω οτι μόνο η συγκεκριμενη ειναι χρόνια στην πιάτσα και φυσικά ελεχγεται απο γιατρους
Και υπάρχει και μια σχετική γνωριμία  και ανεση τόσα χρονια οπότε οκ το γουστάρω και το κάνω
Τοσα χρόνια δεν εχω πάθει τιποτα δοξα το θεό
Tυχεροι αριθμοι lotto : 00 01 13  21  31  33
GOOD LUCK !!!
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
περασα μια βολτα σημερα κατα τις 18,15 . απογοητευτηκα γενικα

στο πολυ απομακρισμενο δεν ηταν η κατερινα η πολωνεζα που εψαχνα αλλα μια αλλη ξανθια με μια μεγαλη ελια στην κοιλια της . εχουμε καμια πληροφορια για αυτη?

επισης μου την επεσε μια αλλη ξανθια ολιγον μπαζο απεναντι απο το ανορθογραφο . μου πηρε τα γυαλια ηλιου και πηγε να τα δοκιμασει μου τα φερε μετα απο 1-2 λεπτα και ηθελε να την παρω για να μου τα δωσει πισω . ημαρτον Αυτη ειναι μηπως η περιφημη Ολγα?
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
Eυχαριστώ αδερφέ μου! Αν βγούν οι αριθμοί σου κερνάω CG.

5άρι μπορεί να πιάσεις! Παραπάνω όμως... Εκτός αν από τότε που έχω να παίξω συμπεριλήφθηκε και ο αριθμός 0 στα δελτία!!  :-))))
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
περασα μια βολτα σημερα κατα τις 18,15 . απογοητευτηκα γενικα

στο πολυ απομακρισμενο δεν ηταν η κατερινα η πολωνεζα που εψαχνα αλλα μια αλλη ξανθια με μια μεγαλη ελια στην κοιλια της . εχουμε καμια πληροφορια για αυτη?

επισης μου την επεσε μια αλλη ξανθια ολιγον μπαζο απεναντι απο το ανορθογραφο . μου πηρε τα γυαλια ηλιου και πηγε να τα δοκιμασει μου τα φερε μετα απο 1-2 λεπτα και ηθελε να την παρω για να μου τα δωσει πισω . ημαρτον Αυτη ειναι μηπως η περιφημη Ολγα?

Ναι φίλε, πιθανότατα έπεσες πάνω στο καλύτερο τσιμπούκι της πιάτσας, την θρυλική Ολγάρα! Τις κάνει κάτι τέτοιες μαλακίες (για πλάκα πάντα!)

Ξανθιά με μεγάλη ελιά στην κοιλιά ... αν ήταν σιτεμενούλα, κοντή, αδύνατη με ολίγον πεσμένο κολαράκι, χαμογελαστή και το μαλλί ξανθό του οξυζενέ, μακρί και πιασμένο κοτσίδα τότε μάλλον είχες επαφή τρίτου τύπου με τον μεγαλύτερο έρωτά μου στην περιοχή, την επίσης θρυλική Στέλλα!!!

Στέλλα κύριοι, ουδεμία σύγκριση! Σας μιλάω εκ πείρας!!!
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
trelo agori σε φτιαχνουν οι παρακμιακες η μου φαινεται?
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
Ξανθιά με μεγάλη ελιά στην κοιλιά ... αν ήταν σιτεμενούλα, κοντή, αδύνατη με ολίγον πεσμένο κολαράκι, χαμογελαστή και το μαλλί ξανθό του οξυζενέ, μακρί και πιασμένο κοτσίδα τότε μάλλον είχες επαφή τρίτου τύπου με τον μεγαλύτερο έρωτά μου στην περιοχή, την επίσης θρυλική Στέλλα!!!

Ξανθιά με ελιά δεξιά στην κοιλιά, ψηλή, 25-30 χρονών, από Ρωσία μάλλον, σπαστά ελληνικά υπάρχει και η Έλενα η οποία δουλεύει επι μονιμου βάσεως στο απομακρυσμένο, Προμηθέως δεξιά, πάνω από τη Μοναστηρίου.

Μοιάζει λίγο ψυχρή, αλλά έχει καλή συμμετοχή, δεν βιάζεται, κανει καλό γαμήσι με αυτήν από πάνω και καταπληκτική πίπα!!! Είναι από τις λίγες που κατάφερε να κάνει βαθύ λαρύγγι στον π...ο μου!! Να σημειώσω ότι η επίσκεψή μου (χθες στις 17:30) έγινε σε περίοδο της ημέρας που ΔΕΝ είχε κόσμο και οι τανες σε κυνηγούσαν με το τουφέκι! Οπότε ήταν το όλο σκηνικό μη βεβιασμένο!

Βουρ!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom