Επείγουσα μπουρδελότσαρκα!!
Από το πρωί σήμερα ήμουν 'φτιαγμένος'. Με το που έφυγα από τη δουλειά κατά τις 18:30-19:00, πήγα για τσάρκα, να δω τι παίζει σήμερα...
Σήμερα είπα (μια που ήμουν και 'γεμάτος') να ξεκινήσω κατευθείαν από το απομακρυσμένο στην Προμηθέως 34, πάνω τέρμα δεξιά. Εκεί ήταν η Ελενα, Λιθουανή, ψηλή, ξανθιά, πολύ γλυκό πρόσωπο (για χύσιμο στη μάπα!), αλλά με χάλασε λίγο ο κώλος (ψιλοπεσμένος και με λίγη κυτταρίτιδα). Ωστόσο, 'ντόπιοι' συναγωνιστές στο 'κατάστημα' με ενημέρωσαν ότι είναι καλή! Τελικά έφυγα!...
Συνέχισα σε όλη την Προμηθέως, δεν ενθουσιάστηκα πουθενά. Με πρήξανε κάτι κοντόχοντρα μπάζα από το κωλόμπαρο Δίας να μου χτυπάνε το τζάμι και να μου φωνάζουνε...
Στην Σαπφούς (στο ανορθόγραφο αλλά και στο απέναντι) ΔΕΝ μπήκα, γιατί είχαν μαζευτεί κάτι παπούδες έξω από το ψιλικατζίδικο στη γειτονιά και σχολιάζανε τα παιδιά που κάναναε μπουρδελότσαρκα!... Τί να κάνω ντράπηκα!
Γενικά, σήμερα, την ώρα που πήγα ήταν περιεργη η κατάσταση, σε άλλα σπίτια γινόταν πανικός, σε άλλα (στα περισσότερα) βαρούσαν μύγες!..
Συνέχισα Ταντάλου... Προσπέρασα όλα τα σπιτάκια και βασιζόμενος στο προαίσθημά μου (πιάνει συνήθως!
) μπήκα κατευθείαν στην Ταντάλου 8Α, στο τέρμα κάτω σπιτάκι αριστερα κατεβαίνοντας...
Με λίγα λόγια: ΜΑΡΙΝΑ Πολωνέζα!!! Πολύ κοντή φουστίτσα, πολύ χαμογελαστή, πολύ χαριτωμένη γενικά, γλυκό προσωπάκι! Με το που είδα το κωλαράκι της (που είσαι ρε Τρελό Αγόρι;)...
ΔΕΝ είχα ξαναπάει μαζί της αρα θα σας πω γενικές εντυπώσεις πρώτα: GFE!!!!
Μ το που μπήκα μέσα, ανεβηκε πάνω μου, μου είπε οτι είμαι πολύ όμορφος και της αρεσω πολύ, με αγκάλιασε!!!
και έμεινε λίγα δευτερόλεπτα έτσι! Υστερα άρχισε να με φιλάει στα μάγουλα στους ώμους και στο λαιμό (λες τελικά να είμαι τόσο ωραίος;
) και μετά κατέβηκε... Μου είπε ότι της αρέσει πολύ ο πού..ος μου (λες επίσης να είμαι ο Γκουζγκούνης;
) και μετά άρχισε...
Στην πίπα αν και δεν ήταν αρκετά ρουφηχτή όπως μου αρέσει, χρησιμοποιούσε με εναν δεξιοτεχνικό τρόπο χέρι-στόμα (περιστροφικά!) καθώς και απαλά τα δόντια και τελικά ήταν super!!! Ανέβηκε πάνω μου, τέλεια! Να τον παίρνει όλο μέσα της (δεν κώλωσε καθόλου) και να βλέπεις και το γλυκό της προσωπάκι! Ταυτόχρονα, με φιλούσε στα μαγουλα...
Αλλάξαμε - και έτσι τελείωσε η session - βάζοντάς της στα 4, και μετά εντελώς μπρούμυτα, οπότε και πήδηξα με θέα το κωλαράκι της! Αψογα! Μου άρεσε που όταν καταλάβαινε ότι πλησίαζα, έβγαζε μικρά βογγητά, σαν να τελείωνε κι αυτή μαζί μου... (λέμε τώρα!)
Συνολικά: GFE!!!
Βαθμολογία: 9,5 / 9,5 / 8,5 / 8 / 9 : Πρόσωπο/σώμα/Πίπα/Σεξ/Σύνολο
ΥΓ: με έπρηξε η τσατσά απ'έξω να φωνάζει: Ααααντε Μαρίνα τελείωνε (εξω περίμεναν ύστερα από μένα άλλα 5-6 άτομα!)