Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
... Kαι μιας ο λόγος για ελληνίδες στον χώρο, εγώ έχω πάρει μόλις δύο και μάλιστα η μία από αυτές ''παίζεται'' να είναι αλλωδαπή δεύτερης γενιάς!!!

Εξειγούμαι:

Πρώτη είναι μια σιτεμενούλα (κανονική σιτεμένη δηλαδή!) γύρω στα 45+. Ξανθιά, αρκετά ψηλή με μεγάλα βυζιά  :boobies: :boobies: :boobies:(τα οποία είχε ακάληπτα) μπυρομπάκα (όχι μεγαλύτερη από την δική μου) και ''σπασμένη'' φάτσα. Το χαρακτηριστικό της στο δωμάτιο είναι ότι δεν σου κάνει πίπα, αλλά αρκείται στο να σου ''τον παίξει'' μέχρι να σηκωθεί και στη συνέχεια γαμάς σε στάση της προτίμησής σου. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αν και η ίδια προσπαθεί να σου πιάσει ''φιλική'' κουβέντα. Την είχα πάρει στο Προμηθέως 12 (που έκλεισε πρόσφατα) και οι εντυπώσεις μου ήταν μέτριες (βαθμολογία 6). Όνομα δεν θυμάμαι, αλλά θα το αναγνωρίσω αν το ακούσω.

Η άλλη κοπέλα είναι μια μικρούλα ονόματι Κατερίνα και ηλικία <25 (η ίδια έλεγε ότι ήταν 21, μπορεί και να λέει αλήθεια). Κοντούλα, καστανή, με μικροσκοπικό βυζί, χαμογελαστή και το δυνατό της σημείο ήταν η φιλική συμπεριφορά και ο ... απίστευτα στιβαρός και μεγάλος πάτος της  :booty: :booty: :booty:!!! Στο γαμίσι δεν έλεγε πολλά! Πίπα του δευτερόλεπτου και πισωκολητό στο οποίο τελείωνα ''λίαν συντόμως''!!! Έπαιζε σε διάφορα μαγαζιά κατά καιρούς χωρίς να στεργιώσει σε κάποιο συγκεκριμένο! Έχει χαθεί τα τελευταία 2 χρόνια και αναζητείται! Βέβαια, το ξέρω ότι άμα της ρίξω ένα μανίκι, μετά θα την βαρεθώ, αλλά ... πρέπει να της το ρίξω!!! Η συγκεκριμένη, παίζεται να είναι μεταναστόπουλο Β' γενιάς! Δεν μας χαλάει όμως καθόλου! Το ωραίο ήταν όταν τελείωνε το γαμίσι, ξάπλωνε για λίγο ανάσκελα, άνοιγε τα ρόζ μουνόχειλά της με το χεράκι της και έβγαινε όλος ο ταλαιπορημένος πεπιεσμένος αέρας από μέσα της, σαν να εξαέριζε καλοριφέρ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά από ελληνίδες! Δεν τις κινυγάω επ' ουδενί!!! Θα ήθελα να το σφυρίξω στο Κατερινάκι αλλά από την άλλη, δεν τρελαίνομαι κιόλας!
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
εγώ προσωπικά έχω πάει μια φορά σε ένα μπουρδέλο .  πριν από 5 περίπου χρόνια . ήταν εκεί μια Ελληνίδα περίπου 45+ και ηθελε σαν τρελή να χύσω στο στόμα της και εγώ πραγματικά φοβόμουν.
και κάτι ακόμα είχε πολύ μεγάλα βυζιά , βεβαία γερασμένα και κρεμασμένα .
τελικά την το γέμισα και ησύχασε.... αυτή ήταν στην Προμηθέως    γωνια , ( δεν ξέρω και πολλά για να σας πω νούμερα )

και θέλω να ρωτήσω μήπως παίζει ακόμα η ξέρει κανένας ?

και κάτι ακόμα .. ήταν ένα μπουρδελάκι στην Ναβαρίνου .. τι έγινε αυτό είναι ακόμα ανιχτο?
 

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
232
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Λοιπον η κοπελα που πολύ πετυχημένα περιγράφεις ειναι  η ΜΑΡΙΑ
Οχι η μαιρούλα
Η Μαρια με 25  ευρώ εδεινε και κώλο Θες δε Θες εσκιζες και κώλο
Την πήρα μια φορα και σας ορκίζωμαι δεν ειχα καταλάβει οτι δινει και κουλούρι
Μου το προτεινε και  η ιδια
Βεβαια μιλάμε για απίστευτο μπάζο
Δεν θα ξαναπήγαινα μαζι της
Αλλωστε μεχρι πριν λιγο καιρό (1 χρόνο πρίν?) δουλευε στο
ιδιο σπίτι με τον κυρ Λευτέρη
Αυτες οι δύο cult φιγούρες χάθηκαν ...(ΜΑΡΙΑ και Μαιρούλα)+τσάτσος
Μιλάμε για δυο κλασσικές Ελληνίδες Πουτάνες σαν αυτες που πηδούσαν οι πατεράδες μας παλαιώτερα
Δοξασμένα χρόνια...................


Εισαι σωστος φιλε vip!!Αυτη ειναι η Μαρια η ξεκωλιαρα, η οποια οντως εχει εξαφανιστει και αυτη, αλλα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τη Μαιρουλα!!
Η Μαιρουλα κατ' αρχας ηταν πουτανα με attιtude!Kαμια σχεση με το μπαζο τη Μαρια...Την πηδηξα πρωτη φορα το 1991 σε ενα σπιτι που βρισκοταν σε μια καθετη της Εγνατιας στο υψος Κολομβου (εχει κλεισει πλεον).Απο τοτε, και μεχρι τις αρχες του 2006 την πηρα πανω απο 20 φορες, σε διαφορα σπιτια..Δεν ξερω αν σας λεει κατι το γεγονος οτι δεν εχω παει με καμια πουτανα πανω απο 2-3 φορες!Ηταν γυρω στο 1.65, κοντο μαλλι, μεγαλουτσικο βυζι, τρομερα τσιμπουκοχειλα, συνηθως μαυρισμενη απο solarium και παντα ευγενεστατη και φιλικη..
Τελευταια φορα εθεαθη(και επαρθη) στην Προμηθεως 34.

Το μισο μου βασιλειο σε οποιον δωσει πληροφοριες!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
και θέλω να ρωτήσω μήπως παίζει ακόμα η ξέρει κανένας ?

και κάτι ακόμα .. ήταν ένα μπουρδελάκι στην Ναβαρίνου .. τι έγινε αυτό είναι ακόμα ανιχτο?

Μάλλον εννοείς το σπιτάκι που ΥΠΗΡΧΕ σε ένα στενάκι της Αλεξάνδρου Σβόλου, παραδίπλα από τον μασούτη και τον μαρινόπουλο (για να μη νομιστεί ότι κάνω και διαφήμιση). Εκεί που έχει ένα Ινδικό εστιατόριο, ονόματι Nargis. Μας τελείωσε αυτό το σπιτάκι φίλε, όπως και πολλά άλλα δυστυχώς!

Όσο για τη Μαιρούλα, πραγματικά η περιγραφή δεν με λέει τίποτα ρε γαμώτο! ... Για την μισή ... Eisengaard όμως, ψήνομαι να ξεκινήσω σταυροφορία!!!
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
tks τρελό αγόρι , είσαι η ψύχει του θέματος 
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Για άλλο ένα Σ/Κ, δεν πρωτοτύπησα και έκανα τις ''απαραίτητες'' επισκέψεις μου στην περιοχή. Για άλλη μια φορά δεν καλύφθηκα από την βόλτα του Σαββάτου και τελικά ''το έδωσα'' Κυριακή! Αναφορά θα πάρετε ξεχωριστά για το Σάββατο και την Κυριακή και φυσικά ξεκινάμε με το Σάββατο. Η βόλτα έλαβε χώρα στις 11 το πρωί.

Πάμε λοιπόν στα αγωνιστικά

Ταντάλου 9, ήταν η γνωστή σχετικά ψηλή, μελαχρινή γυφτογκόμενα με το see-thru top και το τατοο στο αριστερό της νεφρί. Τίποτα το αξιόλογο.

Ταντάλου 8Α, ήταν η ʼννα Μαρία (δεν περιγράφω άλλο), με βαθμολογία 7 από παλιά (πολύ παλιά!!!). Με την έλληψη αιδοίων το Σάββατο, ψηνόμουνα να την πάρω, έτσι πως έχει αφρατέψει η κωλάρα της είναι ότι πρέπει, αλλά ρε γαμώτο το ξέρω ότι βαριέται αυτό που κάνει και πλέον το ξέρει όλη η πιάτσα. Δεν είναι δυνατόν τέτοιο μουνί, εμφανησιακά, να κυνηγάει πελάτες με το τουφέκι! Κάποτε τα δωμάτια στα σπίτια που δούλευε ήταν γεμάτα ασφηκτικά! Έχει ο καιρός γυρίσματα!!!

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε ένα νταρντανομπάζο! δεν έλεγε μία! Ψηλή νταρντάνα και γυφτοειδής, σίγουρο χάσιμο χρημάτων!

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν η ʼννα η Ρουμάνα. Αυτή η κοπέλα, όπως έχω ξαναπει, κάτι καλό κάνει στο δωμάτιο και δεν μας λέει! πάντα έχει πελατεία χωρίς να είναι πολύ αξιόλογη εμφανησιακά (κοντή με μελαχρινό-καρέ μαλλί, αδύνατη με στενό κωλαράκι). ʼμα την έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πει.

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε η θηριώδης Ζανέτα! Ύψος 1,90 με 80+ κιλά, μεγάλους πλαστικούς βύζους, μαλλί ξανθό μέχρι τους ώμους, μπλε μάτια, ψηλά πόδια, μεγάλο κώλο και γενικά πολλά πιασίματα. Καλή είναι, αλλά ... δεν ξέρω ... δεν την ήθελα το Σάββατο το πρωί! Βαθμολογία 7 από παλιά.

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε αυτή που από τώρα και στο εξής θα την κάνω γνωστή ως ''το ξανθό μπάζο''! Είναι όμορφη, καστανόξανθη με κοτσίδα και πολύ κρύα! Την είχα ξαναδεί εκεί την προηγούμενη Κυριακή! Αίσχος!

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν η όμορφη ξανθιά με τις μπότες. Όμορφη, λεπτή, ξανθιά και πάντα φοράει κομπινεζόν και μπότες (αυτές που πιάνουν το πόδι από τα πλάγια ενώ από μπροστά βρίσκονται τα κορδόνια. Όμορφη, αλλά από συμπεριφορά ... μπρρρρρ!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η Ρωσσίδα με το μαλλί κουβαρίστρα! Για άλλη μια φορά η κοπέλα που διαφημίζει τόσο εύστοχα τον μουλινέ, φορούσε άσπρες μπότες και ήταν όλο νάζι στο μπουρνάζι! Μάλλον θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή, αφού έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από εσάς! Είδωμεν!

Το ΠΟΛΥ απομακρυσμέ νο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... υπήρχε η Ρωσιδούλα που παλιά δούλευε πιο κάτω στο 14 και τις γιορτές είχε ντυθεί Santaclausitsa. Ξανθιά και μικροκαμωμέ νη, ομορφούλα Ρωσιδούλα, but not my type συν το γεγονός ότι έχουν γραφτεί αρκετά αρνητικά για πάρτη της εδώ μέσα, οπότε ... bye! Σημείωση: ... μου ''υποσχέθηκε'' 10 στάσεις με 30?! Η απελπισία σε όλο της το μεγαλείο!!!

Game over λοιπόν χωρίς να το δώσω! Εκ του αποτελέσματος, δηλώνω ότι δεν το μετάνιωσα! Θα δείτε αργότερα την αναφορά της Κυριακής και θα διαπιστώσετε το γιατί! Δεν είμαι πάντως απ' αυτούς  που θα το δώσουν πάσει θυσία! ʼμα δεν κάνει κουκου, κράτα το για αργότερα! Όποτε ακολούθησα αυτό το ρητό βγήκα πάντα κερδισμένος!

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από 'επείγουσα' τσάρκα στη γειτονιά!

Ξεκίνησα από Προμηθέως, όπου λόγω ώρας (20:00) ή πέτυχα τις κοπέλες στο ξεκίνημα και βαριόντουσαν που ζούσαν (γιατί έτσι; μήπως φταίει που είναι Δευτέρα;) και ετσι συνέχισα τον κατήφορο.
Στο μπουρδέλο με τη μπλε πόρτα πρέπει να ειχε καλό κομμάτι γιατι ειχε πολύ λαό, όμως βαριόμουν να περιμένω και συνέχισε το tour!
Σαφούς, στο ανορθόγραφο, η γκόμενα χάλια (πολλά κιλά και μεγάλη για τα γούστα μου), οπότε συνέχισα τον 'περίπατο'...
Απέναντι από το ανορθόγραφο στη Σαπφούς, επίσης πολύς λαός, όμως η κοπέλα ήταν μια ψηλή με μαυρο κομπινεζον, μεγαλούτσικη σε ηλικία με πιασίματα. Ονόματα ΔΕΝ ξέρω δυστυχώς! Αυτή η περίφημη η Ολγα με το ωραίο τσιμπούκι, πως είναι και που δουλεύει συνήθως;
Συνεχίζω... πιανω την ανηφόρα από Ταντάλου, μόνο ενα σπίτι ανοιχτό (το τελευταίο ανεβαίνοντας αριστερά) και πάλι ομως απογοήτευση!
Τελευταία ελπίδα: Ταντάλου 34 (το απομακρυσμένο πάνω δεξιά, πάνω απ'την Εγνατία). Αυτό ήταν και το πρώτο που ξεκίνησα τη βόλτα μου, αλλα ήταν κλειστό τότε. Είχα λοιπόν προαίσθημα (αλλά και η τελευταία μου ελπίδα!) Και πέτυχα ΤΟ μωρό! Δεν την ήξερα - αν και ομολογουμένως δεν είμαι ιδιαίτερα μπουρδελιάρης, πιο πολύ των city tours είμαι - ωστόσο με το που την είδα ήμουν 'έτοιμος'. Το όνομα αυτής Κατερίνα. Μέτρια στο ύψος, πολύ ξανθιά, πολύ λεπτή, προστυχόφατσα, πολύ ωραίο πόδι και κωλαράκι, ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ! Πολύ φιλική, χαμογελαστή και καθόλου βιαστική (ίσως γιατι ήταν αρχή της βάρδιας της και δεν είχε και κόσμο) Πολύ καλή πίπα, επίμονη (μου πέρασε από το μυαλό να χύσω έτσι), αλλά ήθελα να δω το κωλαράκι της καθώς θα τη γαμάω στα 4! Γυρνάει καπάκι ανασκελα, σηκώνει ποδια ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ στον αέρα και με τραβάει να τη γαμήσω! Μετά απο λίγο και ενω 'πλησίαζα', ήρθε η ώρα του πισωκολλητού:  :booty:  :booty: καλό στήσιμο, ωραίο κωλαράκι, ωραίο δέρμα, αφήνει πιασίματα, αντέχει τα μεγάλα μεγέθη, και όλα πάντα υπομονετικά!...
Μπράβο της! δεν το περίμενα! Ξέρει κανείς αυτή η Κατερίνα μήπως είναι καμία απο τις γνωστές που λέει το Τρελο Αγόρι (Santa Clausiιτσα, ή καμια άλλη) ή μήπως είναι καινούριο κομμάτι;
Ή μήπως να αλλάξω τις ώρες επισκέψεων και να πηγαίνω πάντα στην αλλάγη της βάρδιασ ή στο άνοιγμα που είναι όλες ξεκούραστες και 'χαρούμενες'...???
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ευγε dhthanos εμπρος στο δρομο που ανοιξε το trelo agori!

εχω την εντυπωση οτι αυτη η κατερινα ειναι η λεγομενη santa clausitsa καλα τα λεω?
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
ευγε dhthanos εμπρος στο δρομο που ανοιξε το trelo agori!

εχω την εντυπωση οτι αυτη η κατερινα ειναι η λεγομενη santa clausitsa καλα τα λεω?

Δεν ξέρω, αλλά είναι όλα τα λεφτά! Και απο σώμα (ειδικά κωλαράκι) και το σύνολο πόδι-μπότα είναι ΟΛΑ τα λεφτά! Αραγε κώλο να δίνει; Και μ'αρεσει γιατί είναι και φιλική! Σου λέει 'Γειά σας' και σε καυλώνει!...  :-)
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Τελευταία ελπίδα: Ταντάλου 34 (το απομακρυσμένο πάνω δεξιά, πάνω απ'την Εγνατία). Αυτό ήταν και το πρώτο που ξεκίνησα τη βόλτα μου, αλλα ήταν κλειστό τότε. Είχα λοιπόν προαίσθημα (αλλά και η τελευταία μου ελπίδα!) Και πέτυχα ΤΟ μωρό! Δεν την ήξερα - αν και ομολογουμένως δεν είμαι ιδιαίτερα μπουρδελιάρης, πιο πολύ των city tours είμαι - ωστόσο με το που την είδα ήμουν 'έτοιμος'. Το όνομα αυτής Κατερίνα. Μέτρια στο ύψος, πολύ ξανθιά, πολύ λεπτή, προστυχόφατσα, πολύ ωραίο πόδι και κωλαράκι, ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ! Πολύ φιλική, χαμογελαστή και καθόλου βιαστική (ίσως γιατι ήταν αρχή της βάρδιας της και δεν είχε και κόσμο) Πολύ καλή πίπα, επίμονη (μου πέρασε από το μυαλό να χύσω έτσι), αλλά ήθελα να δω το κωλαράκι της καθώς θα τη γαμάω στα 4! Γυρνάει καπάκι ανασκελα, σηκώνει ποδια ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ στον αέρα και με τραβάει να τη γαμήσω! Μετά απο λίγο και ενω 'πλησίαζα', ήρθε η ώρα του πισωκολλητού:  :booty:  :booty: καλό στήσιμο, ωραίο κωλαράκι, ωραίο δέρμα, αφήνει πιασίματα, αντέχει τα μεγάλα μεγέθη, και όλα πάντα υπομονετικά!...
Μπράβο της! δεν το περίμενα! Ξέρει κανείς αυτή η Κατερίνα μήπως είναι καμία απο τις γνωστές που λέει το Τρελο Αγόρι (Santa Clausiιτσα, ή καμια άλλη) ή μήπως είναι καινούριο κομμάτι;


Πολύ καλή δουλειά dthanos! Μάλλον η Κατερίνα και η ξανθιά κοπέλα που είχε ντυθεί santa-claus στις γιορτές είναι το ίδιο πρόσωπο! Είναι ευχάριστο που κάποιος έγραψε κάτι καλό γι'αυτή γιατί μέχρι τώρα είχα μόνο αρνητικά σχόλια! Την έχω δει αυτή την κοπέλα άπειρες φορές αλλά μου βγάζει έναν αέρα κρυάδας! Κάτι δεν με κολάει καλά!

Η Ολγάρα η πιπόλα είναι καστανόξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους, ηλικία >45, φάτσα με σκληρά αλβανοειδή χαρακτηριστικά, ψιλοαγέλαστη, αλλά προσπαθεί να αναπτύξει sex-contact με τους πελάτες στο lobby. Έχει μεγάλο κώλο και συνήθως φοράει κομπινεζόν. ύψος 1,70, βάρος 70 κιλά. Απαντάται στο σπίτι που μάλλον την βρήκες (Σαπφούς, απέναντι από το ανορθόγραφο)

Πάμε λίγο και στα δικά μου τα οποία επισκίασες με το καλό σου report.

Μετά την αποτυχημένη βόλτα του Σαββάτου, ήρθε η Κυριακή με την άνοιξη και τα κρίνα!!! Βολτάρισα εκεί στο ημίωρο 18:15-18-45. Ήταν μια βιαστική βόλτα λόγω κάποιων υποχρεώσεων που είχα αλλά και λόγω ... σούπερ κάβλας! Επισκέφθηκα μόλις 3 σπίτια, όλα επί της Προμηθέως η οποία είναι με διαφορά η οδός με τα καλύτερα σπίτια από την άποψη της ποιότητας κοριτσιών.

Πάμε λοιπόν στα αγωνιστικά

Στο μπλε σπίτι επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε το γνωστό ''ξανθό μπάζο''! Είναι όμορφη, καστανόξανθη με κοτσίδα και πολύ κρύα! Την είχα ξαναδεί εκεί την προηγούμενη Κυριακή! Αίσχος!

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν η γνωστή, τόσο από το Σάββατο όσο και από άλλες επισκέψεις, όμορφη ξανθιά με τις μπότες. Όμορφη, λεπτή, ξανθιά και πάντα φοράει κομπινεζόν και μπότες (αυτές που πιάνουν το πόδι από τα πλάγια ενώ από μπροστά βρίσκονται τα κορδόνια. Όμορφη, αλλά από συμπεριφορά ... μπρρρρρ!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε ο έρωτάς μου, η ''Κατερίνα Στανίση'' των φτωχών, το κορίτσι-λάστιχο που συνδυάζει καλογυμνασμένο κώλο με φάτσα σκυλούς από το Δερβένι! Η θρυλική Χριστίνα η Ρουμάνα!!! Ευτυχώς το πρόλαβα το μωρό γιατί έφευγε εκείνη την ώρα! Ήμουν ο τελευταίος πελάτης! Την άλλαζε το ''κορίτσι-μουλινές''!!! Της το έδωσα όλο πάθος και την άφησα να φύγει. Η περιποίησή της δεν ήταν καλή μάλλον γιατί ήμουν ο τελευταίος και βιαζώτανε, αν και εδώ που τα λέμε ποτέ δεν κάνει καλή περιποίηση! Η περιποίηση ΔΕΝ είναι το δυνατό της σημείο! Το δυνατό της σημείο είναι τα πολύ γυμνασμένα πόδια και η πατούρα της! Με φτιάχνουν! Θα δουλεύει πρωινή όλη την εβδομάδα (προωινή σημαίνει από το πρωί και μέχρι τις 18:30). Βαθμολογία 8 (σταθερά)

Αυτά

Ψηλά-ψηλά τα κόκκινα φανάρια
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Τελευταία ελπίδα: Ταντάλου 34 (το απομακρυσμένο πάνω δεξιά, πάνω απ'την Εγνατία). Αυτό ήταν και το πρώτο που ξεκίνησα τη βόλτα μου, αλλα ήταν κλειστό τότε. Είχα λοιπόν προαίσθημα (αλλά και η τελευταία μου ελπίδα!) Και πέτυχα ΤΟ μωρό! Δεν την ήξερα - αν και ομολογουμένως δεν είμαι ιδιαίτερα μπουρδελιάρης, πιο πολύ των city tours είμαι - ωστόσο με το που την είδα ήμουν 'έτοιμος'. Το όνομα αυτής Κατερίνα. Μέτρια στο ύψος, πολύ ξανθιά, πολύ λεπτή, προστυχόφατσα, πολύ ωραίο πόδι και κωλαράκι, ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ! Πολύ φιλική, χαμογελαστή και καθόλου βιαστική (ίσως γιατι ήταν αρχή της βάρδιας της και δεν είχε και κόσμο) Πολύ καλή πίπα, επίμονη (μου πέρασε από το μυαλό να χύσω έτσι), αλλά ήθελα να δω το κωλαράκι της καθώς θα τη γαμάω στα 4! Γυρνάει καπάκι ανασκελα, σηκώνει ποδια ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ στον αέρα και με τραβάει να τη γαμήσω! Μετά απο λίγο και ενω 'πλησίαζα', ήρθε η ώρα του πισωκολλητού:  :booty:  :booty: καλό στήσιμο, ωραίο κωλαράκι, ωραίο δέρμα, αφήνει πιασίματα, αντέχει τα μεγάλα μεγέθη, και όλα πάντα υπομονετικά!...
Μπράβο της! δεν το περίμενα! Ξέρει κανείς αυτή η Κατερίνα μήπως είναι καμία απο τις γνωστές που λέει το Τρελο Αγόρι (Santa Clausiιτσα, ή καμια άλλη) ή μήπως είναι καινούριο κομμάτι;
Ή μήπως να αλλάξω τις ώρες επισκέψεων και να πηγαίνω πάντα στην αλλάγη της βάρδιασ ή στο άνοιγμα που είναι όλες ξεκούραστες και 'χαρούμενες'...???

οπως τα λες ειναι ακριβως . πολυ καλη κοπελα αν και την λυπαμαι λιγο οταν βλεπω να βγαινουν παππουδες απο το δωματιο . ειναι μικροθλι και ομορφουλι και αξιζει καθε ευρω . επισης κορυφαια πιπα
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
οπως τα λες ειναι ακριβως . πολυ καλη κοπελα αν και την λυπαμαι λιγο οταν βλεπω να βγαινουν παππουδες απο το δωματιο . ειναι μικροθλι και ομορφουλι και αξιζει καθε ευρω . επισης κορυφαια πιπα

... Ζευγάρωσε το καλό!!! Πείτε κι άλλα, πείτε κι άλλα!!!

Για να δούμε, θα τριτώσει???
 

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Μηνύματα
117
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας συνάδελφοι! Λοιπόν, χθες πήγα για κατάθεση. Αφού ολοκλήρωσα τη βόλτα μου ήμουν μεταξυ της Αννας της ρουμάνας(απεναντι απο το ανορθόγραφο) και μιας καινούριας μελαχρινης με μακρύ μαλί γκόμενας που την έβλεπα πρώτη φορά η οποια ηταν στο επάνω απομακρυσμενο σπιτι αριστερα στην προμηθέως.  Είχε ωραιο κωλαράκι αλλα τελικα με κέρδισε η Αννα η οποια ήταν ντυμένη σαν την Κλεοπάτρα, αν και την εχω δοκιμάσει αλλες 2 φορές. Οχι λοιπόν τίποτα το ιδιαιτερο απο περιποιηση αλλα το μικρό και στητο κωλαρακι της σε αποζημιώνει(Μου αρέσουν πολύ οι μικροκαμομένες). Οι στάσεις που έκανε ηταν απο πανω κανονικα και πισωκολητο. Μαλιστα ημουν ο τελευταίος καθως επεσα πανω σε αλλαγη με την Ολγα αν δεν κάνω λάθος, την οποία και σκεφτόμουν να δοκιμάσω γιατι δεν εχώ πάει ποτε με μεγάλη. Οποιος εχει δοκιμάσει την καινουρια στο απομακρυσμένο ας πει εντυπώσεις. Κορυφαία πάντως σε περιποίηση για μένα απο τις γκόμενες που <<παιζουν>> αυτο το διαστημα, η Μαρινα απέναντι απο το Eros House στην Ταντάλου. Τα λέμε καυλιάρηδες ;)
 

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
117
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μέχρι ποια ωρα είναι ανοιχτο το ιδρυμα στην Ταντάλου ?

Παίζει άλλη πρόταση ?

Ευχαριστω  :)
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Δεν είχα σκοπό χθες να καταθέσω αλλά ξαφνικά φτιάχτηκα πολύ με την ιδέα να πάω να το δώσω σε μία του δρόμου και να της πω ότι είναι η Βαλεντίνα μου! Ξεκίνησα λοιπόν για το αμαρτωλό τρίστρατο και περιπλανήθηκα από τις 18:30 - 19:15. Σε κάποια μαγαζιά έπεσα πάνω στην αλλαγή βάρδιας. Δεν πρωτοτύπησα στην επιλογή Βαλεντίνας πάντως!

Πάμε λοιπόν στα αγωνιστικά

Ταντάλου 9, ήταν η γνωστή σχετικά ψηλή, μελαχρινή γυφτογκόμενα με το see-thru top και το τατοο στο αριστερό της νεφρί. Τίποτα το αξιόλογο.

Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ κοκκινομάλα Πολωνέζα που έχει πάρει τα μυαλα αυτών που της έχουν πάρει τα ... κωλιά!!! Κοντούλι, σεξούλι, ομορφούλι, χαριτομενούλι, το έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και ειληκρινά δεν θέλω άλλο! Όποιος μπει πάντως μέσα (της) δεν θα το μετανιώσει! Βαθμολογία 7 (άλλοι της δίνουν 10, εγώ πάντως όχι!)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την Βουλγαρόφατσα που με είχε στραβογαμήσει στις 2/1! Όπως λένε και οι Κύπριοι ''ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ''!!! Ψηλή, αρκετά fit, με μακριά κατσαρά μαλλιά, στραβά πόδια και σκληρά Βουλγαροχαρακτηριστικά στη φάτσα! Παγετός στο δωμάτιο!!! Βαθμολογία 5 (με το ζόρι!)

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν η ʼννα η Ρουμάνα. Αυτή η κοπέλα, όπως έχω ξαναπει, κάτι καλό κάνει στο δωμάτιο και δεν μας το λέει! πάντα έχει πελατεία χωρίς να είναι πολύ αξιόλογη εμφανησιακά (κοντή με μελαχρινό-καρέ μαλλί, αδύνατη με στενό και πεταχτό κωλαράκι). ʼμα την έχει δοκιμάσει άλλος κανείς, ας μας πει. Μέχρι τώρα τα feedback που παίρνουμε είναι μέτρια!

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε η θηριώδης Ζανέτα! Ύψος 1,90 με 80+ κιλά, μεγάλους πλαστικούς βύζους, μαλλί ξανθό μέχρι τους ώμους, μπλε μάτια, ψηλά πόδια, μεγάλο κώλο και γενικά πολλά πιασίματα. Καλή είναι, αλλά ... δεν ξέρω ... δεν την ήθελα για Βαλεντίνα! Βαθμολογία 7 από παλιά.

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε ένα νεαρούλι με φαρδιές πλάτες και μικρό βυζί, ψηλό, ντροπαλούλι, αλλά αρκετά θερμό στην γλώσσα του σώματος! Την είχα ξαναδεί εκεί πριν 3 βδομάδες περίπου και θυμάμαι ότι κάποιοι από εσάς είχαν εκφραστεί θετικά για το άτομό της! Να τονίσω ότι έχει βάψει σκούρο το μαλλί (πριν ήταν πιο καστανή, τώρα είναι σχεδόν μελαχρινή) το οποίο μαλλί έχει μήκος μέχρι τους ώμους. Καλή φαίνεται! Θα δείξει.

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν μια καινούργια, ψηλη, νεαρή μελαχρινή με ωραίο τουρλί και μαύρες μπότες μέχρι γόνατο. Μοιάζει πολύ με την Χριστίνα την ''καβαλιώτισα τραγουδίστρια'' που είχα πετύχει πριν 2 βδομάδες περίπου και είχα διακορεύσει με απόλυτη επιτυχία στο πιό απομακρισμένο σπιτάκι, αυτό που είναι πάνω από τη Μοναστηρίου (Προμηθέως 34). (''Καβαλιώτισσα'' γιατί καβαλάει μετά την πίπα και ''τραγουδίστρια'' για τις άριες που βγάζει και τα πολλά ντεσιμπέλ στο γαμίσι!!!) Δεν ήταν αυτή (μάλλον) επειδή μου φάνηκε ότι είχε πιό μεγάλα βυζιά από την τραγουδιάρα μας και επίσης ήταν πιο ''αγέλαστη'' σε σχέση με το Χριστινάκι και είχε πιο έντονα ζυγωματικά. Φαινώταν καλή περίπτωση αλλά άμα η γλώσσα του σώματος δεν λέει ''καλε μπείτε να με γαμήσετε και δεν θα το μετανιώσετε'' ... δεν καταθέτω! Ίσως μπω σ'αυτή κάποια στιγμή! Θα δούμε.

Το ΠΟΛΥ απομακρυσμέ νο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... υπήρχε η Ρωσιδούλα που παλιά δούλευε πιο κάτω στο 14 και τις γιορτές είχε ντυθεί Santaclausitsa. Ξανθιά και μικροκαμωμένη, ομορφούλα Ρωσιδούλα, με μπότες! but not my type! Σημείωση: είναι αυτή για την οποία εκφράστηκαν θετικά ήδη 2 από εσάς, ενώ ένας άλλος παλιότερα είχε εκφραστεί αρνητικά! Αυτά σημειώνονται και αξιολογούνται!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η Βαλεντίνα μου για φέτος! Η Χριστίνα η Ρουμάνα! Η ''Κατερίνα Στανίση'' των φτωχών με το Σιδηρούν κωλομάγουλο! Της το έδωσα από σπόντα χθες! Μπήκα στο σπιτάκι την είδα και έφυγα, όλα αυτά κατά τις 18:30. Μπήκα στο Προμηθέως 14 και στην ʼννα τη Ρουμάνα (έναντι ανορθόγραφου) και πήγα να καταθέσω στο Χριστινιώ αλλά το φως είχε σβήσει!!! Μπήκα σε άλλα 2-3 σπίτια και ως εκ θαύματος, το φωτάκι άναψε και πάλι! Μπήκα και της το κέρασα! Η αλλαγή της (μάλλον το κορίτσι-μουλινές) ειδοποίησε ότι θα αργούσε οπότε έμεινε το Χριστινάκι λίγο ακόμα στο σπίτι! Κωλοφαρδία λοιπόν και γκολ σε γνωστά λιμέρια!!! Βαθμολογία 8 (υπόσχομαι να κάνω πολύ καιρό να την ξαναπάρω! Ούτε γκόμενοι να είμασταν πια!!!)

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Παίζει άλλη πρόταση ?

Λοιπόν, αν και οι ''πεπειθήσεις'' μου είναι λίγο-πολύ γνωστές, θα τις επαναλάβω όσο πιο περιεκτικά γίνεται. Με βάση την χθεσινή μου τσάρκα λοιπόν, προτείνω τις εξής (με φθείνουσα σειρα).

1) **** Χριστίνα η Ρουμάνα. Δοκιμασμένο κομμάτι για το οποίο έχω γράψει και καταθέσει άπειρα!!! Κατοικοεδρεύει στο Προμυθέως 14 πρωινή βάρδια (πρωί μέχρι τις 18:30).

2) ***Η θυριώδης Ζανέτα! Προμηθέως 9. Ωμή δύναμη! Νταρντάνα περιωπής!!!

3) *** Μαρίνα Πολωνέζα - Αννα Μαρία Ισπανίδα (Αλβανέζα). Ταντάλου 8Α. Η ʼννα Μαρία παίζει μέχρι τις 18:30 και από τις 19:00 παίζει το Πολωνεζάκι με το κωλί - φαρμάκι!!!

4) Προμηθέως 25, νεαρή μελαχρινή ψηλή πολλά υποσχόμενη μετά τις 19:00

5) Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μετά τις 19:00 ένα νεαρούλι με φαρδιές πλάτες και μικρό βυζί, ψηλό, ντροπαλούλι, αλλά αρκετά θερμό στην γλώσσα του σώματος!

6) Η Ξανθιά με την επίμονη πίπα που είχε ντυθεί Santa Clausitsa (χοχοχο) στις γιορτές. Αυτή παίζει στο πολύ απομακρισμένο που βρίσκεται Προμηθέως 34

7) ʼννα Ρουμάνα απέναντι από το ανορθόγραφο επί της Σαπφούς



Τα τεμάχια που έχουν αστερίσκους είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από τον απεσταλμένο του ΕΦΕΤ  Trelo Agori. Οι υπόλοιπες φαίνονται αξιόλογα ταλέντα.
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Λοιπόν, αν και οι ''πεπειθήσεις'' μου είναι λίγο-πολύ γνωστές, θα τις επαναλάβω όσο πιο περιεκτικά γίνεται. Με βάση την χθεσινή μου τσάρκα λοιπόν, προτείνω τις εξής (με φθείνουσα σειρα).

1) **** Χριστίνα η Ρουμάνα. Δοκιμασμένο κομμάτι για το οποίο έχω γράψει και καταθέσει άπειρα!!! Κατοικοεδρεύει στο Προμυθέως 14 πρωινή βάρδια (πρωί μέχρι τις 18:30).

2) ***Η θυριώδης Ζανέτα! Προμηθέως 9. Ωμή δύναμη! Νταρντάνα περιωπής!!!

3) *** Μαρίνα Πολωνέζα - Αννα Μαρία Ισπανίδα (Αλβανέζα). Ταντάλου 8Α. Η ʼννα Μαρία παίζει μέχρι τις 18:30 και από τις 19:00 παίζει το Πολωνεζάκι με το κωλί - φαρμάκι!!!

4) Προμηθέως 25, νεαρή μελαχρινή ψηλή πολλά υποσχόμενη μετά τις 19:00

5) Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μετά τις 19:00 ένα νεαρούλι με φαρδιές πλάτες και μικρό βυζί, ψηλό, ντροπαλούλι, αλλά αρκετά θερμό στην γλώσσα του σώματος!

6) Η Ξανθιά με την επίμονη πίπα που είχε ντυθεί Santa Clausitsa (χοχοχο) στις γιορτές. Αυτή παίζει στο πολύ απομακρισμένο που βρίσκεται Προμηθέως 34

7) ʼννα Ρουμάνα απέναντι από το ανορθόγραφο επί της Σαπφούς



Τα τεμάχια που έχουν αστερίσκους είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από τον απεσταλμένο του ΕΦΕΤ  Trelo Agori. Οι υπόλοιπες φαίνονται αξιόλογα ταλέντα.

Aρχίζω και ανησυχώ οτι θα μας τα ξεχυλωσεις τα κορίτσια !!!
Περα απο την πλάκα θα προσθέσω και εγω του εξωτερικου ρεπορταζ...
(Δες μυλος fix  και Γιαννιτσων)  τα  ΝΟ 8  και  ΝΟ 9

8) Κατεχακη δίπλα στο city gate επιτέλους βρήκα το μωρό μου
Η Ντινα στρουμπουλη και παλιά στο επάγελμα  10 το πρωί-6.00
Αμα σε μαθει περνας καλα και παίζουν και special αν αντεχει το πορτοφόλι
Για τους λατρεις των πολλων κυβικων

9) Η Ευα στο 28ης  Οκτωμβριου 10 το πρωί-6.00
  Τα λόγια ειναι περιττα
Διαβαστε προηγουμενα posts
Ειναι τοσο γλυκια  λες και ειναι το κορίτσι σου
Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει  το βραδυ  στα  νο 8 και 9 ας  ενημερώσει
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
9) Η Ευα στο 28ης  Οκτωμβριου 10 το πρωί-6.00
  Τα λόγια ειναι περιττα
Διαβαστε προηγουμενα posts
Ειναι τοσο γλυκια  λες και ειναι το κορίτσι σου

Συναγωνιστή, για πες κάτι παραπάνω κάτι παραπάνω για την περίπτωση αυτή. Που ακριβώς βρίσκεται; (υποθέτω εννοεις 26ης Οκτωβρίου) Εμφανισιακά λεπτομέρειες;
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
πάντως τα λέτε τόσο ωραία .. που μου φαίνεται θα αρχίσω πάλι να κάνω τσάρκες.. 
 

pornofun

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
83
Like
0
Πόντοι
0
10)Χριστίνα,αδύνατη,πολύ όμορφη στο απομακρισμένο σπίτι πάνω απο τη μοναστηρίου
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom