Λοιπόν, Η τσάρκα του Σαββάτου ήταν πολύ ικανοποιητική μετά από πολύ καιρό! Αρκετές επιλογές, αλλά η Στελλάρα δέσποσε στο Προμηθέως 16 κι έτσι περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα!
Πάμε στα αγωνιστικά
Ταντάλου 9, ήταν η ξανθιά στριπτηζοειδής Ρωσσίδα με το καμαρωτό παράστημα, τις ψηλές μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο και την δυνατής έντασης rave μουσική που παίζει στον χώρο της και την οποία, ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ διακαώς!!! ύψος 1,65, βαθμολογία 6 (από παλιά)
Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ Αλβανο-ισπανίδα ʼννα-Μαρία. Μελαχρινή, μελαμψή με ωραίο κωλαράκι, πεταχτό και σέξυ συμπεριφορά. Χροοοονια στο κουρμπέτι, από το όνομα και μόνο πολλοί από εσάς καταλαβαίνουν περι τίνης πρόκειται!!! Βαθμολογία 7 (από παλιά), (ύψος 1,60)
Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την ψηλή παχιά oriental γυφτογκόμενα η οποία συχνάζει στο σπίτι. Δεν την έχω πάρει ποτέ και να σας πω την αλήθεια, δεν ενθουσιάζομαι κιόλας! Ύψος 1,75+
Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν η MILF Ρωσσίδα με τα κάποια (λίγα) περιτά κιλάκια. Ψηλή, καστανοκοκκινομάλα με μεγάλο κώλο και βυζιά και ένα διακριτικό τατοο ψηλά στον δεξί γοφό. Την είχα πάρει παλιότερα και είναι αρκετά καλή μέσα. Για μένα είναι το απόλυτο MILF EXPERIENCE της περιοχής! Ο ορισμός του MILF! Εγώ τουλάχιστον όταν αναφέρομαι στον όρο MILF, αυτό έχω υπ'όψη (εμφανησιακά)! Βαθμολογία 7 (από παλιά), ύψος 1,70
Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε φρέσκο κρέας! Μία ψηλή (170+) καστανόξανθη με σπαστό μαλλί λίγο πιο μακρί από τους ώμους με μπλαζε στυλάκι, αρκετά καβλιάρικο!!! Ρωσσιδόφερνε και με το όμορφο σώμα της κάνει αίσθηση. Ίσως δοκιμαστεί σε επόμενη επίσκεψη!
Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε η ξενέρα με το καστανόξανθο καρέ! Βαριέται που ζεί κι εφώ βαριέμαι να την ξαναπεριγράψω! Δεν αξίζει τον κόπο! (ύψος 1,70+)
Το ΠΟΛΥ απομακρυσμέ νο σπιτάκι όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως και περνάμε τη Μοναστηρίου (Εγνατία), στο δεξί μας χέρι στο νούμερο 34 ... υπήρχε η καστανόξανθη Ρωσσίδα έλενα (μαλλον) αν κρίνω από την περιγραφή του dthanos. Ψηλή (1,75+) γύρω στα 30, καστανόξανθη με μακρί-καρέ μαλλί και πεσμένο (μα πολύ πεσμένο) κώλο! Μιλάμε για πολύ κωλόπτωση! Όμορφη κοπέλα αλλά ο κώλος της σφουγγαρίζει!!! Παλιά καραβάνα η οποία έχει χαθεί εδώ και κανα χρόνο, επαναλανσάρεται σε συσκευασία τετραπάκ!!! Δεν την έχω πάρει ποτέ! Μέτριες εντυπώσεις
Το ΑΠΛΑ απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν γνωστή και μη εξαιρετέα νεαρή ψηλή (1,75), μελαχρινή με τον ωραίο κώλο που με είχε στραβογαμίσει το προηγούμενο Σ-Κ! Όμορφη, αλλά ΜΑΚΡΙΑ κι αλάργα!!! Δεν ξέρει να στήνεται στο πισωκολητό! Χάλια περιποίηση! Φορούσε μπότες.
Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η Στελλάρα! Ο αγιάτρευτος έρωτάς μου, με καλογάμησε και μου 'φτιαξε το Σαββατοκύριακο! Την έχω περιγράψει άπειρες φορές στο παρελθόν! Ψαχτείτε λίγο! Βαθμολογία 8,5, φορούσε μπότες!
Αυτά
Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!