Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
γεια σε ολους .ειμαι καινουριος στο φορουμ και στο αθλημα.επηρεαστηκα απο την κριτικη του φιλου gameover και βουρ σημερα το πρωι για την εβελινα. προγραμμα 80 ευρο ευτυχως δεν τα εκλαψα. χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια στο παρανομο σεχ πιστευω η κοπελα ειναι κορυφη 40 υπεροχα λεπτα. χαλαλι

Καλωςήρθες, είμαι ευτυχής που σε επηρέασα θετικά και καλοπέρασες, μαζί σου καλοπέρασε και η Εβελίνα φαντάζομαι.

Αναμένουμε και την κριτική σου....πιστεύω θα είναι αρκετά μεγάλη λόγω 40λεπτου. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σημερα βραδυ ...

Τσιρκο η κουμπαρα μου ( Εμμανουελα )
Βιλα Τζεσυ
Μαντζαρου δεν πηρα αλλα χθες μου ειπαν Αντζελα ( Πηγαδοπουλου) για 3 μερες
Σααλ Νικολ.milf (  Η Θεια )
Κωλετη Νικολ.pipin ( Η ανιψια )
Ερημιτη Αλεξανδρα ( Τσιρωτοπουλου )
Λα φαμ * Λινα
Κατεχακη Δεν ακουω παλι με τις ζελατινες χρατσα χρουτσα γαμω το τηλεφωνο μου .. ξετυλιξτε το βρε  :cheesy:
Φριξου 14 Μια καινουρια

Ανενεωση στο Φριξου 14 λοιπον Εφυγαν Αγαπη , Αννιτες και πηγε Ρεβεκκα
Αννανεωση και στην Κωλετη οπου εκτος απο την Εφη που αραζει Εφυγαν Τζουλια και Αγγελικη και πηγαν ... Αγαπη και Αννιτα.it απο το Φρ 14  :2funny:
Ανακατευτικε η τραπουλα τουλαχιστον ...

* Τα νεα του Λα Φαμ , το Βραδυ η Λινα οπως ειπαμε
Κορινα δεν ξερω αλλα δε νομιζω να νοιαζει και κανεναν ....
Η Σαμπρινα στην πατριδα της μεχρι τελος του μηνα
Η Μαρια ηταν σημερα πρωι και αυριο εχει Ρεπο
Αυριο τωρα....
Νατασσα αυριο το πρωι , μια ρωσιδα που δεν θυμαμαι να την ανεφερε κανεις , παντως δυσκολο να ειναι η Νατασσα του Ερως/ Μαντζαρου
Μια καινουρια , αυριο το βραδυ . Αντε να δουμε ποσο καινουρια θα ειναι και τι σοι .... Ελπιζω να μας γεμισει ευχαριστα το ΣΚ

Εχετε το νου σας λοιπον οποιος περασει απο κει η ψηνετε για τσαρκα ισως το γραφικο Λαφαμ  αυριο κρυβει εκπληξεις και στις 2 βαρδιες

Εκπληξη και στο Φριξου 14 σημερα βραδυ ? θα δουμε ... δεν ηξεραν ονομα θα ξαναδοκιμασω να δω αν θα μου πουν μετα τις 8

Λαρα ισπανιδα στο Φριξου 14 , η κομοδινοπουλου ειναι αρωστη , το φαγατε το κοριτσι γαιδουρια  :tickedoff:
αν βρεθει καποος κατα κει , ας δει ποια Ρουμανα ειναι αυτη .. ειναι καινουρια η καμια Βαφτισμενη αραγες....  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-Τανταλου 8.
Καμελια εχει κριτικη στο Ν ουρανου ενω ειχα γραψει και γω κατι εδω  αλλα που να το βρω τωρα ...
( Τι λεγαμε διπλα στο σχολιασμο κριτικων ?  Να το στην πραξη ! )

Καμελια λοιπον εμενα ΔΕΝ μ αρεσε εμφανισιακα πολυ μετρια με φαδρυ ποπουδακι και μπουτακια
δεν δοκιμασα βεβαια
Φλας μπακ ....
Θυμαμαι που μας ειχε πει (ψιλοαγχωμενη ) Γεια σας με λενε Καμελια ειμαι απο Ρουμανια(?)
ειμαι καινουρια και δεν εχω πελατεια ακομη , αλλα θελω να φτιαξω
το ξερω δεν ειμαι πολυ ομορφη , αλλα μεσα στο δωματιο θα τα βρουμε ελατε και θα δειτε

τσουπ κι αλλος συναγωνιστης βρηκα ευκαιρια εγω την κοπανησα  βγαινει και ο 3ος .. πεπριμενω περιμενω τον δικο μου εγω τιποτα , ρε τον μαλακα κουβεντα με τις τανες επιασε
μετα απο κανα 3 λεπτο νατος εξω τρεχοντας και βριζοντας με που τον αφησα μονο
Τι εγινε ρε ?
Τι να γινει ρε μαλακα , με αφησες μονο θα με βιαζανε
Του την επεσε η Καμελια και ηθελε να τον βαλει στο δωματιο , τον χουφτωνε κιολας  :2funny: τελικα της ξεγλυστρησε ...

Ο καλος μας φιλος gameover θα μας τα πει καλυτερα

Για την Καμέλια είχα γράψει κριτική παλαιότερα σίγουρα ήταν η πρώτη, ίσως μάλιστα να είναι και η μοναδική.

Σίγουρα η κοπέλα θέλει να κάνει πουτανοκαριέρα και από ότι φαίνεται το προσπαθεί. Στο δωμάτιο είναι φιλικότατη, θέλει να κάνει τα πάντα, και κάνει το παν να σε ικανοποιήσει. Σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης στο θέμα της υποκριτικής κυρίως, αλλά και της διαχείρισης του χρόνου στο δωμάτιο, εννοώ ότι καταναλώνει μεν αρκετό χρόνο χωρίς την απαραίτητη ουσία.

Εγώ σίγουρα κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα την ξανατιμήσω και θα είμαι σε θέση να διατυπώσω καλύτερη άποψη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λαρα ισπανιδα στο Φριξου 14 , η κομοδινοπουλου ειναι αρωστη , το φαγατε το κοριτσι γαιδουρια  :tickedoff:
αν βρεθει καποος κατα κει , ας δει ποια Ρουμανα ειναι αυτη .. ειναι καινουρια η καμια Βαφτισμενη αραγες....  :think:
μη μου πεις :think: :think:....Λαρα Ισπανιδα(Ρουμανα δηλαδη) ειχε περυσι στο Νικ Ουρανου 1.Μια ψηλη μελαχρινη νταρντανα με κωλαρα.Την ειχα παρει ψιλοκαλη ητανε....
Καποιοι ειχαν γραψει μαλιστα οτι σου ζηταει κανα 10ε-20ε μεσα στο δωματιο για να την παρεις απ'τον κωλο κρυφα απ'την τσατσα.
Πιθανον να ειναι αυτη...

Επισκέπτης
Η βόλτα που λέγαμε χωρίς την κατάθεση όμως.

Τα πράγματα ήταν σχετικά καλά για τα δεδομένα μας, δεν τα εξερεύνησα όλα αλλά τα περισσότερα.

Στο βαρδάρη τα πράγματα ήταν ως εξής:

Προμηθέως 11 : Η γνωστή πιπίνα Μιρέλα, δυνατή.

Προμηθέως 25: Η Ειρήνη, μελαχροινη με κοντό μαλλί μεσογειακό σώμα αχλάδι.

Προμηθέως με Σαπφούς: Η γλυκιά Τζοάννα.

Σαπφούς 7: Η ζουμπουρλού ξανθιά τσέχα. (Αλ?  :huh:)

Σαπφούς με Ταντάλου (Πράσινο): Η Μάγια ξανθιά με εφηβικά ωραία στηθάκια αλλά λίγο μεγαλούτσικο κώλο με τα πρώτα σημάδια κυτταριτιδας, χαμογελαστή κ αδοκίμαστη.

Σαπφούς 20: Η "ισπανίδα" αδύνατη μελαχροινή που βγαίνει τοπλες με το στητό εφηβικό βυζάκι, τώρα ανακάλυψα ότι έχει κ πολύ μπάσα φωνή κ ειρωνικό χαρακτήρα μιας κ δεν της άρεσε που δεν μπήκα.

Ταντάλου 8: Η ξανθιά ουγγαρέζα Άννιτα.

Ταντάλου 14: Η γνωστή υπερουγγαρέζα Βίκη!

Προς Μύλο μεριά τώρα:

Λα φάμ: Η Λίνα/Μάρτα η τσατσά μου είπε κ εμένα ότι αύριο το βράδυ θα έχει κάποια καινούργια.

Νικηφόρου Ουρανού 26: Μια busty βαμμένη πολύ εντονα στο πρόσωπο. Πολύ γαμάτα φαινόταν τα βυζιά της και ο κώλος της καλός και συμμαζεμένος! Μου θύμισε την Νατάσα του Ταντάλου 8, ίσως και να ήταν αυτή δεν ξέρω.

Πέτρου Ερημίτη: Αλεξάνδρα, μελαχροινή πιπινίτσα, με πολύ ωραίο μαλλί και πετίτ! Σκέτη γλύκα, δεν είμαι σίγουρος προσωπικά αν είναι η ίδια παλιά Αλεξάνδρα. Πάντως αν είναι φαίνεται ΠΟΛΥ πιο όμορφη!

Φρίξου 14: Θωρηκτό!!! Νταρντάνα μελαχροινή ισπανίδα για μερακλήδες, οι βυζάρες της ξεχείληζαν και η περιφέρεια της ήταν όσο περίπου μια βραχονησίδα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Τα πράγματα ήταν σχετικά καλά για τα δεδομένα μας, δεν τα εξερεύνησα όλα αλλά τα περισσότερα.

Σαπφούς 7: Η ζουμπουρλού ξανθιά τσέχα. (Αλ?  :huh:)
προφανως εσυ ειδες την Ιονελα...πραγματι ειναι ζουμπουρλου αυτη.αλλη ηταν χθες....
Εκτος αν και εκει παιζουν με 3 βαρδιες και ερθει η αλλη τα μεσανυχτα.
Τανταλου 8 για παραδειγμα στις 00.00 θα παει η Καμελια οπως ειπε η τσατσα χθες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και στο Σαπφους 20 εχει 3 βαρδιες.η Νταϊανα ειναι απ'το πρωι μεχρι τις 16.00.μετα μαλλον αυτη που λες και απο τις 23.00 και μετα η Κελλυ...
το ιδιο και στο Προμηθεως 25 και στο Τανταλου 14.Εφοσον εκλεισαν τοσα σπιτια πρεπει ολες να βολευτουν καπως

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ειδατε ρε παιδια τι γινεται στα Αθηναικα στουντιο που εχουν τωρα νομιμα απο 2-3 κοπελες! :2on1: Θα γινει αραγε ποτε αυτο στην Θεσσαλονικη?

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Ειδατε ρε παιδια τι γινεται στα Αθηναικα στουντιο που εχουν τωρα νομιμα απο 2-3 κοπελες! :2on1: Θα γινει αραγε ποτε αυτο στην Θεσσαλονικη?

Εγώ πλέον προσπαθώ να μη βλέπω τι γίνεται στα Αθηναϊκά στούντιο γιατί με πιάνει κατάθλιψη

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Δεν σχολιασε κανενας τις κανουργιες σιλικονατες βυζαρες τις Ντιανας απο Σαπφους κατω! :tits: Η συγκεκριμενη πουτανα εχει γινει πολυ τουμανο αλλα αρχιζει να μιλφιζει. Πηρα το απλο προγραμμα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Βυζαρες για ζουλιγμα :tits2: Την αλλη φορα σκεφτομαι να παρω πρωκτικο γιατι απο οτι διαβασα τις παλαιοτερες κριτικες πρεπει να ειναι πολυ καλη. Ειχα παρει και την ισπανιδα Μονικα, χωρις να εχει την τρελη συμμετοχη, το μουνι τηε ηταν πολυ στενο. Η βρωμιαρα η τσατσα κατι σχολιασε που πηρα το απλο. Το ιδιο μαλακισμενη ειναι η ξινισμενη τσατσα απο Τανταλου 14 στην βαρδια της Βικης. Σου ζηταει να παρεις πιο ακριβα προγραμματα! Μαλακισμενη!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μηπως το οτι καποια σπιτια παραμενουν κλειστα ειναι για να δημιουργηθει τεχνικα λιγοτερα προσφορα? Να υπαρχουν λιγα στουντιο μπουρδελα οπου θα εχουν πολυ περισσοτερη πελατεια απο οτι αν ηταν ολα ανοικτα! Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να ανανεωθει η αδεια!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Επισης τον τελευταιο μηνα δοκιμασα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος στο απλο προγραμμα Καρμεν στο Βαρδρη και στο τζακουζι Χριστινα! Φιλοτιμες σχετικα. Αν και η Χριστινα μου φανηκε πως θελει επειγοντως ξεκουραση. Δεν μπορω να φανταστω τις βυζαρες της Καρμεν μεσα σε τζακουζι.
Εντωμεταξυ κοιτουσα το αλλο σαιτ και ειδα οτι Θεσσαλονικη δουλευε και η Ζορα απο το αλλο σαιτ το καλοκαιρι. Την ειχα παρει μια φορα. Τι σοκολατενια σωματαρα! 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εντωμεταξυ οσες κοπελες απο Γερμανια ρωτησα καμια δεν της αρεσε να δουλευει σε FKK club! Φαντασου τι υπερκερδη βγαζουν στην Ελλαδα!

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Αδερφε ριξε ρε συ μια κριτκη αφου πηγες γιατι τοσο καιρο εκει η γκομενα και δεν εχει ουτε μια ...

Για την καρτα ναι ειχα ξεχασει αν το πω , μου ειχε πει η τσατσα οτι για να μην υπαρχει κυνδινος να την χασεςι η να την βρει καποιος που δεν πρεπει στην φυλανε κιολας
Η απορια που ειχα και δεν ηξεραν ειναι τι παιζει αν μπερδεψεις τα προγραμματα ... αλλα κατι θα γινει

Το θεμ,α ειναι οτι θελω να να γινω μελλος αλλα δεν μπορω  :idiot:
με Λινα και με κορινα και με Σαμπρινα ( που ρεταρει ωρες ωρες ) που να πας ?
μια Μαρια ειναι και αυτη οπως πολυ σωστα ειπε η τσατσα μεσα στο δωματιο ειναι σαν γκομενα
καμια ΠΟΥΤΑΝΑ θα βρεθει να δουλεψει εκει μεσα ?  :think:
( ΔΕΝ κραζω την Μαρικα ετσι ... καλο τεμαχιον )
τισ αλλεσ γκομενες που αναφερεισ απο La famme ουτε τις χερω..θα τισ μαθω ομως που θα παει..  
για την καρτα η τσατσα μου ειπε οποια  προγραμματα και να παρεισ τισ τρεισ πρωτεσ φορες το τεραρτο ειναι -50% και ασ ειναικαι διαφορετικα..δλδ μπορεισ να περνεισ τρεισ φορες 40αρι κ την τεταρτη τζακουζι -50%..

MICH743

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ Η ΜΟΝΤΕΛΙΣΙΑ ΑΠΟ ΣΑΠΦΟΥΣ?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κακησπερα σε ολους!ποιος εχει την τσοντα της τζουλιας με τους μαυρους ρε παιδια?

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ Η ΜΟΝΤΕΛΙΣΙΑ ΑΠΟ ΣΑΠΦΟΥΣ?
το συγκεκριμενο κομοδινο αγνοειται ..μπορει να το πηγαν για λουστραρισμα....αλλα μην ανυσηχεις αν δεν την δοκιμασες φιλε...ειναι ομορφη αλλα μεσα ειναι σκετη απογοητευση.....εκτος κ αν την δοκιμασες κ σου αρεσε....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επισης τον τελευταιο μηνα δοκιμασα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος στο απλο προγραμμα Καρμεν στο Βαρδρη και στο τζακουζι Χριστινα! Φιλοτιμες σχετικα. Αν και η Χριστινα μου φανηκε πως θελει επειγοντως ξεκουραση. Δεν μπορω να φανταστω τις βυζαρες της Καρμεν μεσα σε τζακουζι.
Εντωμεταξυ κοιτουσα το αλλο σαιτ και ειδα οτι Θεσσαλονικη δουλευε και η Ζορα απο το αλλο σαιτ το καλοκαιρι. Την ειχα παρει μια φορα. Τι σοκολατενια σωματαρα!  

Αδερφε σε βλεπω αρκετα ενημερωμεμο και ενεργο  :rockon:
κριμα που δεν εχεις γραψει τιποτα στις κριτικες ομως
δες εδω γιατι το λεω
και πες μας αν συμφωνεις

Την Καρμεν πχ συνηθος την κραζουνε , θα ειχε ενδιαφερων μια αντιθετη γνωμη , οπως του Αλ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Νικηφόρου Ουρανού 26: Μια busty βαμμένη πολύ εντονα στο πρόσωπο. Πολύ γαμάτα φαινόταν τα βυζιά της και ο κώλος της καλός και συμμαζεμένος! Μου θύμισε την Νατάσα του Ταντάλου 8, ίσως και να ήταν αυτή δεν ξέρω.

Πέτρου Ερημίτη: Αλεξάνδρα, μελαχροινή πιπινίτσα, με πολύ ωραίο μαλλί και πετίτ! Σκέτη γλύκα, δεν είμαι σίγουρος προσωπικά αν είναι η ίδια παλιά Αλεξάνδρα. Πάντως αν είναι φαίνεται ΠΟΛΥ πιο όμορφη!

Φρίξου 14: Θωρηκτό!!! Νταρντάνα μελαχροινή ισπανίδα για μερακλήδες, οι βυζάρες της ξεχείληζαν και η περιφέρεια της ήταν όσο περίπου μια βραχονησίδα!

Να τος ο πουτανοκομαντο  :rockon: :rockon: :rockon: μας εφερε νεα

Αυτη την Αλεξανρδα την ειχα πετυχει προμ 25 και μου γανηκε καλουτσικη , τωρα περασε καιρος και την ξαχασα
την ειχα ρωτησει για καραμπαlicking και ειπε κανει αν ειναι < καθαρα>  μαλλον αυτη ειναι ...

Φριξου 14  Λανα εκ ισπανιας  το λενε το θωρηκτο πρωτη φορα το ακουω  , μπορεις να μας πεις Ηλικια και κιλα ( στο περιπου φυσικα )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom