Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τσιρκο Εβελινα τωρα βραδυ ... μαλλον Εμμανουελα ( μαλλον λεω )

Φριξου 14 Ρεββεκα και Βραδυ η Αντριαννα.com (οδινοπολου) Η Αννιτα λεει σταματησε ....
( την εφαγες μπαμπεση Αλ  :2funny:)

Μαντζαρου 14 Πρωινη η Σαρα σημερα και αυριο
Βραδυνη η Αντζελα Σημερα Αυριο και Μεθαυριο ΣΚ η Νατασσα

Κωλετη
η Αφροδιτη και το βραδυ η Νικολ . Η Αγγελικη σταματησε λεει ...

Λα φαμ Η Μαρια ( και αυριο )
Βραδυ δεν ξερει η περεσια νομιζει  Λινα λεει

Κατεχακη Χριστινα και το Βραδυ η Σιμονα αν ακουσα καλα
Επιδι το τηλεφωνο ειναι καινουριο εκανε θορυβο απο τις ζελατινες και δεν ακουγα καλα  :2funny:

Ψαρωσε κανεις ?
Ακυρο για κατεχακη φυσικα , δεν ξερω τι παιζει  δεν εχει παει ακομη εκει ο πολιτισμος ...

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Α.Γεωργίου 34 (La Femme):Μια Κορίνα με μέτριο πρόσωπο,λεπτή γαλανομάτα μελαχρινή με ωραίο κώλο,εμφανισιακά μεσαία.Αυτό το κατάστημα έχει καταντήσει γραφικό.Μπαίνεις μέσα σε ένα χώρο καταπληκτικό,περιμένεις να δεις καμια μουνάρα κ τόσο καιρό η μία είναι πιο μέτρια απο την άλλη...

Πολυ μετρια πραματα..πηγα προχθες βραδυ κ αν κ μου αρεσε η Κορινα κατι μου ελεγε να μη μπω αλλα με εψισε η τσατσα στο τελος..( θυμα τελειως)
ολο μη και μη ηταν η γκομενα...Παντως η καρτα μελουσ ισχυει κ αν δεν τηεσ να την κουβαλας μαζι σου στην βγαζουν πατανε σφραγγιδα κ την κρατανε εκει..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πολυ μετρια πραματα..πηγα προχθες βραδυ κ αν κ μου αρεσε η Κορινα κατι μου ελεγε να μη μπω αλλα με εψισε η τσατσα στο τελος..( θυμα τελειως)
ολο μη και μη ηταν η γκομενα...Παντως η καρτα μελουσ ισχυει κ αν δεν τηεσ να την κουβαλας μαζι σου στην βγαζουν πατανε σφραγγιδα κ την κρατανε εκει..

Αδερφε ριξε ρε συ μια κριτκη αφου πηγες γιατι τοσο καιρο εκει η γκομενα και δεν εχει ουτε μια ...

Για την καρτα ναι ειχα ξεχασει αν το πω , μου ειχε πει η τσατσα οτι για να μην υπαρχει κυνδινος να την χασεςι η να την βρει καποιος που δεν πρεπει στην φυλανε κιολας
Η απορια που ειχα και δεν ηξεραν ειναι τι παιζει αν μπερδεψεις τα προγραμματα ... αλλα κατι θα γινει

Το θεμ,α ειναι οτι θελω να να γινω μελλος αλλα δεν μπορω  :idiot:
με Λινα και με κορινα και με Σαμπρινα ( που ρεταρει ωρες ωρες ) που να πας ?
μια Μαρια ειναι και αυτη οπως πολυ σωστα ειπε η τσατσα μεσα στο δωματιο ειναι σαν γκομενα
καμια ΠΟΥΤΑΝΑ θα βρεθει να δουλεψει εκει μεσα ?  :think:
( ΔΕΝ κραζω την Μαρικα ετσι ... καλο τεμαχιον )

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παντως η καρτα μελουσ ισχυει κ αν δεν τηεσ να την κουβαλας μαζι σου στην βγαζουν πατανε σφραγγιδα κ την κρατανε εκει..

Κάρτα μέλους;; Καινούργια συστήματα; Από αυτό το μαγαζί γενικά πολυ απογοήτευση. Οι κοπέλες πολύ μέτριες. Ποτέ δεν έφυγα λέγοντας για μια κοπέλα ότι θα ξαναδοκιμάσω. Από εκεί έχω δοκιμάσει Λούνα, Κορίνα και Νάντια προ σιλικόνης...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ααααα ...:2funny: :2funny: το'ξερα οτι θα τσιμπησεις εδω...
κι εμενα μου αρεζε αυτο το ασπρουλιαρικο ομορφο πλασμα αλλα το χασαμε το κορμι πατριωτη...
Πράγματι Αλ, Σουζάννα και Μαίρουλα είναι τα κορμιά που δε ξαναβρίσκονται εύκολα στη πόλη

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γεια σε ολους .ειμαι καινουριος στο φορουμ και στο αθλημα.επηρεαστηκα απο την κριτικη του φιλου gameover και βουρ σημερα το πρωι για την εβελινα. προγραμμα 80 ευρο ευτυχως δεν τα εκλαψα. χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια στο παρανομο σεχ πιστευω η κοπελα ειναι κορυφη 40 υπεροχα λεπτα. χαλαλι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση αποψε τη νυχτα....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλιαρα ξανθια ομορφουλα Καρμεν με τις βυζαρες.εμενα μου αρεσε στο δωματιο παρα τις κακες κριτικες.στα 50ε γυμνο,60ε 69 και 70ε 69 με γυμνο.
-Προμηθεως τερμα κατω.η επισης καυλιαρα μοντελισια Μιρελα απο 30ε,40ε γλυψιμο και 50ε 69(αξιζει το 69 μαζι της).Τρελιαρα γκομενα με ορεξη για σεξ...
-Σαπφους 5.η αμφιλεγομενη Τζοανα.δε μου αρεσε ποτε αυτη η κοπελα.η Βερονικα ξανα πισω απο 28 του μηνα...
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).καινουρια ξανθια μοντελισια κορμαρα με μποτες αλλα πολυ χαλια φατσα και ξινιλα.κορμαρα ομως....
-Σαπφους 20.οχι αλλη Κελλυ ρε πουστη μου.αυτη εχει δυνατοτερη συμβαση αοριστου χρονου ακομα και απο τη Λουνα :2funny:.Και με τσατσα την κωλογρια απο Κωττα που ηταν με την Ελινα.μετα τη φαφουτα μας ηρθε αυτη....πιο καταστροφικος συνδυασμος δε γινεται
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Ρουμανια,ξανθο πολυ ομορφο στη φατσα λιγο κυταρριτιδα στον κωλο.Ωραιο γκομενακι ομως.Βγηκε και ενας γυφτος απο δωματιο με νευρα και αρχισε να φωναζει τη τσατσα επειδη δεν ετρεχε η βρυση...'Και τι θες να κανω εγω ηταν η απαντηση της'.ΔΑΝΑΗ ΤΕΛΟΣ απο δω απ'οτι ειπε η τσατσα.μην κλαις ακομα gl ασε να περασει λιγος καιρος και θα δουμε....
-Τανταλου 8.πηγα στις 00.00 οπου εχουν αλλαγη βαρδιας.3 βαρδιες κι εδω.μετα τις 00.00 ηταν η ξανθια Αννιτα(προμηθεως 14-φριξου 14).πλακα πλακα εχει γινει μουναρα αυτη η κοπελα και εχει φουλ εξτρα....η Μαρινα θα λειψει κανα μηνα,πρωινα κανει η Ουκρανη Βικυ και απογευμα-νυχτα το κανουν εναλλαξ η Αννιτα με την Καμελια(Νικ.Ουρανου μηπως????)αν ειναι αυτη η Καμελια  εχει καλες γνωμες,αυριο θα ειναι νυχτερινη δηλαδη.ας μου την περιγραψει καποιος γιατι με ενδιαφερει αν ειναι η ιδια...
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Λαουρα.λοιπον η Λαουρα περα απο την πολυ καλη περιποιηση εχει χασει και κιλακια και εχει γινει ενα μουνακι σκετο μπιμπελο.Αγγιζει τα ορια του μοντελισιου.Ειπαμε μελαχρινη,ομορφο προσωπο,ισιο κοντο μαλλι,μυτερα βυζακια,πεταχτο κωλαρακι και φουλ εξτρα...

-Φριξου 9(Villa erotica).ηταν το φτωχικο τζιπακι απ'εξω οποτε υποθετω Αντριανα Ισπανιδα.μετρια κατ'εμε μεσα.....
-Ερημιτη.η μελαχρινη Αλεξανδρα.αυτη με το τσιροτο αναμεσα στα βυζια.Εχει κορμαρα,εχει μονο καλες κριτικες αλλα μεγαλη ασχημοφατσα ρε παιδια.αποτρεπτικη φατσα θα ελεγα.στα 50ε γυμνο και στα 70ε 69 με γυμνο(ευκολα γινεται 60ε εκει).
-Κατεχακη.η γνωστη πλεον Σιμονα απ'οτι μου ειπε η Καρμεν απο προμηθεως 25.επαγγελματικο ηθος λεγεται αυτο....την πηρα πριν σχεδον 2 χρονια οταν πρωτοηρθε και ηταν πολυ καλη αλλα την ξεχασα σχεδον.την πεθυμησα σιγα σιγα και φυσικα οι μονο θετικες κριτικες μιλανε απο μονες τους....δυνατο της σημειο το γυμνο τσιμπουκι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
-Μαντζαρου 10.καταθεση για 40ε στην milf πλεον Βουλγαρα Αντζελα.την απευφεγα παλιοτερα αλλα ειχα στο μυαλο μου τις καλες κριτικες οποτε και μπηκα χωρις πολλη σκεψη.

Παιδια....οχι να το παινευτω  :2funny: :2funny:αλλα εγω για πηγαδια δε μιλησα ποτε μου εδω μεσα.Οσο λιπαντικο και αν εχω συναντησει,τετοιο πραμα δεν περιγραφεται...0% τριβη αν και με 80% πουτσα καθ'οτι ειναι πολυ καλη στα προκαταρκτικα η κοπελα.Λες και γαμουσα τον αερα ητανε...δεν ενιωθα απολυτως τιποτα

Απο κει κα περα εγω θυμομουνα την Αντζελα καπως αρχοντογυναικα με πολυ ωραια χαρακτηριστικα ματια.Σημερα ομως ειδα μια αβαφη,με επικινδυνα αξυριστο μουνι που οι τριχουλες βγηκανε μεχρι την κοιλια,εντελως καστανα ματια και οταν επεσε και το ολοσωμο κορμακι χυθηκαν σταφιδιασμενα βυζια με χαρακτηριστικες σκουρες ρωγες και κοιλιτσα και εμφανη κυτταριτιδα στον κωλο.
Βεβαιως ειναι πολυ καλη απο περιποιηση και παιχνιδι,σε καυλωνει πριν ακομα την πιπα και ηταν και πολυ υπομονετικη στο καρφωμα καθοτι με μηδενικη τριβη οπως καταλαβαινετε χρειαστηκε παραπανω ωρα μεχρι την εκρηξη.Πρωτα πισωκολλητο και μετα αυτη απο κατω...
Συμπερασμα.....δεν εχω κανενα παραπαπονο απο συμπεριφορα ΑΛΛΑ δυστυχως δεν μπορω να την προτεινω σε κανεναν λογω εμφανισης ειδικα σημερα.Αυτες που περιγραφω παραπανω και εχω δοκιμασει ηταν πολυ καλυτερες σαν συνολο δηλαδη.Δυστυχως....

Επισκέπτης

-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).καινουρια ξανθια μοντελισια κορμαρα με μποτες αλλα πολυ χαλια φατσα και ξινιλα.κορμαρα ομως....

Νάτο το hint! Αύριο θα εφάρμοστεί ελέγχος κ ενδεχομένως πέρασμα γιατί έχω βαρεθεί όλο τις ίδιες  :(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

-Τανταλου 8.
Για Βικυ , δεν εχω να πω τιποτα τα ειπα στην Χρισουγενιατικη κριτικη μου στο Λουξ . Δεν ταιριαξαμε
Η Αννιτα πραγματι μου ειχε αρεσει οσο ναναι, αλλα την φοβηθηκα ( κριτικες) και δεν την τιμησα , δεν ειπαν ολοι τοσο αρνητικα πραγματα ...
τεςπα στη Οδο βρομυλου δεν την παιρνω ισως αν ξαπαπει φριξου...
Καμελια εχει κριτικη στο Ν ουρανου ενω ειχα γραψει και γω κατι εδω  αλλα που να το βρω τωρα ...
( Τι λεγαμε διπλα στο σχολιασμο κριτικων ?  Να το στην πραξη ! )

Καμελια λοιπον εμενα ΔΕΝ μ αρεσε εμφανισιακα πολυ μετρια με φαδρυ ποπουδακι και μπουτακια
δεν δοκιμασα βεβαια
Φλας μπακ ....
Θυμαμαι που μας ειχε πει (ψιλοαγχωμενη ) Γεια σας με λενε Καμελια ειμαι απο Ρουμανια(?)
ειμαι καινουρια και δεν εχω πελατεια ακομη , αλλα θελω να φτιαξω
το ξερω δεν ειμαι πολυ ομορφη , αλλα μεσα στο δωματιο θα τα βρουμε ελατε και θα δειτε

τσουπ κι αλλος συναγωνιστης βρηκα ευκαιρια εγω την κοπανησα  βγαινει και ο 3ος .. πεπριμενω περιμενω τον δικο μου εγω τιποτα , ρε τον μαλακα κουβεντα με τις τανες επιασε
μετα απο κανα 3 λεπτο νατος εξω τρεχοντας και βριζοντας με που τον αφησα μονο
Τι εγινε ρε ?
Τι να γινει ρε μαλακα , με αφησες μονο θα με βιαζανε
Του την επεσε η Καμελια και ηθελε να τον βαλει στο δωματιο , τον χουφτωνε κιολας  :2funny: τελικα της ξεγλυστρησε ...

Ο καλος μας φιλος gameover θα μας τα πει καλυτερα

-Τανταλου 14
Γαμωτο , αν δεν ειχε 40 βαθμους στο τσιρκο θα την ειχα παρει την Λαουρα ενα βραδυ , αλλα εφυγα
στη Οδο βρομυλου οπως ειπα ... δεν ξερω

-Φριξου 9(Villa erotica)
Το προγραμμα Τζεσυ ειχε παντως .. Μηπως πηρε  τζιπακι η τζεσυ ?  :2funny: :2funny: :2funny:

-Ερημιτη
Αυτη για να καταλαβω εχει μονιμα ενα τσιροτο αναμεσα στα βυζια ?
Οταν λες κριτικες ενοεεις κριτικες στον καταλογο ή αναφορες εδω ?
Για να διαβαζα ελεγα...
===================================================================================

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γεια σε ολους .ειμαι καινουριος στο φορουμ και στο αθλημα.επηρεαστηκα απο την κριτικη του φιλου gameover και βουρ σημερα το πρωι για την εβελινα. προγραμμα 80 ευρο ευτυχως δεν τα εκλαψα. χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια στο παρανομο σεχ πιστευω η κοπελα ειναι κορυφη 40 υπεροχα λεπτα. χαλαλι

Γεια σου αδερφε , καλως ηρθες

Τι προγραμμα πηρες με την Εβελινα ?  :think:
εγω στο τσιρκο την ειχα παρει τζακουζι με 100 γιουριοα στα 29 λεπτα τελειωσαμε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
-Ερημιτη
Αυτη για να καταλαβω εχει μονιμα ενα τσιροτο αναμεσα στα βυζια ?
Οταν λες κριτικες ενοεεις κριτικες στον καταλογο ή αναφορες εδω ?
Για να διαβαζα ελεγα...
===================================================================================
ναι ρε στο συνολο εχει θετικες γνωμες.Και Προμηθεως 25 ητανε και Κατεχακη.Λενε για τρελο καβαλημα απο πανω...
Επισης ξεχασα να πω οτι το κλιματιστικο στο σαλονι εγραφε 32!!!!μονο με αναπνευστηρα γαμας εκει μεσα....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι ρε στο συνολο εχει θετικες γνωμες.Και Προμηθεως 25 ητανε και Κατεχακη.Λενε για τρελο καβαλημα απο πανω...
Επισης ξεχασα να πω οτι το κλιματιστικο στο σαλονι εγραφε 32!!!!μονο με αναπνευστηρα γαμας εκει μεσα....

Θα ψαξω ...
Το στιρωτο δε το καταλαβα , τι ειναι ? το εχει παντα ?  :think:
32 ε ? ωραια .. πιστηκα θα παω  :sunglasses:

Το λοιπων ...

Νεα απο Κωλετη
Για την Αγαπη ειπαμε ? Ειπαμε δεν ειπαμε ειναι στη Θεση της Εφης πλεων Π-Π-Σ-Κ  10:00 με 20:00
Η Εφη Καλο Πασχα οπως εχουμε ξαναπει ... καλη της ξεκουραση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Θα ψαξω ...
Το στιρωτο δε το καταλαβα , τι ειναι ? το εχει παντα ?  :think:
32 ε ? ωραια .. πιστηκα θα παω  :sunglasses:
χθες συγκεκριμενα φορουσε σουτιεν.Παλιοτερα ομως που εβγαινε παντα γυμνοστηθη ειχε παντα ενα τσιροτο αναμεσα στα βυζια της :think: :think:.Δεν ξερω για ποιο λογο....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σημερα βραδυ ...

Τσιρκο η κουμπαρα μου ( Εμμανουελα )
Βιλα Τζεσυ
Μαντζαρου δεν πηρα αλλα χθες μου ειπαν Αντζελα ( Πηγαδοπουλου) για 3 μερες
Σααλ Νικολ.milf (  Η Θεια )
Κωλετη Νικολ.pipin ( Η ανιψια )
Ερημιτη Αλεξανδρα ( Τσιρωτοπουλου )
Λα φαμ * Λινα
Κατεχακη Δεν ακουω παλι με τις ζελατινες χρατσα χρουτσα γαμω το τηλεφωνο μου .. ξετυλιξτε το βρε  :cheesy:
Φριξου 14 Μια καινουρια

Ανενεωση στο Φριξου 14 λοιπον Εφυγαν Αγαπη , Αννιτες και πηγε Ρεβεκκα
Αννανεωση και στην Κωλετη οπου εκτος απο την Εφη που αραζει Εφυγαν Τζουλια και Αγγελικη και πηγαν ... Αγαπη και Αννιτα.it απο το Φρ 14  :2funny:
Ανακατευτικε η τραπουλα τουλαχιστον ...

* Τα νεα του Λα Φαμ , το Βραδυ η Λινα οπως ειπαμε
Κορινα δεν ξερω αλλα δε νομιζω να νοιαζει και κανεναν ....
Η Σαμπρινα στην πατριδα της μεχρι τελος του μηνα
Η Μαρια ηταν σημερα πρωι και αυριο εχει Ρεπο
Αυριο τωρα....
Νατασσα αυριο το πρωι , μια ρωσιδα που δεν θυμαμαι να την ανεφερε κανεις , παντως δυσκολο να ειναι η Νατασσα του Ερως/ Μαντζαρου
Μια καινουρια , αυριο το βραδυ . Αντε να δουμε ποσο καινουρια θα ειναι και τι σοι .... Ελπιζω να μας γεμισει ευχαριστα το ΣΚ

Εχετε το νου σας λοιπον οποιος περασει απο κει η ψηνετε για τσαρκα ισως το γραφικο Λαφαμ  αυριο κρυβει εκπληξεις και στις 2 βαρδιες

Εκπληξη και στο Φριξου 14 σημερα βραδυ ? θα δουμε ... δεν ηξεραν ονομα θα ξαναδοκιμασω να δω αν θα μου πουν μετα τις 8

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
χθες συγκεκριμενα φορουσε σουτιεν.Παλιοτερα ομως που εβγαινε παντα γυμνοστηθη ειχε παντα ενα τσιροτο αναμεσα στα βυζια της :think: :think:.Δεν ξερω για ποιο λογο....

Εμενα μου ειχε πει οταν η πληγη ηταν ηδη φρεσκια οτι ειχε καει με ζεστο νερο??? με την κατσαρολα??? κατι τετοιο...

Ρε παιδια μπας και τις συμαδευουνε τιποτα οι νταβαδες??? :think:  Κατα καιρους εχω δει σε πολες σημαδια πανω στα σωματα τους, δεν μπωρω να θυμηθω τωρα χαρακτηρηστικα ποιες...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εμενα μου ειχε πει οταν η πληγη ηταν ηδη φρεσκια οτι ειχε καει με ζεστο νερο??? με την κατσαρολα??? κατι τετοιο...

Ρε παιδια μπας και τις συμαδευουνε τιποτα οι νταβαδες??? :think:  Κατα καιρους εχω δει σε πολες σημαδια πανω στα σωματα τους, δεν μπωρω να θυμηθω τωρα χαρακτηρηστικα ποιες...

Τι λες ρε πουτανολιακοπουλε  :2funny:
Καλο ειναι να εχουν σημαδια να τις ξεχωριζουμε , παλαιοτερα ειχα προτεινει να γινουν τα τουαζ με νουμερα σαν αριθμος κυκλοφοριας  :2funny: :2funny:

Ποτε ηταν φρεσκια η πληγη ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Τι λες ρε πουτανολιακοπουλε  :2funny:
Καλο ειναι να εχουν σημαδια να τις ξεχωριζουμε , παλαιοτερα ειχα προτεινει να γινουν τα τουαζ με νουμερα σαν αριθμος κυκλοφοριας  :2funny: :2funny:

Ποτε ηταν φρεσκια η πληγη ?
 :think:

2009.!

Γιατι οχι??? Μπορει να τις σημαδευουνε για να ξερουν ποιος νταβας εχει δικαιωματα πανω στο κορμι.!!! :uglystupid: :uglystupid:  :2funny: :2funny:

ΥΓ. το 2014 θα την ξαναπροτιμησω.! :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Κάτι μου είχε πει για μια εγχείριση αν θυμάμαι καλά... πάνε χρόνια από τότες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom