You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Βραδινή τσάρκα με ένα φιλαράκι-ηδονοβλεψία (απο αυτούς που μόνο βλέπουν κ δε μπαίνουν ;) κατα τις 9, τόσο σε Βαρδάρη όσο και σε στούντιο.
Πολύς κόσμος γενικά στη γύρα
Δε ρώτησα ονόματα απο κάποιες κοπέλες,απολογούμαι για την παράλειψη
Αρχικά παρκάρισμα στην αλάνα έξω απο το
Σαπφούς 20:Μέσα δούλευε μια "Ισπανίδα" εμφανίσιμη ομολογουμένως,μελαχρινή με ωραίο λεπτό σώμα,σχετικά μελαψή.
Σαπφούς 7:Ένα γελοίο σκηνικό.Δούλευε μια ξανθιά κοντή μπαμπάτσικη "Τσέχα" που βόλταρε στο σαλόνι με σαχλό δήθεν προκλητικό περπάτημα την ώρα που η γλωσσοκοπάνα τσατσα περιέγραφε με γραφικό τρόπο την ανεπανάληπτη εμπειρία που θα ζούσαμε αν μπαίναμε...
Σαπφούς 5:Ένα πιπίνι με ωραίο σωματάκι
Γωνιακό (Σαπφούς με Ταντάλου):Μια μελαχρινή νταρντάνα,δεν την είδα καλά,δε μου είπε τίποτα όσο την είδα
Ταντάλου 14 γινόταν ψιλοχαμός,την έκανα.
Μη όντας ιδιαιτέρως φαν των μπουρδέλων,επαναεπιβιβαστήκαμε στο όχημα με κατεύθυνση τα μεγάλα σαλόνια,λέμε τώρα....
Αρχικά στην περιοχή city gate όπου πλέον μόνο 2 μαγαζιά δραστηριοποιούνται,καθώς το Ρ-Κ κ το Λουξ παραμένουν κλειστά.
Κατεχάκη:Ένα σωρό αυτοκίνητα απέξω,ποια να είναι άραγε?
Η Σιμόνα προφανώς,παρουσίαση σαν τρέιλερ χολιγουντιανής κινηματογραφικής υπερπαραγωγής απο την τσατσα,βλέμμα σπινθηροβόλο απο την άτακτη Ρουμάνα.Ξέρουμε ότι μέσα βάζει φωτιές,αλλά δεν ξετρελαθήκαμε με την εμφάνιση,έτσι κι αλλιώς για βόλτα πήγαμε.Δωμάτια φουλ εννοείται.
Μαντζάρου 14:Πολυκοσμία στο μικρό σαλονάκι,εμφανίστηκε σε κάποια φάση η Νατάσσα με μπότες κ ένα περίεργο νυχτικό,παρότι της έχω αδυναμία οφείλω να ομολογήσω πως στο σαλόνι έχανε,είναι ντροπαλούλα κ απόμακρη κ χάνει πόντους έτσι.Θα τιμηθεί ως αποχαιρετιστήρια επίσκεψη ωστόσο μια απο τις επόμενες μέρες.
Ώρα να κατηφορίσουμε στο central studio area,στη νησίδα μέσα στο ποτάμι (κάπως έτσι μου μοιάζει το σπιτάκι της Κωλέττη ανάμεσα στις γραμμές του τρένου και την οδό ταχείας κυκλοφορίας απο πάνω) εργάζεται η Νικόλ,όμορφη κοπελίτσα,ψηλή με ωραίο νεανικό αέρα,σωματότυπος που δε μου λέει κ πολλά,ωραία όμως,οι κριτικές μάλλον αρνητικές.
Φρίξου 9 (Villa):Η Κριστίν,ήταν μέσα στο δωμάτιο,βαριόμουν να περιμένω,έτσι κι αλλιώς δεν είναι του γούστου μου.Έκανα λίγο χάζι τα πορτρέτα στον τοίχο.
Φρίξου 14:Η απίθανη,η μοναδική,η ανεπανάληπτη:
Αντριάννα Κομοδινοπούλου!
Νικηφόρου Ουρανού 26:Μια ψηλή με πολύ ωραίο σώμα,υποψιάζομαι πως είναι μια που λεγόταν Σιμόνα,αν είναι αυτή είναι μεγάλη φόλα!
Πέτρου Ερημίτη:Μια κοντή παχουλή μετριότητα,επονομαζόμενη Ναταλί,μέσα δεν ξέρω τι κάνει...
25ης Οκτωβρίου (Subarόσπιτο ):Η ξανθιά ελληνοκύπρια bimbo Εμμανουέλα με τους βύζους μεταβίας να συγκρατούνται απο το σουτιέν,μέσα είναι πιο δυνατή και απο WRX Sti με τη τουρμπίνα φουσκωμένη στα 2μιση bar
Κεφαλληνίας,Εκκλησία,Έρως κλειστά
Γραμμές (Α.Γεωργίου 4) μάλλον η Νικόλ βαριόμουν να ανέβω δεν είμαι σίγουρος.Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το σπίτι δε με έλκει καθόλου
Α.Γεωργίου 34 (La Femme):Μια Κορίνα με μέτριο πρόσωπο,λεπτή γαλανομάτα μελαχρινή με ωραίο κώλο,εμφανισιακά μεσαία.Αυτό το κατάστημα έχει καταντήσει γραφικό.Μπαίνεις μέσα σε ένα χώρο καταπληκτικό,περιμένεις να δεις καμια μουνάρα κ τόσο καιρό η μία είναι πιο μέτρια απο την άλλη...
Εκτενής λοιπόν η τσάρκα μου,κατάθεση βέβαια δεν υπήρξε,δεν είχα κ τις τρελές ορέξεις βέβαια,δεν πειράζει άλλη φορά...
Δε ρώτησα ονόματα απο κάποιες κοπέλες,απολογούμαι για την παράλειψη
Αρχικά παρκάρισμα στην αλάνα έξω απο το
Σαπφούς 20:Μέσα δούλευε μια "Ισπανίδα" εμφανίσιμη ομολογουμένως,μελαχρινή με ωραίο λεπτό σώμα,σχετικά μελαψή.
Σαπφούς 7:Ένα γελοίο σκηνικό.Δούλευε μια ξανθιά κοντή μπαμπάτσικη "Τσέχα" που βόλταρε στο σαλόνι με σαχλό δήθεν προκλητικό περπάτημα την ώρα που η γλωσσοκοπάνα τσατσα περιέγραφε με γραφικό τρόπο την ανεπανάληπτη εμπειρία που θα ζούσαμε αν μπαίναμε...
Σαπφούς 5:Ένα πιπίνι με ωραίο σωματάκι
Γωνιακό (Σαπφούς με Ταντάλου):Μια μελαχρινή νταρντάνα,δεν την είδα καλά,δε μου είπε τίποτα όσο την είδα
Ταντάλου 14 γινόταν ψιλοχαμός,την έκανα.
Μη όντας ιδιαιτέρως φαν των μπουρδέλων,επαναεπιβιβαστήκαμε στο όχημα με κατεύθυνση τα μεγάλα σαλόνια,λέμε τώρα....
Αρχικά στην περιοχή city gate όπου πλέον μόνο 2 μαγαζιά δραστηριοποιούνται,καθώς το Ρ-Κ κ το Λουξ παραμένουν κλειστά.
Κατεχάκη:Ένα σωρό αυτοκίνητα απέξω,ποια να είναι άραγε?
Η Σιμόνα προφανώς,παρουσίαση σαν τρέιλερ χολιγουντιανής κινηματογραφικής υπερπαραγωγής απο την τσατσα,βλέμμα σπινθηροβόλο απο την άτακτη Ρουμάνα.Ξέρουμε ότι μέσα βάζει φωτιές,αλλά δεν ξετρελαθήκαμε με την εμφάνιση,έτσι κι αλλιώς για βόλτα πήγαμε.Δωμάτια φουλ εννοείται.
Μαντζάρου 14:Πολυκοσμία στο μικρό σαλονάκι,εμφανίστηκε σε κάποια φάση η Νατάσσα με μπότες κ ένα περίεργο νυχτικό,παρότι της έχω αδυναμία οφείλω να ομολογήσω πως στο σαλόνι έχανε,είναι ντροπαλούλα κ απόμακρη κ χάνει πόντους έτσι.Θα τιμηθεί ως αποχαιρετιστήρια επίσκεψη ωστόσο μια απο τις επόμενες μέρες.
Ώρα να κατηφορίσουμε στο central studio area,στη νησίδα μέσα στο ποτάμι (κάπως έτσι μου μοιάζει το σπιτάκι της Κωλέττη ανάμεσα στις γραμμές του τρένου και την οδό ταχείας κυκλοφορίας απο πάνω) εργάζεται η Νικόλ,όμορφη κοπελίτσα,ψηλή με ωραίο νεανικό αέρα,σωματότυπος που δε μου λέει κ πολλά,ωραία όμως,οι κριτικές μάλλον αρνητικές.
Φρίξου 9 (Villa):Η Κριστίν,ήταν μέσα στο δωμάτιο,βαριόμουν να περιμένω,έτσι κι αλλιώς δεν είναι του γούστου μου.Έκανα λίγο χάζι τα πορτρέτα στον τοίχο.
Φρίξου 14:Η απίθανη,η μοναδική,η ανεπανάληπτη:
Αντριάννα Κομοδινοπούλου!
Νικηφόρου Ουρανού 26:Μια ψηλή με πολύ ωραίο σώμα,υποψιάζομαι πως είναι μια που λεγόταν Σιμόνα,αν είναι αυτή είναι μεγάλη φόλα!
Πέτρου Ερημίτη:Μια κοντή παχουλή μετριότητα,επονομαζόμενη Ναταλί,μέσα δεν ξέρω τι κάνει...
25ης Οκτωβρίου (Subarόσπιτο ):Η ξανθιά ελληνοκύπρια bimbo Εμμανουέλα με τους βύζους μεταβίας να συγκρατούνται απο το σουτιέν,μέσα είναι πιο δυνατή και απο WRX Sti με τη τουρμπίνα φουσκωμένη στα 2μιση bar
Κεφαλληνίας,Εκκλησία,Έρως κλειστά
Γραμμές (Α.Γεωργίου 4) μάλλον η Νικόλ βαριόμουν να ανέβω δεν είμαι σίγουρος.Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το σπίτι δε με έλκει καθόλου
Α.Γεωργίου 34 (La Femme):Μια Κορίνα με μέτριο πρόσωπο,λεπτή γαλανομάτα μελαχρινή με ωραίο κώλο,εμφανισιακά μεσαία.Αυτό το κατάστημα έχει καταντήσει γραφικό.Μπαίνεις μέσα σε ένα χώρο καταπληκτικό,περιμένεις να δεις καμια μουνάρα κ τόσο καιρό η μία είναι πιο μέτρια απο την άλλη...
Εκτενής λοιπόν η τσάρκα μου,κατάθεση βέβαια δεν υπήρξε,δεν είχα κ τις τρελές ορέξεις βέβαια,δεν πειράζει άλλη φορά...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω προς το θετικο την βαθμολογησα.....δεν ειναι κακη επιλογη θα ελεγα.....περι εμφανισης ειναι οπως ακριβως τα ειπες.....η Νικόλ,όμορφη κοπελίτσα,ψηλή με ωραίο νεανικό αέρα,σωματότυπος που δε μου λέει κ πολλά,ωραία όμως,οι κριτικές μάλλον αρνητικές.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
σημερα ειπα να παρω καμια απο πιατσα αλλα μεγαλη αποτυχια. ενα τραβελι ειδα και αυτο το πειραζανε κανα 30 λεπτο κατι ροσοποντιογυφτοι. να την βλεπεις να ουρλιαζει και να βγαινει ο καρας απο μεσα της αλλο πραμα. παω βουρ για κωλλετη μπας και βρω καμια εφη. μολις παρκαρω και κατεβαινω κατω μου κανει συνιαλο ενα αμαξι πλησιαζω και βλεπω μια πολυ ορεα πιτσιρικα. με ρωτουσε πως να παει για καβαλα. με το ζορι την κανω να καταλαβει πως να παει απο περιφεριακο για καβαλα. μπαινω απιτελους μεσα και μου βγαινει η νικολ. Παιδες ολα ειναι τελικα θεμα γουστου. την λατρεψα την κοπελα με την φατσα της, μεσα πραγματι δεν λεει και πολλα, αλλα βγαζει μια αθωωτητα και μια γλυκα που εμενα με σκλαβωσε, με βλεπω να ριχνω λεφτα αρκετα επανω της.
υ.γ. πριν κατι μερες πηγα στην ηρα. παιδια δεν το χαρηκα καθολου. φιλοτιμη και καλη κοπελα αλλα απο την στιγμη που ειναι σε εκεινο το καταγωγι ξενερωνεισ. πιο πριν ηταν με εναν παππου ο οποιος μαλλον βρωμουσε απιστευτα και η μυρωδια κολλισε και σε αυτην. κριμα ειναι παντως να δεχονται σε κοπελες που εχουν περαση τετοιου ειδους πελατες
υ.γ. πριν κατι μερες πηγα στην ηρα. παιδια δεν το χαρηκα καθολου. φιλοτιμη και καλη κοπελα αλλα απο την στιγμη που ειναι σε εκεινο το καταγωγι ξενερωνεισ. πιο πριν ηταν με εναν παππου ο οποιος μαλλον βρωμουσε απιστευτα και η μυρωδια κολλισε και σε αυτην. κριμα ειναι παντως να δεχονται σε κοπελες που εχουν περαση τετοιου ειδους πελατες
μερικά κορίτσια δεν είναι επαγγελματίες, δυστυχώς
Επισκέπτης
Τουμπανιστή ωραίο ποστ φίλε, thanks.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Τα διό παραπάνω κορίτσια είναι αυτή τη στιγμή οι πίο δυνατές παρουσίες μέσα στο δωμάτιο αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη.Κατεχάκη:Ένα σωρό αυτοκίνητα απέξω,ποια να είναι άραγε?
[25ης Οκτωβρίου (Subarόσπιτο ):Η ξανθιά ελληνοκύπρια bimbo Εμμανουέλα με τους βύζους μεταβίας να συγκρατούνται απο το σουτιέν,μέσα είναι πιο δυνατή και απο WRX Sti με τη τουρμπίνα φουσκωμένη στα 2μιση bar
Ιδρώνουν τη φανέλα πραγματικά και τα δίνουν όλα.
Μπορεί να μην σκίζουν από εμφάνιση, αλλά δυστυχώς ο κανόνας που λέει ότι οι πολύ ωραίες γκόμενες είναι έπιπλα (κομοδίνα) επιβεβαιώνεται συνέχεια.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Σε ποιο θρεντ μπορώ να δω φωτογραφίες από τις κοπέλες της Θεσσαλονίκης? Θυμάμαι υπήρχε ένα αλλά τώρα δε το βρίσκω. Γιατί στο άλλο site δεν έχει πλέον ούτε φωτό απο Λουνα ουτε από ελενα ιταλιδα
Εδω ειναι και ισως εχει και αλλα θεματα να δεις ;)
Τα κορίτσια της Μπουρδελό-κατάστασης... λεγεται αυτο που θες
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Βραδινή τσάρκα με ένα φιλαράκι-ηδονοβλεψία (απο αυτούς που μόνο βλέπουν κ δε μπαίνουν ;) κατα τις 9, τόσο σε Βαρδάρη όσο και σε στούντιο.
Ναι ε ? πως κι ετσι ?
Σιμονα , the come Back
Καλο πιπινακι , οχι κανας πυραυλος αλλα πολυ ωραια την βρηκα εγω ... μεσα δεν ειναι κι ασχημη μια μετρια εικονα εχω στο μυαλο μου απ τις κριτκες , με την κρεμα να με απωθει
Εχεις κανα σχολιο για την θερμοκρασια του χωρου
Θα καθαριζε μαλλον , δε πιστευω να ηταν με αντρα
Μια Ναταλι που θυμαμαι εγω Ν ουρανου δεν ηταν και τοσο κοντη ... ισως να ειναι αλλη
Και μενα :-
Ετσι εχουν τα πραγματακι εγω εχω να πατησω πανω απο εναμιση μηνα Γαμησε τα τσαμπα το Σαλονι - Γηπεδο
αΣε που εχουν μια μανια και οι γκομενες εμφανιζονται και χανονται σε δευτερολεπτα
Αυτη η Κορινα τελευταια φορα ξανθια ηταν απ οτι θυμαμαι
Ωραιος
Στασιμότης ...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Εδω ειναι και ισως εχει και αλλα θεματα να δεις ;)
Τα κορίτσια της Μπουρδελό-κατάστασης... λεγεται αυτο που θες
jo και gl ευχαριστώ .. Ξέρετε που έχει χαθεί η Έλενα η Ιταλίδα? Σταμάτησε μήπως. Γιατί ένα φιλαράκι μου την πήρε πριν μισο χρόνο περίπου και με έχει πρήξει. Εγω δυστυχώς δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να τσεκάρω σπάνια έρχομαι. Αν γνωρίζεται πείτε. Επίσης η Δανάη δεν δουλεύει πια? Θα ρθω από βδομάδα και θα ήθελα να τιμήσω. Είναι στανταράκι κάθε φορά αυτή και Βερόνικα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για δαναη δεν ξερω και γω.....ρωτα εκει στον βαρδαρη και μαθε να μου πεις και μενα....πριν κανα μηνα ηταν εκτακτως στο ανδρεου γεωργιου 4 νυχτες στην θεση της νικολ....ισως αν ξαναρεπαρει η νικολ ξαναγυρισει......ποιος ξερει; δεν δουλευει και το κινητο της να την βρισκουμε.....jo και gl ευχαριστώ .. Ξέρετε που έχει χαθεί η Έλενα η Ιταλίδα? Σταμάτησε μήπως. Γιατί ένα φιλαράκι μου την πήρε πριν μισο χρόνο περίπου και με έχει πρήξει. Εγω δυστυχώς δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να τσεκάρω σπάνια έρχομαι. Αν γνωρίζεται πείτε. Επίσης η Δανάη δεν δουλεύει πια? Θα ρθω από βδομάδα και θα ήθελα να τιμήσω. Είναι στανταράκι κάθε φορά αυτή και Βερόνικα
o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
μερικά κορίτσια δεν είναι επαγγελματίες, δυστυχώς Smiley
To θέμα είναι να είναι επαγγελματίες μέσα ;)...άσε που κ το ντροπαλό στυλάκι είναι κάπως χαριτωμένο...εμένα με φτιάχνει μερικές φορές...αρκεί η άλλη να ξέρει τι κάνει
η Νικόλ,όμορφη κοπελίτσα,ψηλή με ωραίο νεανικό αέρα,σωματότυπος που δε μου λέει κ πολλά,ωραία όμως,οι κριτικές μάλλον αρνητικές.
εγω προς το θετικο την βαθμολογησα.....δεν ειναι κακη επιλογη θα ελεγα.....περι εμφανισης ειναι οπως ακριβως τα ειπες.....
Ναι δίκιο έχεις,τελικά οι κριτικές της είναι μεσαίες προς καλούτσικες
Μπορεί να μην σκίζουν από εμφάνιση, αλλά δυστυχώς ο κανόνας που λέει ότι οι πολύ ωραίες γκόμενες είναι έπιπλα (κομοδίνα) επιβεβαιώνεται συνέχεια
Καλά δεν επιβεβαιώνεται κ συνέχεια...βλέπε Αφρούλα,Ίρα,Νατάσσα,Χριστίνα Pοland κάποτε κ άλλες ίσως.Γενικά όμως μάλλον ισχύει.
Χαχα κ να σκεφτείς στο φιλαράκι μου ήθελε να μπει η στην Κομοδινοπούλου,ή στη Νικ.Ουρανού,ή στη Νικόλ-Κωλέττη κ εγώ τον απέτρεψα...
Μπα, δεν κάθησα κ πολύ βέβαια...Εχεις κανα σχολιο για την θερμοκρασια του χωρου
Χαχα,σε κάποια φάση βγήκε κ ρώτησε κάτι την τσατσα για το DVDΘα καθαριζε μαλλον , δε πιστευω να ηταν με αντρα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλα ρε μια φορα ειπε να γαμησει ο Ανθρωπος και απο ηδονοβλεψιας να γινει συναγωνιστης και τον απετρεψες ?Χαχα κ να σκεφτείς στο φιλαράκι μου ήθελε να μπει η στην Κομοδινοπούλου,ή στη Νικ.Ουρανού,ή στη Νικόλ-Κωλέττη κ εγώ τον απέτρεψα...
Χαχα,σε κάποια φάση βγήκε κ ρώτησε κάτι την τσατσα για το DVD
Τι επαιζε ? Καμπαμαρου ?
o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Καλα ρε μια φορα ειοπε να γαμησει ο Ανθρωπος και απο ηδονοβλεψιας να γινει συναγωνιστης και τον απετρεψες ?
Ε δεν ήθελα να έχει καμιά τραυματική εμπειρία, πρωτάρης στο άθλημα (αν κ έχει μπει 2 φορές, η μια φόλα)
Τον έψησα για Εμμανουέλλα,πιστεύω καλή επιλογή
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ε δεν ήθελα να έχει καμιά τραυματική εμπειρία, πρωτάρης στο άθλημα (αν κ έχει μπει 2 φορές, η μια φόλα)
Τον έψησα για Εμμανουέλλα,πιστεύω καλή επιλογή
Και γω για κει ψηνομαι ισως φαω και κουλουρι ;)
Καλη η γυναικα , αλλα και η κουμπαρα πρεπει αν τον τρωει που και που
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Καλά δεν επιβεβαιώνεται κ συνέχεια...βλέπε Αφρούλα,Ίρα,Νατάσσα,Χριστίνα Pοland κάποτε κ άλλες ίσως.Γενικά όμως μάλλον ισχύει.
Χαχα κ να σκεφτείς στο φιλαράκι μου ήθελε να μπει η στην Κομοδινοπούλου,ή στη Νικ.Ουρανού,ή στη Νικόλ-Κωλέττη κ εγώ τον απέτρεψα...
Αφού τον απέτρεψες μπράβο σου. Μου θύμισες και μένα τώρα μια φάση που πάω ένα φιλαράκι μου συστημένο στη Βερόνικα και δεν του άρεσε δήθεν... και δεν πέρασε....και παρακάτω πάμε στο 20 στην Κέλυ και περνάει....μέγας κομοδινογάμης τι να του πεις.
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 527
- Πόντοι
- 7.135
Αυτή είναι, από κορμί τα σπάει, μέσα όμως είναι ψιλορομποτάκι (και με χαλασμένο λογισμικό μάλιστα). Ωραία αναφορά πάντως!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις