κ ποια παιζει ειπαμε?ναι....
η ξανθουλα πετιτ?
κ ποια παιζει ειπαμε?ναι....
ναι, εννοω η αντριαννα θα ειναι....ετσι μου ειπαν....για το 14 λεμε ετσι;οχι την βιλα.....κ ποια παιζει ειπαμε?
η ξανθουλα πετιτ?
νομιζω αυτη....τελευταια νεα απο το βραδινο μετωπο
-λαφαμ η πετιτ κορινα,αυτην λες ντεκερ;αδιαφορη κατ εμε εμφανισιακα
-αντζελα οντως στην ματζαρου 14 η ομορφη βουλγαρα,προσωπικα μου εχει λειψει....ειναι προστυχη φατσα, τι να λεμε;
-ερημιτου μια ναταλια ρουμανα λεει....δεν την ξερω ....καινουρια;
μαλλον ,αφου λειπει εκτος η αννιτα....αλλα πρεπει να ξαναρωτησεις....νομιζω αυτη....
θα ειναι κ αυριο βραδυ η αντριαννα?
Εδώ πάμε πίσω από τον υπόλοιπο κόσμο...
νατασα που επιστρεφει ματζαρου κατα πασα πιθανοτητα,καρμεν στην κατεχακη,νικολ στα φαναρια στο βενζιναδικο αυτες θα ελεγα ειναι οι τοπ επιλογες.....και αν πας τσεκαρε ποια ειναι αυτη η ναταλια στην ερημιτου,εστω και εμφανισιακα....λεει;Ιδέες για τη βραδινή βάρδια απόψε στα στούντιο;
νατασα που επιστρεφει ματζαρου κατα πασα πιθανοτητα,καρμεν στην κατεχακη,νικολ στα φαναρια στο βενζιναδικο αυτες θα ελεγα ειναι οι τοπ επιλογες.....και αν πας τσεκαρε ποια ειναι αυτη η ναταλια στην ερημιτου,εστω και εμφανισιακα....λεει;
για τσιρκο δεν ξερω.....μαλλον καμια εβελινα.....θα μαθω και θα γραψωΛογικά θα περάσω και από Ερημίτη...
Κάρμεν θυμάμαι γράφανε ότι είναι ψιλοπατάτα, για Νικόλ δεν ψήνομαι, η Νατάσα ακούγεται το καλύτερο αλλά έχει ακριβό το γυμνό
Στο Τσίρκο ξέρουμε τι παίζει;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια gl ;)
για τσιρκο δεν ξερω.....μαλλον καμια εβελινα.....θα μαθω και θα γραψω
ε δεν αντεχω πια....θα το βαλω κι εδω......
δειτε το.....
Έχω ποστάρει και νέα κριτική για την Εμμανουέλα, εντός ολίγου πρέπει να βγει στον αέρα...είναι πανυγηρική φυσικά...και με πολλά προκαταρκτικά ;) ;) ;)Τελικα η εβελινα ηταν πρωινη και φευγει...εμμανουελα θα ναι βραδυ....extramask αξιζει να την δεις κι αυτην!
με το μαυρο....αυτη με το ασπρο μπλουζακι και την ασπρη κουκουλα ειναι?? η η αλλη με το μαυρο μπουστακι?
αυτη με το ασπρο μπλουζακι και την ασπρη κουκουλα ειναι?? η η αλλη με το μαυρο μπουστακι?
καποιος να το στειλει στον κανακη με αυτα τα λινκΜε τα μαύρα κ με κόκκινα σε κάποιες φάσεις...
Έχω μείνει άφωνος με το videoclip...
Πήδηξα μια διάσημη !!!
Κατεστραμμένο κλιπάκι κ τραγούδι τελείως...Που το ανακάλυψες ρε gl?
Πάντως κατάφερε να ανεβάσει το κασέ της η Λούνα αυτό είναι σίγουρο...
Ανέκαθεν προοριζόταν για μεγάλα πράγματα αυτή η κοπέλα