Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω σκασει στα γελια...να δειτε τωρα που θα κανει κ καμια βιζιτα κ θα παιρνει 150ε για πλακα το κοντοπουτανο.τελικα σ αυτη τη χωρα εισαι οτι δηλωσεις....

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Τελικα η εβελινα ηταν πρωινη και φευγει...εμμανουελα θα ναι βραδυ....extramask αξιζει να την δεις κι αυτην!

Δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας η βόλτα ακυρώθηκε  :(
Κρίμα γιατί την Εμμανουέλα την έχω βάλει στα υπόψιν, αν την πετύχαινα θα έμπαινα
Άλλη φορά...

Thanks gl

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Η Λουνα ως πουτανα πρεπει να εβγαζε καλα λεφτα. Το οτι ηταν ενα κοντοπουτανο τουμπανο γκαβλωνε πολλους. Για την αποδοση στο γαμησι υπηρχαν απο μερικους ενστασεις. Γιατι αραγε σταματησε? Δουλευε σιγουρα σε μασατζιδικο? Λετε να σκασει μυτη σε μερικες μερες αγγελια στον αγγελιοφορο?

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Η Λουνα ως πουτανα πρεπει να εβγαζε καλα λεφτα. Το οτι ηταν ενα κοντοπουτανο τουμπανο γκαβλωνε πολλους. Για την αποδοση στο γαμησι υπηρχαν απο μερικους ενστασεις. Γιατι αραγε σταματησε? Δουλευε σιγουρα σε μασατζιδικο? Λετε να σκασει μυτη σε μερικες μερες αγγελια στον αγγελιοφορο?

Σίγουρα εβγαζε χρήμα γιατί είχε μπόλικη πελατεία,αυτό καταδεικνύει κ τη μετριότητα που υπάρχει στην πόλη μας.
Κ εγώ την είχα τιμήσει συνολικά 4 φορές,απλά δε μπορούσα να γυρίσω την πλάτη μου κ να φύγω όταν έβλεπα αυτήν την κωλάρα,έχει το σωματότυπο που δε χορταίνω να ξεσκίζω :fuck1:.
Ήταν ωστόσο ψιλοκομοδίνο κ μετρίων υπηρεσιών,δε πολυγούσταρε αυτό που έκανε,γούσταρε που καύλωναν για πάρτη της κ θεωρούσε τον εαυτό της μεγάλη ανάφτρα κ 'mercedes' του sex  :2funny: (εξ ου και το τατουάζ) και κάπως έτσι πιστεύω την 'έβγαζε' ψυχολογικά.
Ήταν δηλαδή ολίγον ψώνιο και υποθέτω πως ανέκαθεν είχε στο μυαλό της να μπει στη showbiz...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο οso-nixτonei που ειναι να παρει θεση; :grin: :grin: :grin:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
δεν γαμαει πια τα εχασε ολα στο στοιχημα  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καλημέρα. Έχει εμφανιστεί τίποτα καινούργιο πιπινοειδή σε πρωινή ή απογευματινή βάρδια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημέρα. Έχει εμφανιστεί τίποτα καινούργιο πιπινοειδή σε πρωινή ή απογευματινή βάρδια?
απο στουντιο μερια δεν αντεληφθην τιποτα.....δεν ξερω μονο τι εστι ναταλια ρουμανα βραδυνη στην ερημιτου

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
απο στουντιο μερια δεν αντεληφθην τιποτα.....δεν ξερω μονο τι εστι ναταλια ρουμανα βραδυνη στην ερημιτου

Η Ναταλία αλλού ήταν χθες...

Λοιπόν... χθες το βράδυ, ύπνο δεν είχε ο καταραμένος ο deker με ανάγκασε να βγούμε καταδρομική στα ευαγή ιδρύματα. Δεν μπήκαμε σ' όλα λόγω πρωτοφανούς κοσμοσυρροής... Έχουμε και λέμε:

Κωλέττη. Αδύνατο το πάρκινγκ φαντάσου μέσα!
Φρίξου 14. Μία κοπέλα μέτρια... ναι δεν θυμάμαι όνομα!
Φρίξου 9. Κριστίν. Η Τζέσυ πρωινή.
τέρμα Νικηφόρου Ουρανού. Λαϊκό προσκύνημα.
Πέτρου Ερημίτη. Ναταλία, Αν είναι αυτή η καινούργια παρουσία που λέμε τόσο καιρό να πάω να πέσω από τον Λευκό!
Ανδ. Γεωργίου 34. Μία κοπέλα πολύ αδύνατη και πολύ μέτρια.
Ανδ. Γεωργίου 4. Αδύνατο το παρκάρισμα.
Σαπφούς 20. Η Κέλυ με λαϊκή σύναξη!
Πράσινο. Τίνγκα το σαλόνι, μέσα στην χαρά η τσατσά!
Μαρινόσπιτο. Μπήκαμε σχεδόν μόνοι. Ακολούθησε ένας λόχος μικρών που κατέβηκαν από το χωριό να μαμήσουν και μετά να μπουν φαντάροι! Αδύνατη η παραμονή!
Αλουμινάτο. Η Αλίσια δεν ήταν...
Προμηθέως 25 τέρμα πάνω. Η Μιραμπέλλα.
Προμηθέως 11 τέρμα κάτω. Η Μιρέλα.
Σαπφούς 5. Κάτι μοιράζανε τζάμπα και ήταν αδύνατο να ανοίξει η πόρτα...
Σαπφούς 7. Μία νέα στο επάγγελμα λέει Πολωνέζα. Βγαίνει με τα βυζιά φόρα παρτίδα και εμείς αέρας! Στυλ νταλικέρη αλλά με χαμόγελο και εμπροσθοβαρές περπάτημα!

Το δικό μου συμπέρασμα ήταν... Τι Μιρέλα, τι Μιρ(αμπ)έλα... Κατάθεση δεν έγινε, είπαμε να τα κρατήσουμε να αυγατίσουν...  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κυριακες βραδια και με μπαλες εγω αδειο τον θυμαμαι τον μυλο.....πως και τετοια κινηση παντου;περιεργο :think: :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Και Μύλος γεμάτος και Βαρδάρης... δηλαδή να θέλεις και να μην μπορείς!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Η Λούνα σίγουρα έβγαζε καλά λεφτά....είχε πολύ δυνατή κολάρα, και σκληρή καυλόφατσα.... εγώ την τίμησα δις...την πρώτη με 40αρι δεν το πολυευχαριστήθηκα, αλλά την δεύτερη με 50αρικο όμως ήταν πολύ δυνατή...γαμήθηκε καλά και κουβέντα δεν είπε.

Τώρα γιατί τα παράτησε...να υποθέσω για φιλοδοξία ή ματαιότητα, ποιος ξέρει...αλλά το γεγονός ότι δεν άλλαξε το nickname της πάει να πει ότι αργά η γρήγορα μάλλον θα την ξαναδούμε...ίσως υπό μορφή συνοδού η μασατζούς...ποιος ξέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom