You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πρωτη φορα τη ακουω ρε αδερφε 6μηνες εδω ...
οταν μπει καποιος που την ξερει θα σου πει , αλλα τι να σου πει ? Θεσινκη δεν ειναι αν δεν ξερει που ειναι ισως και αν μην απαντησει κανεις
Υγ
Μια ξανθια που δουλευε βιλα ειναι ?
οταν μπει καποιος που την ξερει θα σου πει , αλλα τι να σου πει ? Θεσινκη δεν ειναι αν δεν ξερει που ειναι ισως και αν μην απαντησει κανεις
Υγ
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Παει αυτη ρε φιλαρακι.....αυτη δουλεψε κανα διμηνο στα τελη του 09',την ξαναεμφανισαν λιγους μηνες μετα για ελαχιστα βραδια και μετα εξαφανιστηκε.Ναι αλλά για Έλενα Ιταλίδα δεν είπατε τίποτα... :- :'(
η λαζοτσατσα ελεγε πως αυτη ειναι φοιτητρια και δουλευει κατα βουληση και πως ειναι πραγματι Ιταλιδα
Τελοσπαντων ηταν ωραια μουναρα πραγματι....
Θες να σου πω τι απεγινε και η Σουζανα απο το μπλε μηπως?
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Την Εμανουελα αξιζει να την παρει κανεις σε ακριβοτερο προγραμμα? Εχει καμια σχεση με την Εμανουελα την πατρινια?
Επισκέπτης
Την Εμανουελα αξιζει να την παρει κανεις σε ακριβοτερο προγραμμα? Εχει καμια σχεση με την Εμανουελα την πατρινια?
καμια αλλη φαση ειναι αυτη ειναι πιο τρελιαρα με την καλη ενοια αλλα εμφανισιακα χανει
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Η Εμμανουελα θα ειναι στα στα υπόψιν για δοκιμη στο πρωκτικο προγραμμα! Ειναι καλη?
Τις προαλλες δοκιμασα και την Ντιανα απο Σαπφους τερμα κατω. Πηρα το απλο και εμεινα πολυ ικανοποιημενος! Η Ντιανα εβαλε και ωραια πλαστικα βυζια και ειναι γκαβλα. Βεβαια προ-μιλφιζει οσο να ναι αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο αποδοση. Μακαρι να δουλευε σε καλυτερο μπουρδελο να την επαιρνα με τζακουζαρα! Ετσι οπως την ειχα στα τεσσερα και την γαμουσα με γκαβλωσε το ξεσκισμενο κωλοσουφριδι της! Τι γκαβλιαρες γυναικες αυτες οι Μολδαβες!
Αντιθετα αυτη η ισπανιδα Μονικα που δουλευει στο ιδιο μπουρδελο ειναι ετσι και ετσι, αν σου αρεσουν πουτανες με teeny σωματακια λεπτα. Ειναι λατιν στυλ!
Τις προαλλες δοκιμασα και την Ντιανα απο Σαπφους τερμα κατω. Πηρα το απλο και εμεινα πολυ ικανοποιημενος! Η Ντιανα εβαλε και ωραια πλαστικα βυζια και ειναι γκαβλα. Βεβαια προ-μιλφιζει οσο να ναι αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο αποδοση. Μακαρι να δουλευε σε καλυτερο μπουρδελο να την επαιρνα με τζακουζαρα! Ετσι οπως την ειχα στα τεσσερα και την γαμουσα με γκαβλωσε το ξεσκισμενο κωλοσουφριδι της! Τι γκαβλιαρες γυναικες αυτες οι Μολδαβες!
Αντιθετα αυτη η ισπανιδα Μονικα που δουλευει στο ιδιο μπουρδελο ειναι ετσι και ετσι, αν σου αρεσουν πουτανες με teeny σωματακια λεπτα. Ειναι λατιν στυλ!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Ναι αλλά για Έλενα Ιταλίδα δεν είπατε τίποτα... :- :'(
Αν λες την Ελενα που ηταν στο Φριξου 9, το καλοκαιρι ηταν Πατρα, ετσι ελεγε στο αθενς...
Εχουμε φωτο της στο θρεντ με τα κοριτσια...
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Απο οτι καταλαβα το πιο value for money τζακουζι προγραμμα ειναι η Ευα η' Νικολ απο Ανδρεου Γεωργιου! Αφηνουνε δυο εκσπερματωσεις μεσα στο προγραμμα? Φυσικα απευθυνονται σε μιλφολαγνους!
Επισκέπτης
Θες να σου πω τι απεγινε και η Σουζανα απο το μπλε μηπως?
Για πες!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Η Εμμανουελα θα ειναι στα στα υπόψιν για δοκιμη στο πρωκτικο προγραμμα! Ειναι καλη?
Η ισπανιδα Μονικα ειναι η πρωην Ραμονα, δεν λεει πολα μεσα την περνει ο υπνος.! αλλα εχει πολυ στεεεεεενο μουνι.!! το ποιο στενο που εχω παρει γενικα στην Σαλονικα...
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Τα αλλα στουντιο στον Μυλο παιζει να ανοιξουν?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Η Εμμανουέλλα ενδίκνειται για πρωκτικό και οποιοδήποτε πρόγραμμα, τιμά τα παραπάνω χρήματα με το παραπάνω...εγώ τις προάλλες με πρόγραμμα των 50 ευρώ μου έκανε 10 λεπτά προκαταρκτικά, μέχρι που να τα βαριέσαι εξού και ο τίτλος της κριτικής μου.....στο πρωκτικό πιστεύω θα αξίξει αν και από το κολοδάκτυλο που της έβαλα, φάνηκε να έχει δουλεμένη κολοτρυπίδα.Η Εμμανουελα θα ειναι στα στα υπόψιν για δοκιμη στο πρωκτικο προγραμμα! Ειναι καλη?
o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Καλή είναι ναι,στενή ωστόσο
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ααααα ... το'ξερα οτι θα τσιμπησεις εδω...Για πες!
κι εμενα μου αρεζε αυτο το ασπρουλιαρικο ομορφο πλασμα αλλα το χασαμε το κορμι πατριωτη...
Επισκέπτης
ααααα ... το'ξερα οτι θα τσιμπησεις εδω...
κι εμενα μου αρεζε αυτο το ασπρουλιαρικο ομορφο πλασμα αλλα το χασαμε το κορμι πατριωτη...
Εννοείται, η Σουζάνα είναι η πουτάνα την οποία νοσταλγώ πιο πολύ απ'όλες! Τέτοιο κορμί δεν υπήρχε!
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα δοκιμασω σιγουρα την Εμμανουελα και θα αναφερω.
Γιατι αραγε το μπλε δεν ανοιγει? Ηταν απο τα μπουρδελα που ηταν σχεδον παντα ανοικτα. Αν η Μαρια η βυζαρου αποσυρθηκε γιατι αραγε δεν ξανανοιγει με την Βικη την Ουκρανεζα? Εχω τρομερες αναμνησεις απο την συγκεκριμενη πουτανα. Ειδικα το καλοκαιρι που ηταν και σοκολατοποιημενη απο τα μπανια ηταν φοβερη!
Γιατι αραγε το μπλε δεν ανοιγει? Ηταν απο τα μπουρδελα που ηταν σχεδον παντα ανοικτα. Αν η Μαρια η βυζαρου αποσυρθηκε γιατι αραγε δεν ξανανοιγει με την Βικη την Ουκρανεζα? Εχω τρομερες αναμνησεις απο την συγκεκριμενη πουτανα. Ειδικα το καλοκαιρι που ηταν και σοκολατοποιημενη απο τα μπανια ηταν φοβερη!
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Η Κελη μου βγαζει κατι απο μπουζουκοτραγουδιστρια τουμπανο που με γκαβλωνει στα μπουζουκια και θελω να γαμησω. Την εχω παρει τεσσερις φορες και αν και δεν ηταν το τοπ γαμησι ηταν πολυ γκαβλωτικη και εργατικη στο Λογω εμφανισης και καλων Ελληνικων θα την ξαναπαρω!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα ελεγα μην παρεις πρωκτικο.....με 90 % στυση που λεει κι ο τζο και με καλη διαθεση ηταν πολυ σφιχτη και η διεισδυση χαλια....παρε οτι αλλο προγραμμα θελεις...ειναι αρκετα φιλικη,κανει γλωσσοφιλα και προκαταρκτικα.....φυσικα δεν ειναι η πατρινια καμια σχεση.....Την Εμανουελα αξιζει να την παρει κανεις σε ακριβοτερο προγραμμα? Εχει καμια σχεση με την Εμανουελα την πατρινια?
για πρωκτικο αξιζει η ευα και η χριστινα η ρουμανα που εχουν ωραια χαλαρα αλλα οχι και ξεχειλωμενα κωλοτρυπιδακια.....
Πρωτη φορα τη ακουω ρε αδερφε 6μηνες εδω ...
Υγ
τοτε που εκανα τον κασκαντερ.....
μετα πηγε πατρα οπως ειπωθηκε σε αλλο υποκαταστημα της αλυσιδας....μετα ποιος ξερει;
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
jo al pacino karaman kai gl ευχαριστώ για τα info σας. Ναι αυτή που δούλευε για λίγο φρίξου 9 πρέπει να είναι η ξανθιά ιταλίδα. Επίσης μία που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν μία Ισαβέλλα ισπανίδα και καλά που δούλευε στα δίδυμα και είχε ένα μεγάλο τατουάζ στο μπούτι και στο πλευρό και piercing στη γλώσσα. την πηδούσα κανα τέταρτο και όταν τέλιωσα μετά από πολλές στάσεις παραπονιόταν και έλεγε ότι ήθελε κι άλλο. Υπήρχαν και φωτογραφίες της στο άλλο site μια μελαχρινή ήταν. Κανα νέο από αυτήν?
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
jo al pacino karaman kai gl ευχαριστώ για τα info σας. Ναι αυτή που δούλευε για λίγο φρίξου 9 πρέπει να είναι η ξανθιά ιταλίδα. Επίσης μία που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν μία Ισαβέλλα ισπανίδα και καλά που δούλευε στα δίδυμα και είχε ένα μεγάλο τατουάζ στο μπούτι και στο πλευρό και piercing στη γλώσσα. την πηδούσα κανα τέταρτο και όταν τέλιωσα μετά από πολλές στάσεις παραπονιόταν και έλεγε ότι ήθελε κι άλλο. Υπήρχαν και φωτογραφίες της στο άλλο site μια μελαχρινή ήταν. Κανα νέο από αυτήν?
και αυτή και η έλενα η ιταλιδα που ανέφερες ήταν καλές....αλλα η "ιταλίδα" για μένα ηταν απο τις καλύτερες σε εκείνο το στούντιο.
Αυτές και οι δυο δουλεύαν πάτρα για ένα διάστημα... την ιταλίδα όταν την είδα τελευταια φορά στην φρίξου μου είχε πει πως θα φύγει για κάποιο διάστημα και θα ξαναγύριζε....αλλα πέρασε ο καιρός της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις