Λοιπον...
Μιας και δεν γραφω συχνα λεω να κανω μια σουμα απο το τελευταιο εξαμηνο-οκταμηνο(?) , και τις συνολικες εντυπωσεις.Προσδεθειτε,ακολουθει κλινοσκεπασμα...
Θα κανω ενα ιστορικο αρχικα
Ειχα πει εδω οτι κατατασσω τον εαυτο μου στους μιλφολαγνους και ειχα δεχτει συμβουλες για συγκεκριμενες κυριες,με τις οποιες και αλληλοτιμηθηκαμε στον καιρο που ημουν στην αφανεια του φορουμ.
Ημουν και ειμαι μεγαλος φαν Αντζελας μιλφ(26ης Οκτωβριου 52),να ειναι καλα εκει στην Ουκραινα που βρισκεται.
Παρα τα τρελα της-οσοι την επισκεπτονταν τακτικα ξερουν-εγω ειχα βρει το κουμπι της και περνουσα καλα.
Σε αυτο το στυλ λοιπον ο φιλος Αλ και λοιποι με ειχαν συμβουλεψει να παω σε Ναντια,Πετρουλα(τοτε Ερημιτη) και Σαρα.
Ναντια ειχα παει τοτε αμεσως,και ξαναπηγα μια προσφατα.
Την ξερετε λιγο πολυ ολοι,η τυπισσα φαινεται οτι εχει να δωσει πολλα αλλα με μενα καπου κολλουσε το θεμα.Πιθανολογω οτι χαλιεται με το απλο το 30αρι,"οχι αλλη σταση στα 30" κτλ.
Μαλλον θα ξανατιμηθει,τελευταια ευκαιρια να δωσει κατι παραπανω,αφου μαλλον θα δωσω κι εγω το 40αρι αυτη τη φορα(παραπανω σπανιοτατα δινω, εκ πεποιθησεως)
Πετρουλα,αν και μαλλον δε δουλευει πια,ψιλοασχημη θα ελεγα, πεταχτα δοντια,καθαρο δερμα και κωλαρα ομως, και δεκτικη σε πολλα,ειχε ξηγηθει και στα ορθια που γουσταρω,με το απλο προγραμμα.
Η Σαρα μου ειχε ξεφυγει,γιατι δεν ηξερα ποια στο φουτσο ειναι αυτη η Μαντζαρου,μη φανταστειτε οτι ελιωνα και πανω στο χαρτη για να τη βρω,τελωσπαντων με πηγε κι ο δρομος απο κει την προηγουμενη Κυριακη.
Θωρηκτο η Σαρα,στα 40 καβαλα απο πανω,dream ass και βυζαρες,στο πισωκολλητο μπηκα δυνατα και με εκοψε,η αληθεια ειναι οτι το υπερεκτιμησα το μωρο και ειμαι σχετικα σωματωδης.
Θα μπορουσα να φαω πολλα λεφτα σε αυτη και μαλλον πρεπει να ξαναξεχασω τη Μαντζαρου.
Κατι Μιραμπελλες,Χριστινες δεν εχω βγαλει ακρη που τραγουδανε και ποτε,δεν οργανωνομαι με σημειωσεις και ξεχναω σπιτια,ονοματα,βαρδιες τα παντα ολα,αν και τα λετε και τα γραφετε ωραια. ;)
Επισης ΔΕΝ εχω παρει Εφη,Αφρουλα που κατα γενικη ομολογια εδω,ειναι value.
Αλλες περιπτωσεις,Καρμεν σε καποια φαση-τρελοκομειο,δε γουσταρω και πιτσιρικια γενικα.
Επισης Τζοαννα απο Σαπφους κατι,καλο κοριτσακι,ωραιο σωματακι,αλλα επαιζε δυσλειτουργια τοτε και τελειωσα στο τσιμπουκι οποτε δεν παιζει παραπανω κριτικη,Παντως ως εκει το δουλευε καλα η μικρη.
Μια αλλη Ιταλιδα(??) κοντη με πιασιματα,ουτε ξερω γιατι πηγα δυο φορες
Ξερει κανεις ονομα?Μια ηταν στο Βαρδαρη,μετα τη βρηκα σε στουντιο.
Και προσφατα στην Ειρηνη(Ρουμανα,30 μου ειπε) που ανεφερε ο φιλος παραπανω ως αντιθηλυκη(Προμηθεως 25).
Παρολο που οι συναγωνιστες που ημασταν μεσα,μολις την ειδαν ...εκαψαν λαστιχο φευγοντας,εγω καπου σκαλωσα και μπηκα μεσα...και δεν το μετανιωσα.
Η τυπισσα τρελαθηκε στο τσιμπουκι,ολο μεσα και για πολυ ωρα,γλυψιμο @@ με επιμονη,υπακουη στις εντολες,κοιταγμα στα ματια,και σε πιο πολυ ενταση δεν μασουσε.Στο γαμησι τελειωσα νωρις στα 4,δεν μπορω να κρινω πολλα.
Αλλα μην πατε,γιατι μαλλον με γουσταρε
Αυτα τα ολιγα.
Αν εχει κανεις μιλφολαγνος να προσθεσει-προτεινει ευπροσδεκτο.Ψαχνουμε δυνατα κορμια και γυρω στο 1.70.
Σα να λεμε Αντζελα ;)
Επισης με μετρο στα κοριτσια,να ψαχνουμε και κανα νορμαλ γκομενακι(για μενα το λεω) αν και...τελωσπαντων.Θα ελεγα κατι για την κριση,τις ελλεεινιδες τα γνωστα.
Και τελος καλα ειναι να προτιμαμε κοριτσια που φαινεται να γουσταρουν εστω και λιγο,για να μειωσουμε τις πιθανοτητες να δουλευει παρα τη θεληση της καμμια ταλαιπωρη-θυμα εκμεταλλευσης.
Γεια χαρα νταν και να προσεχετε.