Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
ακόμη μια επίσκεψη στο ποιο βαθή λαρύγγι της πόλης! ΝΑΤΑΣΑ
τα 80 για γυμνό και ντουζ μπορεί να ακούγονται πολλά,εγώ έβγαλα τρελά γούστα πάντως. όλο μέσα και κάρφωμα :pipa1:

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα μια λευκοσαρκη με πιασιματα είναι με πολλύ μικρό στήθος ;)

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Η Νατάσσα στο Μαντζάρου 14 τραγουδάει τα βράδια κ είναι πολύ καλή μέσα

Κάπως έτσι μοιάζει:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεγαλη στουντιο-τσαρκα σημερα κατα τις 10 με 1 και η κατασταση στα στουντιο της πολης μας εχει ως εξης!

-Εκκλησια,κοροβαγκου,κεφαλληνιας,ερως 16,αλιακμωνος 8,26ης οκτωβριου 52,μαντζαρου 1 και ρουλια κωττα σταθερα παραμενουν κλειστα

-26ης οκτωβριου 35....η κατα δηλωση της μιση ελληνιδα μιση κυπρια εμμανουελα....ψηλη,ξανθια,πλατινε ξανθο το μαλλι,μπουκλες,αδυνατο γενικα σωματακι και ιδιως ποδια ουτε και πολυ σφιχτο και δυο μεγαλες ,χαλαρες στην υφη βυζαρες περιπου στο μεγεθος της αφρουλάς,κωλαρακι οχι πολυ σφιχτο με τατου στην μεση της....απο 30 απλο,40 το χαλαρο,50 το ισπανικο,50 το μασαζ,70 αυταρχικο,με 100 κωλαρακι και με 150 φουλ ολα πακετο με ποτακι(σαμπανια) και τζακουζι φυσικα...
το βραδυ θα ειναι η εβελινα....

-LAFAMME Η πολυ γλυκια και νταρντανα ,βυζαρου σαμπρινα για λατρεις των γεματουτσικων μωρων....μεσα ειναι ως εχουμε προαναφερει με τις μερες της αλλα αμα αποφασισει να γαμηθει καλα και σε παει θα τα δωσει ολα και θα χυσει κιολας....40 απλο,60 69,80 γυμνο και 69 αν δεν απατωμαι.....η πιπα της απο αλλη καταθεση ειναι υπεροχη.....

-σααλ,ανδρεου γεωργιου 4 το πιο πληρες κατα την γνωμη μου πρωινο μιλφ της περιοχης η ευα με πρωκτικο στα 80 ,απλο απο 40....βραδυ πιθανοτατα το αλλο μιλφακι η γαλλιδα νικολ...

-πετρου ερημιτου η δευτερη μιλφ επιλογη για πρωινους τυπους η γνωστη και μη εξαιρετεα ρωσιδα ναντια....τα χουμε πει πολλες φορες,στα συν τα γλωσσοφιλα,το δαχτυλιασμα στο γλειφομουνι για τους μερακληδες κλπ.....

-κωλετη η αφρουλα οπως την ξερετε παντα ....ξανθια,βυζαρες,καυλολογα μεσα,προφορα στα ορια του προστυχου που σε αναβει...εχει πραγματι εμπλουτισει το ρεπερτοριο της με προγραμματα....40 απλο,50 χαλαρο,50 με μασαζ,60 το σεξσοου με δονητη ,80 αυταρχικο και 80 με ντουζ μαζι της και ολο το πακετο....oldtime classic...λιγοι δεν την ξερουν πια...βραδυ θα ειναι μαλλον η νικολ η μικρη λεει...

-φριξου 14 η εκπροσωπος της ρωσικης νεανικης ομορφιας η ρεβεκα...απο 40 απλο,60 το 69,60 το γυμνο τσιμπουκι ,80 το γυμνο με 69 ,100 πρωκτικο και 150 τζακουζι φουλ..ολες οι τιμες στην πραξη ειναι ενα δεκαρικο κατω ειπε η τσατσα και το τζακουζι μαλλον κανα τριανταρι κατω αν θυμαμαι.....παζαρακια λοιπον...

-βιλα εροτικα,φριξου 9 η ομορφουλα αλλα οχι και μουναρα γερμανιδα τζεσυ με μακρυ ισιο μαυρο μαλλι,βυζαρες και αυτη που αναδεικνυονταν κατω απο ενα ημιδιαφανο λευκο σετακι......μετριο σωματακι με αδυνατα ποδια,ενα ομορφο πιπινι οπως ειπε και καποιος.....40 απλο,70 το 69 και τζακουζι σε τιμη που δεν ανεφερθη απο την υπηρεσια....πιπα πολυ καλη χωρις δοντι,προκαταρκτικα πολυ ελαχιστα,δαχτυλα εντος ειναι απαγορευτικο να τολμησεις,συνεννοηση λιγο δυσκολη λογω γλωσσας...βραδυ θα ειναι η αντριαννα και αυριο πρωι η γυναικα του τζο κριστιν.....

-νικηφορου ουρανου 26 η αλεξια ξανθια,φυλλαριστο κοντο μαλλακι,πολυ ωραιο προσωπο και σωμα,ιδιαιτερα στρογγυλο πατουρι,μποτα δερματινη ως το γονατο για μποτοφιλους....απο 30 απλο,40 με γλειψιμο και ισπανικο λεει και 50 το 69.....ισως να αξιζε μια δοκιμη.....εγω ειχα καταθεσει αλλου και δεν.....μπορει να εκανα και μαλακια μπορει οχι....οι βαρδαροφιλοι ας μου πουν....

-ματζαρου 14 η προμιλφ queen σαρα με το κλασικο ολοσωμο κοκκινο σετακι της....ψιλοβαριεται να βγει στο σαλονι....ειναι βεβαια γνωστη πια και την εχω βαθμολογησει προσωπικα με πολλα δεκαρια που αξιζει...μπορει να σου βγαλει απο την ηρεμη δυναμη στο κρεβατι ως και την αγριαδα στο σεξ αναλογα τι θελεις....οι τιμες ειναι παντα λιγο τσιμπημενες στα προγραμματα εδω

και at last but not least

-κατεχακη 13 η πιο προστυχη φατσα κατεμε της πρωινης βαρδια και πολλα υποσχομενη για το μελλον χριστινα η μελαχρινη ρουμανα με τις τελειες φυσικες βυζαρες της αυτην την φορα χυμα.φόρα παρτιδα εξω στο σαλονι και με το μαυρο βρακακι της μονο απο κατω....χαμογελαστη και σουπερ σεξι,ασπρη επιδερμιδα,γλυκο και πουτανιαρικο συναμα χαμογελο....απο 40 απλο,50 γυμνο,50 ισπανικο,60 το 69,70 το 69 με γυμνο μαζι και 100 το κουλουρακι...πολυ δεκτικη σε ολα οπως εχω ξαναγραψει,δαχτυλιασμα μεσα,φιλια στο στομα ,μια γκομενα που οσοι δεν την ξερουν και την δουν ισως να μην περασουν λογω πρωτης εντυπωσης αλλα γουσταρει να γαμιεται.....

συμπερασματα.....

1)σαν να ανεβηκε ο κωλος στο χρηματιστηριο αξιων.....στα 80 νομιζω τον ειχα αφησει τελευταια....
2)πλην αφρουλας,χριστινας και ρεβεκας που ειχαν πελατες και γεματα δωματια τα λοιπα στεναζουν παρα το οτι μειναν και τα μισα σπιτια....ας πουμε οτι ηταν τεταρτη και πρωι για δικαιολογια
3)μια μποτα μονο ειδα αν θυμαμαι καλα
4)γενικα εχει καλες επιλογες για ολα τα γουστα απλα εχουμε ενα θεμα με την ανανεωση....δλδ ενας που βολταρει συνεχως δεν εχει κατι καινουριο να δει.....
5) οι τιμες δεν εχουν πεσει γενικα αλλα υπαρχουν καποια λιγα τριανταρια και καποια παζαρια στα προγραμματα....
6)οι κοπελες ομως παρολαυτα και ισως και απο θεμα λιγοστης πελατειας γενικα δεν βαρυγκομαν με τον χρονο οπως θυμαμαι εγω παλιοτερα....σαν να ειναι κι αυτο μια καποια βελτιωση....αποψη μου;εντυπωση μου;τεσπα....

αυτα τα νεα μας...αναμενω σχολια και συζητηση....οι καταθεσεις μου θα βγουν μονο σε κριτικες για να μην με δουλευει ο τζο παλι....προσεχως.... :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μεγαλη στουντιο-τσαρκα σημερα κατα τις 10 με 1 και η κατασταση στα στουντιο της πολης μας εχει ως εξης!

Γνωστα .. ακομη και προ τηλεφωνου , πολυ προβλεψιμη κατασταση ουφ
-κωλετη η αφρουλα οπως την ξερετε παντα ....
Και δεν ετυχε να την ξαναδω - τιμησω αυτην ακομη ... μια φορα μονο αλλα ειχα φυγει για Βικυ Βιλλα  :zfuck: (Ζωρα)
-βιλα εροτικα,φριξου 9 η ομορφουλα αλλα οχι και μουναρα γερμανιδα τζεσυ με μακρυ ισιο μαυρο μαλλι,βυζαρες και αυτη που αναδεικνυονταν κατω απο ενα ημιδιαφανο λευκο σετακι......μετριο σωματακι με αδυνατα ποδια,ενα ομορφο πιπινι οπως ειπε και καποιος.....40 απλο,70 το 69 και τζακουζι σε τιμη που δεν ανεφερθη απο την υπηρεσια....
πιπα πολυ καλη χωρις δοντι, Αεροππα ειχα αναφαιρει εγω και καποιοι αλλοι .. υποθετω οτι πηρες γυμνο ... :think:
προκαταρκτικα πολυ ελαχιστα, Και πολλα σου εκανε  :2funny: :2funny: :2funny:
δαχτυλα εντος ειναι απαγορευτικο να τολμησεις, Γιατι εκτος αφησε ? :think:
συνεννοηση λιγο δυσκολη λογω γλωσσας... What ?  :think:
αυριο πρωι η γυναικα του τζο κριστιν..... Αρραβωνιαρα ρε μη μπερδευεσαι  :cool2: Ευτηχος δεν ηταν εκει γιατι ενα πουλακι μου ειπε οτι θες να μου την πηδηξεις :tickedoff:

-νικηφορου ουρανου 26 η αλεξια ...οι βαρδαροφιλοι ας μου πουν....
Αυτη με τις φωτο στο αλλο σιτε ειναι ? καλες κριτικες- αναφορες θυμαμαι ετσι δεν ειναι ?  :think:

συμπερασματα.....

1)σαν να ανεβηκε ο κωλος στο χρηματιστηριο αξιων.....στα 80 νομιζω τον ειχα αφησει τελευταια.... Ναι ετσι θυμαμαι απο αναφορες , ακομη και προσφατη για Εμμανουελλα . Οταν το πανε 120 θα παω  :2funny:
2)πλην αφρουλας,χριστινας και ρεβεκας που ειχαν πελατες και γεματα δωματια τα λοιπα στεναζουν Το μεροκαματακι βγαινει , μη τους λυπασαι...
4)γενικα εχει καλες επιλογες για ολα τα γουστα απλα εχουμε ενα θεμα με την ανανεωση....δλδ ενας που βολταρει συνεχως δεν εχει κατι καινουριο να δει..... Εδω και 3 μηνες  :idiot:...

αυτα τα νεα μας...αναμενω σχολια και συζητηση....οι καταθεσεις μου θα βγουν μονο σε κριτικες για να μην με δουλευει ο τζο παλι....προσεχως.... :2funny: :2funny:
Εγω ? ποτε ρε σε δουλευα ? εγω σ αγαπω ρε χαζουλη  :smitten:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιτα περι τζεσυς δεν πηρα γυμνο....η πιπα τα γραψα και στην κριτικη ηταν βαθια,αρκετη ωρα το γλειφε νο προμπλεμ......τωρα δαχτυλα στην κλειτοριδα να την χαιδεψω με αφησε αλλα πολυ κομοδινο ρε παιδι μου....την εγλειφα και αυτη κοιταζε το ταβανι και τα νυχια της....και να πεις δεν το κανω καλα.... :think: ρωτα την σαμπρινα και την χριστινα..... :grin: :grin: :grin:  

κατα τα αλλα κρυωνε και δεν την ειδα και πολυ ορεξατη....σαν να την απασχολει κατι.....μπας και την απασχολουν οι κριτικες των μελων; :think: :grin: :grin:

και η τσατσα ειδα να της φερεται καπως που δεν μ αρεσε στο σαλονι...μια συμπεριφορα απαξιωτικη οταν την φωναξε σαν να λεει το παρακατιανο του μαγαζιου....τεσπα.....

η κοπελα ειναι οπως εγραψα και στον τιτλο της κριτικης μου...ουτε κρυο ουτε ζεστα....αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
gl  (αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......)

μηπως θα πρεπε μονο ετσι να σκεφτομαστε και να λιτουργουμε?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κοιτα περι τζεσυς δεν πηρα γυμνο....η πιπα τα γραψα και στην κριτικη ηταν βαθια,αρκετη ωρα το γλειφε νο προμπλεμ......τωρα δαχτυλα στην κλειτοριδα να την χαιδεψω με αφησε αλλα πολυ κομοδινο ρε παιδι μου....την εγλειφα και αυτη κοιταζε το ταβανι και τα νυχια της....και να πεις δεν το κανω καλα.... :think: ρωτα την σαμπρινα και την χριστινα..... :grin: :grin: :grin:  
κατα τα αλλα κρυωνε και δεν την ειδα και πολυ ορεξατη....σαν να την απασχολει κατι.....μπας και την απασχολουν οι κριτικες των μελων; :think: :grin: :grin:
και η τσατσα ειδα να της φερεται καπως που δεν μ αρεσε στο σαλονι...μια συμπεριφορα απαξιωτικη οταν την φωναξε σαν να λεει το παρακατιανο του μαγαζιου....τεσπα.....
η κοπελα ειναι οπως εγραψα και στον τιτλο της κριτικης μου...ουτε κρυο ουτε ζεστα....αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......

μαλακια τιτλο εβαλες .. αφου κρυο ειχε  :2funny:
και σε μενα κρυωνε το καημενο και την ετριβα να ζεσταθει
τσατσα ποια ηταν ? η Λαζο ?  :think: τελευτια φορα την ειδα πρωινη , αν και δε το συνηθηζε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl  (αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......)

μηπως θα πρεπε μονο ετσι να σκεφτομαστε και να λιτουργουμε?
ισως....απλα υπαρχουν κοπελες που και τρεις μαλακιες να εχεις βαρεσει πριν που λεει ο λογος ή να εισαι κουρασμενος απο την δουλεια λχ ξερουν να σε ξεσηκωνουν με τα κολπα τους.....και ας μην εχουν και την σουπερ εμφανιση....εν τελει γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585

Μπααααααααααααα.! και τις 2 φορες πηγα φουλ καυλωμενος αλλα αυτη η απαθεια της σε κανει να ξεκαυλωνεις με την μια, αφου σκεφτομουνα και απορουσα πως γινετε να εχω τετοιο μουνι διπλα μου και να μου πεφτει???? ΚΟΜΟΔΙΝΟ.!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
ισως....απλα υπαρχουν κοπελες που και τρεις μαλακιες να εχεις βαρεσει πριν που λεει ο λογος ή να εισαι κουρασμενος απο την δουλεια λχ ξερουν να σε ξεσηκωνουν με τα κολπα τους.....και ας μην εχουν και την σουπερ εμφανιση....εν τελει γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....

+1000
στις αρχες οταν πηγαινα Εφη, δεν μπορουσα να την ευχαρηστηθω εχυνα μπαμ μπαμ, οποτε μια φορα σκεφτηκα να χτυπησω μια μαλακια πριν παω ωστε να αντεξω ποιο πολυ, οποτε  :jerking: και σφαιρα στην κωλετη να μην περασει πολυ ωρα και φορτωσω :2funny:...με τα καμωματα της ομως παλι το ιδιο αποτελεσμα ειχα...παλι εχυσα γρηγορα... :grin:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μου φαινετε πρεπει να κανουμε κινημα.
δεν πληρωνουμε αν ο βαθμος ικανοποιησης δεν ξεπερνα το 8

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
+1000
στις αρχες οταν πηγαινα Εφη, δεν μπορουσα να την ευχαρηστηθω εχυνα μπαμ μπαμ, οποτε μια φορα σκεφτηκα να χτυπησω μια μαλακια πριν παω ωστε να αντεξω ποιο πολυ, οποτε  :jerking: και σφαιρα στην κωλετη να μην περασει πολυ ωρα και φορτωσω :2funny:...με τα καμωματα της ομως παλι το ιδιο αποτελεσμα ειχα...παλι εχυσα γρηγορα... :grin:

και αυτο παλι πολυ κακο πραμα να μην προλαβαινεις να ευχαρισηθεις,σταμπα τα λεφτα.μου φενεται οτι με τα λεφτα δεν νοικιαζουμε το χρονο τους. 

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Τα κομοδίνα είναι ιδιάζουσες περιπτώσεις:

Αν είναι απροκάλυπτα απαθείς κ δείχνουν ότι βαριούνται, θα μου πέσει όσο καυλωμένος και να είμαι (όπως με κάποιες Ρουμάνες χμ χμ χμ...)

Αν προσπαθούν τουλάχιστον να είναι σωστές επαγγελματίες (όπως η Τζέσυ) θα γαμήσω καλά,θα το ευχαριστηθώ,αλλά θα φύγω με ένα αίσθημα ανικανοποίητου,σα να πήδηξα.....κομοδίνο!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-νικηφορου ουρανου 26 η αλεξια ξανθια,φυλλαριστο κοντο μαλλακι,πολυ ωραιο προσωπο και σωμα,ιδιαιτερα στρογγυλο πατουρι,μποτα δερματινη ως το γονατο για μποτοφιλους....απο 30 απλο,40 με γλειψιμο και ισπανικο λεει και 50 το 69.....ισως να αξιζε μια δοκιμη.....εγω ειχα καταθεσει αλλου και δεν.....μπορει να εκανα και μαλακια μπορει οχι....οι βαρδαροφιλοι ας μου πουν....
Λοιπόν ως γνήσιος Βαρδαρόφιλος απαντώ....η Αλεξία είναι ένα πολύ φιλότιμο κοριτσάκι που μου έδωσε την εντύπωση ότι γουστάρει να κάνει πουτανοκαριέρα....την έχω πάρει 3 φορές, η τελευταία στο Σαπψώς 7 (υπάρχει και κριτική)....τις δερμάτινες μπότες τις τις βγάζει στο δωμάτιο και μένει με κάτι άσπρα καλτσάκια (σεξουλιάρικα κατα τη γνώμη μου)....έχει μακραν το καλύτερο και πιο αφράτο κολαράκι αυτή τη στιγμή το οποίο στο cow girl το κουνάει με ένα πρωτόγνωρο και καυλιάρικο ρυθμό....στο μέιον το μικρό και πλαδαρό βυζί της (δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε αυτόν τον κόσμό).......έχει κάπια ίντρικα με τις παλιές συναδέλφισες της που πιστεύω ότι τις κάνει καλό γιατί παραδειγματίζεται και προσπαθεί να τις φτάσει.....γενικά φίλε gl κατά τη γνώμη μου της αξίζει μια δοκιμή...εγώ προσωπικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω..... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπόν ως γνήσιος Βαρδαρόφιλος απαντώ....η Αλεξία είναι ένα πολύ φιλότιμο κοριτσάκι που μου έδωσε την εντύπωση ότι γουστάρει να κάνει πουτανοκαριέρα....την έχω πάρει 3 φορές, η τελευταία στο Σαπψώς 7 (υπάρχει και κριτική)....τις δερμάτινες μπότες τις τις βγάζει στο δωμάτιο και μένει με κάτι άσπρα καλτσάκια (σεξουλιάρικα κατα τη γνώμη μου)....έχει μακραν το καλύτερο και πιο αφράτο κολαράκι αυτή τη στιγμή το οποίο στο cow girl το κουνάει με ένα πρωτόγνωρο και καυλιάρικο ρυθμό....στο μέιον το μικρό και πλαδαρό βυζί της (δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε αυτόν τον κόσμό).......έχει κάπια ίντρικα με τις παλιές συναδέλφισες της που πιστεύω ότι τις κάνει καλό γιατί παραδειγματίζεται και προσπαθεί να τις φτάσει.....γενικά φίλε gl κατά τη γνώμη μου της αξίζει μια δοκιμή...εγώ προσωπικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω..... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
εκανα μαλακια....σ αυτην επρεπε να μπω.....ειδικα αυτο το μαγαζι και η κατεχακη ειναι και οι λιγοι διαυλοι για στουντιακηδες να πηδαμε κανα κοριτσι απο τον τιμημενο και ενδοξο βαρδαρη που ειναι απροσπελαστος πλεον για εποχουμενους και δη βιαστικους σαν εμενα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-LAFAMME Η πολυ γλυκια και νταρντανα ,βυζαρου σαμπρινα για λατρεις των γεματουτσικων μωρων....μεσα ειναι ως εχουμε προαναφερει με τις μερες της αλλα αμα αποφασισει να γαμηθει καλα και σε παει θα τα δωσει ολα και θα χυσει κιολας....40 απλο,60 69,80 γυμνο και 69 αν δεν απατωμαι.....η πιπα της απο αλλη καταθεση ειναι υπεροχη.....

Είναι ακριβώς όπως τα λες.....της αρέσει το γαμήσι.....αλλά αν δεν την βρεις στην μέρα της πάει το 40αρι.....προσωπικά εγώ το έχω ρισκάρει πολλές φορές με δαυτην και θα το ξαναρισκάρω στο μέλλον.....γι αυτό και οι αντικρουόμενες κριτικές μου...δεν σου κρύβω ότι όταν διάβασα την τελευταία κριτική σου γι  αυτήν ένοιωσα μια μικρή δικαίωση....γιατί όταν έγραψα δύο πανηγυρικές  κριτικές γι αυτήν κατακρίθηκα από μερίδα συναθλητών..... :tits: :tits: :tits:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εκανα μαλακια....σ αυτην επρεπε να μπω.....ειδικα αυτο το μαγαζι και η κατεχακη ειναι και οι λιγοι διαυλοι για στουντιακηδες να πηδαμε κανα κοριτσι απο τον τιμημενο και ενδοξο βαρδαρη που ειναι απροσπελαστος πλεον για εποχουμενους και δη βιαστικους σαν εμενα.....

Δεν πειράζει...τα μπουρδλέλα και τα γαμήσια δεν τελειώνουν ποτέ....θα την ξαναπετύχεις σίγουρα... το κορίτσι έχει μέλλον.. :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom