Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
ή το παιζεις big boy
Τι big boy??? 19 χρωνων παιδι ειμαι...πιπινι.!! Τωρα θα παω και φανταρος.!
ή το παιζεις big boy
κοιτα περι τζεσυς δεν πηρα γυμνο....η πιπα τα γραψα και στην κριτικη ηταν βαθια,αρκετη ωρα το γλειφε νο προμπλεμ......τωρα δαχτυλα στην κλειτοριδα να την χαιδεψω με αφησε αλλα πολυ κομοδινο ρε παιδι μου....την εγλειφα και αυτη κοιταζε το ταβανι και τα νυχια της....και να πεις δεν το κανω καλα.... ρωτα την σαμπρινα και την χριστινα.....
κατα τα αλλα κρυωνε και δεν την ειδα και πολυ ορεξατη....σαν να την απασχολει κατι.....μπας και την απασχολουν οι κριτικες των μελων;
και η τσατσα ειδα να της φερεται καπως που δεν μ αρεσε στο σαλονι...μια συμπεριφορα απαξιωτικη οταν την φωναξε σαν να λεει το παρακατιανο του μαγαζιου....τεσπα.....
η κοπελα ειναι οπως εγραψα και στον τιτλο της κριτικης μου...ουτε κρυο ουτε ζεστα....αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......
ισως....απλα υπαρχουν κοπελες που και τρεις μαλακιες να εχεις βαρεσει πριν που λεει ο λογος ή να εισαι κουρασμενος απο την δουλεια λχ ξερουν να σε ξεσηκωνουν με τα κολπα τους.....και ας μην εχουν και την σουπερ εμφανιση....εν τελει γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....gl (αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......)
μηπως θα πρεπε μονο ετσι να σκεφτομαστε και να λιτουργουμε?
κοιτα περι τζεσυς δεν πηρα γυμνο....η πιπα τα γραψα και στην κριτικη ηταν βαθια,αρκετη ωρα το γλειφε νο προμπλεμ......τωρα δαχτυλα στην κλειτοριδα να την χαιδεψω με αφησε αλλα πολυ κομοδινο ρε παιδι μου....την εγλειφα και αυτη κοιταζε το ταβανι και τα νυχια της....και να πεις δεν το κανω καλα.... ρωτα την σαμπρινα και την χριστινα.....
κατα τα αλλα κρυωνε και δεν την ειδα και πολυ ορεξατη....σαν να την απασχολει κατι.....μπας και την απασχολουν οι κριτικες των μελων;
και η τσατσα ειδα να της φερεται καπως που δεν μ αρεσε στο σαλονι...μια συμπεριφορα απαξιωτικη οταν την φωναξε σαν να λεει το παρακατιανο του μαγαζιου....τεσπα.....
η κοπελα ειναι οπως εγραψα και στον τιτλο της κριτικης μου...ουτε κρυο ουτε ζεστα....αν σ αρεσει εμφανισιακα και πας καυλωμενος θα περασεις καλα....αν οχι καλυτερα μην πας.....δεν θα κανει κατι για να σε αλλαξει......
ισως....απλα υπαρχουν κοπελες που και τρεις μαλακιες να εχεις βαρεσει πριν που λεει ο λογος ή να εισαι κουρασμενος απο την δουλεια λχ ξερουν να σε ξεσηκωνουν με τα κολπα τους.....και ας μην εχουν και την σουπερ εμφανιση....εν τελει γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....
+1000
στις αρχες οταν πηγαινα Εφη, δεν μπορουσα να την ευχαρηστηθω εχυνα μπαμ μπαμ, οποτε μια φορα σκεφτηκα να χτυπησω μια μαλακια πριν παω ωστε να αντεξω ποιο πολυ, οποτε και σφαιρα στην κωλετη να μην περασει πολυ ωρα και φορτωσω ...με τα καμωματα της ομως παλι το ιδιο αποτελεσμα ειχα...παλι εχυσα γρηγορα...
Λοιπόν ως γνήσιος Βαρδαρόφιλος απαντώ....η Αλεξία είναι ένα πολύ φιλότιμο κοριτσάκι που μου έδωσε την εντύπωση ότι γουστάρει να κάνει πουτανοκαριέρα....την έχω πάρει 3 φορές, η τελευταία στο Σαπψώς 7 (υπάρχει και κριτική)....τις δερμάτινες μπότες τις τις βγάζει στο δωμάτιο και μένει με κάτι άσπρα καλτσάκια (σεξουλιάρικα κατα τη γνώμη μου)....έχει μακραν το καλύτερο και πιο αφράτο κολαράκι αυτή τη στιγμή το οποίο στο cow girl το κουνάει με ένα πρωτόγνωρο και καυλιάρικο ρυθμό....στο μέιον το μικρό και πλαδαρό βυζί της (δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε αυτόν τον κόσμό).......έχει κάπια ίντρικα με τις παλιές συναδέλφισες της που πιστεύω ότι τις κάνει καλό γιατί παραδειγματίζεται και προσπαθεί να τις φτάσει.....γενικά φίλε gl κατά τη γνώμη μου της αξίζει μια δοκιμή...εγώ προσωπικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω.....-νικηφορου ουρανου 26 η αλεξια ξανθια,φυλλαριστο κοντο μαλλακι,πολυ ωραιο προσωπο και σωμα,ιδιαιτερα στρογγυλο πατουρι,μποτα δερματινη ως το γονατο για μποτοφιλους....απο 30 απλο,40 με γλειψιμο και ισπανικο λεει και 50 το 69.....ισως να αξιζε μια δοκιμη.....εγω ειχα καταθεσει αλλου και δεν.....μπορει να εκανα και μαλακια μπορει οχι....οι βαρδαροφιλοι ας μου πουν....
εκανα μαλακια....σ αυτην επρεπε να μπω.....ειδικα αυτο το μαγαζι και η κατεχακη ειναι και οι λιγοι διαυλοι για στουντιακηδες να πηδαμε κανα κοριτσι απο τον τιμημενο και ενδοξο βαρδαρη που ειναι απροσπελαστος πλεον για εποχουμενους και δη βιαστικους σαν εμενα.....Λοιπόν ως γνήσιος Βαρδαρόφιλος απαντώ....η Αλεξία είναι ένα πολύ φιλότιμο κοριτσάκι που μου έδωσε την εντύπωση ότι γουστάρει να κάνει πουτανοκαριέρα....την έχω πάρει 3 φορές, η τελευταία στο Σαπψώς 7 (υπάρχει και κριτική)....τις δερμάτινες μπότες τις τις βγάζει στο δωμάτιο και μένει με κάτι άσπρα καλτσάκια (σεξουλιάρικα κατα τη γνώμη μου)....έχει μακραν το καλύτερο και πιο αφράτο κολαράκι αυτή τη στιγμή το οποίο στο cow girl το κουνάει με ένα πρωτόγνωρο και καυλιάρικο ρυθμό....στο μέιον το μικρό και πλαδαρό βυζί της (δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε αυτόν τον κόσμό).......έχει κάπια ίντρικα με τις παλιές συναδέλφισες της που πιστεύω ότι τις κάνει καλό γιατί παραδειγματίζεται και προσπαθεί να τις φτάσει.....γενικά φίλε gl κατά τη γνώμη μου της αξίζει μια δοκιμή...εγώ προσωπικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω.....
-LAFAMME Η πολυ γλυκια και νταρντανα ,βυζαρου σαμπρινα για λατρεις των γεματουτσικων μωρων....μεσα ειναι ως εχουμε προαναφερει με τις μερες της αλλα αμα αποφασισει να γαμηθει καλα και σε παει θα τα δωσει ολα και θα χυσει κιολας....40 απλο,60 69,80 γυμνο και 69 αν δεν απατωμαι.....η πιπα της απο αλλη καταθεση ειναι υπεροχη.....
εκανα μαλακια....σ αυτην επρεπε να μπω.....ειδικα αυτο το μαγαζι και η κατεχακη ειναι και οι λιγοι διαυλοι για στουντιακηδες να πηδαμε κανα κοριτσι απο τον τιμημενο και ενδοξο βαρδαρη που ειναι απροσπελαστος πλεον για εποχουμενους και δη βιαστικους σαν εμενα.....