o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Κι εγώ γι αυτό μπερδεύτηκα,άλλος έλεγε για 2μηνη άδεια,άλλος ότι θα γυρίσει...
Τελειωσες τουλαχιστον ? επαιζε το μουνι της βαριεστημενα αυτην ?αλλα επειδη εβλεπα μια εκφραση στο προσωπο της αντε να τελειωνουμε επαιξα μια μαλακια γιατι ειχα αρχισει να ξενερωνω και εγω...
θυχτηκε που ειναι μουναρα και συμβαινουν ολα αυτα πηρε τα βρακια της και εφυγε
Ακουω εθελοντες
σιγα ρε φιλε την μουναρα την τζεσυ.....κατι αλλες κανονικες μουναρες που γαμουσαμε επειτα παλιοτερα σε καποια στουντιο και μπουρδελα της πολης μας επρεπε να τις κανουμε και τεμεναδες να πουμε.....θυχτηκε που ειναι μουναρα και συμβαινουν ολα αυτα πηρε τα βρακια της και εφυγε
σιγα ρε φιλε την μουναρα την τζεσυ.....κατι αλλες κανονικες μουναρες που γαμουσαμε επειτα παλιοτερα σε καποια στουντιο και μπουρδελα της πολης μας επρεπε να τις κανουμε και τεμεναδες να πουμε.....
σιγα ρε φιλε την μουναρα την τζεσυ.....κατι αλλες κανονικες μουναρες που γαμουσαμε επειτα παλιοτερα σε καποια στουντιο και μπουρδελα της πολης μας επρεπε να τις κανουμε και τεμεναδες να πουμε.....
χεστηκα τι με νοιαζει.....απλα μου κανει εντυπωση οτι οποιος καινουριος εμφανιστει εδω θα γραφει ή για το Βιλα Εροτικα ή για την Κωλετη.φτανει ομως γιατι θα ρθει ο Αλ και θα μαμ μαλωσει , και θα εχει δικιο Ρωξξανα , Κομοδινοπουλου , - Τζεσυ κλτ
εχουν τις ποιο πολεες αναφορες εδω μεσα
χεστηκα τι με νοιαζει.....απλα μου κανει εντυπωση οτι οποιος καινουριος εμφανιστει εδω θα γραφει ή για το Βιλα Εροτικα ή για την Κωλετη.
πολυ αβαντα ρε παιδια σ'αυτα τα 2 σπιτια ....
Nαι ειναι και σπασμενη και σκυλοφατσα αλλα γαμαει μεσα.Απ'το καλοκαιρι εχω να τη δω κι εγω...Πολύ κορμί το μιλφέιγ όντως...
Απο πρόσωπο τι λέει?
Πολύ σπασμένη ή παλεύεται?Σκυλόφατσα?
χεστηκα τι με νοιαζει.....απλα μου κανει εντυπωση οτι οποιος καινουριος εμφανιστει εδω θα γραφει ή για το Βιλα Εροτικα ή για την Κωλετη.
πολυ αβαντα ρε παιδια σ'αυτα τα 2 σπιτια Hmmm........
Nαι ειναι και σπασμενη και σκυλοφατσα
Εχω εκφρασει πολλες φορες την δυσαρεσκεια μου για τις τιμες στα συνεταιρικα Μαντζαρου 1-10-Ερως....αλλα τουλαχιστον πρεπει τελικα να τους αναγνωρισουμε οτι και ωραιες γκομενες εχει παντα και ειναι αποδοτικες και στο απλο προγραμμα κατα γενικη ομολογια.Απλά ρε συ παίζει κ ρόλο ότι είναι πολύ χαρακτηριστικά αυτά τα 2 σπίτια,ίσως είναι τα πιο εμφανή κ για αυτό τα ξέρει ο πολύς κόσμος.
Εχω εκφρασει πολλες φορες την δυσαρεσκεια μου για τις τιμες στα συνεταιρικα Μαντζαρου 1-10-Ερως....αλλα τουλαχιστον πρεπει τελικα να τους αναγνωρισουμε οτι και ωραιες γκομενες εχει παντα και ειναι αποδοτικες και στο απλο προγραμμα κατα γενικη ομολογια.
Σε αντιθεση το Βιλα εροτικα που σχεδον τις ιδιες τιμες εχει,κινειται σε μια μετριοτητα απ'οτι καταλαβα συμφωνα και με τις εμπεριες των αλλων.
Οποτε πολυς ντορος για το τιποτα μαλλον...
Για την Κωλετη....αν καποιοι εδω μεσα πανε καμια φορα και πουν ποιοι ειναι απ'το σαιτ,το πιθανοτερο ειναι οτι η τσατσα θα ανοιξει το ταμειο και θα τους δωσει τις μισες εισπραξεις.
Πολυ αβαντα ρε παιδι μου.....
Τα cg φτηνότερα μας βγαίνουν και σε καθαρά δικά μας σεντόνια.ζητουν ακομα 150-200 Ε για 45 ολοκληρα λεπτα στο δωματιο με 2 εκτονωσεις! καλυτερα τουριστρια!