Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
παρακμη παιχτη ειναι να σκασεις χρημα για ενα πολυ δυνατο ρουμανακι  ;) και ζητησεις να διαλεξεις καθαρο δωματιο δωματιο! και στο τελος την πηδηξεις στο τραπεζι της κουζινας! ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διαβαζω οτι ο κωλος κατω ειναι με 20 ευρω. το λεω σε ενα φιλαρακι οτι κατω γαμας κωλο με 20 ευρω και δεν το πιστευει.!! Τον ποιανει ταχυκαρδια οταν το σκεφτετε :2funny: :2funny: :2funny: τον εχω ψιλοψισει, αν ερθει και αυτος δεν θα αφησει κωλο για κωλο και μερεντα για μερεντα.!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εχει φθηνα κομματια αλλα παοζει και πολυ μπαζο! οι τιμες ειναι σιγουρα πιο λογικες στα ντελα! αλλα στα στουντια ειναι ιδιες! θελει πολυ μελετη το που θα πας!
το καλο ειναι οτι το μετρο εχει σταση μεταξουργειο και στον βοτανικο! οποτε μπορεις να κινηθεις ευκολα και γρηγορα και φθηνα!
για φυλης να ξερεις δεν εχει ηλεκτρικο στην βικτωρια κανουν εργα και θελει να πας με αυτοκινητο η αλλη συκοινωνια!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδια καληνυχτα , γραφω ξαπλωμενος και περιμενω τον μορφεα

γλ καποτε με ρωτησες να σου πω ενα μπαζο που γαμησες .. μολις πριν λιγο ομολογησες  :birdman: μπαζοφακερ
καραμαν  :rockon: αξιος βολταδορος ρεπορταδορος
αλεξμαν , πηρες αμαντα ?  :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την εκσνα την μσλακια και πηρα αμαντα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ!!  KEEP UP THE GOOD WORK, :rockon:!!!
NA ΠΩ KAI EΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΕΦΗ ΑΠΟ ΚΩΛΕΤΤΗ 17, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ..
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΖΕΣΥ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ REVIEWS...
ΠΟΛΥ ΚΟΜΟΔΙΝΟ Η ΚΟΠΕΛΑ,ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...
ANYWAY, KΕΕΠ  :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΖΕΣΥ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ REVIEWS...
ΠΟΛΥ ΚΟΜΟΔΙΝΟ Η ΚΟΠΕΛΑ,ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...
ANYWAY, KΕΕΠ  :knockinb:
την ειχα κι εγω στους προσεχεις στοχους αλλα με αποθαρρυνεις με τα γραφομενα σου....μαλλον δεν θα την τιμησω.... :(

καλωςηλθες στο φορουμ..... :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ!!  

καλως τον , τωρα που ειμαστε +ενας θα εχουμε ακομη ποιο χρησιμες πληροφοριες  :rockon:

Κωλετη ποια δουλευε ?  :think:

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ  :kissass:

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
η κριτικη γραφτηκε θα δημοσιευτει οσωνουπω...
αααα ξεχασα να γραψω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ Η ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ!!! >:(

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μακρια και απο  Αννιτα λέμε! συστηνεται σαν Ιταλιδα ντυμενη φαινεται πιο εντυπωσιακη στηθος χαλαρο με ταττο στ δεξι βυζι!
Μηδεν προκαταρκικα! κατευθιαν περασμα της καποτας! πιπα συμπαθητικη αλλα γρηγορη!
πολυ gel κακα στησιματα αν πας να της τον χωσεις βαθια τραβιεται τραβα μια  :bigdick: και βαλε τα λεφτα στην ακρη να πιασου τοπο!
μακρια και απο αυτην!
ps φιλε jo καταλλαβες? :think:
ΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ  :kissass:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η κριτικη γραφτηκε θα δημοσιευτει οσωνουπω...
αααα ξεχασα να γραψω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ Η ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ!!! >:(

οσωνουπω... ωραιος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τριζουν λιγο πραγματι , αλλα καλα ειναι εμενα μου δινουν ρυθμο  :2funny:
δε παιρνουν λαδι ξυλινα ειναι , με την Αντριαννα που την πηρα εγκαρσια να δεις τι τριξιμο επεσε   :cheesy:

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
την ανιτα δεν την πειρα απλα ειδα το κωλαρακι της μεσα απο τα εσωρουχα και φαινοταν καλο...
τωρα τι ειναι μεσα δεν εχω ιδεα... και ουτε με ενδιαφερει.. απο τη στιγμη που υπαρχει αφρουλα και εφη(οταν επιστρεψει...)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλυτερα που δεν την πηρες πεταμενα λεφτα θα ηταν και γλιτωσες! ;) εγω οχι! :headbang: :headbang: :headbang:

βαλε και σιμονα στις καλες λυσεις με πολυ καλη συμπεριφορα! καλα προκαρκτικα και καλη πιπα!σιγουρα πιο καλη απο μιραμπελα
κατωτερη σε προσπαθεια ομως απο εφαρα αλλά πιο νεα! :2funny: :2funny: :2funny:  

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μακρια και απο  Αννιτα λέμε! συστηνεται σαν Ιταλιδα ντυμενη φαινεται πιο εντυπωσιακη στηθος χαλαρο με ταττο στ δεξι βυζι!
Μηδεν προκαταρκικα! κατευθιαν περασμα της καποτας! πιπα συμπαθητικη αλλα γρηγορη!
πολυ gel κακα στησιματα αν πας να της τον χωσεις βαθια τραβιεται τραβα μια  :bigdick: και βαλε τα λεφτα στην ακρη να πιασου τοπο!
μακρια και απο αυτην!
ps φιλε jo καταλλαβες? :think:

τι να καταλαβω ? για ποια λες ?
ναι καταλαβα εχει και φωτος στο αλλο σιτε

Επισης καταλαβα οτι ψαχναμε κριτικη και δεν βρισκαμε
και αν την πατυχαινα ενα βραδυ θα εμπαινα για δοκιμη και θα ετρωγα τα μουτρα μου
ενω τα ειχες ηδη φαει και συ   :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3:
τελικα ηταν η ρεββεκα και εφυγα απ το 52
τα μουτρα του τα εφαγε ο Αλ στου φριξου τελικα

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Ασχήμω αυτή η Ανίτα που λέτε...Σωστά την είχατε χαρακτηρίσει κουνάβι :2funny:
Η Αφρούλα πάλι αδιάθετη ρε?Τι θα γίνει επιτέλους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασχήμω αυτή η Ανίτα που λέτε...Σωστά την είχατε χαρακτηρίσει κουνάβι :2funny:
Η Αφρούλα πάλι αδιάθετη ρε?Τι θα γίνει επιτέλους...
αφου καποιος καλος της φιλος ειχε πει για τριμηνη αδεια.....οπως και της εφης....μηπως κανει το συνηθισμενο και απαραιτητο διαλειμμα; :think:

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω τι παιζει με αφροδιτη  :-, παιρνω την προηγουμενη βδομαδα μου λεει η τσατσα θα ειναι δευτερα κανονικα,
παω σημερα μου λεει οτι ειναι αρρωστη( αδιαθετη θεωρω οτι θα ειναι, αντε να επιστρεψει να γουσταρουμε και λιγο  :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom