ΛΟΧΟΣ.!!!!
Απογευματινη καταδρομικη μπουρδελοτσαρκα κατα τυχη.! και εχουμε και λεμε....
Προμηθεους 25. Μαλλον ηταν η μελαχρινη μπουταρου Ειρηνη, με επιφυλαξη.
Προμηθεους 11 Η Τζοανα, με κρυμενα τα βυζακια της αυτην την φορα.
Σαμφως 5. Η ουκρανεζα Ηρα.
Σαμφως 7. Ξανθια κοντοπουτανη γεματουλα στρουμπουλη, αν ειναι η Σουζη που υπαρχουν φωτος στο αλλο σαιτ καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Σαμφως 20 Το τζανκι η Ραμονα, topless??? :S αφου δεν εχεις βυζια κοριτσι μου τι δειχνεις???
Σαμφως και Τανταλου γωνια Η Ξανθια Αλισια, προσπαθησε να με αποπλανησει.! ετοιμος ειμουνα να την παρω στον ομο και να αρχισω να τρεχω.!!
Μουνααααρα.!!
αλλα ο χωρος την αδικει...την θελω σε στουντιο ΤΩΡΑ.!
Τανταλου 8 Η Μαρινα, ακομα δεν την εχω δοκιμασει, δεν μου κανει κουκου οταν την βλεπω.!
Τανταλου 14 Η πιπινιτσα Βικη, αξιζει εμφανησιακα το κοριτσι με χιλια, και γαμω το φυσικο στητο βυζακι της αλλα μεσα δεν λεει και πολλα...
Κωλετη 17 Ανιτα λεει η τσατσα ειναι μεσα, δεν περημενα σηκωθηκα και εφυγα, νωμιζα θα ηταν το ξανθο πολωνεζικο κομοδινο, αλλα μετα θυμηθηκα οτι παιζει μπαλα και 2η μελαχρινη Ανιτα την οποια δεν εχω δει, αλλα ηταν αργα για να ξαναγυρησω...
Α.Γεωργιου 34. Η Σαμπρινα με το κοντο αγορε μαλι της απο μακρια που την ειδα δεν της παει καθολου, την προτημουσα μακρομαλα...
26ης Οκτωβρη 35Α Η ξανθια Εβελινα.! ;) και η τσατσα να παρακαλαει να περασω...
Ν.Ουρανου 26 Η ξανθια κοντοπουτανη Αλεξια.
Φριξου 14. Ρεμπεκα.ru.!
Η μελαχρινη ρωσιδα, αξιζει μεσα στο δωματιο με χιλια.
Μαντζαρου 10. Η Σαρα.!!!!
Επιτελους την επετυχα.!!! Αλλα δεν την πρωτιμησα.!!
Κατεχακη 13 Η μελαχρινη πλυθωρικη στρουμπουλη Χριστινα με τα κανονια της φορα παρτιδα εξω.!! Περασα μεσα και περασα και καλα.!!
Το κοριτσι της αρεσει να γαμιετε και το λεει και μονης της.!! φωναρα βαρια σεξυ, συννενοηση στα Αγγλικα, προσφερε χαδακια, βυαστικη καθολου, με αφησε να παιξω με το μουνακι της αρκετα σε σημειο να νωμιζω οτι θελει να της το γλυψω και να μου μπενουν ιδεες μπας και μπηκε σε λαθος δωματιο μιας και οταν μπηκα τα δυο δωματια ηταν κλειστα και ημουν 3ος στην σειρα, μπηκε στον πρωτο και μετα ηρθε σε εμενα...
αντι να παει στον 2ο...τεσπα, περσασα καλα, οποιος δεν κολαει στην εμφανηση γιατι δεν ειναι σωματαρα, αλλα εχει ωραιο προσωπο, ας περασει και δεν θα χασει...
Καλημερα σας.!