βολτα με καταθεση πριν λιγο....
-Κωλλετη 17.η πολυ ομορφη Νικολ.καστανοξανθη νεαρα με καλο κορμι με πιασιματακια απο 40ε απλο,60ε 69,70ε γυμνο και 80ε 69 με γυμνο.την βαζω στη λιστα αυτην μου αρεσε....
-Φριξου 14.η Ρουμανα Αντριανα κομοδινοπουλου.τιποτα ιδιαιτερο εμφανισιακα περα των ψαρωτικων καινουριων βυζιων.μονο αρνητικες κριτικες οποτε νομιζω δεν αξιζει το πειραμα
-Ερημιτη.η ξανθια milf Τζεσικα.ωραιες βυζαρες αλλα μονο αρνητικες κριτικες εχει...
-Κατεχακη.το ξανθο κουκλακι Καρμεν.πολυ ωραιο κορμακι και βυζαρες απο 40ε,στα 50ε γυμνο και στα 60ε 69.Δεν ξερω τι λενε αλλα εμενα μ'αρεσε παντως πριν μια βδομαδα που την πηρα.λιγη βελτιωση στην τεχνικη της θελει.
-Μαντζαρου 10.ενω πριν βγω πηρα τηλ και ηταν η Βανεσα,οταν περασα γυρω στη 1 παρα ηταν κλειστο.απο αυριο η Νατασα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λινα.ενα μελαχρινο ασπρουλιαρικο νεαρο κοριτσακι με μακρυα ισια μαλλια και μεγαλο κωλο.Φατσα ασχημουλα.στα 60ε 69,στα 70ε γυμνο και στα 100ε και τα δυο μαζι
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η ξανθια Γαλλιδα milf Νικολ οπου και κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.πολυ δυνατη,θα τα πουμε παρακατω...
-26ης Οκτωβριου 35.η ξανθια Εμαννουελα.σημερα που πλησιασε ακομα πιο κοντα στο σαλονι διαπιστωσα οτι ειναι μεγαλο μπαζο.Αδιαφορη φατσα προς το ασχημο,πολυ μεγαλος κωλος αλλα καλα βυζια.Επιφυλασσομαι ομως για το μεσα γιατι εχει μονο καλες κριτικες.Αν δεν ξερεις ομως δεν μπαινεις μαλλον.στα 60 69,70ε γυμνο,80ε 69 με γυμνο,80ε κωλο και 100ε ολα μαζι.
βγηκαμε με εναν κινεζοπακιστανο απο μεσα οποτε φευγοντας μου λεει...<<φιλε ια το πουτσα ειναι αυτο>>
.....ναι οτι πεις του'πα κι εγω
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η γνωστη καυλιτσα Σιμονα με τις μαγικες ικανοτητες.φορουσε και μποτες.απο 30ε απλο,50ε γυμνο,60ε 69 χωρις γυμνο υποτιθεται και στα 70ε 69 με γυμνο.Ολοι στα 60 το αφηνουν ομως.απλα ζητηστε το...
-Προμηθεως τερμα κατω.η πολυ εντυπωσιακη Μιρελα που για μενα ειναι απο τα πολυ δυνατα χαρτια πλεον.ψηλη ομορφη,αερατη,παιχνιδιαρα,δε βιαζεται...απο 30ε και στα 50ε κανει και 69 οπου για τους λατρεις του ειδους πρεπει να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω γλειψει.
-Σαπφους 5.η φιλη μας η Βερονικα στα 30ε.επισης αν δεν την ξερεις μαλλον δεν μπαινεις.πολυ ξενερωτη ρε παιδια στο σαλονι και μεσα φετος ηταν πεσμενη.Αλλα παραμενει μια σταθερη αξια και αυτη οπως και να το κανουμε...
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η ομορφη ξανθια Τσεχα Ιονελα.επισης ναζιαρα στο σαλονι με πολυ καλες καμπυλες και κωλαρα.οση ωρα περιμενα το γκομενακι ουρλιαζε απο το γαμησι που ετρωγε.απο 30ε,στα 40 γλειψιμο και στα 50ε 69 με καποτα.αλλα το αφηνε και 40ε.Φορουσε και μποτες
-Σαπφους 20.μια Μονικα απο το τηλ.δεν μπαινω μεσα μου τη σπαει η γρια.δεν θυμαμαι ποια ειναι η κοπελα
-Τανταλου 8.η χοντρη αδιαφορη Καρινα.η κολλητη της Λουνας
ετσι jo??Μακρυα,μην το σκεφτεστε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).το καυλακι η Λαουρα.μελαχρινη με ισιο κοντο καρε,πολυ ομορφο προσωπακι,ωραια πιασιματα και καλη περιποιηση.κανει ολα τα εξτρα αλλα ειναι δυσκολο στα παζαρακια το μαλακισμενο.στο 70ε μου αφησε την αλλη φορα το 69 με γυμνο.κανει και κωλο στα 80ε αλλα χωρις αλλα εξτρα