Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ερώς 16 κ Κεφαλληνίας με Ανδρέου Γεωργίου κλείσανε οριστικά;;;

Επισκέπτης
Θέλω Μαιρούλα γαμώ το κερατό μου! Μήπως έχει κανένας μάγκας τηλεφωνό της ή τίποτα τέτοιο?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ο Αλ ειπε οτι ανοιγει απο βδομαδα , δες την αναφορα του , λιγο ποιο πισω ειναι
δε το ειπε ο αλ...το ειπε μια μαλακω τσατσα.οπως επισης η γρια φαφουτα μου ειπε οτι και το 26ης 52 θα παραμεινει κλειστο μονο μεχρι την αλλη βδομαδα.
Ετσι οπως τα λενε αυτες απο βδομαδα θα εχουμε 25 σπιτια ανοιχτα παλι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δε το ειπε ο αλ...το ειπε μια μαλακω τσατσα.οπως επισης η γρια φαφουτα μου ειπε οτι και το 26ης 52 θα παραμεινει κλειστο μονο μεχρι την αλλη βδομαδα.
Για τις άδειες από ότι είδα τα κλείσανε,αυτό σημαίνει ότι πιθανόν κ οι κοπέλες δεν ελέγχονταν για αρρώστειες ή άσχετο;;;

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, για να ακολουθήσω και γω τον μποτόφιλο, ποια ξέρουμε βραδινή να φοράει τακούνια ή μπότες??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Οντως δε το ειπε  ΑΛ , αυτος το εγραψε  :2funny:
οι τσατσαδες το ειπαν , παντως λογικο ειναι να ανοιξουν πολλα μαζι αν εχου υποβαλει τα χαρτια τους και περιμενουν απλα εγγριση

pz89 , λιγο ασχετο αυτο που  ειπες  :-

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
pz89 , λιγο ασχετο αυτο που  ειπες  :-
Απλά αναρωτιέμαι ρε γμτ ο πελάτης πως μπορεί να ξέρει αν η ιερόδουλη είναι οκ στο θέμα υγείας,τελοσπάντων προφυλακτικό...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι, από ότι διάβασα πιο πανω έτσι είναι, αλλά νατάσσα επιστρέφει λέει την τετάρτη, μέχρι τότε βανέσσα..γι' αυτήν δεν βρήκα κάτι..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ναι, από ότι διάβασα πιο πανω έτσι είναι, αλλά νατάσσα επιστρέφει λέει την τετάρτη, μέχρι τότε βανέσσα..γι' αυτήν δεν βρήκα κάτι..
τωρα που το λες κι εγω χθες που την ξαναδα την ψηλη μου αρεσε.πιθανον η τελευταια κριτικη του halford να αναφερεται σ'αυτην

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
όχι άναλ υποτίθεται ότι πήρα
μόνο που δε με πήραν άναλ >:(...
θα καταλάβετε
δεν την κράτησα κάπου την κριτική,κακώς
τι να κάνουμε θα περιμένουμε
η αναμονή αυξάνει την απόλαυση
αααααααχχχχ και ααααααχχχχχχ ξανά

Σε καταλαβαινω απολυτα φιλαρακι, ειδικα τη φαση που λες, οτι αφου σε ξενερωσε η γκομενα, σου την ελεγε κιολας απο πανω γιατι δε σου σηκωνοταν..!
Δεν ξερω, γιατι μου 'χει συμβει μ' ορισμενες.. Ειμαι ο μονος που δυσκολευομαι λιγο με την στυση..; Θελω να υπαρχει λιγο κ μια καλη ατμοσφαιρα κ διαθεση.. Αν η αλλη ειναι παγοκολωνα, τι διαθεση για να γαμησεις να εχεις.. Απορω οι αλλοι συναγωνιστες πανε φουλ καυλωμενοι κ τον εχουν συνεχεια κονταρι, οτι κι αν γινει..;
Δηλ, πας να γαμησεις κ πανε να σου βγαλουν οτι εχεις κ προβλημα..!
Φταις κι εσυ που εσκασες 100 ευρω παντως..! Την πρωτη φορα παντα παιρνουμε το απλο για να μην τα κλαιμε μετα..!
Βεβαια, κι εγω εχω κλαψει σε παρομοια περιπτωση 250 ευρω, οταν εκλεισα την επισης Ρουμανα πορνοσταρ Black Angelika για μια ωρα στην Αθηνα..!
Δε μου σηκωθηκε καν, κ μου κανε μια πιπα που δεν καταλαβα τιποτα κ θα με παιρνε ο υπνος, κ μου την ειπε κι απο πανω..! Μαλακια που δε ζητησα τα λεφτα μου πισω..!
Το μονο που της εκανα ειναι κανα 20λεπτο γλυφομουνι..
Ο Ζουζανα βεβαια μου ζητησε συγνωμη κ μου υποσχεθηκε μιση ωρα επιπλεον την επομενη φορα που θα κλεισω, που δεν ξερω αν θα υπαρξει βεβαια, γιατι ειμαστε πολυ στενα οικονομικα..
Παντως, οι πιο πολλες Ρουμανες ειναι ετσι..
Η Ρωξαννη, η Καρμεν, κι η Εβελινα ακομα ηταν απλα διεκπεραιωτικη.. Κ μαλιστα πριν μπει στο δωματιο φωναζε για κανα 5λεπτο στην κουζινα στο κινητο.. Ποιος ξερει γιατι..
Εχω πολλες επιφυλαξεις για τις περισσοτερες Ρουμανες αν εργαζονται με τη θεληση τους..
Η μονη εξαιρεση ειναι η βυζαρου Σελενα στην Αθηνα, που την ιδρωνει τη φανελα της..!
Χαρακτηριστικα, εφυγα απ' το χλιδατο ξενοδοχειο, οπου ημουν με την Black Angelika κι εφυγα τζουφιος κ πηγα παραδιπλα στη Φωκαιας στη Σελενα, οπου με 20αρικο σε 10 λεπτα ημουν κυριος..!
Αρα δεν φταιει μονο ο πελατης οταν δεν του σηκωνεται.. Ειδικα, αν εισαι μια πορνοσταρ που 'χει γυρισει καμια 300 ταινιες..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σε καταλαβαινω απολυτα φιλαρακι, ειδικα τη φαση που λες, οτι αφου σε ξενερωσε η γκομενα, σου την ελεγε κιολας απο πανω γιατι δε σου σηκωνοταν..!
Δεν ξερω, γιατι μου 'χει συμβει μ' ορισμενες.. Ειμαι ο μονος που δυσκολευομαι λιγο με την στυση..; Θελω να υπαρχει λιγο κ μια καλη ατμοσφαιρα κ διαθεση.. Αν η αλλη ειναι παγοκολωνα, τι διαθεση για να γαμησεις να εχεις.. Απορω οι αλλοι συναγωνιστες πανε φουλ καυλωμενοι κ τον εχουν συνεχεια κονταρι, οτι κι αν γινει..;
Δηλ, πας να γαμησεις κ πανε να σου βγαλουν οτι εχεις κ προβλημα..!

ναι ο μονος εισαι , εχεις προβλημα  :2funny:

Το θεμα δεν ειναι να σηκωθει μονο , αλλα να παραμεινει κιολας ετσι μεχρι το τελος ,
εγωσυνηθος οσο παω χανω στα τελειωματα με 65% πουτσο γαμαω  :idiot:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Το θεμα δεν ειναι να σηκωθει μονο , αλλα να παραμεινει κιολας ετσι μεχρι το τελος ,
οι περισσοτεροι μπορει να το παθουμε αυτο ρε σεις
κ εγω το εχω παθει απο την ξενερα...αν δεν σε φτιαχνει η αλλλη λογικο ειναι να χασεις λιγο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585

Ξερεις τι ειναι να τον εχεις μεσα στο μουνι και να σου πεφτει????  :headbang: :headbang: :headbang:

Εχουμε ομαδικο προβλημα δεν μας σηκωνετε με...κομοδινα.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατι ακομα γιατι επαθα πλακα που το ακουσα
ενας φιλος πηγε σε σεξ σοπ κ πηρε ξυλοκαινη...εφω δεν την ηξερα καν την κυρια.
ο λογος ηταν γιατι στις πουτανες χυνει σχετικα γρηγορα κ θελει να γαλαει πιο πολυ για να μην αισθανεται οτι πεταει 40ε μεσα σε 10 λεπτα.αυτο κανει δουλεια η τζαμπα το πηρε?
να βαλουμε ολοι αν ειναι να γαμαμε κανενα 40λεπτο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατι ακομα γιατι επαθα πλακα που το ακουσα
ενας φιλος πηγε σε σεξ σοπ κ πηρε ξυλοκαινη...εφω δεν την ηξερα καν την κυρια.
ο λογος ηταν γιατι στις πουτανες χυνει σχετικα γρηγορα κ θελει να γαλαει πιο πολυ για να μην αισθανεται οτι πεταει 40ε μεσα σε 10 λεπτα.αυτο κανει δουλεια η τζαμπα το πηρε?
να βαλουμε ολοι αν ειναι να γαμαμε κανενα 40λεπτο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανει κανει..... :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αλλο προβλημα και αυτο , το εχει φιλος
μεχρι να μπει βγαινει , αφου οταν ειναι να μπουμε στην ιδια γκομενα τον στελνω πρωτο .. μεχρι να ξεντυθω θα εχει τελειωσει  :cheesy:

Γαμησε τα .. δε πα να γινουμε τρανς να τελειωνουμε  :P

Η ξυλοκαηνη τι ειναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom