Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε καληνυχτω ρεμαλια
αυριο μην πατε στα μπουρδελα θα παω με τον φιλο μου κ το σπρει μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτη στο βιδεο οντωs ξαδερφη της κομοδινοπουλου πρεπει νa ειναι .. καλο

Αυτο το σπρει .. μα ψεκασουμε τις γκομενες που βιαζονται , θα κανει δουλεια ?  :think:
λεω μππως αργησουν να βγουν απ το δωματιο  :2funny:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Απόσπασμα από κάποιο site το αντιγράφω αυτούσιο :

Ένας τύπος θέλει να πάρει τη γκόμενα του απο το κώλο, αλλά κάθε φορά που πάει να προσπαθήσει εκείνη πονάει πολύ και γηώνεται τελείως η φάση. Έτσι ο πανέξυπνος ήρωας της ιστορίας αποφασίζει να ψεκάσει με ξυλοκαίνη το πούτσο του. Αν το κάνεις αυτό (εδώ μιλάει η πείρα) υπάρχουν δύο πιθανότητες. Ή που θα σου πέσει κατάχαμα και θα πρέπει να περιμένεις ώρες ή που θα σου μείνει παγωτό. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινε παγωτό. Το σχέδιο του τύπου ήταν να βάλει το πουλί με τη ξυλοκαινη μέσα στο πρωκτό της κοπέλας του (αν και αυτός δε θα καταλάβαινε τίποτα, αλλα θα έκανε τα πρώτα βήματα για το μέλλον), να μουδιάσει, να μη πονέσει και να είναι όλοι γαμώ. Όταν λοιπόν έφτασε εκείνη η στιγμή, η κοπέλα χάρηκε τόσο πολύ που είδε το αγόρι της τόσο "χαρούμενο", που αποφάσισε να τον ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο. Έτσι έσκυψε και έβαλε στο στόμα της ένα πουλί τίγκα στη ξυλοκαίνη. Για λίγα δευτερόλεπτα ήταν όλα καλά, αλλά μετά απο λίγο άρχισε να μουδιάζει. Η αίσθηση είναι σαν αυτή όταν βγαίνεις απο τον οδοντίατρο και φτύνεις με απόκλιση 45 μοιρών, αλλά σε όλο το στόμα και επι δύο. Η γκόμενα τα 'παιξε και νόμιζε οτι της ερχόταν εγκεφαλικό. Το κόλπο αποκαλύφθηκε και χωρίσανε.

Κλαίω από τα γέλια ένα τέταρτο τώρα λέμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό πρέπει να γίνετε ως τιμωρία σε κακές τάνες που μας την βίδωσαν, επάλειψη πριν μπει και μετά ακάποτη πίπα. Έλα πουλάκι μου...τι έλεγες; δεν μου σηκώνεται; Μωρό μου τρέχουν τα σάλια σου τι έπαθες; χαχαχα
Άντε ο τυμπανιστής ξεκινάει με Κομοδινοπούλου  :2funny:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067

Αυτό πρέπει να γίνετε ως τιμωρία σε κακές τάνες που μας την βίδωσαν, επάλειψη πριν μπει και μετά ακάποτη πίπα. Έλα πουλάκι μου...τι έλεγες; δεν μου σηκώνεται; Μωρό μου τρέχουν τα σάλια σου τι έπαθες; χαχαχα
+ 100000000

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36

Ρε μαγκες....μου χουν φυγει οι αμυγδαλες από το γελιοοοοοοοο..... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Φανταστείτε ότι λογω βηχα,δεν μπορουσα ν αναπνεύσω.....Μου φερατε ιδεα.....Να το κανω και να κανω πλάκα σ εναν φιλο μου gay που με κολλαει εδω και καιρό.....Δωρο θα του κανω,να μεινει με το στομα ανοιχτο και να μην κλεινει μετα....

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
K ένας συναγωνιστής σε μια κριτική του για τη Λούνα πριν καιρό έλεγε ότι είχε χρησιμοποιήσει ξυλοκαίνη κ μετα απο ώρα τον ρωτάει αυτή:΄Καλά πόσες μαλακίες τράβηξες πριν έρθεις?'
Κ εγώ συνήθως την ημέρα που σκοπεύω να πάω,χωρίς βέβαια πάντα να είμαι σίγουρος,φροντίζω να έχω αδειάσει μια φορά,για να μην το έχω στο νου μου κ μόνο μετά απο πολύ γρήγορο σφυροκόπημα τελειώνω.Με την ξυλοκαίνη (αναισθητικό), θα φτάσουμε στο άλλο άκρο να μας είναι τούμπανο,να μην τελειώνουμε,να μας τη λένε οι κοπέλες,να φεύγουν κ στο τέλος κ εμείς να βγαίνουμε απο το δωμάτιο με ένα κοντάρι όρθιο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω εχω μια απορια....
αφου βαζεις το σπρει κ σου τον μουδιασει για να μην καταλαβαινεις κ πολλα,πως καυλωνει μετα?
αφου κ να σε γλυψει η να στον παιξει καμια δεν θα νιωθεις

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερουμε αν η ναταλι δουλευει ακομη και που

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μεσημεριανό πέρασμα από Βαρδάρη. Κακός χαμός από κίνηση, τι παιδάκια που λέγαν κάλαντα(!!), τι κόσμος που ψώνιζε από τα κινέζικα, αλλά ο σωστός μπουρδελιάρης δεν πρέπει να κωλώνει από τέτοιες καταστάσεις.

Έχουμε και λέμε:

-Προμηθέους 25. Η μελαχρινή ρουμάνα Άννα, θα έμπενα αλλά ήθελα κάτι καινούργιο.
-Ταντάλου 14. Βίκυ.
-Ταντάλου 8. Μαρίνα.
-Σαπφούς 20. Αλίσια. Ένα χρόνο σχεδόν που είναι εδώ δεν είχα περάσει, κατάθεση λοιπόν για πρώτη φορά, καλά ήταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Χλωμό να υπάρξει δεύτερη φορά.
-Σαπφούς κ Ταντάλου. Η καινούργια Μάγια, ξανθιά με πολύ διάθεση στο σαλόνι, ίσως και λίγο phony.
-Σαπφούς 7. Μιρέλα.
-Σαπφούς 5. Ίρα.
-Σαπφούς 8. Κλειστό.
-Προμηθέους 11. Η βουλγάρα Ρωξάνη (όχι η ρουμάνα). Κεφάτη στο σαλόνι.  

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
θα ηθελα να σασ πω μακρια απο την ελληνιδα που δουλευει πρωι στο προμηθεωσ 25
ειναι χαλια παιδια δεν κανει τιποτα σκετη αγγαρεια

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
ειναι σαπφουσ 7 ενα ψηλο σχετικα ξανθο απο ΠΟΛΛΩΝΙΑ που δεν κανει τιποτα
απο τα μεγαλητερα αγγουρια που εχω δει
ειναι ολοι την ωρα οκ και οκ
πληρωσα για ακαποτο και το πηρε απο 1 δευτερολεπτο και μου λεει οκ και εβαλε καποτα
ΧΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ !!!!
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΦΥΣΙΚΑ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
-Σαπφούς 20. Αλίσια. Ένα χρόνο σχεδόν που είναι εδώ δεν είχα περάσει, κατάθεση λοιπόν για πρώτη φορά, καλά ήταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Χλωμό να υπάρξει δεύτερη φορά.

Θα η ηθελα καμια λεπτομερια αδεφε , την ειχα στα υπ οψιν  :think:

ξερουμε αν η ναταλι δουλευει ακομη και που
Αυτη στο Ν ουρανου 26 ?  :think:  , τεςπα δεν εχω νεα απο καμια Ναταλι

Αυτος στο Πρμ 11 που εσκασε η κριτικη για ποια λεει αραγε ?  :think:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Θα η ηθελα καμια λεπτομερια αδεφε , την ειχα στα υπ οψιν  :think:

Θα γράψω ένα reviewδάκι. Πάνε σε καμιά Αφρούλα καλύτερα, ανήκουν στην ίδια συνομοταξία πάνω κάτω εμφανισιακά (ψηλή ξανθιά, ρωσίδα), αλλά η Αφρούλα είναι κάτι επίπεδα παραπάνω συνολικά, σα να συγκρίνεις Miyata με Porsche.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Καλή χρονιά σε όλους.
Είπα χθες το μεσημέρι να μπω στο 2011 με το δεξι με κατάθεση στην Αφρούλα στην Κωλλέτη αλλά το μωρό έλειπε. Η Εφη ήταν στην θέση της ,Σάρα σε Ματζάρου, Μαρία Σλοβάκα στο Έρως, Λίλη στο 26ης Οκτ 35,Εύα Ανδρ Γεωργ.4.
Τελικά τα κράτησα για το βράδυ για το πιπινάκι την Βίκυ,( την ξέρετε οι περισσότεροι, μελαχρινή, ομορφούλα σφιχτό βυζί κανονικό γιαταγάνι, κανονικό ύψος),  που δούλευε στο Αλουμινάτο. Η κλασσική κωλοτσατσά που όλο ζητάει έξτρα , της το έκοψα και της έδωσα 30.
Μόλις μπήκε η Βίκυ της δίνω 10Ε για πάρτη της μου λέει ευχαριστώ και τα ακουμπάει στο κομοδίνο. Αρχίζει το παιχνίδι, εντάξει δεν είναι τίποτα τρελλό σε συμμετοχή,αλλά γενικά προσπαθεί,από εμφάνιση μετράει και είναι πάντα καθαρή.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο τέλος μου είπε ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα έξτρα 10Ε και παρόλο που επέμενα μου τα έδωσε πίσω, μια άλλη φορά μου είπε.
Ίσως επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος και τέλειωσα γρήγορα, ίσως επειδή έτσι της είπαν, τι να πω...Πάντως άλλες φορές τα πήρε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Θα γράψω ένα reviewδάκι. Πάνε σε καμιά Αφρούλα καλύτερα, ανήκουν στην ίδια συνομοταξία εμφανισιακά (ψηλή ξανθιά, ρωσίδα), αλλά η Αφρούλα είναι κάτι επίπεδα παραπάνω συνολικά, σα να συγκρίνεις Miyata με Porsche.
η αφρουλα κυπρια δεν δηλωνει?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οκ θα το δω το rewiewdaki   ;)

Αφρουλα δεν εχω παει , ελεγα να παω χθες που βρεθηκα εκει κοντα για Εναρξη της χρονιας  :fuck2: αλλα ελειπε

τελικα πηγα αλλου  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

:rockon: :rockon: :rockon:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11

παιδια εννοουμε την αλισια απο τανταλου 14?που εκανε βραδινα?ξανθια αδυνατουλα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom