Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλλο προβλημα και αυτο , το εχει φιλος
μεχρι να μπει βγαινει , αφου οταν ειναι να μπουμε στην ιδια γκομενα τον στελνω πρωτο .. μεχρι να ξεντυθω θα εχει τελειωσει  :cheesy:

Γαμησε τα .. δε πα να γινουμε τρανς να τελειωνουμε  :P

Η ξυλοκαηνη τι ειναι ?
κ γω προχθες την ακουσα.μια ουσια αλλα δεν ξερω τι ακριβως...
σε σπρει το πηρε κ θα ψεκασει το παπαρι του αλλα δεν ξερω τι κ πως

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
κατι ακομα γιατι επαθα πλακα που το ακουσα
ενας φιλος πηγε σε σεξ σοπ κ πηρε ξυλοκαινη...εφω δεν την ηξερα καν την κυρια.
ο λογος ηταν γιατι στις πουτανες χυνει σχετικα γρηγορα κ θελει να γαλαει πιο πολυ για να μην αισθανεται οτι πεταει 40ε μεσα σε 10 λεπτα.αυτο κανει δουλεια η τζαμπα το πηρε?
να βαλουμε ολοι αν ειναι να γαμαμε κανενα 40λεπτο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες του μονο μην δηνει ακαποτα γαιτι την βλεπω την πουτανα να μην μπορει να κρατησει οχι τα σαλια της αλλα ουτε την γλωσα της μεσα.!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κ γω προχθες την ακουσα.μια ουσια αλλα δεν ξερω τι ακριβως...
σε σπρει το πηρε κ θα ψεκασει το παπαρι του αλλα δεν ξερω τι κ πως

εσυ ειναι με μας η΄με τος αλλου ?

η μηπως εισαι κανονικος ανθρωπος ... ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε ρε?
εγω τετοια στον πουτσο μου δεν βαζω παντως...
τον θελω καθαρο
μην κανετε καμια μαλακια και τον δωσετε μονο τσιμπουκι σε καμια ακαποτα μετα την επαλειψη....... :2funny: :2funny:  δεν κανει....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσυ ειναι με μας η΄με τος αλλου ?

η μηπως εισαι κανονικος ανθρωπος ... ?  :think:
γιατι κοροιδευεις ρε τυπε?
ηθελα να τα πω ολα σε ενα μηνυμα κ τα εκανα μανταρα...
αυτος το πηρε σε σπρει αλλα εγω δεν ξερω τι ειναι
αυτο ειναι το ρεζουμε,τα αλλα μην τα ψαχνεις,ειναι ψηλα γραμματα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην κανετε καμια μαλακια και τον δωσετε μονο τσιμπουκι σε καμια ακαποτα μετα την επαλειψη....... :2funny: :2funny:   δεν κανει....
γιατι ρε δεν κανει?
τοτε πως θα τον βαλει στον πουτσο του ο αλλος?
λες να πρεπει να του τον κοψουν μετα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γιατι κοροιδευεις ρε τυπε?
ηθελα να τα πω ολα σε ενα μηνυμα κ τα εκανα μανταρα...
αυτος το πηρε σε σπρει αλλα εγω δεν ξερω τι ειναι
αυτο ειναι το ρεζουμε,τα αλλα μην τα ψαχνεις,ειναι ψηλα γραμματα

Δε κοροιδευω ρε αδερφε ,. ολα στραβα τα βλεπεις ωωωωω
καταλαβα τι ειπες για το σπρει , απλα ρωτησα για σενα
ισως με περιεργο τροπο .. σορρυ  :-

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δε κοροιδευω ρε αδερφε ,. ολα στραβα τα βλεπεις ωωωωω
καταλαβα τι ειπες για το σπρει , απλα ρωτησα για σενα
ισως με περιεργο τροπο .. σορρυ  :-
σε πειραζω ρε χαμενε
μην τα παιρνεις στα σοβαρα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
το ιδιο γραψαμε.... :2funny:

Ενας φιλος ειχε ενα τετοιο σπρει επιβραδυντικο και παει με γκομενα να γαμισει μεσα στο αμαξι, ψεκασε πανω στο πουλι του και μετα του πηρε πιπα, η γκομενα αρχισε να ψευδιζει και ελεγε οτι μουδιασε το στομα της....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το εχει συνεχεια μεσα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου του, μια βραδυα ειχαμε κανει μπουρδελοτσαρκα, (το ειχα γραψει δεν ξερω αν το θυμαται κανενας) και μετα την τσαρκα αποφασισε να παρει την Ειρηνη την Ελληνιδα-μουναρα.!  :cum:- δεν ξερω αν ειχε ψεκασει τιποτα πριν μπει αλλα η Ειρηνη επειδη αργουσε ολο τον ελεγε...Αντε αγορι μου μου το στεγνωσες το μουνι μου.!
:2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ενας φιλος ειχε ενα τετοιο σπρει επιβραδυντικο και παει με γκομενα να γαμισει μεσα στο αμαξι, ψεκασε πανω στο πουλι του και μετα του πηρε πιπα, η γκομενα αρχισε να ψευδιζει και ελεγε οτι μουδιασε το στομα της....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το εχει συνεχεια μεσα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου του, μια βραδυα ειχαμε κανει μπουρδελοτσαρκα, (το ειχα γραψει δεν ξερω αν το θυμαται κανενας) και μετα την τσαρκα αποφασισε να παρει την Ειρηνη την Ελληνιδα-μουναρα.!  :cum:- δεν ξερω αν ειχε ψεκασει τιποτα πριν μπει αλλα η Ειρηνη επειδη αργουσε ολο τον ελεγε...Αντε αγορι μου μου το στεγνωσες το μουνι μου.!
:2funny: :2funny: :2funny:
αρα κανει δουλεια αυτη η μαλακια?
να πω να παρω κ να τις πεθανω ολες δηλαδη?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απόσπασμα από κάποιο site το αντιγράφω αυτούσιο :

Ένας τύπος θέλει να πάρει τη γκόμενα του απο το κώλο, αλλά κάθε φορά που πάει να προσπαθήσει εκείνη πονάει πολύ και γηώνεται τελείως η φάση. Έτσι ο πανέξυπνος ήρωας της ιστορίας αποφασίζει να ψεκάσει με ξυλοκαίνη το πούτσο του. Αν το κάνεις αυτό (εδώ μιλάει η πείρα) υπάρχουν δύο πιθανότητες. Ή που θα σου πέσει κατάχαμα και θα πρέπει να περιμένεις ώρες ή που θα σου μείνει παγωτό. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινε παγωτό. Το σχέδιο του τύπου ήταν να βάλει το πουλί με τη ξυλοκαινη μέσα στο πρωκτό της κοπέλας του (αν και αυτός δε θα καταλάβαινε τίποτα, αλλα θα έκανε τα πρώτα βήματα για το μέλλον), να μουδιάσει, να μη πονέσει και να είναι όλοι γαμώ. Όταν λοιπόν έφτασε εκείνη η στιγμή, η κοπέλα χάρηκε τόσο πολύ που είδε το αγόρι της τόσο "χαρούμενο", που αποφάσισε να τον ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο. Έτσι έσκυψε και έβαλε στο στόμα της ένα πουλί τίγκα στη ξυλοκαίνη. Για λίγα δευτερόλεπτα ήταν όλα καλά, αλλά μετά απο λίγο άρχισε να μουδιάζει. Η αίσθηση είναι σαν αυτή όταν βγαίνεις απο τον οδοντίατρο και φτύνεις με απόκλιση 45 μοιρών, αλλά σε όλο το στόμα και επι δύο. Η γκόμενα τα 'παιξε και νόμιζε οτι της ερχόταν εγκεφαλικό. Το κόλπο αποκαλύφθηκε και χωρίσανε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Απόσπασμα από κάποιο site το αντιγράφω αυτούσιο :

Ένας τύπος θέλει να πάρει τη γκόμενα του απο το κώλο, αλλά κάθε φορά που πάει να προσπαθήσει εκείνη πονάει πολύ και γηώνεται τελείως η φάση. Έτσι ο πανέξυπνος ήρωας της ιστορίας αποφασίζει να ψεκάσει με ξυλοκαίνη το πούτσο του. Αν το κάνεις αυτό (εδώ μιλάει η πείρα) υπάρχουν δύο πιθανότητες. Ή που θα σου πέσει κατάχαμα και θα πρέπει να περιμένεις ώρες ή που θα σου μείνει παγωτό. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινε παγωτό. Το σχέδιο του τύπου ήταν να βάλει το πουλί με τη ξυλοκαινη μέσα στο πρωκτό της κοπέλας του (αν και αυτός δε θα καταλάβαινε τίποτα, αλλα θα έκανε τα πρώτα βήματα για το μέλλον), να μουδιάσει, να μη πονέσει και να είναι όλοι γαμώ. Όταν λοιπόν έφτασε εκείνη η στιγμή, η κοπέλα χάρηκε τόσο πολύ που είδε το αγόρι της τόσο "χαρούμενο", που αποφάσισε να τον ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο. Έτσι έσκυψε και έβαλε στο στόμα της ένα πουλί τίγκα στη ξυλοκαίνη. Για λίγα δευτερόλεπτα ήταν όλα καλά, αλλά μετά απο λίγο άρχισε να μουδιάζει. Η αίσθηση είναι σαν αυτή όταν βγαίνεις απο τον οδοντίατρο και φτύνεις με απόκλιση 45 μοιρών, αλλά σε όλο το στόμα και επι δύο. Η γκόμενα τα 'παιξε και νόμιζε οτι της ερχόταν εγκεφαλικό. Το κόλπο αποκαλύφθηκε και χωρίσανε.
ρε συ τρελε στις πουτανες θα το βαζουμε ολοι κ θα κανουμε ουρες στα σαλονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom