αντε ρε?κανει κανει.....
εγω τετοια στον πουτσο μου δεν βαζω παντως...
τον θελω καθαρο
αντε ρε?κανει κανει.....
κ γω προχθες την ακουσα.μια ουσια αλλα δεν ξερω τι ακριβως...αλλο προβλημα και αυτο , το εχει φιλος
μεχρι να μπει βγαινει , αφου οταν ειναι να μπουμε στην ιδια γκομενα τον στελνω πρωτο .. μεχρι να ξεντυθω θα εχει τελειωσει
Γαμησε τα .. δε πα να γινουμε τρανς να τελειωνουμε
Η ξυλοκαηνη τι ειναι ?
κατι ακομα γιατι επαθα πλακα που το ακουσα
ενας φιλος πηγε σε σεξ σοπ κ πηρε ξυλοκαινη...εφω δεν την ηξερα καν την κυρια.
ο λογος ηταν γιατι στις πουτανες χυνει σχετικα γρηγορα κ θελει να γαλαει πιο πολυ για να μην αισθανεται οτι πεταει 40ε μεσα σε 10 λεπτα.αυτο κανει δουλεια η τζαμπα το πηρε?
να βαλουμε ολοι αν ειναι να γαμαμε κανενα 40λεπτο
κ γω προχθες την ακουσα.μια ουσια αλλα δεν ξερω τι ακριβως...
σε σπρει το πηρε κ θα ψεκασει το παπαρι του αλλα δεν ξερω τι κ πως
γιατι?Πες του μονο μην δηνει ακαποτα γαιτι την βλεπω την πουτανα να μην μπορει να κρατησει οχι τα σαλια της αλλα ουτε την γλωσα της μεσα.!!!
μην κανετε καμια μαλακια και τον δωσετε μονο τσιμπουκι σε καμια ακαποτα μετα την επαλειψη....... δεν κανει....αντε ρε?
εγω τετοια στον πουτσο μου δεν βαζω παντως...
τον θελω καθαρο
το ιδιο γραψαμε....Πες του μονο μην δηνει ακαποτα γαιτι την βλεπω την πουτανα να μην μπορει να κρατησει οχι τα σαλια της αλλα ουτε την γλωσα της μεσα.!!!
γιατι κοροιδευεις ρε τυπε?εσυ ειναι με μας η΄με τος αλλου ?
η μηπως εισαι κανονικος ανθρωπος ... ?
γιατι ρε δεν κανει?μην κανετε καμια μαλακια και τον δωσετε μονο τσιμπουκι σε καμια ακαποτα μετα την επαλειψη....... δεν κανει....
γιατι κοροιδευεις ρε τυπε?
ηθελα να τα πω ολα σε ενα μηνυμα κ τα εκανα μανταρα...
αυτος το πηρε σε σπρει αλλα εγω δεν ξερω τι ειναι
αυτο ειναι το ρεζουμε,τα αλλα μην τα ψαχνεις,ειναι ψηλα γραμματα
σε πειραζω ρε χαμενεΔε κοροιδευω ρε αδερφε ,. ολα στραβα τα βλεπεις ωωωωω
καταλαβα τι ειπες για το σπρει , απλα ρωτησα για σενα
ισως με περιεργο τροπο .. σορρυ :-
το ιδιο γραψαμε....
Ενας φιλος ειχε ενα τετοιο σπρει επιβραδυντικο και παει με γκομενα να γαμισει μεσα στο αμαξι, ψεκασε πανω στο πουλι του και μετα του πηρε πιπα, η γκομενα αρχισε να ψευδιζει και ελεγε οτι μουδιασε το στομα της....
Το εχει συνεχεια μεσα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου του, μια βραδυα ειχαμε κανει μπουρδελοτσαρκα, (το ειχα γραψει δεν ξερω αν το θυμαται κανενας) και μετα την τσαρκα αποφασισε να παρει την Ειρηνη την Ελληνιδα-μουναρα.! - δεν ξερω αν ειχε ψεκασει τιποτα πριν μπει αλλα η Ειρηνη επειδη αργουσε ολο τον ελεγε...Αντε αγορι μου μου το στεγνωσες το μουνι μου.!
σε πειραζω ρε χαμενε
μην τα παιρνεις στα σοβαρα
εδωσα......deker.! δωσε εντολη να σε πειραξω....
δεν φερνει λιγο σε αντριαννα απο φριξου 14?
αντε ρενα σου πω την αληθεια η Αντριανα εχει τρια....
....συρταρια!!!! και χωρις λαμπατερ.!!!!
ρε συ τρελε στις πουτανες θα το βαζουμε ολοι κ θα κανουμε ουρες στα σαλονιαΑπόσπασμα από κάποιο site το αντιγράφω αυτούσιο :
Ένας τύπος θέλει να πάρει τη γκόμενα του απο το κώλο, αλλά κάθε φορά που πάει να προσπαθήσει εκείνη πονάει πολύ και γηώνεται τελείως η φάση. Έτσι ο πανέξυπνος ήρωας της ιστορίας αποφασίζει να ψεκάσει με ξυλοκαίνη το πούτσο του. Αν το κάνεις αυτό (εδώ μιλάει η πείρα) υπάρχουν δύο πιθανότητες. Ή που θα σου πέσει κατάχαμα και θα πρέπει να περιμένεις ώρες ή που θα σου μείνει παγωτό. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινε παγωτό. Το σχέδιο του τύπου ήταν να βάλει το πουλί με τη ξυλοκαινη μέσα στο πρωκτό της κοπέλας του (αν και αυτός δε θα καταλάβαινε τίποτα, αλλα θα έκανε τα πρώτα βήματα για το μέλλον), να μουδιάσει, να μη πονέσει και να είναι όλοι γαμώ. Όταν λοιπόν έφτασε εκείνη η στιγμή, η κοπέλα χάρηκε τόσο πολύ που είδε το αγόρι της τόσο "χαρούμενο", που αποφάσισε να τον ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο. Έτσι έσκυψε και έβαλε στο στόμα της ένα πουλί τίγκα στη ξυλοκαίνη. Για λίγα δευτερόλεπτα ήταν όλα καλά, αλλά μετά απο λίγο άρχισε να μουδιάζει. Η αίσθηση είναι σαν αυτή όταν βγαίνεις απο τον οδοντίατρο και φτύνεις με απόκλιση 45 μοιρών, αλλά σε όλο το στόμα και επι δύο. Η γκόμενα τα 'παιξε και νόμιζε οτι της ερχόταν εγκεφαλικό. Το κόλπο αποκαλύφθηκε και χωρίσανε.
αντε ρε
με δουλευς?