Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φιλε γιαυτο που ρωτας επειδη εχω συμπαθεια στην ρεμπεκα που δουλευε εκει και πηγα αρκετες φορες τελευταια μου ειπαν μαζι με τη τσατσα οτι θα κλεισει για ενα δυαστημα(λογο αδειας) και θα επανερθουν τελη γεναρη αρχες φλεβαρι τωρα η ρεμπεκα ειναι βαρδαρη απεναντι απο το ερως!το ιδιο και αλιακμονος 8 και απο εκει πηγαν η κοπελες στο σεχ δε σιτυ.

Καλως ηρθες
Εφερες και νεα μα το καλημερα  :rockon:

ελπιζω να σ αρεσει η παρεα και να μεινεις
και συντομα να δουμε καια κριτικες σου ( ευχομαι παντα θετικες )

φιλε τουμπανιστη , ο αδμιν μαλλον μπουρες πινει , ριξε εν ακοπυ παστε εδω να μη πανε τζαμπα τα ποπκορν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

μπα δε νομιζω , θα το ακουγαμε στα νεα ... θα την επνιγε  :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε πως περνετε προγραμματα με γκομενα που δε ξερετε ?  :think: δε φοβαστε ?
οτι και να ειναι εγω παντα απλο παιρνω την πρωτη φορα  :zfuck:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
όχι άναλ υποτίθεται ότι πήρα
μόνο που δε με πήραν άναλ >:(...
θα καταλάβετε
δεν την κράτησα κάπου την κριτική,κακώς
τι να κάνουμε θα περιμένουμε
η αναμονή αυξάνει την απόλαυση
αααααααχχχχ και ααααααχχχχχχ ξανά

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
όχι άναλ υποτίθεται ότι πήρα
μόνο που δε με πήραν άναλ >:(...
θα καταλάβετε
δεν την κράτησα κάπου την κριτική,κακώς
τι να κάνουμε θα περιμένουμε
η αναμονή αυξάνει την απόλαυση
αααααααχχχχ και ααααααχχχχχχ ξανά

Anal??? Εδω αυτη καλα καλα δεν μπορεις να την γαμησεις απο μπροστα εσυ ηθελες απο πισω???? Εισαι Ηρωας αν το επραξες... :rockon:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Εγώ καληνυχτώ παιδιά
Αύριο ελπίζω να έχει βγει η κριτική
Είναι κανείς admin εκεί?Hellooooooo!
Να τη σχολιάσουμε μαζί.
Στραβά μπήκε το 2011
Δεν είμαι βέβαια προληπτικός
Ελπίζω να έχω δίκιο που δεν είμαι.
Goodnight and sleep tight

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση πριν λιγο....

-Φριξου 9(Villa erotica).η ξανθια milf κατ'εμε Αντριαννα.τιποτα το ιδιαιτερο μεσα.η λαζοτσατσα συνεχιζει τις εξυπναδες.εχει φωτο στο αλλο σαιτ για οσους δε την ξερετε
-Φριξου 14.επισης η ξανθια Αντριαννα με τους νεους βυζους με τις μετριες κριτικες.βγηκε ολογυμνη στο σαλονι και παραλιγο να τσιμπησω,πολυ ομορφο μουνακι εχει και ωραια κωλαρα
-Ερημιτη.κλειστο και αυτο
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).επεστρεψε η μαλακισμενη τσατσα η σπορου.ενα συμπαθητικο καστανο γκομενακι με κοτσιδες ητανε και ωραιο κωλαρακι αλλα ειναι αδυνατη η συνεννοηση με την τσατσα
-Κωλλετη 17.επισης πρωτη φορα την εβλεπα,καστανη ψηλη με ωραιο κορμι αλλα αδιαφορη και βαρεμενη φατσα
-Μαντζαρου 10.πηγα καρφωτος για Νατασα παλι αλλα ηταν παλι η ξανθια πανυψηλη Βανεσα αν θυμαμαι καλα.απο Τεταρτη η Νατασα.ηταν και η μαλακισμενη κοντη ξανθια τσατσα απο Μαντζαρου 1.τη θυμαστε??αυτη που οταν εφευγες παντα στραβωνε....μου ειπε απο βδομαδα ανοιγει και το Ερως 16
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η μεχρι προτινος γοητευτικη νταρντανα Σαμπρινα.κουρεψε πολυ κοντο το μαλλι της και ασχημυνε τρομερα.κατι εχουν παθει ολες και αλλαζουν το μαλλι προς το χειροτερο...επισης δε μας εκανε την τιμη να πλησιασει προς το σαλονι να τη δουμε απλα βγηκε απο την πορτα της κουζινας.
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).πηγα για Νικολ και ηθελα να μπω και πετυχα τη Δαναη παλι.καλη ειναι και η Δαναη μεσα αλλα δε βλεπεται πλεον ρε παιδια.φατσα μπουλντογκ οπως ειπε καποιος.
-26ης Οκτωβριου 52.κλειστο και αυτο
-26ης Οκτωβριου 35.η γλυκεια ξανθια μπουκλου Εβελινα με τα ομορφα βυζακια.παρα τις μαλλον θετικες κριτικες παλι δε μου κανει το κλικ για να μπω

και στα ερημα στενα του Βαρδαρη...
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ντεσυ με τις βυζαρες.δε μ'αρεσει καθολου η φατσα της
-Τανταλου 8.η μελαχρινη πλεον Νατασα με τις βυζαρες και την τσεκουρια στο μετωπο.ωραιο ζουμπουρλουδι αυτο μ'αρεσει...
-Τανταλου 14(αλουμινατο).Η μελαχρινη πιπινουλα Μερτσυ,πρωτη φορα την ειδα και δε μ'αρεσε καθολου.εγω κοιταω κυριως φατσα....αδιαφορη εντελως μου φανηκε.δινει κωλο στα 80ε.
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).κλειστι κι αυτο
-Σαπφους 20.παλι η Κελλυ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΕΛΛΥ...ΦΤΑΝΕΙ...ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ.Ηταν με τη μαλακισμενη τη γρια φαφουτα τσατσα απο 26ης 52.με χαιρετησε και με χειραψια για τα χρονια πολλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).ειπα να προτιμησω κατι σιγουρο.η μελαχρινη Μιραμπελα στην οποια και κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ειναι καυλιαρα σκυλοφατσα με ενισχυμενη περιφερεια και ωραια φυσικα βυζια μεσαιου μεγεθους.τη γεμιζουν τη χουφτα ανετα δηλαδη.ηταν η τριτη μας συναντηση...και φαρμακερη που λενε.πεσμενη πολυ η Μιραμπελα,χωρις διαθεση,νευρικη οπως παραδεχτηκε και η ιδια.εντυπωση μου εκανε το πολυ κακο τσιμπουκι της,σχεδον με πονουσε, ενω παλιοτερα μπορουσε να σε τελειωσει σε 2 λεπτα μονο με τη φοβερη πιπα της.δυσανασχετησε οταν σαλιωσα τα δαχτυλα μου για να παιξω το μουνακι της,δεν ηθελε ξενο σαλιο λεει,αλλα θα ακολουθουσε 69 ετσι κι αλλιως :idiot: :idiot: :idiot:
υπενθυμιζω οτι ειναι η ιδια κοπελα που το καλοκαιρι στο Κεφαλληνιας σε παρακαλουσε να μπεις με τα 60ε και να τη χυσεις μεσα στο στομα...
επισης με αφησε με το ζορι να τριψω την πουτσα μου στο μουνι της και ελαχιστα στην κωλοτρυπιδα.
την εστησα μονο απο κατω,ετσι μ'αρεσει τελευταια,οπου εκει ειχε καλη συμμετοχη με κουνηματα,σπρωξιματα...
Συμπερασμα...με στεναχωρησε αποψε η Μιραμπελα οποτε ας την αφησουμε να ηρεμησει κανα μηνα και βλεπουμε.μεχρι τοτε ομως δε μπορω να την προτεινω σε καποιον...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Al νομίζω ότι χαραμίζεσαι που δεν είσαι δημοσιογράφος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αλ, καλή χρονιά και welcome back.

Μικρέ τουμπανιστή! Περαστικά... αλλά έπρεπε να εμπιστευτείς τον περίγυρο για την Αντριάννα, είναι μούφα η γκόμενα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
φιλε γιαυτο που ρωτας επειδη εχω συμπαθεια στην ρεμπεκα που δουλευε εκει και πηγα αρκετες φορες τελευταια μου ειπαν μαζι με τη τσατσα οτι θα κλεισει για ενα δυαστημα(λογο αδειας) και θα επανερθουν τελη γεναρη αρχες φλεβαρι τωρα η ρεμπεκα ειναι βαρδαρη απεναντι απο το ερως!το ιδιο και αλιακμονος 8 και απο εκει πηγαν η κοπελες στο σεχ δε σιτυ.

Πολύ καλή είδηση, λέτε να δούμε Ρεμπέκα με 30 ευρώ  :think: :think: :think: :huh: :huh:

Και μήπως και Βίκυ με 30 ευρώ  :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

--Φριξου 14.επισης η ξανθια Αντριαννα με τους νεους βυζους με τις μετριες κριτικες.βγηκε ολογυμνη στο σαλονι και παραλιγο να τσιμπησω,πολυ ομορφο μουνακι εχει και ωραια κωλαρα

Στο τσαφ την γλύτωσες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Διάβασε τι έπαθε ο mikros toumpanistis :cheesy: :cheesy:

Μικρε τουμπανιστή, συμπάσχω μαζί σου, είχα και εγώ πριν από καμιά δβομάδα  μια ανάλογη εμπειρία με τη Λίλη στο τσίρκο  >:( >:( >:(

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η μεχρι προτινος γοητευτικη νταρντανα Σαμπρινα.κουρεψε πολυ κοντο το μαλλι της και ασχημυνε τρομερα.κατι εχουν παθει ολες και αλλαζουν το μαλλι προς το χειροτερο...επισης δε μας εκανε την τιμη να πλησιασει προς το σαλονι να τη δουμε απλα βγηκε απο την πορτα της κουζινας.

Την έχουν πιάσει οι ντροπές τώρα τελευταία  :grin: :grin: :grin:

Τρελοκομείο  :- :- :- :-

Πάντως για το μαλί μετάνοισε οικτρά. :'( :'( :'( :'( :'(

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).πηγα για Νικολ και ηθελα να μπω και πετυχα τη Δαναη παλι.καλη ειναι και η Δαναη μεσα αλλα δε βλεπεται πλεον ρε παιδια.φατσα μπουλντογκ οπως ειπε καποιος.

Εδώ τώρα μου βάζεις ιδέες :think: :think: :think: :think:

Η Δανάη ήταν ο περσινός μου σεφτές, και η χρονιά δεν πήγε άσχημα ;) ;) ;)

Το βλέπω να το επαναλαμβάνω  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Al νομίζω ότι χαραμίζεσαι που δεν είσαι δημοσιογράφος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πορνογραφος καλυτερα  :cheesy:

www.imagerous.com/] [/URL]

-Φριξου 9(Villa erotica).η ξανθια milf κατ'εμε Αντριαννα.τιποτα το ιδιαιτερο μεσα.η λαζοτσατσα συνεχιζει τις εξυπναδες.εχει φωτο στο αλλο σαιτ για οσους δε την ξερετε
Εναι,.. πατημενα τα εχει τα 30 πιστευω
-Κωλλετη 17.επισης πρωτη φορα την εβλεπα,καστανη ψηλη με ωραιο κορμι αλλα αδιαφορη και βαρεμενη φατσα
Νικολ μου ειπαν στο τηλεφωνο
μου ειπε απο βδομαδα ανοιγει και το Ερως 16
να και ενα νεο , για να δουμε .. Αν παιξει παλι Μαρινα Ρουμανα & φαφουτα τσατσα καλα ειναι κλειστο  :2funny

Τα αλλα 3 τα ξεχασες ?
:think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πορνογραφος καλυτερα  :cheesy:

Τα αλλα 3 τα ξεχασες ?
:think:
πραγματι στα τριδυμα δεν πηγα.ειχε τετοιο ψοφοκρυο που παρκαρα ακριβως εξω απ'τα μπουρδελα.εκει δε μπορουσα να παρκαρω,οπως και στην Κατεχακη,αλλα υποθετω οτι ηταν η Βερονικα,η Μιρελα και η Τζουλια παλι...

Επισκέπτης
πραγματι στα τριδυμα δεν πηγα.ειχε τετοιο ψοφοκρυο που παρκαρα ακριβως εξω απ'τα μπουρδελα.εκει δε μπορουσα να παρκαρω,οπως και στην Κατεχακη,αλλα υποθετω οτι ηταν η Βερονικα,η Μιρελα και η Τζουλια παλι...

Εμένα τα τρίδυμα είναι τα αγαπημένα μου στο βαρδάρη, φρεσκαρίζονται πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα όπως επίσης κ το Τανταλου 14.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εμένα τα τρίδυμα είναι τα αγαπημένα μου στο βαρδάρη, φρεσκαρίζονται πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα όπως επίσης κ το Τανταλου 14.
ενταξει κι εγω τα συμπαθω τα τριδυμα αλλα χθες δε θα'μπαινα ουτε στη Βερονικα ουτε στη Μιρελα.υποτιθεται ηθελα κατι καινουριο.
Και απο την αλλη η ξανθια Τζουλια η μοντελισια απ'οτι εχω καταλαβει ειναι μαλλον κατω του μετριου οποτε και την αποφευγω...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Φρεσακριζονται απο γκομενες μαλλον ενωεις γιατι απο οσμες ...
ωχωχωχ εκεινο το τελευταιο με την ψοφια αγελαδα .. ακομα να την βρουν  :cheesy:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ενταξει κι εγω τα συμπαθω τα τριδυμα αλλα χθες δε θα'μπαινα ουτε στη Βερονικα ουτε στη Μιρελα.υποτιθεται ηθελα κατι καινουριο.
Και απο την αλλη η ξανθια Τζουλια η μοντελισια απ'οτι εχω καταλαβει ειναι μαλλον κατω του μετριου οποτε και την αποφευγω...
καιν να συνεχιζεις να την απογευγεις φιλε μου.γενικα ολοι οι συναγωνιστες..την εχω δοκιμασει και σε προγραμμα μασαζ του 50ρικου και  η γκομενα δεν...(σε αναλογη κριτικη που εχω ανεβασει)θα την προτεινα μονο αν εσκεμμενα θελετε να γαμησετε ενα πολυ ομορφο κομοδινο....το προβλημα μ αυτην ειναι πως στο σαλονι σου δινει την εντυπωση πως μεσα θα περασεις καλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom