yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.973
- Πόντοι
- 3.346
Αντισθενη η οποιος ειναι στην διαχειριση, το σαιτ εχει θεματα!
Και εγω πριν 2 εβδομάδες , Τρίτη μεσημέρι συγκεκριμένα προσπαθούσα να κάνω log in στο σάιτ γιατί ήθελα να συννενοηθώ με ένα άλλο μέλος για κάτι , και δεν μπορούσα ... μάλλον είχε θέμα το σάιτ.Ωρε φιλε νευριασα τωρα.. ρε μαλακες ενα σαιτ εχετε, προσεξτε το λιγο.
Καθομαι και γραφω σαν τον μαλακα κι εγω και μου τα κοβει.. ρε οτι να ναι ειστε!
Αυτή η Αμαρα που λέτε, την είχα ξαναδεί και σε άλλο σάιτ σε στούντιο της Αθήνας. Μήπως την έφεραν Θεσσαλονίκη τώρα; Όποιος πάει πάντως αν θέλει να μας πει πως είναι από κοντά, εγώ θα πάω Σαββατοκύριακο!Μπες δες στο άλλο σάιτ ,έχει πολλες νέες αφίξεις .
Σήμερα άμα βγω βόλτα βράδυ θέλω να πάω να δω αυτή την Αμαρα ,μπες να την δεις .
Πολύ πετιτ αλλά άμα είναι όπως τις φωτογραφίες θα είναι ωραίο καυλακι .
Χθες την έδειχνε στο βίλλα.
Η δες μήπως είναι νύχτα η Ίνα Ουκρανή
Αν πηγές μέρα.. είναι η μέσα η Χριστίνα η 50+ Αλβανιδα..και κοιτάει από την κάμερα όπως με ενημέρωσαν και ανοίγει συγκεκριμένα... είναι λίγο τρελή αυτή αν την δεις απο κοντάΈνα studio Mona Liza πίσω από το Afros τι φάση; Χτύπησα κουδούνι και δεν άνοιγαν.
Σαββα πρωτα με τα χρωματα, παω να γραψω μονο τα ονοματα τον στουντιο και μου τα βγαζει ολα κοκκινα.. το εχουν οπως να νε, θελει να πατας και να ξανα πατας. Παν να πατησω προεσκοπηση για να διορθωσω κατι η να προσθεσω..μου βγαζη, ουπσς δεν γινεται λεω δεν μαμιεται παταω αποστολη τα ιδια, ουπς κανω επικοληση και το σβηνω ολο..ξανα μπαινω το βαζω και μου βγαζει τα μισα ε δε σου την βιδωνει μετα;Και εγω πριν 2 εβδομάδες , Τρίτη μεσημέρι συγκεκριμένα προσπαθούσα να κάνω log in στο σάιτ γιατί ήθελα να συννενοηθώ με ένα άλλο μέλος για κάτι , και δεν μπορούσα ... μάλλον είχε θέμα το σάιτ.
Eυτυχώς μετά απο κανένα μισάωρο έστρωσε και μπόρεσα να κάνω log in
Δεν σ ξεχασα κυριε πρωθυπουργε, οτι εγραψα και στην αναφορα.. δεν μ αρεσε καθολου εμφανισιακα..και καμια σχεση με τις φωτο διπλα!αν βγεις για τσάρκα κάνε μια εξυπηρέτηση αν μπορείς επειδή είσαι παλιό και αξιόπιστο μέλος και η γνώμη σου μετράει για μένα, δες αυτήν την καινούρια την Daria στο las vegas και ρίξε μια ενημέρωση
θα στο χρωστάω
Σωστα, η Νταινα την πρωτοπηδηξα στο Τανταλου το αλουνινατο το 2009, και ηταν ή 1η ή 2η αν οχι η 3η γκομενα στην πορνοκαριερα μου, γυναικαρα τοτε, ευγενε με νεκλιζε εσωρουχο, μαυρο, ξανθο μαλι, χαμογελαστη μεσα στο δωματιο. Και το καλτ της υποθεσης ηταν το μαγαζι, που ειχε αν θυμαμαι καλα και ντισκομπαλα στο σαλονι, τοτε οι βολτες στο βαρδαρη ειχαν αλλο νοημα....Παιδιά η Νταϊάνα δεν εμφανίστηκε το 17-18' στο free House μετά από 9 χρόνια δουλειάς και 2 χρόνια μετά από εγκυμοσύνη που την είδατε εσείς με παραπανίσια κιλά και της βάλατε την ταμπέλα φακλανα ...
Η Νταϊάνα εμφανίστηκε το 2009 στο αλουμινατο και όταν έβγαινε στο σαλόνι τριζανε και τα αλουμίνια για όσους γνωρίζουν... και σιγά σιγά έκανε όνομα, μετακόμισε στο Προμηθέως 19 όπου αν θυμάμαι ήταν η περίοδος που έβαλε και στήθος και έγινε ένα τούμπανο, κούκλα στο πρόσωπο που με την απόδοση της άλλα και την προσωπικότητα της έγινε μέσα σε λίγο καιρό η πιο περιζήτητη κοπέλα.Η Βερόνικα και η Νταϊάνα ήταν οι φιρμαρες τότε και αργότερα προστέθηκε και η Νικόλ που μετακόμισε από το Αν.Γεωργιου 4....
και στα στούντιο που ήταν πολύ λίγα τότε μια Έφη ήταν το μεγάλο όνομα...
Νατάσα και Εμμανουέλα δεν υπήρχαν ακόμα.
Λοιπον μην πετάμε μια ταμπέλα και χαρακτηρίζουμε ολόκληρη την πορεία μιας κοπέλας που κάποτε υπήρξε τοπ φίρμα χωρίς να γνωρίζουμε πράγματα.
Είναι σα να μου λέτε ότι είδατε τον Jordan να παίζει μπάσκετ στα 40 του άλλα δεν ήταν ίδιος με τον Jordan του '95 στους Bulls
Παιχτη εισαι σωστος. Μολις την ειδα. Την ειχα παρει 2-3 φορες ειχε ερθει για λιγο κ μαλιστα κ με αλλο ονομα. Ειναι απο αθηνα. Ειναι τουμπανο κ μεσα στο κρεβατι φωτια!Αυτή η Σόνια που λέει είναι στο golden lips , απο οτι βλέπω απο τα σχόλια στο άλλο σάιτ μας είχε ξαναέρθει πρίν κανένα χρόνο ... μάλλον για λίγο θα ήρθε δεν την θυμάμαι καθόλου
las vegas 1o ξυλινο , χριστινα , μετρια στο δωματιο αλλα εμφανιση ωραιαΠαιδιά όποιος μπορεί να μου προτείνει καμια μικρούλα με ωραίο αδύνατο κορμάκι σε βραδινή βάρδια θα του είμαι ευγνώμων!
Τι πιο σοβαρο ομως απο ενα ωραιο γαμησι! Ετσι μπραβο. Να θυμηθουμε λιγο τον λογο υπαρξης του σαιτ. Γαματε!μαγκες στα αρχιδια μας φτανει κουρασατε ολοι σας μπεσα , κάθεστε και μαλώνετε σε ενα φορουμ που ειναι για πουτανες , ελεος για τον θεο εχετε και πιο σοβαρα πραγματα να κανετε στην ζωη σας ξυπνατε