dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Πιο τρελή από την τρελό Τζένη που με συμπάθησε κιόλας παίζει;είναι λίγο τρελή αυτή αν την δεις απο κοντά
Οι τρελές με γουστάρουν τελικά αλλά δεν ξέρω το γιατί...
Πιο τρελή από την τρελό Τζένη που με συμπάθησε κιόλας παίζει;είναι λίγο τρελή αυτή αν την δεις απο κοντά
Οι πουτανες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές λέει μια παροιμία!Πιο τρελή από την τρελό Τζένη που με συμπάθησε κιόλας παίζει;
Οι τρελές με γουστάρουν τελικά αλλά δεν ξέρω το γιατί...
Ναι, από εκεί είχε ξεκινήσει. Και δεν είμαι φαν της , μια κλασική ΡουμάναΘυμάται κάποιος από τους φαν της Εβελίνας αν είχε ξεκινήσει από το 26ης Οκτωβρίου 35 το γνωστό τσίρκο που λέγαμε τότε??
φίλος αυτή η Βερόνικα είναι Ρωσίδα,μεγαλωμένη στην Ελλάδα γι αυτό δεν την καταλαβαίνεις.Συναδελφοι λιγη βοηθεια, αυτη η βερονικα στο λας βεγκας Ελληνιδα ειναι;
Την Νικη απο βιλα εροτικα την εχει παρει κανεις; αν και χωριατοπουλα εχει ωραιο βυζι!
Η αντριαννα του παρανταις (παλια λας βεγκας) εχει αλλξει μεσα; θυμαμαι τοτε ηταν καλη
Δεν την πετυχα εκει ποτε. Απ την εκκλησια την γνωρισα. Γιατι το λεγαμε τσιρκο;;Θυμάται κάποιος από τους φαν της Εβελίνας αν είχε ξεκινήσει από το 26ης Οκτωβρίου 35 το γνωστό τσίρκο που λέγαμε τότε??
Το διαστημοπλοιο ποτε;Η Εβελινα απο το Ν.Ουρανου 1Β ξεκινησε το 2009, το Τσιρκο ανοιξε μετεπειτα το 2010. Τουλαχιστον αυτα θυμαμαι...
Ναι μωρε η μη μου απτου ρωσοποντιαlas vegas 1o ξυλινο , χριστινα , μετρια στο δωματιο αλλα εμφανιση ωραια
εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε τετοια θεματα μαζι της ειχα παει 2 φορες μαζι της τωρα που το θυμηθηκα ..Ναι μωρε η μη μου απτου ρωσοποντια