georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.681
- Πόντοι
- 736
Η Έλενα Ραισα που λέτε είναι αυτή η Έλενα στο Casa D'Amore που αναφέρει το γνωστό σάιτ?
Οχι προς Θεου!Η Έλενα Ραισα που λέτε είναι αυτή η Έλενα στο Casa D'Amore που αναφέρει το γνωστό σάιτ?
Σήμερα γράφει ότι ξεκινάει ωραίο μουνακι φαίνεται αλλά φοβάμαι μην είναι φόλα στα του αγώναΚαλησπέρα η αγατα πότε ξεκινάει ξέρετε την έχει στο *****
Τι θελει να πει ο ποιητηςΠίπα χωρίς προφυλακτικό........
Άσχημα μούτρα και ξενε τατουΣήμερα γράφει ότι ξεκινάει ωραίο μουνακι φαίνεται αλλά φοβάμαι μην είναι φόλα στα του αγώνα
Καλησπέρα αν την είδες από κοντά πες μου εντυπώσεις αύριο θα είμαι Σαλόνικα αν είναι να παωΘα πάω σίγουρα να την τσεκάρω, αν δν με προλάβει κάποιος θα ενημερώσω.
Τότε αδερφέ σηκώνεσαι και πας κ μας λες κ εμάςΚαλησπέρα αν την είδες από κοντά πες μου εντυπώσεις αύριο θα είμαι Σαλόνικα αν είναι να παω
Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... αφού θα πάει πρώτος ο συνάδελφος να δοκιμάσει,να ενημερώσει και μετά βλέπεις και κανείς.Καλησπέρα αν την είδες από κοντά πες μου εντυπώσεις αύριο θα είμαι Σαλόνικα αν είναι να παω
Ο doran g δε διευκρίνησε το ποτε θα πάει! Είπε απλά ότι θα πάει σίγουρα! Μπορεί να πάει από Δευτέρα ή Τρίτη που ο Παοκ1993 δεν είναι εδώ, Αφου κατάλαβες απ τα συμφραζόμενα ότι δε μένει εδώ! Αν είναι να περιμένουμε ενημερώσεις από άλλους πάντα, άστο!Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... αφού θα πάει πρώτος ο συνάδελφος να δοκιμάσει,να ενημερώσει και μετά βλέπεις και κανείς.
Κάποιος ρώτησε σε ανάρτησή μου τι σημαίνει << γυμνό >> και του απάντησα αλλά δεν το κοινοποίησα σωστά στην σελίδα. Sory .Τι θελει να πει ο ποιητης
Όταν λες καμία σχέση με την πραγματικότητα; Τι εννοείς;Καλησπέρα παίδες, πέρασμα χθες από agata, μετά τις 24:00,δηλώνει Ουκρανία, ελληνικά μηδέν, το επάγγελμα το ξέρει, και με την καλή και με την καλή έννοια, φωτογραφίες σχεδόν καμία σχέση με την πραγματικότητα,πολύ τζελ, προσωπικά δν θα την ξαναπαίξω.
Φάτσα πολύ πιο κάτω από αυτό που βλέπεις, σώμα πολύ χαλαρό καμία σχέση με αυτό που φαίνεται ότι είναι σφιχτή, μόνο κωλο θα λεγα ότι αξίζει, εννοώ σαν θέα, από κει και πέρα μόνο που κοπανάει το μισό μπουκάλι λιπαντικό και δν καταλαβαίνεις αν γαμας μουνι η αέρα, δν ξέρω αν παίζει καν ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Αλλά ναι αυτά. Οριακά δν θα πω ότι δν έκλαψα τα λεφτά μου, να πω ότι πέρασα με τον 60.Όταν λες καμία σχέση με την πραγματικότητα; Τι εννοείς;
Σιγά μην σου πουν ,κάνεις εσύ εγώ και όλα τα μέλη επενδύσεις για να γαμησουν αυτοί στα σίγουρα ..Σταθερα 50-60 ατομα διαβαζουν το thread...που πηδησατε ρε νοματαιοι? Θα κανετε λογαριασμο να μας πειτε εντυπωσεις?