Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Ναι! Αν και δεν είμαι φαν της σιλικόνης, ομόλογο έχει γίνει καλή δουλειά και στην όψη και στην αφή!Πρέπει να πάω να την ξαναπάρω, δλδ έβαλε βυζια τώρα;
Ναι! Αν και δεν είμαι φαν της σιλικόνης, ομόλογο έχει γίνει καλή δουλειά και στην όψη και στην αφή!Πρέπει να πάω να την ξαναπάρω, δλδ έβαλε βυζια τώρα;
ΚαλησπέραΝαι στο 26 Είναι της ειρήνης βραδινή
30 Απλό 40 Γυμνό 50 το 69 . Πρωκτικό δεν κάνει. Νικηφόρου Ουρανού 26 βράδυ . Το σπιτάκι της Ειρήνης. Το όνομα της τώρα είναι Έλενα .Αξεχαστα τα γαμησια με την Ελενα Ραισα στο βενους ,μαγικο μουνακι ,σωματαρα και το στηθος ομορφο ηταν,ισως επιασαν τοπο οι συμβουλες μιας και γραφονται επαινετικα σχολια.Ισως την ξαναδω και να πραξω αναλογως.Ειχε σηκωσει ψηλα τον αμανε τοτε το 2020-21 κατα τη γνωμη μου και ειχα σταματησει να τη βλεπω.Αρχιζει με 30 η παραπανω?κανει γυμνο με 40?Οποιος γνωριζει και θελει ας ενημερωσει.
χαχαχαχαχα ακριβως και το αποκορυφωμα ειναι οτι αμα της το ελεγες σου το επαιζε ιστορια οτι κανεις λαθος και δεν ειμουν εγω και με μπερδευεις με αλλη. ενω σε αλλους πιο συχνους πελατες τους ελεγε σε παρακαλω μην το πεις πουθενα και ειναι μυστικο και τετοια.... οτι να ναι.Όντως ήταν και συνεχίζει να ειναι πολύ τίμια και πεντακάθαρη! Και επιβεβαιώνω ότι έχει σφίξει σε σχέση με πριν, δούλεψε και βίζιτα ένα φεγγάρι σύμφωνα με τας γραφας εδώ μέσα!
Σε ευχαριστω πολυ veterane2 ,πολυ καλες τιμες ,θα προσπαθησω να την επαναπροσεγγισω,γιατι μου αρεσε ιδιαιτερα.30 Απλό 40 Γυμνό 50 το 69 . Πρωκτικό δεν κάνει. Νικηφόρου Ουρανού 26 βράδυ . Το σπιτάκι της Ειρήνης. Το όνομα της τώρα είναι Έλενα .
Δεν ασχολήθηκα ποτέ και δεν ξέρω! Μόνο στα στούντιο την πηδούσα, και δεν την εκανα ποτέ κουβένταχαχαχαχαχα ακριβως και το αποκορυφωμα ειναι οτι αμα της το ελεγες σου το επαιζε ιστορια οτι κανεις λαθος και δεν ειμουν εγω και με μπερδευεις με αλλη. ενω σε αλλους πιο συχνους πελατες τους ελεγε σε παρακαλω μην το πεις πουθενα και ειναι μυστικο και τετοια.... οτι να ναι.
Γιατίχαχαχαχαχα ακριβως και το αποκορυφωμα ειναι οτι αμα της το ελεγες σου το επαιζε ιστορια οτι κανεις λαθος και δεν ειμουν εγω και με μπερδευεις με αλλη. ενω σε αλλους πιο συχνους πελατες τους ελεγε σε παρακαλω μην το πεις πουθενα και ειναι μυστικο και τετοια.... οτι να ναι.
Με παραξενεύει πάντως αυτή η μυστικότητα! Λες και δε θα ξαναπάμε άμα μάθουμε ότι ήταν βιζιτου!χαχαχαχαχα ακριβως και το αποκορυφωμα ειναι οτι αμα της το ελεγες σου το επαιζε ιστορια οτι κανεις λαθος και δεν ειμουν εγω και με μπερδευεις με αλλη. ενω σε αλλους πιο συχνους πελατες τους ελεγε σε παρακαλω μην το πεις πουθενα και ειναι μυστικο και τετοια.... οτι να ναι.
Όντως είχε αρκετή αναμονή για Αλεξάνδρα! Έχω περίμενα και την πήρα γιατί την έχω ξαναπάρει! Είναι ωραίο τυράκι χωρίς μα και μου μέσα! Και αν την βάλεις στα 4 είσαι καταδικασμένος να χύσεις πριν την ώρα σου!Χθεσινη βολτα αρκετη νεκρα!μπηκα στο 26 γεματο και η Ελενα οντως καλη.περασα venus για Ριτα-ελειπε και βγηκε μια μελαχρινη Αννα με στηθος μεχρι το πατωμα.μετα πηγα black angels ηταν η Αλεξανδρα,τουμπανο απο εμφανηση.Θελω να την δοκιμασω καποια στιγμη αλλα ολο γεματα δωματια εχει.αξιζει;;3στην αναμονη.paradise κλειστα.πηγαινα καρφι για Βικτωρια αλλα ολα κλειστα.μονο το μεσαιο με μια Νινα.μετα περασα και απο badgirls να δω την Εμιλυ αλλα ηταν στο δωματιο οποτε πηγα σπιτι.
Σε ποιό είναι η ραισα φιλε μου?Τελικά μπήκα στη Ραΐσα.Ομολογώ ότι για τα λεφτά που παίρνει είναι value for money.Νομιζω πιο όμορφη από ποτέ.. πεντακάθαρη στην κυριολεξία με βυζιά τούμπανο και ρώγα το ίδιο.Επισης κωλάρα θεσπέσια.Πίπα πολύ πολύ δυνατή και καβάλημα επαγγελματικό.Το σώμα της πιο σφιχτό από ποτέ,νομίζω θα χτυπήθηκε λίγο στα γυμναστήρια γιατί την θυμάμαι χαλαρή λίγο.
Αυτές είναι τιμές ρε μπουστη30 Απλό 40 Γυμνό 50 το 69 . Πρωκτικό δεν κάνει. Νικηφόρου Ουρανού 26 βράδυ . Το σπιτάκι της Ειρήνης. Το όνομα της τώρα είναι Έλενα .
Αρχίζει με 30 και στα 40 γυμνοΑξεχαστα τα γαμησια με την Ελενα Ραισα στο βενους ,μαγικο μουνακι ,σωματαρα και το στηθος ομορφο ηταν,ισως επιασαν τοπο οι συμβουλες μιας και γραφονται επαινετικα σχολια.Ισως την ξαναδω και να πραξω αναλογως.Ειχε σηκωσει ψηλα τον αμανε τοτε το 2020-21 κατα τη γνωμη μου και ειχα σταματησει να τη βλεπω.Αρχιζει με 30 η παραπανω?κανει γυμνο με 40?Οποιος γνωριζει και θελει ας ενημερωσει.
Τέρμα νικιφορου ουρανουΚαλησπέρα
Επειδή είμαι καινούργιος που ακριβώς βρίσκεται αυτό;;
Εμένα με παραξενευει που κάθονται και τα συζητάνε με τις κοπέλες .Γιατί
Με παραξενεύει πάντως αυτή η μυστικότητα! Λες και δε θα ξαναπάμε άμα μάθουμε ότι ήταν βιζιτου!
Αν ορισμένοι προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι άσχημα μπάζα με κυτταρίτιδα ότι είναι λογικό να ζητάνε 70ε για 69 επειδή δουλεύουν σε δήθεν καλύτερα στούντιο τότε πράγματι τα 50ε για Έλενα και Καρίνα που αντικειμενικά είναι οι πιο μουναρες της βραδυνης βάρδιας είναι τζάμπα...Αυτές είναι τιμές ρε μπουστη
Ακριβώς έτσι ,αυτά τα δήθεν καλύτερα στούντιο διαφημίζονται στοχευμένα εδώ και παραπλανούν τον κόσμο.Αν ορισμένοι προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι άσχημα μπάζα με κυτταρίτιδα ότι είναι λογικό να ζητάνε 70ε για 69 επειδή δουλεύουν σε δήθεν καλύτερα στούντιο τότε πράγματι τα 50ε για Έλενα και Καρίνα που αντικειμενικά είναι οι πιο μουναρες της βραδυνης βάρδιας είναι τζάμπα...
Την περίπτωση της κυτταρίτιδας την αναφέρω γιατί πρόσφατα που πήγα να ξαναδώ μια πολυπαινεμένη την οποία δε θυμόμουν καλά και είπα μπας και μπω,τρόμαξα... εκτός από άσχημο πρόσωπο μιλάμε για πολύ κυτταρίτιδα εμφανέστατη από το σαλόνι ακόμα και στα όρια του να την πεις χοντρή την κοπέλα...νταξει γούστα είναι αυτά, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι καλή μέσα αλλά όχι σε τέτοιες τιμές
Μεγάλη νέκρα, απ τις γιορτές έχει αλλάξει πολύ η γειτονιά του έρωτα, περιμενουμε να ανοιξουν όλα σιγά σιγάΣημερινη βολτα με αρκετα σπιτια κλειστα και στα υπολοιπα τα ιδια και τα ιδια.Πετυχα Ελενα οπου εγινε και καταθεση.Ημουν ο 1ος που μπηκα και επαθα πλακα απο την εμφανιση.Βγηκε με κοκκινα εσωρουχα victoria secret και αμεσως πληρωσα το παραβολο για ακα και μπηκα.Κερδιζει η εμφανιση παντως και το στοματικο!!τα αλλα ολα μηχανικα!!θα ανεβει κριτικη!Αλεξανδρα στο bad girls παλι σε προγραμμα η τσατσα ειπε μετα 30λεπτα!!!καποια στιγμη θα την παρω που θα παει…Ολα τα paradise κλειστα,μαλλον θα πηραν αδεια μετα τις γιορτες και οι βιλες δεν ανοιγαν σε κανεναν.