You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Η Λορετα παίδες όμορφη είναι άλλα "χαμηλές πτήσεις" μέσα στο δωματιο.Μονοτονη φουλ.
Άσχετο:
Το ωραιότερο και σφιχτοτερο νεανικό κορμί που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή είναι της Έλενας της πιτσιρίκας ρουμανας στα τρίδυμα
Άσχετο:
Το ωραιότερο και σφιχτοτερο νεανικό κορμί που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή είναι της Έλενας της πιτσιρίκας ρουμανας στα τρίδυμα
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ναι αλλά και αυτή.....Η Λορετα παίδες όμορφη είναι άλλα "χαμηλές πτήσεις" μέσα στο δωματιο.Μονοτονη φουλ.
Άσχετο:
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Α μπράβο! Αν είχε λίγη τσαχπινιά να κερδίζει τον πελάτη πιστεύω θα είχε ουρά έξω απ την πόρτα!Ναι αλλά και αυτή.....
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Η βλανταν σε ποιο από τα τρία του vegas παίζει μπάλα ρε π;ίδια?
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Στο μέσα από δεξιάΗ βλανταν σε ποιο από τα τρία του vegas παίζει μπάλα ρε π;ίδια?
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Τελικά μπήκα στη Ραΐσα.Ομολογώ ότι για τα λεφτά που παίρνει είναι value for money.Νομιζω πιο όμορφη από ποτέ.. πεντακάθαρη στην κυριολεξία με βυζιά τούμπανο και ρώγα το ίδιο.Επισης κωλάρα θεσπέσια.Πίπα πολύ πολύ δυνατή και καβάλημα επαγγελματικό.Το σώμα της πιο σφιχτό από ποτέ,νομίζω θα χτυπήθηκε λίγο στα γυμναστήρια γιατί την θυμάμαι χαλαρή λίγο.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Στο 26 είναι ακόμα?Τελικά μπήκα στη Ραΐσα.Ομολογώ ότι για τα λεφτά που παίρνει είναι value for money.Νομιζω πιο όμορφη από ποτέ.. πεντακάθαρη στην κυριολεξία με βυζιά τούμπανο και ρώγα το ίδιο.Επισης κωλάρα θεσπέσια.Πίπα πολύ πολύ δυνατή και καβάλημα επαγγελματικό.Το σώμα της πιο σφιχτό από ποτέ,νομίζω θα χτυπήθηκε λίγο στα γυμναστήρια γιατί την θυμάμαι χαλαρή λίγο.
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν γίνονται συχνές αναφορές στη συγκεκριμένη κοπέλα την ίδια στιγμή που όλοι γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν γυναίκες... για να πω την αλήθεια κι εγώ την απέφευγα κάνα δυο χρόνια λόγω μέτριων κριτικών και σχολίων αλλά τελικά μια χαρά αποδοτική είναι και μέσα.
Βέβαια για το μέσο μοντελοπνίχτη του bou το ότι είναι νέα και όμορφη είναι από μόνο του αρκετό όπως διαβάσαμε και τις προηγούμενες μέρες από κάποιους, οπότε η Ραϊσα και νέα και ίσως η ομορφότερη απ'όλες και με 50ε γυμνό και 69 θα έπρεπε να είναι από τις τοπ επιλογές
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.760
- Πόντοι
- 9.297
Θα κάνεις την διαφορά...οι τσατσοι και οι τσατσαδες συνήθως είναι γύρω στα 50-60.Αν είσαι μικρότερος θα γεμίσεις το μαγαζί.τώρα τελευταία σε μερικά σπιτάκια βλέπω τσάτσους κι όχι τσατσάδες,μια που έμεινα πρόσφατα άνεργος και βγήκα ταμείο να στείλω κι εγώ κανένα βιογραφικό μήπως με πάρουν...
Θέλει εξετάσεις ιατρικές και χαρτιά στην αστυνομία αλλά έχει καλό μεροκάματο.Δοκιμασε...αλλα βρες και ένα παραμύθι για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Δεν ξέρω μπήκα στην αρχή της σαν ραισα 2-3 φορές και δεν.... τότε.... και δεν μου κάνει κέφι να ξαναμπώ. Τώρα πράγματι ομόρφυνε περισσότερο. Ίσως κάνω λάθος. Μάλλον κάνω λάθος πια. Θα ξαναδοκιμάσω...Στο 26 είναι ακόμα?
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν γίνονται συχνές αναφορές στη συγκεκριμένη κοπέλα την ίδια στιγμή που όλοι γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν γυναίκες... για να πω την αλήθεια κι εγώ την απέφευγα κάνα δυο χρόνια λόγω μέτριων κριτικών και σχολίων αλλά τελικά μια χαρά αποδοτική είναι και μέσα.
Βέβαια για το μέσο μοντελοπνίχτη του bou το ότι είναι νέα και όμορφη είναι από μόνο του αρκετό όπως διαβάσαμε και τις προηγούμενες μέρες από κάποιους, οπότε η Ραϊσα και νέα και ίσως η ομορφότερη απ'όλες και με 50ε γυμνό και 69 θα έπρεπε να είναι από τις τοπ επιλογές
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.740
- Πόντοι
- 1.336
Και γώ προχθές που πήγα να τη δω εντυπωσιάστηκα συγκριτικά με παλαιότερη επίσκεψη!Δεν ξέρω μπήκα στην αρχή της σαν ραισα 2-3 φορές και δεν.... τότε.... και δεν μου κάνει κέφι να ξαναμπώ. Τώρα πράγματι ομόρφυνε περισσότερο. Ίσως κάνω λάθος. Μάλλον κάνω λάθος πια. Θα ξαναδοκιμάσω...
Σε ποιο σπιτι ειναι;;Μουνάρα είναι η Ραϊσα -Ελενα πλέον για να μη μπερδευτουν όσοι δε την ξέρουν... μόνο να το γλείψεις τέτοιο μουνί θα έχεις να το θυμάσαι για χρόνια
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Στο 26 την άφησα εγώ... αλλά ρωτάω παραπάνω για σιγουριάΣε ποιο σπιτι ειναι;;
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Αυτή η Έλενα Αλ ήταν στο Βενους πριν 2 χρόνια και κάτι; Με πολλά τατουάζ θυμάμαι, ή άλλη λέω εγώ; Αυτή που θυμάμαι εγώ για Αλβανίδα την είχα...Μουνάρα είναι η Ραϊσα -Ελενα πλέον για να μη μπερδευτουν όσοι δε την ξέρουν... μόνο να το γλείψεις τέτοιο μουνί θα έχεις να το θυμάσαι για χρόνια
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Όντως ήταν και συνεχίζει να ειναι πολύ τίμια και πεντακάθαρη! Και επιβεβαιώνω ότι έχει σφίξει σε σχέση με πριν, δούλεψε και βίζιτα ένα φεγγάρι σύμφωνα με τας γραφας εδώ μέσα!Τελικά μπήκα στη Ραΐσα.Ομολογώ ότι για τα λεφτά που παίρνει είναι value for money.Νομιζω πιο όμορφη από ποτέ.. πεντακάθαρη στην κυριολεξία με βυζιά τούμπανο και ρώγα το ίδιο.Επισης κωλάρα θεσπέσια.Πίπα πολύ πολύ δυνατή και καβάλημα επαγγελματικό.Το σώμα της πιο σφιχτό από ποτέ,νομίζω θα χτυπήθηκε λίγο στα γυμναστήρια γιατί την θυμάμαι χαλαρή λίγο.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Ναι αυτήν είναι! Τότε ήταν με φυσικό δυαράκι βυζι!Αυτή η Έλενα Αλ ήταν στο Βενους πριν 2 χρόνια και κάτι; Με πολλά τατουάζ θυμάμαι, ή άλλη λέω εγώ; Αυτή που θυμάμαι εγώ για Αλβανίδα την είχα...
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Πρέπει να πάω να την ξαναπάρω, δλδ έβαλε βυζια τώρα;Ναι αυτήν είναι! Τότε ήταν με φυσικό δυαράκι βυζι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις