Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

nick1924

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες. Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω την Εμμανουελα και τι ώρες; Είναι αυτή που στο αλλο site την εχει συνεχεια στο Las Vegas.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Η Λορετα παίδες όμορφη είναι άλλα "χαμηλές πτήσεις" μέσα στο δωματιο.Μονοτονη φουλ.
Άσχετο:
Το ωραιότερο και σφιχτοτερο νεανικό κορμί που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή είναι της Έλενας της πιτσιρίκας ρουμανας στα τρίδυμα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Η Λορετα παίδες όμορφη είναι άλλα "χαμηλές πτήσεις" μέσα στο δωματιο.Μονοτονη φουλ.
Άσχετο:
Το ωραιότερο και σφιχτοτερο νεανικό κορμί που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή είναι της Έλενας της πιτσιρίκας ρουμανας στα τρίδυμα
Ναι αλλά και αυτή.....

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Η βλανταν σε ποιο από τα τρία του vegas παίζει μπάλα ρε π;ίδια?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
τώρα τελευταία σε μερικά σπιτάκια βλέπω τσάτσους κι όχι τσατσάδες,μια που έμεινα πρόσφατα άνεργος και βγήκα ταμείο να στείλω κι εγώ κανένα βιογραφικό μήπως με πάρουν...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Τελικά μπήκα στη Ραΐσα.Ομολογώ ότι για τα λεφτά που παίρνει είναι value for money.Νομιζω πιο όμορφη από ποτέ.. πεντακάθαρη στην κυριολεξία με βυζιά τούμπανο και ρώγα το ίδιο.Επισης κωλάρα θεσπέσια.Πίπα πολύ πολύ δυνατή και καβάλημα επαγγελματικό.Το σώμα της πιο σφιχτό από ποτέ,νομίζω θα χτυπήθηκε λίγο στα γυμναστήρια γιατί την θυμάμαι χαλαρή λίγο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Τελικά μπήκα στη Ραΐσα.Ομολογώ ότι για τα λεφτά που παίρνει είναι value for money.Νομιζω πιο όμορφη από ποτέ.. πεντακάθαρη στην κυριολεξία με βυζιά τούμπανο και ρώγα το ίδιο.Επισης κωλάρα θεσπέσια.Πίπα πολύ πολύ δυνατή και καβάλημα επαγγελματικό.Το σώμα της πιο σφιχτό από ποτέ,νομίζω θα χτυπήθηκε λίγο στα γυμναστήρια γιατί την θυμάμαι χαλαρή λίγο.
Στο 26 είναι ακόμα?
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν γίνονται συχνές αναφορές στη συγκεκριμένη κοπέλα την ίδια στιγμή που όλοι γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν γυναίκες... για να πω την αλήθεια κι εγώ την απέφευγα κάνα δυο χρόνια λόγω μέτριων κριτικών και σχολίων αλλά τελικά μια χαρά αποδοτική είναι και μέσα.
Βέβαια για το μέσο μοντελοπνίχτη του bou το ότι είναι νέα και όμορφη είναι από μόνο του αρκετό όπως διαβάσαμε και τις προηγούμενες μέρες από κάποιους, οπότε η Ραϊσα και νέα και ίσως η ομορφότερη απ'όλες και με 50ε γυμνό και 69 θα έπρεπε να είναι από τις τοπ επιλογές

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
τώρα τελευταία σε μερικά σπιτάκια βλέπω τσάτσους κι όχι τσατσάδες,μια που έμεινα πρόσφατα άνεργος και βγήκα ταμείο να στείλω κι εγώ κανένα βιογραφικό μήπως με πάρουν...
Θα κάνεις την διαφορά...οι τσατσοι και οι τσατσαδες συνήθως είναι γύρω στα 50-60.Αν είσαι μικρότερος θα γεμίσεις το μαγαζί.
Θέλει εξετάσεις ιατρικές και χαρτιά στην αστυνομία αλλά έχει καλό μεροκάματο.Δοκιμασε...αλλα βρες και ένα παραμύθι για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Στο 26 είναι ακόμα?
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν γίνονται συχνές αναφορές στη συγκεκριμένη κοπέλα την ίδια στιγμή που όλοι γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν γυναίκες... για να πω την αλήθεια κι εγώ την απέφευγα κάνα δυο χρόνια λόγω μέτριων κριτικών και σχολίων αλλά τελικά μια χαρά αποδοτική είναι και μέσα.
Βέβαια για το μέσο μοντελοπνίχτη του bou το ότι είναι νέα και όμορφη είναι από μόνο του αρκετό όπως διαβάσαμε και τις προηγούμενες μέρες από κάποιους, οπότε η Ραϊσα και νέα και ίσως η ομορφότερη απ'όλες και με 50ε γυμνό και 69 θα έπρεπε να είναι από τις τοπ επιλογές
Δεν ξέρω μπήκα στην αρχή της σαν ραισα 2-3 φορές και δεν.... τότε.... και δεν μου κάνει κέφι να ξαναμπώ. Τώρα πράγματι ομόρφυνε περισσότερο. Ίσως κάνω λάθος. Μάλλον κάνω λάθος πια. Θα ξαναδοκιμάσω...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Δεν ξέρω μπήκα στην αρχή της σαν ραισα 2-3 φορές και δεν.... τότε.... και δεν μου κάνει κέφι να ξαναμπώ. Τώρα πράγματι ομόρφυνε περισσότερο. Ίσως κάνω λάθος. Μάλλον κάνω λάθος πια. Θα ξαναδοκιμάσω...
Και γώ προχθές που πήγα να τη δω εντυπωσιάστηκα συγκριτικά με παλαιότερη επίσκεψη!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μουνάρα είναι η Ραϊσα -Ελενα πλέον για να μη μπερδευτουν όσοι δε την ξέρουν... μόνο να το γλείψεις τέτοιο μουνί θα έχεις να το θυμάσαι για χρόνια

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Μουνάρα είναι η Ραϊσα -Ελενα πλέον για να μη μπερδευτουν όσοι δε την ξέρουν... μόνο να το γλείψεις τέτοιο μουνί θα έχεις να το θυμάσαι για χρόνια
Σε ποιο σπιτι ειναι;;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Αυτή η Έλενα Αλ ήταν στο Βενους πριν 2 χρόνια και κάτι; Με πολλά τατουάζ θυμάμαι, ή άλλη λέω εγώ; Αυτή που θυμάμαι εγώ για Αλβανίδα την είχα...

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Όντως ήταν και συνεχίζει να ειναι πολύ τίμια και πεντακάθαρη! Και επιβεβαιώνω ότι έχει σφίξει σε σχέση με πριν, δούλεψε και βίζιτα ένα φεγγάρι σύμφωνα με τας γραφας εδώ μέσα!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Αυτή η Έλενα Αλ ήταν στο Βενους πριν 2 χρόνια και κάτι; Με πολλά τατουάζ θυμάμαι, ή άλλη λέω εγώ; Αυτή που θυμάμαι εγώ για Αλβανίδα την είχα...
Ναι αυτήν είναι! Τότε ήταν με φυσικό δυαράκι βυζι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom