DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Με 50 ευρώ έπρεπε να σου δώσει και ένα γλωσσοφιλο η τσατσά βγαίνοντας ..Βραδυνη τσαρκα σημερα.
Πηγα να δω στοχευμενα καποιες παρουσιες.
Ειδα Αμπερ, η κοπελα ειναι ακριβως οπως στις φωτος στο αλλο σαιτ, ωραια γκομενα αλλα ο κωλος της λιγο με χαλασε.
Ειδα Αρινα, τουμπανο απο μπροστα με κατι βυζια σιλικονατα τορπιλες αλλα ο κωλος της με χαλασε, πεσμενος καπως και πλαδαρος, επισης στο σαλοναρισμα μου ελεγε ειμαι η καλυτερη , περασε και δεν θα χασεις και κατι αλλα τετοια, δεν εδωσα σημασια γιατι διαβασα 2 κακες κριτικες και ξενερωσα. Ισως δοκιμαστει ομως γτ ο Αλφι εγραψε καλα. Ειδωμεν.
Ραισα/Ελενη κανονικα στο ποστο της, μπηκα να την δω αλλα μιλουσε με 2 αλλους τυπους και ουτε καν ασχοληθηκε μαζι μου ισα ισα γυρισε απο την αλλη και εφυγε γρηγορα στο κουζινακι οποτε μονο και μονο γιαυτον τον λογο σηκωθηκα εφυγα, επισης αλλαξε καπως το μαλλι της και δεν της παει καθολου.
Στο διπλα σπιτακι ενα καινουριο πιτσιρικι το εκοψα, μαρια νομιζω μου ειπαν, καλουλικο, μου εδωσε και χειραψια και φανηκε ευγενικο κοριτσακι. αλλα κοριτσακι οποτε δεν μπηκα.
Και τελος οπου και εγινε η καταθεση, στην Ναρυ.
Εμφανησιακα μπορει να μην αρεσει σε καποιους, εμενα μαρεσει η προστυχοφατσα της και οι καλες υπηρεσιες της μεσα στο δωματιο, επισης εχει βυζαρες και δεν της πολυφαινεται, της αρεσει και πολυ να της τα γλυφεις. Δινει και γλωσσοφιλα οποτε ειναι ενα συν. Και δεν λεει οχι σε τιποτα, ολο ναι ναι ναι ναι, σε μια φαση εκανε και κατι σπασμους οταν την εγλυφα το μουνι και εβαζα δαχτυλο. Αμα δεν κρατιομουν θα με τελιωνε και με την πιπα της που αμα θελει το παιρνει ολο βαθεια μεσα και δινει καλο ρυθμο η ρουφιανα.
Από δω πήγες από κει πηγες έκανες και την βραδινή σου διαφήμιση