You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)
Ασχέτως το κόσμο που σταματάνε, συνήθως κάτι ψάχνουν για να είναι εκεί αλλιώς δεν ασχολούνται με ελέγχους κτλΣτην Πέτρου ερημίτη πετυχα κάτι παλικάρια μικρά σε ηλικία όπως εγώ που μαλακιζοντουσαν αρκετά. Εγω 2 φορές που πέρασα μπροστά από τον έλεγχο οι ίδιοι ήταν.
Συμφωνώ φίλε (έχω γράψει και κριτική για την συγκεκριμένη), οποίος την δει τρέξτε μακρυα αλάνια!!!!!Ξένια πάρα πολύ ξινή και κακή στο κρεβάτι για εμένα..
Αδερφέ που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη;Την μιλφαρα την Ναταλι, αν και την εχω δει δεν με κλικαρε, αλλα ισως κανω την υπερβαση λογο καλα σχολια, η ερωτηση ειναι, στο γλυφομουνι, αντεχει.??? ή θα χρειστω μασκα θαλλασης.???
Φίλε δεν λέω για την μπελα του παρανταις. Εκείνη στο παρανταις είναι ρωσσομπλιετ σκατοφατσα. Αυτή που λέω εγώ είναι λατινα. Καμία σχέση. Το λέω γιατί έχω πηγαίνω συχνά παρανταις να τσεκαρω τι παίζει.Αυτή η Μπέλα που λέτε ρε παιδια έχει πόσους μήνες εδώ. Κ μάλιστα στο παρανταϊς. Τραμπες κάνουν συνέχεια μεταξύ τους. Οπως κ αυτη η Νίνα που το παίζει Σερβα κ δουλευε στο ικογκνιτο.
Πριν λίγο πέρασα με αμπερ. Κωλαρα και ωραίο καβαλημα. Είπε ότι είναι 26 χρονών και μάλλον τόσο ειναι. Εγώ θα την ξανατιμησω μου άρεσε πολύ.Καλημέρα συνάδελφοι, τελικά εχθές λόγο αϋπνίας της γυναίκας μου δεν κατάφερα να κάνω βόλτα στην πορνοπεριοχη. Είδα στο άλλο σάιτ γύρισε η Αμπέρ. Την είδε κανένας?
Στο godivaΑδερφέ που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη;
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Πάντως ίδιες φωτο είχαν κ στα 2 σαϊτ, στο άλλο δηλώνει ΙταλιδαΦίλε δεν λέω για την μπελα του παρανταις. Εκείνη στο παρανταις είναι ρωσσομπλιετ σκατοφατσα. Αυτή που λέω εγώ είναι λατινα. Καμία σχέση. Το λέω γιατί έχω πηγαίνω συχνά παρανταις να τσεκαρω τι παίζει.
Οκ, αν θέλεις να επιμένεις δεν θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη.Πάντως ίδιες φωτο είχαν κ στα 2 σαϊτ, στο άλλο δηλώνει Ιταλιδα
Σου λέω με τη μπελα του βίλα μιλούσαμε ισπανικά και είπε ότι είναι από Μεντεγίν.
Η άλλη ηταν ρωσσομπλιετ και δήλωνε Ιταλίδα όπως και η Μπιάνκα από το παρανταις που δηλώνει Ιταλίδα ενώ είναι Βουλγάρα.
Στο godiva όπως είπαν και πιό πάνω , πήγα και εγω προχτές και ειδικά για το γλυψιμο στο οποίο αναφέρεται το πόστ που έκανες παράθεση. Μάσκα θαλάσης πάντως δεν χρειάστηκα , ούτε γυαλιά. Δεν ητανε το squirt που βλέπουμε στις τσόντες που πάει μακριά , η αν το κάνει δεν έγινε σε μένα. Αν και αυτό νομίζω πως θέλει δάχτυλο , και δεν γίνεται μόνο με την γλώσσα ... τέλος πάντωνΑδερφέ που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη;
Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα είχε σπασμούς απο οταν ξεκίνησα να γλύφω. Αν και περίμενα λίγο μεγαλύτερη ποσότητα υγρών στο γλυφομούνι ... η εκτός αν με τον ντόρο που έγινε τελευταία είχε πολύ κόσμο και την ξεζουμίσανε
*Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι κάποια υγρά πρέπει να έφυγαν σε αυτό που είχε στρώσει πάνω στο σεντόνι , γιατί την έγλυφα ξαπλωμένη.
Γενικά καλά πέρασα , μάλλον θα γράψω και λεπτομερή κριτική σε κάποια φάση αμα δεν βαριέμαι.
Επίσης επειδη με ρώτησε η τσατσά αν ξέρω την Ναταλί , και είπα "απο το ιντερνετ" , μου έκανε και κάποια "παράπονα" η Ναταλί για αυτά που γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες. Άρα μας διαβάζει , η εκείνη η κάποιος απο το στούντιο ίσως.
Τελευταία τροποποίηση:
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Ο μόνος λόγος που επιμένω είναι γτ εχει γίνει με πολλές κοπέλες που παν κ έρχονται στα δελα και από το ένα σαϊτ στο αλλο. Κ αυτη η Μπέλα με το μαύρο εσωρουχο είναι στάνταρ αυτό που λέω. Τεσπα προχωραμεΟκ, αν θέλεις να επιμένεις δεν θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη.
Σου λέω με τη μπελα του βίλα μιλούσαμε ισπανικά και είπε ότι είναι από Μεντεγίν.
Η άλλη ηταν ρωσσομπλιετ και δήλωνε Ιταλίδα όπως και η Μπιάνκα από το παρανταις που δηλώνει Ιταλίδα ενώ είναι Βουλγάρα.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Ρε παιδιά για αυτή την νέα που ήρθε την Χουανιτα ξέρουμε τίποτα?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.796
Πολύ σωστά φίλε το είχα γράψει και παλιότερα σαν παράδειγμα ...Όλοι των οίκων διαβαζουν, γιαυτο κάποιες φορές ξεφεύγουν κάποιοι με τρομερές λεπτομέρειες κ αυτό δεν υπέρ μας σε μεγάλο ποσοστό
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
Τη ροζα στο βενους την εχει παρει κανεις; αν ναι λεει τιποτα;
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 736
Δυνατό φαίνεταιΡε παιδιά για αυτή την νέα που ήρθε την Χουανιτα ξέρουμε τίποτα?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Φαίνεται τούμπανο το θέμα είναι τι κάνει μέσαΔυνατό φαίνεται
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Βραδυνη τσαρκα σημερα.
Πηγα να δω στοχευμενα καποιες παρουσιες.
Ειδα Αμπερ, η κοπελα ειναι ακριβως οπως στις φωτος στο αλλο σαιτ, ωραια γκομενα αλλα ο κωλος της λιγο με χαλασε.
Ειδα Αρινα, τουμπανο απο μπροστα με κατι βυζια σιλικονατα τορπιλες αλλα ο κωλος της με χαλασε, πεσμενος καπως και πλαδαρος, επισης στο σαλοναρισμα μου ελεγε ειμαι η καλυτερη , περασε και δεν θα χασεις και κατι αλλα τετοια, δεν εδωσα σημασια γιατι διαβασα 2 κακες κριτικες και ξενερωσα. Ισως δοκιμαστει ομως γτ ο Αλφι εγραψε καλα. Ειδωμεν.
Ραισα/Ελενη κανονικα στο ποστο της, μπηκα να την δω αλλα μιλουσε με 2 αλλους τυπους και ουτε καν ασχοληθηκε μαζι μου ισα ισα γυρισε απο την αλλη και εφυγε γρηγορα στο κουζινακι οποτε μονο και μονο γιαυτον τον λογο σηκωθηκα εφυγα, επισης αλλαξε καπως το μαλλι της και δεν της παει καθολου.
Στο διπλα σπιτακι ενα καινουριο πιτσιρικι το εκοψα, μαρια νομιζω μου ειπαν, καλουλικο, μου εδωσε και χειραψια και φανηκε ευγενικο κοριτσακι. αλλα κοριτσακι οποτε δεν μπηκα.
Και τελος οπου και εγινε η καταθεση, στην Ναρυ.
Εμφανησιακα μπορει να μην αρεσει σε καποιους, εμενα μαρεσει η προστυχοφατσα της και οι καλες υπηρεσιες της μεσα στο δωματιο, επισης εχει βυζαρες και δεν της πολυφαινεται, της αρεσει και πολυ να της τα γλυφεις. Δινει και γλωσσοφιλα οποτε ειναι ενα συν. Και δεν λεει οχι σε τιποτα, ολο ναι ναι ναι ναι, σε μια φαση εκανε και κατι σπασμους οταν την εγλυφα το μουνι και εβαζα δαχτυλο. Αμα δεν κρατιομουν θα με τελιωνε και με την πιπα της που αμα θελει το παιρνει ολο βαθεια μεσα και δινει καλο ρυθμο η ρουφιανα.
Πηγα να δω στοχευμενα καποιες παρουσιες.
Ειδα Αμπερ, η κοπελα ειναι ακριβως οπως στις φωτος στο αλλο σαιτ, ωραια γκομενα αλλα ο κωλος της λιγο με χαλασε.
Ειδα Αρινα, τουμπανο απο μπροστα με κατι βυζια σιλικονατα τορπιλες αλλα ο κωλος της με χαλασε, πεσμενος καπως και πλαδαρος, επισης στο σαλοναρισμα μου ελεγε ειμαι η καλυτερη , περασε και δεν θα χασεις και κατι αλλα τετοια, δεν εδωσα σημασια γιατι διαβασα 2 κακες κριτικες και ξενερωσα. Ισως δοκιμαστει ομως γτ ο Αλφι εγραψε καλα. Ειδωμεν.
Ραισα/Ελενη κανονικα στο ποστο της, μπηκα να την δω αλλα μιλουσε με 2 αλλους τυπους και ουτε καν ασχοληθηκε μαζι μου ισα ισα γυρισε απο την αλλη και εφυγε γρηγορα στο κουζινακι οποτε μονο και μονο γιαυτον τον λογο σηκωθηκα εφυγα, επισης αλλαξε καπως το μαλλι της και δεν της παει καθολου.
Στο διπλα σπιτακι ενα καινουριο πιτσιρικι το εκοψα, μαρια νομιζω μου ειπαν, καλουλικο, μου εδωσε και χειραψια και φανηκε ευγενικο κοριτσακι. αλλα κοριτσακι οποτε δεν μπηκα.
Και τελος οπου και εγινε η καταθεση, στην Ναρυ.
Εμφανησιακα μπορει να μην αρεσει σε καποιους, εμενα μαρεσει η προστυχοφατσα της και οι καλες υπηρεσιες της μεσα στο δωματιο, επισης εχει βυζαρες και δεν της πολυφαινεται, της αρεσει και πολυ να της τα γλυφεις. Δινει και γλωσσοφιλα οποτε ειναι ενα συν. Και δεν λεει οχι σε τιποτα, ολο ναι ναι ναι ναι, σε μια φαση εκανε και κατι σπασμους οταν την εγλυφα το μουνι και εβαζα δαχτυλο. Αμα δεν κρατιομουν θα με τελιωνε και με την πιπα της που αμα θελει το παιρνει ολο βαθεια μεσα και δινει καλο ρυθμο η ρουφιανα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις