Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Μηνύματα
313
Like
1.435
Πόντοι
201
Συναγωνιστές καλη χρονια να εχουμε με υγεία και ωραιες βολτες.
Περασμα με Αντριάνα απο ουκρανια σε πρωινη βαρδια στο παρανταις. Αυτη την ειχα πετυχει παλι σε πρωινη βαρδια στο πρωτο αριστερα στο βεγκας πριν αρκετο καιρο αλλα δεν ειχα περασει. Ναι πειτε με τρομπα περασα τωρα με 40 απλο και οχι με 30 τοτε. Μλκια των υπευθυνων που το κανουν αυτο αλλα ξέρουμε ολοι οτι κανουν οτι γουσταρουν και δεν ειναι η πρωτη φορα.
Στα του αγωνα. Σωμα φυσικοτατο με στηθος 2-3 κωλο απιστευτο και χαμογελαστη με διάθεση θα ελεγα. Στα μειων θα ελεγα το πρόσωπο που εχει ακμη. Στα του αγωνα. Ξεκιναμε με πιπα καλη και γλυψιμο αρχιδιων. Της ειπα να συνεχισει κι αλλο και δέχτηκε. Την πηρα σε 3 στασεις και τελειωσα στις βυζαρες της. Γενικα πολυ δεκτικη κ ευχαριστη κοπελα χωρις βιασυνες. Θα ξανα πηγαινα. Στα μελανα σημεια το αρκετο λιπαντικό και το πρόσωπο οπως ειπα πιο πανω.
 

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.863
Κριτικές
3
Like
818
Πόντοι
96
Αύριο πρωινή βάρδια κάποια πρόταση?
 

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
4.271
Κριτικές
11
Like
18.626
Πόντοι
3.796
Αύριο πρωινή βάρδια κάποια πρόταση?
Δοκίμασε Αναστασία,λένε ότι βελτιώθηκε .
Εγώ όταν είχα πάει ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά δεν χαλαστηκα κιόλας .ωραία κοπέλα
 

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Μηνύματα
73
Like
158
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα ηθελα να πω και εγώ την εμπειρία μου από Πέτρου ερημίτη αριστερά από το Medusa μιας και η μιρελα δεν δούλευε σήμερα! Πέρασα λοιπόν με την Αναστασία με το που άνοιξε την πόρτα η πρώτη κουβέντα που είπε ήταν you have 10 minutes to finish or I leave λέω από μέσα μου μάλιστα δεν ξεκινάμε καλά ! Στα του αγώνα πίπα αεράτη πάω να την πιάσω τον κωλο don’t touch my ass άρχισα να ξενερώνω, και λέω κρίμα είναι να δώσω πάλι λεφτά και να μην τελειώσω καν βάζω που λέτε τα δυνατά μου και σηκώνετε κάπως αξιοπρεπές το εργαλείο και την λέω γυρνά στα 4 έχω να πω ότι πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοιο στήσιμο έκατσε σαν ανάπηρη ώστε να μην μπορώ να βάλω το εργαλείο μου στο μουνι της.
Έχετε το νου σας που δίνεται τα λεφτά σας !! Επίσης της φέρθηκα παρά πολύ όμορφα ήμουν μπανιαρισμενος και μοσχοβολουσα αρώματα!! Δεν θα ξανά πάω!
Την είδα σε μια μικρή βόλτα που έκανα πολύ καλό μου φάνηκε αλλά κατάλαβα ότι παίζει φόλα. Είναι σαν την Αμαλία την φόλα τότε που είχαμε πάει 3-4 ατομα.(είχα γράψει και κριτική σε αυτοντο θέμα)Το ίδιο studio
 

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Μηνύματα
959
Κριτικές
14
Like
1.986
Πόντοι
496
Καλημέρα συνάδελφοι, τελικά εχθές λόγο αϋπνίας της γυναίκας μου δεν κατάφερα να κάνω βόλτα στην πορνοπεριοχη. Είδα στο άλλο σάιτ γύρισε η Αμπέρ. Την είδε κανένας?
 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.431
Κριτικές
96
Like
12.054
Πόντοι
25.015
Καλημέρα συνάδελφοι, τελικά εχθές λόγο αϋπνίας της γυναίκας μου δεν κατάφερα να κάνω βόλτα στην πορνοπεριοχη. Είδα στο άλλο σάιτ γύρισε η Αμπέρ. Την είδε κανένας?
Κερατα!!! :2funny::2funny::2funny:
 

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Μηνύματα
915
Κριτικές
3
Like
2.208
Πόντοι
486
Αμπέρ από τα καλύτερα γαμησια που έχουμε κάνει.

Άντε να αρχίσουν τα σχολεία να αραιώσει η περιοχή εκεί.
 

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Μηνύματα
915
Κριτικές
3
Like
2.208
Πόντοι
486
Δεν είχα πάρει, δεν ξέρω αν είχε. Κωλαρα έχει πάντως η άτιμη. Και παθιαρα.
 

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Μηνύματα
230
Like
535
Πόντοι
81
Στο ίδιο σπίτι εν τω μεταξύ, πριν καμιά 3 χρόνια ας πούμε μπαίνω στο δωμάτιο περιμένω έρχεται το γκομενάκι ,δε θυμάμαι όνομα... πάω να την πιάσω λίγο από δώ από κει, τινάζεται και μου λέει μη με πιάνεις...την λέω ευγενικά για να μην εκνευριστω θες να φύγω τώρα και να μου δώσεις τα λεφτά ?... ναι φύγε μου λέει

Δε μου ξανατυχε και απόρησε και η τσατσά, αυτή η μελαχρινή η ψηλή η ευγενική που είναι κάθε βράδυ εκεί...
Οπότε τρομερή σύμπτωση στο ίδιο σπίτι ίδια συμπεριφορά
Βασικά για να το θέσουμε πιο σωστά, κατά κύριο λόγο τέτοιες συμπεριφορές μόνο σε εκείνο το σπίτι. Ίσως φταίει ότι φέρνουνε μόνο μικρά κοριτσάκια κατά κύριο λόγο? Δεν ξέρω οι πιο περίεργες αντιεπαλλεγματικες συμπεριφορές μου έχουν τύχει εκεί εμένα χαχαχαχα αλλά μαρεσει γτ φέρνει μικρά ωραία κοριτσάκια και ας είναι φόλες
 

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Μηνύματα
230
Like
535
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Για τρεις βόλτες τώρα μέσα στις γιορτές θα γράψω περιληπτικά.

Πέρασμα με Νίνα στο παρανταις. Ενώ μου άρεσε εξωτερικά, έχει ωραίο πάτο, μέσα ήταν σχεδόν διαικπεραιωτικη και σίγουρα το απλό δεν αξίζει μαζί της. Προς αποφυγήν.

Πέρασμα με Έμιλυ στο μπαντ γκιρλς. Πολύ καλή μου φάνηκε για τα γουστα μου. Συμμετείχε αρκετά και απαντούσε σε βρωμολογα. Το αρνητικό είναι ότι όσο πλησίαζε το τέλος της ώρας βιαζόταν. Για μια φορά και ως εκεί.

Τελος Μπέλα από βίλα εροτικα, η οποία τώρα δεν είναι στο πρόγραμμα. Αν τη βρει κάποιος ας ενημερώσει.

Δεν ξέρω αν φταίει που γνωρίζω Ισπανικα (δε μιλάει σχεδόν καθόλου ;γγικα) αλλά ίσως το καλύτερο γαμησι μου εδώ και καιρό.

Τις άρεσε να τρώει σφαλιάρες τον κωλο, βογγουσε και σε μια φάση ήθελε να μου τον παίξει με τα πόδια γιατί τις είπα ότι μου αρέσει το τατού που είχε εκεί.

Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολικό όπου τις έριχνα και μερικά χαστούκια στο πρόσωπο, νταξει όχι τίποτα σφαλιάρες, πολύ χαλαρά, αλλά ήταν πάρα πολύ δεκτική και Έπαιζε με το μουνακι της καθώς ήμουν μέσα.

Αν ξαναμπεί στο πρόγραμμα θα ξανατιμηθει.

Αυτά μάγκες και καλές βόλτες.
Αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια με βυζάρες ας το πει γιατί δεν έχω βρει καμία αξιολόγη.
Αυτή η μπελλα όντως, απτά καλύτερα γαμησια , το γούσταρε φουλ , μου έλεγε βαράμε στο κωλο κτλ την είχαν πάρει hot lady πριν την βάλουν στο πρόγραμμα 1η μέρα. Απτά καλύτερα γαμησια για 40
 

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.109
Like
4.822
Πόντοι
456
Αυτή η Μπέλα που λέτε ρε παιδια έχει πόσους μήνες εδώ. Κ μάλιστα στο παρανταϊς. Τραμπες κάνουν συνέχεια μεταξύ τους. Οπως κ αυτη η Νίνα που το παίζει Σερβα κ δουλευε στο ικογκνιτο.
 

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Μηνύματα
959
Κριτικές
14
Like
1.986
Πόντοι
496
Σημερινή βραδυνή βόλτα με δύο κατάθεσης. Πρώτη με το που έφτασα πάω στο hotlady να δω αυτή την Αμπέρ. Γενικά όμορφη αλλά εμένα δεν είναι του γούστου μου. Πέρασα με 40 απλό, το γυμνό νομίζω μου είπε 70€!!!! Καλή εμπειρία χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Πίπα καλή και μια στάση έκανα στα 4. Πιθανόν είχε πολύ τζελ ή έχυσε πολύ (πλάκα κάνω) και δεν μπορούσα να τελειώσω. Προσπάθησε αρκετά και τελικά τελείωσα. Πρέπει να είναι πολύ καλό παιδί. Ήμουν όμως καυλωμένος ακόμα και συνέχισα την βόλτα. Πήγα Βένους όπου είχε Ρόζα και Φρίντα. Πολύς κόσμος αναμονή εκεί. Βένους νο2 κλειστό. Απέναντι η καρίνα. Το σκέφτομαι να δώσω μια πίπα αλλά χωρίς τελείωμα στο στόμα δεν ήθελα.(ξενερωμα). Πήγα Πέτρου ερημίτη. Στα ζυγά νούμερα το μεσαίο κλειστό. Στο πρώτο Αναστασία, δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο. Στο τρίτο ένα ωραίο κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά, λωρετα συστήθηκε. Είναι η γνωστή λωρετα? Νόμιζα ότι ήταν ξανθιά. Απέναντι στο πρώτο ήταν στο δωμάτιο δεν την είδα και στο δεύτερο είδα την πιο σπαστική τσατσά που υπάρχει και έφυγα κατευθείαν χωρίς να δω ποια ήταν. Πέρασα από το πράσινο που δουλεύει η Έλενα με τα τατουάζ αλλά είχε κόσμο και την έκανα και από εκεί. Επόμενη στάση free house. Μόνο το πρώτο ήταν ανοιχτό. Λιλιάνα κλασική αξία πέρασα με 50 γυμνό στοματικό. Η τιμές έχουν ξεφύγει τελείως! Ήταν τέλειος καυλωμένη, μου έκανε την καλύτερη πίπα των τελευταίων ετών, ανέβηκε από επάνω και έκανε τα δικά της. Φοβερό χύσιμο. Με την Αμπέρ δεν μπορούσα να χύσω και με την Λιλιάνα δεν μπορούσα να κρατηθώ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom