aristotelis4312
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
denisse εμφανισιακα και μονοDenisse στο Medusa ή Jasmin στο Inside??
Γνώμες;
denisse εμφανισιακα και μονοDenisse στο Medusa ή Jasmin στο Inside??
Γνώμες;
Ευχαριστω.denisse εμφανισιακα και μονο
δε ξερω τι να απαντησω σαυτο για να ρηξεις εναν με 30 και να φυγεις μια χαρα ειναι αφου την εβαλες απεναντι στην αλληΕυχαριστω.
Και εγω προς τα εκει σκεφτομαι για αυριο πρωι βαση εμφανισης.
Στο εργο δηλαδη δεν λεει πολλα?
Denise απο εμφανιση ναι. Η γιασμιν ειναι για τσοντα. Η πιπα της απαιχτει με dt κ γλειψιμο αρχιδιων ταυτόχρονα. Πρωτοβουλιες φουλ. Επαγγελματίας σε ολα. Εμφάνιση : τουμπανο βυζι κ κωλο σκυλε προσωποDenisse στο Medusa ή Jasmin στο Inside??
Γνώμες;
Επισης αν παρεις πρόγραμμα με ακαποτο πες της να σου κανει το κολπο με το ζεστο νεροDenise απο εμφανιση ναι. Η γιασμιν ειναι για τσοντα. Η πιπα της απαιχτει με dt κ γλειψιμο αρχιδιων ταυτόχρονα. Πρωτοβουλιες φουλ. Επαγγελματίας σε ολα. Εμφάνιση : τουμπανο βυζι κ κωλο σκυλε προσωπο
Αζα καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραματα εννοειτε οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δειχνεις αυτα αλλα πλεον ειναι προσωρινος νομος του κρατους τα μετρα δεν εδειξες η δεν εχεις το ενα η το αλλο δε μπαινεις μεσα απλα τα πραματα κανενας δε θα ρισκαρει να φαει καμπανα ουτε για σενα ουτε για μενα ουτε για κανεναΕίπαμε ζούμε το θέατρο του παραλόγου,όλοι έγιναν ελεγκτές και έχουν γνώμη και άποψη...δεν είσαι υποχρεωμένος να επιδεικνύεις πιστοποιητικά και γενικά ιατρικές πράξεις σε κανέναν!!!
Ρε μεγαλε γι αυτο το λογο το παιζει νομιμος μη φαει την καμπανα κατα τ αλλα στ αρχιδια τουΣυναδελφε βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.. φυσικα και ειναι σωστο, αλλα οταν ολα τα στουντιο εχουν δεκαδες θεματακια να λυσουν και τα αφηνουν ετσι γιατι πολυ απλα δεν τους κυνηγανε..δεν μπορεις ξαφνικα επειδης σφιξανε οι κωλοι και πεφτουν γερα προστιματα να το παιζεις οτι εισαι νομιμος τωρα.
...και από την στιγμή που είναι ΝΟΜΟΣ του κράτους είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα τηρούμε αυτά αλλιώς καθόμαστε σπίτι .Τα πράγματα είναι πολύ απλά....Αζα καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραματα εννοειτε οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δειχνεις αυτα αλλα πλεον ειναι προσωρινος νομος του κρατους τα μετρα δεν εδειξες η δεν εχεις το ενα η το αλλο δε μπαινεις μεσα απλα τα πραματα κανενας δε θα ρισκαρει να φαει καμπανα ουτε για σενα ουτε για μενα ουτε για κανενα
Εγώ μπαίνω και κάνω ότι θέλω,τα υπόλοιπα περί νόμων είναι για τον κωλογερο που μας έχει ζαλίσει εδώ και σε άλλα θρεντ με τους εμβολιασμούς του και τα πιστοποιητικά τουΑζα καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραματα εννοειτε οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δειχνεις αυτα αλλα πλεον ειναι προσωρινος νομος του κρατους τα μετρα δεν εδειξες η δεν εχεις το ενα η το αλλο δε μπαινεις μεσα απλα τα πραματα κανενας δε θα ρισκαρει να φαει καμπανα ουτε για σενα ουτε για μενα ουτε για κανενα
Σώσε τον κωλο σου πρώτα ρε κωλογερε από τον καναπέ και μετά έλα να μιλήσουμε εμβολιασμενο ταγαριΆλλος ένας που την είδε "ο γαμαω και δεν καταλαβαίνω τίποτα να ούμε..."Όταν εξαφανισθεί ο νεοέλληνας με την καφριλα του από αυτήν την χώρα θα ανέβει πολλά επίπεδα αυτή η χώρα.Μεχρι να γίνει αυτό θα έχουμε κάποιους για να γελάμε ενώ αγωνιζομαστε για να σωσουμε ο,τι μπορούμε.
Τα ψεκια κινδυνεύουν 10 φορές παραπάνω...κι εμένα μου αρέσει ο τζόγος αλλά προτιμώ να μπαίνω σε ΠΡΟΠΟτζηδικα για να τζογαρω και όχι στις εντατικές στερώντας έτσι θέση από όσους έχουν πάθει κατι όχι εξαιτίας ηλιθιότητας/άρνησης εμβολιασμού λόγω καπριτσιου αλλά εξαιτίας ατυχήματος ενδεικτικά.Υπαρχουν πρόσφατα περιστατικά όπου ψάχνανε για ώρες εντατική για τραυματίες τροχαίων αλλά πέσανε σε ψεκια...τι χρωστάνε αυτοί;Σώσε τον κωλο σου πρώτα ρε κωλογερε από τον καναπέ και μετά έλα να μιλήσουμε εμβολιασμενο ταγαρι
Σταμάτα να τρως κρατικό σανό,σου έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα
Κάνε λίγο μπεεεεεεεε θέλω να δω κάτιΤα ψεκια κινδυνεύουν 10 φορές παραπάνω...κι εμένα μου αρέσει ο τζόγος αλλά προτιμώ να μπαίνω σε ΠΡΟΠΟτζηδικα για να τζογαρω και όχι στις εντατικές στερώντας έτσι θέση από όσους έχουν πάθει κατι όχι εξαιτίας ηλιθιότητας/άρνησης εμβολιασμού λόγω καπριτσιου αλλά εξαιτίας ατυχήματος ενδεικτικά.Υπαρχουν πρόσφατα περιστατικά όπου ψάχνανε για ώρες εντατική για τραυματίες τροχαίων αλλά πέσανε σε ψεκια...τι χρωστάνε αυτοί;
Αν μεγαλώσεις και βάλεις λίγο μυαλό θα καταλάβεις...ΑΝ.Κάνε λίγο μπεεεεεεεε θέλω να δω κάτι
Υ.γ κούρασες, ζήτα ένσημο από τους μοντ κλείνεις 8ωρα εδώ μέσα και ζαλίζεις αρχιδια.
Τα δεδομένα του Βενιζέλειου στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα οι αριθμοί ασθενών που δηλώνει δεν αποτελεί στατιστικά σημαντικό δείγμα (με την επιστημονική έννοια της στατιστικής σημαντικότητας). Η 4η ΥΠΕ, που μας αφορά πιο άμεσα και δημοσιεύει δεδομένα από μεγαλύτερο αριθμό ασθενών τα δείχνει λίγο διαφορετικά.Σώσε τον κωλο σου πρώτα ρε κωλογερε από τον καναπέ και μετά έλα να μιλήσουμε εμβολιασμενο ταγαρι
Σταμάτα να τρως κρατικό σανό,σου έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα