Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ειχε μεγαλες βυζαρες σε σχημα "αχλαδιου"!
τελειο κορμι

μου βαλε την καποτα και αρχισε ενα αρκετα φιλοτιμο τσιμπουκι καθως εγω χουφτωνα τις βυζαρες της και το κωλαρακι της
εκανε 1-2 βαθια λαρρυγια και μου τον πηρε ολο μεσα

μετα τις ειπα να παρει θεση για "ιεραποστολικο" να βλεπω το ομορφο πρωσοπο της καθως την γαμαω
την πηρα λιγο ετσι και μετα την εβαλα στα 4
απιστευτη κωλαρα τρανταζονταν καθως την καρφωνα με δυναμη τις εδωσα και μερικα χαστουκια
και επειδη δεν ειμαι σαν τον μπαρμπα αλλα duracel :grin:
την ξαναγυρισα σε ιεραποστολικο θα μπορουσα να την γαμαω κανα 5 λεπτο ακομα χαλαρα χωρις να χυσω αλλα επρεπε να φυγω!
της λεω "πες μου κατι για να χυσω!"(ειχε πιει το αμιλητο νερο)
κατι ειπε που δεν το θυμαμαι τωρα!
και εκανε μια επειδεξεια κινηση κατι επιασε και ζουληξε με τεχνη στα "μπαλακια μου"και με τελειωσε!

funny moments:καθως την καρφωνα στα 4 σκεφτηκα το σαιτ!!(πραγματα που σκεφεται ο ανθρωπος καθως γαμαει!)
και λεω κατσε ρε δεν ρωτησα ουτε ονομα χωρα ηλικια κλπ να ενημερωσω και τα αλανια στο σαιτ!και ενω την επαιρνα τις εκανα ερωτησεις :jerking:
πως σε λενε?
-ευγενεια
-απο που εισαι?
-απο ρωσσια
-τι ηλικα εχεις?
-25
(στην συνεχεια θα την ρωτουσα καμια δηλωση για το bourdela.com Θα κανεις? :2funny:

Συμπερασματα

στα Θετικα:Πανεμορφη με τελειο κορμι στανταρ θα δουλευε η θα μπορουσε να δουλεψει ανετα σε στριπτιτζαδικο η να γινει πορνοσταρ!,επισης αρκετα φιλικη,

Στα αρνητικα:Aρκετα κρυα με μικρη συμμετοχη,δεν ειναι η καυλιαρα πουτανα που θα σε λιωσει και θα κανει καργιολικια

τελος θελω να αφιερωσω αυτην την καταθεση στο θρυλικο "Τρελο αγορι"!

Ευχαριστώ για την αφιέρωση!

Την Ευγενία την έχω πάρει πριν χρόνια αλλά ήταν πολύ ... παγωκολωνάτη!

Όμορφη, σχετικά κοντούλα, καστανή (όχι ξανθιά!!!) φοράει πάντα κομπινεζόν και αργεί χαρακτηριστικά στο δωμάτιο!

Γενικά όχι καλή επιλογή!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Γεια σου ρε ψυχη του θρεντ τρελο αγορι...ελπιζω να εισαι καλα ρε παλικαρε και να επιστρεψεις γρηγορα στις ανταποκρισεις σου!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ζήτω το ADSL!!! Επιτέλους έβαλα και έγινα άνθρωπος!!! Πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο μου report αλλά αισθάνομαι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έκανα βόλτα και κατάθεση σήμερα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ κοκκινομάλα Μαρίνα. Πολωνέζα με ολοστρόγγυλο κωλαράκι και πολύ καλή συμμετοχή που έχει πάρει τα μυαλα αυτών που της έχουν πάρει τα ... κωλιά!!! Κοντούλι, σεξούλι, ομορφούλι, χαριτομενούλι, το έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και ειληκρινά δεν θέλω άλλο! Όποιος μπει πάντως μέσα (της) δεν θα το μετανιώσει! Βαθμολογία 7 (άλλοι της δίνουν 10, εγώ πάντως όχι!) (ύψος 1,60)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την Έφη! 1,70, καστανή, κομπινεζονάτη (πάντα) με καλή συμμετοχή και αφράτο κωλαράκι! βαθμολογία 7

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), ήταν η πανανόητη ''ελληνίδα'' νάνσυ! κοντό καστανό με ξανθοκόκκινες ανταύγιες ωραίο κωλαράκι και στητό βυζάκι, νεαρή (περίπου 20) αλλά παγοκολώνα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ!!! βαθμολογία 4! ΥΓ: Τσάτσος είναι ο λευτεράκης ο μακρυχέρης! Cult φιγούρα που κόλάει αλλα και χουφτώνει πολλούς πελάτες!

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε η ξανθιά πορνοσταρ με την προστοιχόφατσα και το ωραίο πωπωμάγουλο με μία μόνιμη μελανιά στο αριστερό ... μαγουλάκι!!! την είχα πάρει παλιά αλλά δεν είχα ενθουσιαστεί. Καλή πίπα, κακή συμετοχή. Το ενδιαφέρον αυτή τη φορά ήταν ότι φορούσε καλτες μέχρι λίγο ποιο πάνω από το γόνατο (χωρίς ζαρτιέρες όμως!)

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε η κλασική κατάλευκη μελαχρινή με τα μεγάλα βυζιά και το ελαφρώς ατσούμπαλο σώμα που κάνει ακάποτο για 50€ (ενδιαφέρον!) Ύψος 1,70. Βαθμός 6 (και είμαι πολύ ευγενικός!!!)

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η κοντούλα ρωσσιδούλα που υπάρχει εκεί συνήθως τον τελευταίο καιρό! Ψιλοκρύα κατάσταση. Την είχα πάρει το καλοκαίρι και της δίνω ένα γενναιόδωρο ... 5άρι!

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), ήταν μια αδιάφορη ψηλή μελαχρινή βλακόφατσα με πιασίματα και ατσούμπαλο σώμα! πάμε για άλλα!!!

Στο πράσινο γωνιακό Σαπφούς με Ταντάλου, ήταν η Αλεξάνδρα. Μιά ψηλή καστανόξανθη, όμορφη ρωσσίδα την οποία είχα πάρει παλιότερα στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ αποτελεσματα! Δεν με άφηνε να της πιάσω το ωραίο και ζουμερο κωλαράκι της ούτε στο πισωκολλητό!!! Πως να τελειώσω ο καψερός??? Βαθμολογία ΜΗΔΕΝ! Σήμερα φορούσε ένα πανωφόρι σαν αυτό που φορούσε η βάντα στον Sports Billy!!!

Στο αλουμινέ ήταν μία πάνχοντρη ελληνίδα με καστανή περούκα και κομπινεζόν και μετά τις τρεις ήταν μια πανήψηλη ξανθιά που έπαιρνε 40€ την βίζιτα! ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!

Ταντάλου 9, ήταν το φετιχ μου, η Στέλλα. Κατέθεσα και δεν το μετανιωσα! κοντή ξανθιά αν και έχει σκούρα επιδερμίδα. Φοβερή συμμετοχή και κάνει χατήρια ανάλογα την περίσταση και τα κέφια. Σταθερή αξία. Βαθμολογία 9. ΥΓ σήμερα φορούσε άσπρες μπότες!

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τσαρκα στα στενα του Βαρδαρη Πεμπτη 12.30 με 3.00 το βραδυ.(Ξξεχναω τα νουμερα συνεχεια,αλλα πιστευω απο τις περιγραφες θα καταλαβετε)

Στο ΄ρδελο πριν την Εγνατια δουλευε η Λαουρα για την οποια εχω ξαναμιλησει οτι ειχα πολυ καλη εμπειρια.Βεβαια αυτο δεν ειχε συμβει με αλλους συναγωνιστες οποτε δεν μπορω να πω πως ειναι εγγυηση.Παντως απο εμφανιση ειναι τρομερη με σωμα στριπτιζους.Απο 30 ευρω ξεκιναγε και ειχε και παρτουζα με 100!.Το αναφερω αυτο επειδη καποιος φιλος ανεφερε νομιζω οτι ειχε 50.

Παρακατω σ' αυτο με το ηχητικο εφε δουλευε η γνωστη μαυρομαλα λεπτη με  μεγαλο βυζι,μετριο σωμα και σκατα μαπα.Προσωπικα αυτη η γκομενα μου βγαζει ενα πολυ αρνηρικο συναισθημα.Επισης ειναι αηδιαστικος ο τροπος που ειρωνευεται τους πελατες με την καργιολα την τσατσα.

Απεναντι δουλευε μια Ουκρανεζα.Γυρω στο 1.65(αν ειναι δυνατον για ουκρανεζα),ξανθια με αρκετα μεγαλο βυζι και ψιλοπλαδαρο κωλο.Απο 30 ξεκιναγε και ειχε με 50 ακαποτο τσιμπουκι.Η τσατσα την πασαρε ως καινουργια αλλα σε ερωτηση συναγωνιστη ειπε πως δουλευει 2 μηνες :idiot: :idiot:

Προμηθεως 14.Κλειστο.Αλλωστε το δυναμικο στελεχος του συγκεκριμενου σπιτιου η Λαουρα δουλευε παραπανω

Πιο κατω κλασσικα μονιμα κλειστο το σπιτι και ακριβως διπλα-στις αρχες της Προμηθεως δουλευε η Μαρια απο Ρουμανια.1.70 υψος,μελαχρινη με ωραιο σωμα,βυζι και κωλαρα για τρελο σμπρωξιμο.

Επι της Σαπφους.Στο ανορθογραφο δουλευε ενα μελαχρινο νταρντανομπαζο.Τελειως εκτος των γουστων μου.Πολυ ψηλη με μεγαλα βυζια,μεγαλο και πεσμενο κωλο.

Το απεναντι κλειστο.

Τανταλου
Στο αλουμινατο δουλευε μια μαυρη που βγηκε με ενα τεραστιο χαμογελο λεγωντας σε ολους."Γεια σου μωρο μου"
Ασχετα με το γεγονος οτι δεν μου αρεσουν οι μαυρες η γυναικα ειναι τερας.1.65,τεραστια βυζια και κωλος.

Στο ερος μια ξανθια που μου φερνει σε αλβανιδα.1.70 με αθλια μαπα αλλα σχετικα καλο βυζι σωμα και κωλο.Σκεφτηκα να καταθεσω αλλα παλι δεν την μπορω αυτη τη μαπα.Επισης εκεινη την ωρα ηταν και ενας νταβας μεσα.Κοιταζαν ολοι ενα περιοδικο μαζι με την τσατσα και οταν αποφασισαν να μας μιλησουν και ενω ειχαμε ξεκινησει να φευγουμε η τσατσα αρχισε να ξεφωνιζει "ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ" τοσο δυνατα που ακουγοταν ως το τελος του δρομου.LOL

Απεναντι δουλευε η Ελενα απο Ουκρανια.Μουναρα 1.70,καστανη με τρομερο σωμα κωλο και μετριο βυζι.Ειχα καταθεσει παλιοτερα οταν δουλευε στο ανορθογραφο και δεν μου ειχε αρεσει αν και την ειχα σκισει αγρια και πρεπει να ηταν ψιλοβιδωμενη.Παντως σ'αυτο το μπουρδελο κανει ολες τις στασεις-δηλαδη ανεβαινει και απο πανω-οποτε ισως να την δοκιμασω καποια φορα στο μελλον.Αξιζει να σημειωσουμε πως η ταριφα πηγε παλι στα 30.Για μια περιοδο το ειχαν παει 40.Νομιζουν ειμαστε τελειως μαλακες που θα διναμε 40 για ρδελο στο βουρκο του βαραδαρη.

Τελος στο τελευταιο σπιτι επι της Τανταλου οπου εγινε και η καταθεση δουλευε η Γιαννα απο Πολωνια.Ομορφη μαπα,μεγαλο βυζι και κωλο.Με τραβηξε αυτη η γκομενα γιατι παρ'ολο που εχει 3-4 κιλα παραπανω εχει εναν μοναδικο συνδιασμο αναλογιων που δεν την κανει ουτε χοντρη ουτε νταρντανα αλλα ενα  εντυπωσιακο αξιογαμησιμο γκομενακι που ανετα θα μπορουσε να δουλευει και σε στριπ.30 ευρω πολυ φιλικη στο δωματιο.Καλη πιπα υπομονετικη-αν δεν της πεις να σταματησει δεν το κανει-σε καποια ορια βεβαια.Στο γαμησι αν εξαιρεσουμε οτι δεν ανεβαινει απο πανω συμμετεχει κανονικα και προσπαθει να σε ικανοποιησει.Την ωρα που κοντευα να χυσω την ξαπλωσα τελειως κατω για να εχω πανοραμικη θεα της κωλαρας ;).Γενικα καλη εντυπσωση.

Περασαμε και ενα τουρ απο Φιξ αλλα ηταν ανοιχτο μονο το ρδελο δεξια απο το Μυλο.Δουλευε μια ξανθια γυρω στο 1.70 με μεγαλο βυζι μετριο σωμα και ωραιο κωλο.Η ταριφα ξεκιναει στα 40ευρω και φτανει μεχρι τα 150(μπανεις σε τζακουζι με την γκομενα,μασαζ και μαλακιες).

ΥΓ 1.Ξερει κανεις αν αυτη η Γιαννα που ανεφερα παραπανω ειναι η Γιαννα που δουλευε στο 26ης παλιοτερα?Δεν μου φανηκε τοσο εμφανισιακα αλλα ο τροπος της κατι μου θυμιζε.

YΓ 2.Καλως ηρθες και παλι στην ενεργο δραση τρελο αγορι.

ΥΓ 3.Θα επανελθω αργοτερα με την τσαρκα της Παρασκευης οπου μαζεψα και καποιες αλλες πληροφοριες.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Καλως ηρθες και παλι τρελο αγορι.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καιρό είχα να διαβάσω αναλυτικά reports. Μπράβο παιδιά!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Παρασκευη.Ωρα 2.00 με 5.00 το βραδυ.

Στον Βαρδαρη τα πραγματα ηταν τα ιδια με το βραδυ της πεμπτης τα οποια ανελυσα στο προηγουμενο ποστ.Να εξαιρεσουμε μονο οτι ηταν ανοιχτο το μπουρδελο στην Σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο.Μετα απο πολυ ωρα αναμονη και ενω η τσατσα μας τρελανε οτι η κοπελα ειναι φοβερη και εχει στοχο να μην μεινει παραπονεμενος κανενας πελατης βγαινει η κοπελα.Μαυρη αλλα με ωραιο σωμα.Τεσπα προσπερασα...

Επισης η απαραδεκτη μαυρη που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ αυτη τη φορα δουλευε στο προτελευταιο σπτιτι στην Τανταλου.Στο αλουμινατο δουλευε μια ξανθια με αρκετα καλο σωμα αλλα λιγο πεσμενο κωλο γυρω στο 1.65.Δεν μπορεσα να την δω καλα καθως βγηκε απο το δωματιο και πηγε στην κουζινα πολυ γρηγορα και ηταν καπως νευριασμενη.Οποτε η τσατσα αρχισε "ποιος θα περασει και ποιοις θα περασει" οποτε την καναμε.

Η καταθεση εγινε στην Μαρια(Ρουμανια) στο πρωτο σπιτι οπως ξεκιναει η Προμηθεως την οποια ειχα σταμπαρει απο την πεμπτη.Η συμπεριφορα της στο δωματιο ηταν καταπληκτικη.Πολυ καλο τσιμπουκι,καθοταν οπως ηθελες και αφηνε χουφτωμα ελευθερα.Επισης πολυ σημαντικο ηταν οτι δεν βιαζοταν(σαν τσατσα τα λεω μου φαινεται).Μετα τη στηνω στα 4 για να βλεπω την κωλαρα και αρχιζω το γαμησι,μετα την βαζω να ξαπλωσει τελειως οπως και την πολωνεζα την πεμπτη και της τον χωνω για λιγο ετσι.Βεβαια για να χυσω ειχα σκεφτει κατι αλλο.Την εβαλα να μου κανει footjob επειδη ειχε φοβερα ποδια .Πολυ καλη και σε αυτο.Μου ξεουμισε την πουτσα με τοση τεχνη που κοντεψα να χυσω 2 φορες :2funny: :2funny: :2funny:.

Φακελος ΦΙΞ.

26ης Οκτ. κλειστο.

Ανδρ.Γεωργ. 4
Δουλευε η Αννι.Τρομερο μπαζο 100 χρονων αν και ευγενικη.Στα 35 ευρω ξεκιναει και παει μεχρι 120(τζακουζι και μαλακιες).

Πρωην ΕΡΟΣ(La femme τωρα αν δεν κανω λαθος).Στο μεγαλο περιεργο κτιριο με τα φιμε τζαμια.
Ο χωρος υποδοχης τεραστιος με δερματινους καναπεδες,συντριβανια κλπ.Διακοσμηση που βλεπουμε συνηθως σε αντιστοιχους χωρους στη Γερμανια κατι το οποιο παραδεχτηκε και η τσατσα.Βεβαια που να συγκριθουν εκεινα τα μερη με τα δικα μας.Τεσπα...
Μελαχρινη γκομενα μετριας εμφανισης γυρω στο 1.70 υψος.Απο 40 ευρω ξεκιναγε.          ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ  ;)

Δεξια απο τον Μυλο ηταν η ιδια γκομενα με την Πεμπτη.

Αριστερα απο τον Μυλο ηταν η γνωστη Χριστινα απο Πολωνια..Το γλυφιτζουρακι οπως την παρουσιασε η τσατσα.Τι να πει κανεις ΜΟΥΝΑΡΑ.Την ειχα παρει πριν ενα 6μηνο περιπου με θετικοτατες εντυπωσεις.Βεβαια η τσατσα τοτε την παρουσιαζε ως ζουζουνα.Τωρα εγινε γλυφιτζουρακι  :2funny: :2funny: :2funny:
Δυστυχως η ταριφα ανεβηκε στα 40 ευρω και παει μεχρι 120 με τζακουζι κλπ.Το προγραμμα με τζακουζι διαρκει γυρω στο μισαωρο απ'οτι ειπε η τσατσα.
Βεβαια ημουν αποφασισμενος να καταθεσω οποτε και περασα.Σκαω το 40αρι και μετα απο λιγο μπαινει η Χριστινα.Αρχικα κανει κατι σαν στριπτιζ που ειναι ακρως γκαβλωτικο.Στη συεχεια μου τον παιζει λιγο για να μπορεσει να βαλει προφυλακτικο και αρχιζει φανταστικη πιπα.Μετα απο λιγο της λεω να σταματησει και στηνεται αμεσως στα 4.Τι κωλαρα.Μια κωλαρα που εχει σφιξει ακομη πιο πολυ απο την τελευταια φορα που κατεθεσα.Να μην πουμε τπτ για τα σιλικονατα βυζια.Μια μηχανη του σεξ.Κατα τη διαρκεια του γαμησιου συμμετειχε και φωναζε-αν και σιγουρα fake-αλλα ηταν κατι που γουσταρα τρελα.Της τον εχωνα με δυναμη χουφτωνοντας μια την κωλαρα και μια τις πετρινες βυζαρες ωσπου ηρθε η λυτρωση.Σιγουρα η καλυτερη επιλογη στη Θεσσαλονικη αλλα ακριβη.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μερικα σκηνικα απο την τσαρκα...

Στο μπουρδελο που δουλευε η Μαρια που κατεθεσα(Το πρωτο στην Προμηθεως)ειχε προηγηθει τσκωμος που ευτυχως δεν εφτασε στα χειροτερα.Ενας μαλακας πιωμενος δεν μπορουσε να χυσει οποτε η γκομενα εφυγε.Αυτος βγηκε νευριασμενος και εβριζε την τσατσα και την πουτανα και ζητουσε να δει το αφεντικο οπωσδηποτε γιατι οπως ειπε "θελω να κανω φασαρια"  :jerking:
Παιρνει η τσατσα τον νταβα τηλεφωνο οποτε ερχεται μετα απο 5 λεπτα ενας 50χρονος old style νταβας.
Highlight.Ανοιγει την πορτα και με το που μπαινει βγαζει τα γυαλια και τα βαζει στην τσεπη σαν να λεει."Θα τον γαμησω τον μαλακα" Λεει η τσατσα στον πελατη "Να εισαι ηρεμος τωρα" και κανει ο τελειωμενος "Γιατι τι θα μου κανουν,θα μου κλασουν τα αρχιδια" Με τα πολλα και επειδη ηταν συχνος πελατης οπως ειπε του εδωσαν τα λεφτα πισω και εφυγε βριζοντας.
Ακολουθησε βρισιδι του νταβα στην τσατσα και η πουτανα να κλαει και να ουρλιαζει "σταματαω τη δουλεια,τελος".Με τα πολλα την ηρεμησε και γυρισε στην δουλεια  :sunglasses:.Γιατι το αναφερω,ημουν δευτερος σε σειρα μετα απο το σκηνικο και η κοπελα ηταν πολυ καλη στο δωματιο οποτε φανταζομαι πως οταν δεν θα ειναι βιδωμενη θα ειναι πολυ καλυτερη.
Επισης οσο αγωνιζομουν εγω ενας φιλος επιασε κουβεντα με την τσατσα και του ειπε πως απο τις κοπελες στον Βαρδαρη οι πιο πολλες επειδη κανουν αυτη τη δουλεια απο μεγαλα προβληματα που εχουν δεν γουσταρουν τις βιαιες κωλοσυμπεριφορες που εχουν μερικοι και οτι ειναι τελειως κατεστρμμενες ψυχολογικα.Τεσπα...

Στο σπιτι δεξια απο τον Μυλο οταν η τσατσα ξεκινησε να λεει τα προγραμματα στην τηλεοραση εβαλε ενα αφιερωμα στην Ταυλανδη οποτε εγω κοιταζα μια την τηλεοραση-σκεπτομενος για τι μας μιλανε τα παιδια στο γνωστο θρεντ- και μια την τσατσα.
Νευριαζει η τσατσα και μου λεει "Ε δεν γινεται ρε αγορι μου να κοιτας μια εκει και μια εμενα,ενα απο τα 2 θα κανεις" ,οποτε βγαινει η πουτανα να δει τι γινεται και λεω στην τσατσα " Τωρα που να πρωτοκοιταξω " οποτε τα παιρνει και μου λεει "Πες μου τι προγραμματα εχει η κοπελα"  :2funny: και της τα λεω κανονικα.Οποτε της κανω στο τελος "τι θα γινει θα περασετε,ειναι πολυ καλη η κοπελα" :2funny: :2funny: :2funny: Αν ειχε πιστολι σιγουρα θα με γαζωνε εκει οποτε σηκωνομαστε και φευγουμε ενω ειχαμε τρελαθει στα γελια.

Αριστερα απο τον Μυλο περιμενε η τσατσα να δει στην τηλεοραση κατι για μπουρδελα απ'οτι μας ειπε.Την ρωταμε τι ακριβως και μας λεει " κυνηγανε νταβατζηδες,επειδη φερνουν και διακινουν κοπελες,και -ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- καλα κανουν και τους κυνηγανε" :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:.

ΥΓ.Σορρυ για το ασχετο με αγωνιστικα ποστ αλλα και αυτο μπουρδελο-κατασταση ειναι  ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Λες σε ενα σημειο στο post σου

"Παιρνει η τσατσα τον νταβα τηλεφωνο οποτε ερχεται μετα απο 5 λεπτα ενας 50χρονος old style νταβας.
Highlight.Ανοιγει την πορτα και με το που μπαινει βγαζει τα γυαλια και τα βαζει στην τσεπη σαν να λεει."Θα τον γαμησω τον μαλακα" Λεει η τσατσα στον πελατη "Να εισαι ηρεμος τωρα" και κανει ο τελειωμενος "Γιατι τι θα μου κανουν,θα μου κλασουν τα αρχιδια" Με τα πολλα και επειδη ηταν συχνος πελατης οπως ειπε του εδωσαν τα λεφτα πισω και εφυγε βριζοντας.¨"

Δηλαδη ο νταβας τι ρολο επαιξε??

Ρετρο διακοσμητικου????     :)

Εβγαλε τα γυαλια και εδωσε τα 20 ευρω στον πελατη???

Ποιος ο λογος να εχει νταβα ενα μαγαζι αν δεν ριχνει 1-2 ψιλες η δεν δειχνει με τροπο το οπλο του? :cheesy:

Σε λιγο θα μου πεις οτι ζητησε και συγνωμη αφου του εδωσε τα 20ε.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Εσυ διαβαζοντας το ποστ αυτο καταλαβες?

Αν προσεξεις ο μαλακας που εκανε το σκηνικο εβριζε και φωναζε πως ηθελε να δει τον νταβα αλλιως δεν εφευγε.Τα γυαλια τα εβγαλε προφανως γιατι μπορει να επεφτε μπουνιδι αλλα και επειδη ηταν 10 ατομα μεσα δεν ηταν και τοσο ευκολο να αρχισει τετοια κατασταση μεσα στο μαγαζι.Προφανως θεωρησε σωστοτερο να του δωσει τα φραγκα πισω απο τη στιγμη που παρακολουθουσαν και τοσοι.
Επισης το ατομο που εκανε την μαλακια αν τον επιανε τον νταβα στις μπουνιες και οσο να ερθει βοηθεια "απ'εξω" θα τον αφηνε στον τοπο .
Ακομη η περιοχη αυτη δεν εχει την προστασια που εχει η αλλη μπουρδελοπεριοχη της Θεσσαλονικης και κατα συνεπεια πολλες φορες γινονται τετοια σκηνικα χωρις να πεσει καν μπουνιδι και να τα κανει πουτανα ο πελατης.Ειναι σιγουρο πως αν αυτο γινοταν στο ΦΙΞ θα την ειχε κατσει πολυ ασχημα ο μαλακας.
Τελος η ταριφα ειναι 30 ευρω.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εσυ διαβαζοντας το ποστ αυτο καταλαβες?

Αν προσεξεις ο μαλακας που εκανε το σκηνικο εβριζε και φωναζε πως ηθελε να δει τον νταβα αλλιως δεν εφευγε.Τα γυαλια τα εβγαλε προφανως γιατι μπορει να επεφτε μπουνιδι αλλα και επειδη ηταν 10 ατομα μεσα δεν ηταν και τοσο ευκολο να αρχισει τετοια κατασταση μεσα στο μαγαζι.Προφανως θεωρησε σωστοτερο να του δωσει τα φραγκα πισω απο τη στιγμη που παρακολουθουσαν και τοσοι.
Επισης το ατομο που εκανε την μαλακια αν τον επιανε τον νταβα στις μπουνιες και οσο να ερθει βοηθεια "απ'εξω" θα τον αφηνε στον τοπο .
Ακομη η περιοχη αυτη δεν εχει την προστασια που εχει η αλλη μπουρδελοπεριοχη της Θεσσαλονικης και κατα συνεπεια πολλες φορες γινονται τετοια σκηνικα χωρις να πεσει καν μπουνιδι και να τα κανει πουτανα ο πελατης.Ειναι σιγουρο πως αν αυτο γινοταν στο ΦΙΞ θα την ειχε κατσει πολυ ασχημα ο μαλακας.
Τελος η ταριφα ειναι 30 ευρω.

Μα γιατι ?

Στην Αθηνα δεν ξεπερνα τα 20ευρω..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τωρα μην ρωτας εμενα γι'αυτο.Πολλοι μπορει να ειναι οι λογοι.Υπαρχει και θρεντ σχετικα μ'αυτο οσον αφορα τη Θεσσαλονικη.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Eπισης κατι που ξεχασα να γραψω αλλα αρκετα σημαντικο ειναι πως οταν εφυγε η Μαρια απο το δωματιο ξεχασε να παρει η να πεταξει το χαρτακι απο το προφυλακτικο οποτε το πηρα για να δω τι μαρκα ειναι ετσι για πλακα.Την μαρκα την εχω ξεχασει γιατι καθως κοιταξα προς τα κατω ειδα την ημερομηνια ληξης.

20/1/2005 !!!!!!!!

Peris25

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Blastbeat208 η Χριστίνα κανει τώρα και τζακουζι?Γιατι πριν 2 μήνες περίπου που κατέ8εσα δεν εκανε κάτι τέτοιο.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ναι η τσατσα ετσι ειπε και οτι διαρκει μιση ωρα περιπου το προγραμμα.Βεβαια αν εχει κοσμο γενικα δεν το αναφερει καθολου.Οποτε πρεπει να πας την καταλληλη στιγμη.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ζήτω το ADSL!!! Επιτέλους έβαλα και έγινα άνθρωπος!!! Πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο μου report αλλά αισθάνομαι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έκανα βόλτα και κατάθεση σήμερα!  :rockon: :rockon: :rockon:

μετα την ηττα της Αρειαναρας και την απογοητευση η επιστροφη του τρελου αγοριου μου φτιαξε την διαθεση!! :dancing:

αν μπορεις βαλε-βαζε και βαρδιες  που ειναι οι κοπελες που αναφερεις για την καλυτερη εξυπηρετηση του κοινου!

υ.γ μαλλον θα τα βαψε η ευγενια ξανθα!εχει δυνατο κωλαρακι παντος δεν μπορεις να πεις!

alxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες πηγα σαββατο μεσημερι στο πρωτο αριστερα στην τανταλου. φοβερη γκομενα. απιστευτο σωμα και πολυ σφικτο. το καλυτερο ομως ηταν τα κολπα που εκανε και ο τροπος που μιλαει. πολυ καλη φαση. αξιζε το 40αρι. θελω να ρωτησω αν γινεται να παρω καποια για μια ωρα εκει και ποσο θα το χρεωσουν περιπου. αν καποιοσ ξερει ας μου εξηγησει. επισησ θα ηθελα αν υπαρχει το τηλ τησ χριστινασ αριστερα στον μυλο

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Χθες κατεθεσα στη Σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο. Καλο κομματι μαυρη, την ειχα σταμπαρει εδω κ καιρο. Ελεγα μαυρη δεν πηρα να δοκιμασω! Καλη δεν λεω (Ανεβαινει κ απο πανω), αλλα περιμενα πολυ περισσοτερα! Λιγο κρυα.. Μου φυγε παντως η ορεξη για μαυρουλες! Επομενη καταθεση θα ειναι ασπρουλα! Παιδια στο αλουμινατο μια ψηλη καστανη προσ ξανθια ειναι καλη? Κ για αλλη μια προμηθεως απεναντι απο το εμπορικο παλι εχει μια ψηλη.. Καλη αυτη? (Εκτος εχει ερθει κ καμια καινουργια ψηλη, παρακαλω ενημερωστε!)

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τους πιο εγκάρδιους χαιρετισμούς μου στους αγαπητούς συντρόφους!
Τόπος: περιοχή φιξ
Χρόνος: 6 μ.μ.
Αριστερά του Μύλου μια ισπανίδα (Άννα-Μαρία). Για τα γούστα μου τέλειο πουτανάκι! Αν και ήταν το πρώτο που επισκέφτηκα μπήκα αμέσως με 40Ε (που ήταν και το ελάχιστο). Άλλωστε ήταν πολύ ευγενική και χαμογελαστή στο προθάλαμο και προδιέθετε για καλή εξυπηρέτηση και στο δωμάτιο. Αν και έχω συναντήσει και καλύτερες μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά φιλότιμη. Καλούτσικη πίπα και αρκεή διάρκεια και τέλειος τουρλωμένος κώλος στα τέσερα! Μετά τις 7 θα ρχόταν η Χριστίνα για όσους την ξέρουν.
Φεύγοντας φάγαμε κόλλημα από αυτό το κωλοτρένο που περνάει από την περιοχή και στο μεσοδιάστημα με έπιασε ακαταμάχητη διάθεση κ για δεύτερη επίσκεψη. Μπήκα σ'αυτό δεξιά του Μύλου όπου ήταν μια ξανθιά ρωσίδα με μπότες και κάμποσα πιασίματα. Πήρα το πρόγραμμα με 50Ε (ισπανικό+σεξ). Μέτρια συμμετοχή και γενικά θα τη χαρακτήριζα μέτρια πουτάνα. Έπρεπε να είχα προσέξει και καλύτερα το στήθος της που τελικά δεν έλεγε και πολλά για βυζομαλακία.
Ελπίζω να συνέβαλα έστω κατ'ελάχιστο στην ενημέρωση.
Καλές μπουρδελότσαρκες!

vasaniaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πριν κανα χρόνο (και βάλε ) πηγαινα σε μια Ολλανδέζα ονόματι ΝΟΕL
-ξάνθό,ψηλό,με στητό βυζί και ωραία συμπεριφορα ως χαβαλέ-
στο Αφροδίτης 4 (πάνω απο Μοναστηριου).
Όταν αυτό έκλεισε η ίδια έπαιζε  σ'αύτο αριστερά απο το Μύλο αλλά ξαφνικά χάθηκε.
Sorry γιατί η ερώτηση είναι ρετρό αλλά ήτανε ότι καλύτερο έχω βρεί εγώ
στη Σαλονίκη κι αν εχει κάποιος ιδέα για αυτο ας ενημερώσει.
:helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom