Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Είναι γιατί η Θεσσαλονίκη είναι πιο ψηλά και οι πουτάνες επιτελούν μεγαλύτερο έργο λόγο διαφοράς δυναμικής ενέργειας....
το χεις το χεις....
V=mgh  αν βαλουμε οπου m:μαζα πουτανας,g την επιταγχυνση της βαρυτητας στη Θεσσαλονικη,και h το υψος της Θεσσαλονικης και κανουμε τα αντιστοιχα και για την Αθηνα με διαφορα στο h θα εχουμε στο αποτελεσμα διαφορα 10 ευρω...Σωστα amale?ρε μπας και ειμασταν και συμφοιτητες ρε συ???????????

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Απλά η Θεσσαλονίκη έχει μεγαλύτερο συντελεστή λαδώματος (πως λέμε συντελεστή τριβής).

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η κινητικη ενεργεια δεν επειρεαζεται απο το υψος βρεεεεεεεεεεε
δεν κανατε τα βασικα στο σχολειο?
Εκ=1/2mu^2    εξαρταται δηλαδη μονο απο την μαζα της πουτανας και την ταχυτητα της η οποια μπορει να ειναι η ιδια και στην Αθηνα και στη Θεσαλονικη..................

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε αφηστε τις φιλοσοφιες κ γραψτε για καμμια μποτου! :tickedoff:

η α8ηνα μας εχει φαει λαχανο! με 15 γιουρια γαμας κομματια που εδω κ 100 να δωσεις δε τα εχεις  :booty:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

η α8ηνα μας εχει φαει λαχανο! με 15 γιουρια γαμας κομματια που εδω κ 100 να δωσεις δε τα εχεις  :booty:

Πως ανεχονται αυτην την κατασταση αυτοι που μενουν στη Θεσσαλονικη??? :huh:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πως ανεχονται αυτην την κατασταση αυτοι που μενουν στη Θεσσαλονικη??? :huh:
απλα μετρεν μερες μεχρι την ωρα που θα παμε επιτελους στο σπιτακι μας στην Αθηνα...Σε ολα υπο αυτη η πολη ρε παιδι μου..θελουν και συμπρωτευουσες μη χεσω...

axilleasx26

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Vasaniaris,  δεν εχεις και αδικο Η Νοελ ηταν απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο σαλονικα...αρρωστησε ομως λογω σιλικονης κ αποσυρθηκε..Καλυτερη ομως κ απ αυτην ηταν η αθηναια Ρένα (απέναντι από αυτό με το ηχητικο) με το μικρο στήθος κ τις τεραστιες ρωγες.Ξερει κανεις τι εχει απογινει αυτη?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Vasaniaris,  δεν εχεις και αδικο Η Νοελ ηταν απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο σαλονικα...αρρωστησε ομως λογω σιλικονης κ αποσυρθηκε..Καλυτερη ομως κ απ αυτην ηταν η αθηναια Ρένα (απέναντι από αυτό με το ηχητικο) με το μικρο στήθος κ τις τεραστιες ρωγες.Ξερει κανεις τι εχει απογινει αυτη?

Τι εννοεις αρρωστησε λογω σιλικονης??

alxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θελω να ρωτησω αν γινεται να παρω καποια για μια ωρα και ποσο θα το χρεωσουν περιπου. αν καποιος ξερει ας μου εξηγησει. ψηνομαι για τη χριστινα αριστερα στο μυλο. με τοσα καλα που ακουσα!!! το τηλ της το εχω. οποιοσ το θελει ας μου πει. τελικα η λαουρα που δουλευει τωρα;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
H Λαουρα τελευταια φορα που την ειδα δουλευε στο τελευταιο σπιτι στην Προμηθεως,βραδυ.Παντως η κανονικη της βαση ειναι Προμηθεως 14.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μια ξανθια στο αλουμινατο πουεπερνε 40ε την  πηρε κανεις?
καλη ειναι?οχι οτι θα μπω απλα απο περιεργια για να δω  τι κανει και ζηταει τοσα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

μουναρες.... και μεγαλη  ποικιλια.οχι τις ιδιες και τισ ιδιες,Ας μου πει καποιος μια κοπελα στη θεσσαλονικη που να ειναι γνωστη για το ρεβατι που κανει.Μια.
Εγω σαν  Σαλονικος  πορω να οονομασω 3-4  στην Αθηνα και ας μην ειμαι εκει.
Μονο απο αυτα που διαβαζω εδω.Καο μετα απο τις επισκεψεις μου εκει....
Πες τε μια........

Ζορζ 2003

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια στην παρέα .
πήγα εχθές το βράδυ στο φιξ αυτή στις γραμμές του τρένου είχε μεγάλη ουρά και έφυγα μετά πήγα στην 26 οκτ. και ήταν η νίκη από ουκρανία. μπορώ να πω ότι ήταν καλή στα χάδια αλλά ξενέρωσα στο πισωκολλητό τελείωσ ανενεργή!  μήπως ξέρει που πήγε η βερόνικα που ήταν πριν 1 εβδομάδα στην 26 οκτ;

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
η λαουρα ειναι αυτη που δουλευει συχνα στο ρδελο με τον τσατσο?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά εγω μαμησα την μαρινα..ηταν απιστευτη..της εδωσα ενα δωρακι 10 ευρω και με εσκισε..ειναι πολύ ναζιαρα..
στο τελος οταν αρχισα να χύνω μοου ειπε να μην βγω για να χύσει και αυτη!!! και επαιζε μαλακια!! (το καταλαβα γιατι ειχε σπασμους..)πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο..προφανως γουσταρε..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παιδιά εγω μαμησα την μαρινα..ηταν απιστευτη..της εδωσα ενα δωρακι 10 ευρω και με εσκισε..ειναι πολύ ναζιαρα..
στο τελος οταν αρχισα να χύνω μοου ειπε να μην βγω για να χύσει και αυτη!!! και επαιζε μαλακια!! (το καταλαβα γιατι ειχε σπασμους..)πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο..προφανως γουσταρε..

Αμα δινεις συχνα δωρακια των 10 η των 20 θα σου τυχαινει πιο συχνα!! :cheesy: :cheesy:

Αμα δωσεις 50ευρω δωρακι θα σου τυχει να δεις μεχρι και οργασμο !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom