Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Φεύγοντας φάγαμε κόλλημα από αυτό το κωλοτρένο που περνάει από την περιοχή και στο μεσοδιάστημα με έπιασε ακαταμάχητη διάθεση κ για δεύτερη επίσκεψη.
Φεύγοντας φάγαμε κόλλημα από αυτό το κωλοτρένο που περνάει από την περιοχή και στο μεσοδιάστημα με έπιασε ακαταμάχητη διάθεση κ για δεύτερη επίσκεψη.
Μα γιατι ?
Στην Αθηνα δεν ξεπερνα τα 20ευρω..
το χεις το χεις....Είναι γιατί η Θεσσαλονίκη είναι πιο ψηλά και οι πουτάνες επιτελούν μεγαλύτερο έργο λόγο διαφοράς δυναμικής ενέργειας....
Είναι γιατί η Θεσσαλονίκη είναι πιο ψηλά και οι πουτάνες επιτελούν μεγαλύτερο έργο λόγο διαφοράς δυναμικής ενέργειας....
ρε αφηστε τις φιλοσοφιες κ γραψτε για καμμια μποτου!
η α8ηνα μας εχει φαει λαχανο! με 15 γιουρια γαμας κομματια που εδω κ 100 να δωσεις δε τα εχεις
απλα μετρεν μερες μεχρι την ωρα που θα παμε επιτελους στο σπιτακι μας στην Αθηνα...Σε ολα υπο αυτη η πολη ρε παιδι μου..θελουν και συμπρωτευουσες μη χεσω...Πως ανεχονται αυτην την κατασταση αυτοι που μενουν στη Θεσσαλονικη???
Vasaniaris, δεν εχεις και αδικο Η Νοελ ηταν απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο σαλονικα...αρρωστησε ομως λογω σιλικονης κ αποσυρθηκε..Καλυτερη ομως κ απ αυτην ηταν η αθηναια Ρένα (απέναντι από αυτό με το ηχητικο) με το μικρο στήθος κ τις τεραστιες ρωγες.Ξερει κανεις τι εχει απογινει αυτη?
δεν αρρωστησε λογω σιλικονης η Νοελ. ειχε ενα προβλημα γυναικολογικο αλλά καμια σχεση με τη σιλικονηΤι εννοεις αρρωστησε λογω σιλικονης??
μουναρες.... και μεγαλη ποικιλια.οχι τις ιδιες και τισ ιδιες,Ας μου πει καποιος μια κοπελα στη θεσσαλονικη που να ειναι γνωστη για το ρεβατι που κανει.Μια.ρε αφηστε τις φιλοσοφιες κ γραψτε για καμμια μποτου!
η α8ηνα μας εχει φαει λαχανο! με 15 γιουρια γαμας κομματια που εδω κ 100 να δωσεις δε τα εχεις
παιδιά εγω μαμησα την μαρινα..ηταν απιστευτη..της εδωσα ενα δωρακι 10 ευρω και με εσκισε..ειναι πολύ ναζιαρα..
στο τελος οταν αρχισα να χύνω μοου ειπε να μην βγω για να χύσει και αυτη!!! και επαιζε μαλακια!! (το καταλαβα γιατι ειχε σπασμους..)πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο..προφανως γουσταρε..