Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μια ερώτηση ολίγον ρετρο, αλλά διάβασα στις πιατσες Θεσσαλονίκης ότι η φιόνα συστήνεται και ως τζούντυ και το θυμήθηκα.
Υπήρχε πριν κάποια χρόνια στο βαρδάρη μια τζούντυ από αυστρία.πολύ όμορφη ξανθιά , ωραίο σώμα, πολύ φιλική στο δωματιο.κάτι σαν gfe.γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτη;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μια ερώτηση ολίγον ρετρο, αλλά διάβασα στις πιατσες Θεσσαλονίκης ότι η φιόνα συστήνεται και ως τζούντυ και το θυμήθηκα.
Υπήρχε πριν κάποια χρόνια στο βαρδάρη μια τζούντυ από αυστρία.πολύ όμορφη ξανθιά , ωραίο σώμα, πολύ φιλική στο δωματιο.κάτι σαν gfe.γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτη;
δουλευει μονο πριβε αυτη φιλε μου...με νταβα...δεν μπορω να πω τιποττε αλλο!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μιλαμε για την ίδια; καταγωγη αγγλία και αυστρία.ξανθια με απρο σκυλακι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
νομιζω πως ναι...90%

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ηταν πριν αρκετα χρόνια, 6-7 χρόνια και έφυγε επειδη όπως έμαθα έληγε η άδεια της (από την ίδια) και θα είχε δικαίωμα να επιστρέψει μετά από 5 χρόνια ( από την τσατσά)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Αμα δινεις συχνα δωρακια των 10 η των 20 θα σου τυχαινει πιο συχνα!! :cheesy: :cheesy:

Αμα δωσεις 50ευρω δωρακι θα σου τυχει να δεις μεχρι και οργασμο !!
σε καταλαβαινω..ειναι δυσκολο να πιστεψει κανεις κατι τετοιο οτι συνεβει.οκ.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
"ψαχνω" βοηθεια!!!!, είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες να επιστρέψω στον "ισιο"δρόμο, μακρυά από τις τρανς.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
να μινεις στις τρανς πιστος φιλε μου....χιχιχι
τι βοηθεια ρε...δουλευει μονο με συγκεκριμενους πελατες...100-200...εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτους!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
είναι της ΄μοίρας μου γραφτό. όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει κάποιον που θέλει να επιστρέψει στον ίσιο δρόμο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
"ψαχνω" βοηθεια!!!!, είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες να επιστρέψω στον "ισιο"δρόμο, μακρυά από τις τρανς.
και για όποιον δώσει πληροφορία , θα αμειφθεί.τι είναι 100-200€. ε ρε που φτάσαμε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
κανενα milf παιζει στην θεσσαλονικη η μονο μεχρι 20-25? >:( >:(

alxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
απο μιλφ εχει κατι μπαζα..... αμα σου κανουν με μια βολτα θα βρεις ευκολα. η λαουρα τελικα παραμενει προμηθεωσ 14 η παιζει και αλλου?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
κικα, που ειναι η μαρινα και τι ωρες?ευχαριστω.Επισης εμαθες τπτ για την αννα που ηταν στο ερως? αυτη ηταν γκομενα

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
νετρονιε η αννα τιποτα...οντως..ισως ηταν η καλυτερη που εχει περασει..σου εβγαζε την ψυχη απο το γαμησι...σε αφηνε και την εβαζες δαχτυλο και οτι αλλο φαντάζε..τι μου θύμισες τωρα...
Οσο για την μαρινα νομιζω ακριβής διευθυνση αναφερεται στην πιο προηγουμενη σελιδα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Παιδια οντως η Μαρινα ειναι φοβερη,την ειχα παρει το καλοκαιρι και ηταν ωραια εμπειρια.Θυμαμαι οταν πηγαινα να χυσω ξαπλωσε λιγο πιο χαμηλα και οπως βγηκε η πουτσα αποτομα μου λεει "Με πονεσες τωρα και θα σε δειρω μολις σηκωθω,το ξερεις οτι δερνω?" χαχαχαχα.Το τι γελιο εκανα.Απιστευτη.Γενικα το Πολωνικο στοιχειο παιζει την καλυτερη μπαλα στην Θεσσαλονικη.Χριστινα,Μαρινα,Γιαννα.

Τη Λαουρα εκτος απο το 14 την εχω πετυχει και στο τελευταιο στην Προμηθεως,παντα βραδυ.

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Που μπορούμε να βρούμε ρε παιδιά αυτή τη Μαρίνα που είναι τόσο καλή;

alxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν δε κανω λαθοσ η μαρινα ειναι τανταλου 8. δεν εχω παει μαζι τησ, μονο την εχω δει. δεν τρελαθηκα κιολασ αλλα δεν ειναι και ασχημη. παντως λενε οτι  κανει φανταστικη συμμετοχη.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
θα μ απαντησει καποιος ποια ειναι αυτη η λαουρα?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μια ξανθια ψηλη αδυνατη παγοκολωνα.καλυτερα που δεν καταλαβες ποια ειναι.δε χανεις και τιποτα

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπήρχε πριν καιρό σε ένα στενό κάθετο στο τέλος της Μπότσαρη ψηλά ένα διαμέρισμα... δυναμήτης! Εκεί ήταν η "Νατάσα" και κατά καιρούς και άλλες δυο-τρεις μαζί μ'αυτήν. Το επισκεφτόμουν πότε-πότε ώσπου μια μέρα βγήκε στο σταθερό ένας άσχετος... ενώ το κινητό ήταν κλειστό. Γνωρίζει κανένας τι απέγινε;
Μια απο αυτές που είχα πετύχει εκεί τελευταία ονόματι Τάνια (γυφτέ look, αλλά ωραίο κορμί και δυνατή στο κρεββάτι) την ξαναβρήκα τυχαία από τηλ στον αγγελιοχώρο αλλά πλέον και αυτή το έχει κλειστό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom