Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Στο συγκεκριμένο θέμα συμφωνώ με τον paok.Και να μην εμπιστεύεστε μέλη που έχουν 1 ή δύο posts.Οχι ότι λένε σίγουρα ψέμματα ή ανακρίβειες , αλλά μπορεί. Η πληροφορίες αυτές θέλουν διασταύρωση πριν δώσετε τα ωραία σας ευρουλάκια.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πλάκα κάνω για το κατεστημένο.όση για την εμπιστοσύνη δε νομιζω πως έχεις τιποτα να ΄χασεις.όταν η κατάσταση είναι όπως είναι,αν δεν έχεις κάτι καλύτερο και ιδίως αν θες να δοκιμάσεις κατι καινουργιο είτε πας στα τυφλα είτε εμπιστευτείς κάποιον "νεο" από το σάιτ το ίδιο πράγμα δεν είναι;ίσα ίσα που θα πε΄σει και πιο μεγάλο κράξιμο αν φας τέτοιο παπά από στημένη πληροφορία.αυτό είναι και το μεγάλο καλό του σαίτ, ΄τετοιες κουτοπονηριές το πολύ πολύ να πιάσουν μια φορά

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
συμφωνω με ολους σας.
αλλα πρωτα απ'ολα, σε αυτους τοθς 2-3 τελευταιους που αναφερομουν εχοθν εγγραφει πολυ μετα απο εμενα.καιδεν πολυ εμφανιζονται μετα.
ποσες φορες εχουμε δει εμφανισεις νεων μελων που μας προτινουν γκομενες για να παμε μονο και μονο για να τις διαφημισουν ?και μετα δεν ξαναεμφανιζονται ποτε.ποτε ομως.
αλλωστε και σε αλλο topic    καποιος αλλος ειχε αναφερθει σε αυτο το θεμα που εθιξα εγω και κανεις δε του εφερε αντιρηση.και πολυ μαλιστα συμφωνησαν μαζι του.Νομιζω στο ημερησια ενημερωση για μπουδελα τυης αθηνας.ολοκληρη αθηνα και δεν ειπε κανεις τιποτα σε εκεινον και ερχεστε τωρα εσεις και μου επιτιθεστε?που στην τελικα δεν ειπα και κατι κακο.την γνωμη μου ειπα και εγω οπως και αυτοι.και αυτοι απλα ειπαν οτι ειναι καλη.δοκιμαστε την,την συνιστω ,τρεχτε να προλαβετε και τετοια.μονο 2 γταμμες ισα ισα για να μας πει οτι ειναι καινουργια.και στην τελικη γιατι να μπω μεσα ρε φιλε να δικιμασω επειδη το ειπε αυτος?να μπω και να ειναι χαλια?οπως οι περισσοτερες που μας φερνουν εδω.σκοπος ειναι να μην προλαβουν και μπουν καποιοι για να γλιτωσουν τα λεφτα τους.οπως οι περισσοτερες που μας φερνουν εδω.και κατι αλλο.δε θεωρω τον εαυτο μου παλιο εδω μεσα,δεν ειμαι
αλλα εχω αγανακτησει με τις τιμες εδω στην πολη μας.ακουε εκει 30 και 35 ευρω για ενα γαμησι.με τις ιδιεσ τιμες πας σε στουντιο στην αθηνα 'η εστω σε μαγαζι με περισσοτρες υπηρεσιες.και πολυ περισσοτερο με τις ιδιες και τις ιδιες γκομενες που μας φερνουν που ειναι οι πιο πολλες μαπαοπως και εχει χιλιοειπωθει εδω μεσα  και απο αλλους σαλονικιους.εσυ αν πιστευεις οτι η μπουρδελοκατασταση στην θεσσαλονικη ειναι ωραια τοτε τι να σου πω...δεν ξερεισ τι σου γινεταιΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ  ειμαι και εγω.μη νομιζεις οτι δε γουσταρω την πολη μου και τα βλεπω ολα αναποδα.
απλα λεω αυτο που βλεπωοπως και εσυ δεν πιστευεις εμενα,ετσι και εγω δεν πιστευω  αυτους.πως λεω τοσο καλες κουβεντες για κοπελες που δουλευουν στη αθηνα και για τα μαγαζια εκει?γιατι εκει πηγα και ειδα
κατεβηκα 4-5  φορες αθηνα  απο τοτε που γραφτηκα στο site αυτο για 2 μερες και εφαγα 150 ευρω στισ πουτανες.με σοιχεια φιλων αθηναιων απο εδω  μεσα και τους ευχαριστω πολυ,και δε το μετανιωσα.
Ε  εχω  κατεβει τοσες φορες και στα δικα μας και ειναι ολα χαλια.
Αρα λοιπον....ασε με και εμενα να εκφρασω αυτο που πιστευω, και ο καθενας ας κρινει.
και αν θες μπορω να σου  προτινω για 3-4  καλα μπουρδελακια στην πρωτευουσα και θα με θυμηθεις.
θα καταλαβεις την διαφορα!
οποτε θελεις διαθεσιμος..............
Υ.Γ .Συγνωμη για τα λαθη τα ορθογραφικα αλλα δεν  τα κανω εσκεμενα.απλαεχω συνηθισει στα greeklish.μιλαω για το "θ" αντι για "υ" ,το "σ" αντι για "ς" ,και το "ω" 
τα λεμε......

Φιλε παοκ δεν ξερω αν αναφεροσουν σε μενα(Το λεω επειδη χρησιμοποιουσες δευτερο προσωπο).Δεν εχω προβλημα με αυτο που ειπες απλα τονισα οτι ισως φανει καπως μαλακια οταν καποιος πρωτομπανει στο σιτε να δεχεται τετοια αμφισητηση.Επισης δεν σημαινει οτι αν καποιος-που εχει εκατονταδες ποστ τα οποια εκανε σε ασχετα με τη θεματολογια του σιτε θρεντ-κανει ενα review  απο πουτανες πως η αποψη του ειναι πιο πολυ αξια εμπιστοσυνης απο καποιων αλλων συναγωνιστων με λιγοτερα.

Μπορει να ειναι και τσιρακια των μπουρδελων αλλα και παλι καπως τραγικο φανταζει να κανουν κατι τετοιο διοτι ποιος μπορει να εμπιστευτει ευκολα ποστ του τυπου "ωραια γκομενα δοκιμαστε τη".Αλλα εστω και αν καποιος εμπιστευτει και βγει μαπα,μετα το προβλημα θα ειναι μεγαλυτερο για την εν λογω γκομενα.Ποσο μαλλον αν θα την πατησουν και περισσοτεροι συναγωνιστες.Εδω μεταξυ μας μερικες μπερδευομαστε.
Πχ.αλλος λεει οτι η Μαρια του συμπεριφερθηκε καλα ενω το 90% των ατομων εχουν αηδιασει απο τη συμπεριφορα της.Εγω ειπα οτι με τη Λαουρα κωλογουσταρα αλλα εναν αλλο συναγωνιστη τον ξενερωσε με τη συμπεριφορα παγοκολωνας που ειχε.

Οσον αφορα τα μπουρδελα της πολης.Σε καμια περιπτωση δεν λεω πως ειναι καλη η μπουρδελοκατασταση.Αν ψαξεις σε θρεντ που και εσυ εξεφραζες τον προβληματισμο για τις τιμες και τη συμπεριφορα θα δεις οτι τα ιδια ελεγα και εγω.
Επισης δεν μπορει να λεμε οτι ολες οι γκομενες ειναι μαπα.Απο πλευρας εμφανισης οι περισσοτερες ειναι πολυ καλες.Εκει που τα χαλανε και ειναι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η συμπεριφορα στο δωματιο.Διοτι οκ δινεις τα 30-35 αλλα αρκετες φορες νομιζουν οτι σου κανουν και χαρη.
Δεν ειμαι απο τη Θεσσαλονικη αλλα ανεβαινω διοτι μενουν συγγενεις εκει,οποτε τι να κανουμε να μην παμε καμια τσαρκα?Αλλωστε ειμαστε φανατικοι του αθληματος :2funny:
Οσον αφορα την Αθηνα εννοειται οτι οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευρποσδεκτη καθως σε 2 βδομαδες θα κατεβω για ηχογραφησεις οποτε αν εχω ελευθερο χρονο θα πεταχτω ως τα κοκκινα σπιτια ;)

ΥΓ 1.Χωρις καμια διαθεση για τσακωμο η εχθρικη αντιμετωοιση οσον εγραψες
ΥΓ 2.Μην πεις οτι ειμαι νταβατζης...Πλακα κανω :2funny: :2funny: :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απαντήστε λιγο και στους καινούργιους ρε, δηλαδή κάνατε τόσα posts για να αντιπαρατεθείτε μεταξύ σας και μια απάντηση στα τρία πράγματα που ρώτησα ακόμα και στο πιο εύκολο, αυτό για το μπουρδελο, δεν απαντήσε κανένας. Μόνο ένα pm πήρα που με ρωτούσε κάτι στο οποίο και θα βοηθήσω. Τέλος, το πέμπτο μπουρδέλο στην περιοχή του μύλου πιο είναι? αυτό που γράφει ερως?? και αν ναι πως μπαινεις μέσα? εχει κουδούνι? μην γίνω και ρόμπα στη μέση του δρόμου χτυπώντας σε κλειστό μαγαζι. Διπλα είδα και ενα μεγάλο κτίριο που έγραφε la femme. δεν ξέρω τι είναι.Μάλλον κωλάδικο γιατί είναι αρκετά μεγάλο.
Την Μαρία πάντως την ζητούσαν συχνά ηλικίες 18-20. Εγώ πήγαινα τακτικά με αυτη και για να την ζητάω ε, δεν είμαι μαλακας εβγαζα και γούστα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Υψωλον δεν ξερω τι εννοεις ως πεμπτο μπουρδελο.Θα μπορουσε να ειναι το οποιοδηποτε.Ενα αριστερα του μυλου ενα δεξια ενα το ερος,ανδ γεωρ. 4 και τελος 26ης.Στο ερος χτυπα το κουδουνι και θα σου ανοιξουν.Σιγα μην γινοσουν ρομπα.Δικο τους προβλημα ειναι αν ειναι κλειστο οχι δικο σου.
Για τα αλλα που ρωτησες τουλαχιστον εγω δεν ξερω για να σε βοηθησω.Τα ποστ τα καναμε επειδη πηγε να δημουργηθει μια παρεξηγηση αλλα οκ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε Παοκ ποιος σου ειπε οτι καθομαι και ακουω τον καθε εναν τι προτινει...?ο καθενας εδω ειτε εχει ενα ποστ ειτε εχει 5000 μπορει να λεει οτι θελει...εσυ κρινεις και αποφασιζεις....τεσπα δεν ασχολουμε εγω με αυτα...
σε προσφατη επισκεψη στα σπιτια του βαρδαρη,στο τελευταιο σπιτακι ανεβαινοντας και πριν την εγνατια στην προμηθεως ειδα ενα ψηλο ξανθο μουνι αρκετα καλο...ονομα δεν κρατησα αλλα μου κανε εντυπωση το οτι...
30 κανονικο...
50 ακαποτο τσιμπουκι
50 ΠΑΡΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
100 κολαρακι..
σε διαφορα αλλα ακουγα για 69 και σεξ σοου...
καλη φαση η παρτουζα στο μπουρδελο και μου κανε εντυπωση..η εγω εχω να παω καιρο ή η προσφορα μεγαλωσε..ακους εκει γλυφομουνια και παρτουζες στα μπουρδελα...μωρα μπραααααααβο!!ανατροφη...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οχι παλικαρε blastbeat.δεν αναφερομουν σε εσενα.αλλωστε δε μου εκανες κατι.ολοι εχουμε γνωμη εδω μεσα οπως και εγω.και ολα αυτα τα κανω για να θιξω το προβλημα της πολης.αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι μακαρι αυτους τους 2-3 που μπηκαν μεσα και μας "προτιναν" γκομενες, θα ηθελα να τους ξαναδω να ποσταρουν .ειδικα μετα απο αυτη τη συζητηση.ΟΥΤΕ  εγω γουσταρω τσακωμους.οσο για την  βοηθεια αν προλαβω θα σου στειλω  pm    για αθηνα.αλλα οχι για θεσσαλονικη...  ¨) ¨) ¨)  φιλε  psaxnw  σε εχω σε εκτιμηση.και δεν εννοουσα οτι καθεσε και τους ακους αλλα σαν πιο εμπειρος πιστευω οτι και εσυ θα εχεις την ιδια γνωμη.που ειναι τωρα αυτοι?θα παω καποια στιγμη να παρω ματι αυτην με την παρτουζα.
σημειωρεον,τελευταια φορα που πηγα αθηνα  μια κοπελα στη φυλης μας προτινε να μπουμε και οι  δυο μεσα.ημουν με ενα φιλο.και ηταν καλη....σκυλος......αυτα υπαρχουν χρονια κατω.και τα ακαποτα και τα 69 και αλλα....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Οκ παοκ.Εννοειται πως αν μπορεσεις να στειλεις ενα πμ θα ηταν μεγαλη βοηθεια.
Τωρα οσον αφορα τα μελη που προτειναν γκομενες σιγουρα θα ηταν καλο να τους ξαναδουμε με αναφορες αλλα λιγο δυσκολο το κοβω.Εδω αν κοιταξεις λιγες σελιδες πισω διαφοροι περιμεναν ποτε θα ξαναεμφανιστει το τρελο αγορι για να εχουν ενημερωση λες και μενουν στο los angeles  και δεν μπορουν να πεταχτουν να κανουν καμια τσαρκα.
Οσον αφορα τις παρτουζες και τα εξτρα γενικα θυμαμαι που ρωτησαμε μια τσατσα παλιοτερα στο βαρδαρη(απεναντι απο το ανορθογραφο)αν υπαρχει καποιο εξτρα προγραμμα και μας απανταει"και αλλοι με ρωτανε για εξτρα αλλα δεν ξερω που τα βρηκαν και τα ζητανε κι εδω" :new_shocked:
Τεσπα.
Την Πεμπτη και εως Κυριακη θα βρεθω στους δρομους του αγοραιου.Εννοειται πως θα υπαρξουν εκτενη review απο τις τσαρκες και τις καταθεσεις.

ΥΓ.Παιζει να οργανωναμε καμια συναντηση για ομαδικη τσαρκα και χαβαλε?Θα μαζευομασταν η @@.Οι αλλοι κατω κατι προσπαθουν να κανουν.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φάση θα είχε να βρισκόμασταν. Αλλά οι της Αθήνας έχουν και μέρη να πάνε. Εμείς που να πάμε για τσάρκα;  >:(

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Θα παμε ενα τουρ απο το φιξ και μετα βαρδαρη(Η αναποδα).Οποιος θελει καταθετει αφου το πιο βασικο θα ειναι η ολη φαση-χαβαλες με τους συναγωνιστες.Τελος θα παμε σε ενα strip η καποιο bar και θα λιωσουμε στο ποτιδι...ΛΟΛ
Τι λετε να ανοιξουμε ενα θρεντ να το συζητησουμε?-για να μην γαμαμε αυτο-

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχι παλικαρε blastbeat.δεν αναφερομουν σε εσενα.αλλωστε δε μου εκανες κατι.ολοι εχουμε γνωμη εδω μεσα οπως και εγω.και ολα αυτα τα κανω για να θιξω το προβλημα της πολης.αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι μακαρι αυτους τους 2-3 που μπηκαν μεσα και μας "προτιναν" γκομενες, θα ηθελα να τους ξαναδω να ποσταρουν .ειδικα μετα απο αυτη τη συζητηση.ΟΥΤΕ  εγω γουσταρω τσακωμους.οσο για την  βοηθεια αν προλαβω θα σου στειλω  pm    για αθηνα.αλλα οχι για θεσσαλονικη...  ¨) ¨) ¨)  φιλε  psaxnw  σε εχω σε εκτιμηση.και δεν εννοουσα οτι καθεσε και τους ακους αλλα σαν πιο εμπειρος πιστευω οτι και εσυ θα εχεις την ιδια γνωμη.που ειναι τωρα αυτοι?θα παω καποια στιγμη να παρω ματι αυτην με την παρτουζα.
σημειωρεον,τελευταια φορα που πηγα αθηνα  μια κοπελα στη φυλης μας προτινε να μπουμε και οι  δυο μεσα.ημουν με ενα φιλο.και ηταν καλη....σκυλος......αυτα υπαρχουν χρονια κατω.και τα ακαποτα και τα 69 και αλλα....
ρε φιλε μου καλε παοκτζη...αυτα που λες εσυ για ΄΄κατω΄΄ εγω τα ξερω...εγω πηγαινα στη φυλης επι εποχης τριχιλιαρου..σε μενα τα λες?εδω μιλαμε για της σαλονικης την κατασταση και μιλησα για μπουρδελο οπου η τσατσα σου λεεει οτι παιζει παρτουζα στανταρ...αλλο να σου τυχει να πας και να φαει φλας η γκομενα και να προτινει παρτουζα...τεσπα..για τους ΄΄προτεινοντες΄΄ δεν εχεις αδικο αλλα εγω δεν στεκομαι σε τετοια απλα..ας κανουν οτι νομιζουν!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Συναδελφοι ωραια τα λετε αλλα απο ενημερωση πασχουμε. Σημερα πηγα τσαρκα στην περιοχη του Μυλου και εφυγα απρακτος. Αριστερα του Μυλου μια ψηλη ξανθια αχαρη για τα δικα μου γουστα δεξια παλι ξανθια πιο καλη με ωραια χειλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Στην 26ης μια κοντουλα αδυνατη εμφανισιακα απαραδεκτη. Ισως οι κοπελες ειναι δυναμιτης στο δωματιο αλλα δεν εχει ενημερωσει κανεις προσφατα για την πρωινη βαρδια και ειπα να μην κλαψω τα λεφτα μου, τα οποια ηταν το ελαχιστο 40 ευρω. Στην Κοροβαγκου ρωτησα για τη Νικη απο Ουκρανια αλλα μου ειπε η τσατσα οτι δεν δουλευει πια στο συγκεκριμενο μαγαζι, αν καποιος ξερει που δουλευι ας ενημερωσει!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
40 ευρω πηγε το απλο στην περιοχη του μυλου?Ρωταω επειδη καποιοι συναγωνιστες ανεφεραν προσφατα πως ειναι 35.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εδω κοντευει να παει 40  στο βαρδαρη.....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
blast δες το  πμ  σου

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ευχαριστω παοκ.
Βαρδαρη ερχομαι...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θυμαται κανεις ενα μπουτδελακι που ειχε στο ναυαρινο μεσα σε ενα στενο πισω απο μια κρεπερι?
και ακομα ενα σε μια καηετο στη τσιμισκηπριν τον μεζοδρμο της  γουναρη και ενα αλλο λιγο πριν βγουμε στην ιπποδρομιου οπως κατεβαινουμε απο εγνατια κατωαπο την εκκλησια της παναγιας δεξια?ειχε παει  κανεις?ελεγαν τπτ εκεινα τα μπουρδελα?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
θυμαται κανεις ενα μπουτδελακι που ειχε στο ναυαρινο μεσα σε ενα στενο πισω απο μια κρεπερι?
και ακομα ενα σε μια καηετο στη τσιμισκηπριν τον μεζοδρμο της  γουναρη και ενα αλλο λιγο πριν βγουμε στην ιπποδρομιου οπως κατεβαινουμε απο εγνατια κατωαπο την εκκλησια της παναγιας δεξια?ειχε παει  κανεις?ελεγαν τπτ εκεινα τα μπουρδελα?

Αυτό στην Ναυαρίνου στο σοκάκι πίσω απ την κρεπερί το είχα δει και είχα πάει κιόλας πριν αρκετά χρόνια. Δεν λειτουργούσε ακριβώς σαν μπουρδέλο, είχα πάρει μία αγγελία από εφημερίδα και η γκόμενα μου έδωσε οδηγίες πώς να πάω εκεί (αφού πιο πριν δεν το είχα προσέξει). Ωστόσο όταν έφτασα η "γκόμενα" ήταν μία κοντόχοντρη και άσχημη γριά (και μάλιστα σε εποχή που έβρισκες καλά κομμάτια από αγγελίες) που μου έλεγε να μπω μέσα και μπορούσα να την γαμήσω και να την χύσω όπου θέλω, αλλά μόλις ξεπέρασα το σοκ που έπαθα όταν είδα τα μούτρα της έφυγα τρέχοντας και ενώ εκείνη με έβριζε!!!

Αυτό κάτω από την παναγία δεξιά δεν το είχα δει ποτέ. Είχα δει όμως ένα σε ένα στενάκι κάθετο στην τσιμισκή λίγο πριν την ναυαρίνου, δίπλα σε ένα μανάβικο και απέναντι από ένα pet-shop με ψάρια. Δεν είχα πάει ποτέ αλλά είδα ότι πρόσφατα έγινε μια καινούργια πολυκατοικια εκεί πέρα.

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:ναι αυτο στη Ναυαρινου στο σοκακι το θυμαμαι
Εχει αρκετα χρονια που το ειχα επισκεφτει....ηταν μια ξανθια χοντρη μεγαλης ηλικιας...και μαλιστα ζητουσε και 10 χιλιαρικα :idiot:....εποχη δραχμης

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
σαπφο με τανταλου γονια ενα πρασινο σπιτι πολι καλι σε ολα αστερι ζιτο ι βραζιλια μουκανε καρεκλατο ολα τα λεφτα σαμπα χορεβε το μορο :dancing:

Μιλάς για μια ''βλογιοκομμένη'' με μεγάλα πλαστικά μεμε και τεράστιες ρώγες (μέγεθος παλιού ασιμή εικοσάρικου με τον Περικλή!!!).

Είναι όντως καλή επαγγελματίας αλλα αυτό που με χαλάει είναι δε μοιάζει να ... γεννήθηκε κοπέλα! Μοιάζει ποιο πολύ με brazilian ladyboy αν και είναι καλή ... δοκιμασμένα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom