Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
chef 12 το βραδυ την πετυχες τη βαλερια?Η πρωι?
Με εφτιαξε πολυ αυτο με το καρεκλατο και τη σαμπα χεχε.
Keep up the good work συναγωνιστες

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
πεδια πιγα κατα τισ 12 σιμερα τανταλου με σαπφο γονια το πρασινο σπιτι μελαχρινο πσιλο πολι ορεα βαλερια απο βραζιλια 25+ στο δοματιοτελια πολι καλο στοματικο στινετε πολι ορεα με φονουλεσ που σε ανεβαζικανι ολεσ τισ στασισ ελεφθερα πιασιματα πολι καλι στο τελοσ με χαιδεπσε χορισ να βιαζετε μουδοσε κε φιλακι κε χερετισε πολι εβγενικα προλαβετε σιμερα δουλεβι διπλο  :dancing:

βρεθηκε ο σαλονικιος Pitsilistis!!

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το βραδι φιλαρα μιλαμε προτο εργαλιο

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γειά σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας μήπως το σπιτάκι στην Ανδρέου Γεωργίου 4 ξανα άνοιξε και αν δουλεύουν ακόμη στην πόλη η Μαρία η Σλοβάκα που ήταν στο Ανδρ. Γεωργίου και στο 26 Οκτ. ή η Νίκη που ήταν στο Κοροβάγκου.
Πήγα πρόσφατα στο κεφαλληνίας και ήταν μια Εμμανουέλα μάλλον Ελλήνίδα. Τίποτα το ιδιαίτερο, και έξω να μου καθότανε π.χ. δεν θα έκανα τίποτα.Δεν μου άρεσε.-_-

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Θενκς σεφ.Σιγουρα θα τη δοιμασω την επομενη φορα.
Υπσολον αυτη τη Μαρια τη τη θες.Πιο κρυα και με συμπεριφορα κομοδινου πουτανα δεν εχω βρει

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ναι σε καποιο απο τα στενα γυρω απο το city gate...
νομιζω, αφου περασεις το parking του city gate αριστερα και στο πρωτο στενο αμεσως δεξια...κανε μια γυρα αν δεν κανω λαθος καπου εκει πρεπει να εννοει

Επισκέπτης
για τους λατρεις τησ Ευας της ρουμανας δουλευει πρωι μεχρι της 7 το απογευνα σημερα στο γωνιακο σπιτακι τησ σαπφους αυτο με τα καγκελα απ εξω

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ναι σε καποιο απο τα στενα γυρω απο το city gate...
νομιζω, αφου περασεις το parking του city gate αριστερα και στο πρωτο στενο αμεσως δεξια...κανε μια γυρα αν δεν κανω λαθος καπου εκει πρεπει να εννοει

Ευχαριστω πολυ ρε gothiam θα το ψαξω...

Ζορζ 2003

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα αλάνια πείτε μου εάν ξέρει κανείς για την το μαγαζί της26 οκτ.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Υπσολον αυτη τη Μαρια τη τη θες.Πιο κρυα και με συμπεριφορα κομοδινου πουτανα δεν εχω βρει
Δεν ξέρω, ήταν αρκετά καλή μαζί μου αλλα το καλοκαίρι την έχασα.
Ανδρ. Γεωργίου 4 εχει πάει κανείς πρόσφατα; λειτουργεί;
Στο 26ης Οκτ. έχει μια Ουκρανή γύρω στα 35 ή μεγαλύτερη και επειδή επέμενε και η τσατσα τη δοκίμασα, λοιπόν είναι πολύ καλή στα προκαταρκτικά.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εμενα παλι ολες αυτες οι νεες συνδεσεισ μελων καπως με προβληματιζου.
3 μηνυματα ο ενας.
16 ο αλλος  και αντι να ρωτανε σαν καινουριοιμπου ειναι...μας δινουν και συμβουλες και προτασεις για το που να παμε?
για σκεφτειτε λιγο ρε μαγκες.και εσυ ρε  φιλαρακι psaxnw  τοσο καιρο εδω μεσα,  με 1800 μηνυματα στο ενεργητικο σου καθεσε και ακους τον καθενα?ο αλλος με 3 ΜΟΝΟ....καταχωρησεισ μηνυματων και μας  ΠΤΟΤΙΝΕΙ !!!!!  να παμε εκει???
μηπως ειναι ιδιοκτητες των μαγαζιων????
μπραβο παντως.....ακομα και οι νταβαδες  εξελισονται.μαθαινουν ιντερνετ.
ενημερονονται
μην΄προτινετε μονο ομως.
κατεβαστε και καμια τιμη.
εσεις τισ πηδατε τζαμπα......, καιθ απο εμς ζητατε ενα μεροκαματο οταν στην πρωτευουσα ειναι στη ιση τιμη?
με 15 και 20  ε ??????
ημαρτον........!!!!!!!!!!!!

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Οταν ρωτάνε οι νέοι κάθεστε και λέτε να ψαχτούνε στα παλαιοτερα threads και όταν κάνουνε καμια πρόταση τους βγάζεις κάρτα .αποφάσισε και στο κάτω κάτω δεν είναι δικο σου το μαγαζι ουτε του μπαμπα σου.

ο ενας μπατσος ο αλλος νταβας ο αλλος cia ο αλλος mossat.

Here is internet man.Ο καθένας λέει ότι θέλει και όπως το θέλει.

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Κ σε πληροφορω οτι υπαρχουν ατομα που διαβαζουν το φορουμ πολυ πριν γραφτεις εσυ στο site.  (31/6/06). To να μη στελνεις ,μηνυματα δν θεωρηται κ οτι δεν ξερεις. Κ το να στελνω ασχετα μηνυματα μονο κ μονο για να φτασω τα 116 μηνυματα σαν εσενα για να θεωρουμαι "παλαιος" εμενα δεν μου λεει τπτ. Αν ο νεος παει σε ενα σπιτακι κ πει οτι η γκομενα ειναι σουπερ αυτον θα πιστεψω γιατι πηγε προσφατα. Το ιδιο ακριβως κ αν παει καποιος  παλιος στο.Διαβαζεις τα θεματα των αλλων, πας σε αυτα που λενε οτι πηγαν κ λες αν σου αρεσε η οχι. Ετσι κανουν ΟΛΟΙ. Αν δεν σου αρεσει αυτο, εσυ διαβαζε μονο τις απαντησεις των "παλαιων" που θα ξερουν περισσοτερα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ελεος ρε παοκ.Δεν μπορει να κοιταμε με καχυποψια τα ποστ καποιων επειδη απλα ειναι καινουργιοι στο σιτε.Δεν πιστευω πως εχουν αναγκη οι νταβαδες να μπουνε εδω και να προτεινουν γκομενες.Αν ηταν ετσι θα το εκαναν πολυ πιο τακτικα και πολυ πιο οργανωμενα,τοσο ωστε να μην μπορεις να καταλαβεις αν ειναι νταβας η ενας απλος μπουρδελιαρης.
Επισης δεν παιρνουν μπονους οσον αφορα την εμπιστοσυνη -τουλαχιστον απο μενα- οι αναφορες ατομων με ενα δισεκατομυριο ποστ τα οποια εχουν κανει σε 99% ασχετα με το αθλημα θρεντ.
Δες για παραδειγμα το τρελο αγορι με ποσα λιγα ποστ σε σχεση με αλλους ειχε δημιουργησει μια πολυ καλη και αξιοπιστη πηγη ενημερωσης.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω με ολους σας.
αλλα πρωτα απ'ολα, σε αυτους τοθς 2-3 τελευταιους που αναφερομουν εχοθν εγγραφει πολυ μετα απο εμενα.καιδεν πολυ εμφανιζονται μετα.
ποσες φορες εχουμε δει εμφανισεις νεων μελων που μας προτινουν γκομενες για να παμε μονο και μονο για να τις διαφημισουν ?και μετα δεν ξαναεμφανιζονται ποτε.ποτε ομως.
αλλωστε και σε αλλο topic    καποιος αλλος ειχε αναφερθει σε αυτο το θεμα που εθιξα εγω και κανεις δε του εφερε αντιρηση.και πολυ μαλιστα συμφωνησαν μαζι του.Νομιζω στο ημερησια ενημερωση για μπουδελα τυης αθηνας.ολοκληρη αθηνα και δεν ειπε κανεις τιποτα σε εκεινον και ερχεστε τωρα εσεις και μου επιτιθεστε?που στην τελικα δεν ειπα και κατι κακο.την γνωμη μου ειπα και εγω οπως και αυτοι.και αυτοι απλα ειπαν οτι ειναι καλη.δοκιμαστε την,την συνιστω ,τρεχτε να προλαβετε και τετοια.μονο 2 γταμμες ισα ισα για να μας πει οτι ειναι καινουργια.και στην τελικη γιατι να μπω μεσα ρε φιλε να δικιμασω επειδη το ειπε αυτος?να μπω και να ειναι χαλια?οπως οι περισσοτερες που μας φερνουν εδω.σκοπος ειναι να μην προλαβουν και μπουν καποιοι για να γλιτωσουν τα λεφτα τους.οπως οι περισσοτερες που μας φερνουν εδω.και κατι αλλο.δε θεωρω τον εαυτο μου παλιο εδω μεσα,δεν ειμαι
αλλα εχω αγανακτησει με τις τιμες εδω στην πολη μας.ακουε εκει 30 και 35 ευρω για ενα γαμησι.με τις ιδιεσ τιμες πας σε στουντιο στην αθηνα 'η εστω σε μαγαζι με περισσοτρες υπηρεσιες.και πολυ περισσοτερο με τις ιδιες και τις ιδιες γκομενες που μας φερνουν που ειναι οι πιο πολλες μαπαοπως και εχει χιλιοειπωθει εδω μεσα  και απο αλλους σαλονικιους.εσυ αν πιστευεις οτι η μπουρδελοκατασταση στην θεσσαλονικη ειναι ωραια τοτε τι να σου πω...δεν ξερεισ τι σου γινεταιΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ  ειμαι και εγω.μη νομιζεις οτι δε γουσταρω την πολη μου και τα βλεπω ολα αναποδα.
απλα λεω αυτο που βλεπωοπως και εσυ δεν πιστευεις εμενα,ετσι και εγω δεν πιστευω  αυτους.πως λεω τοσο καλες κουβεντες για κοπελες που δουλευουν στη αθηνα και για τα μαγαζια εκει?γιατι εκει πηγα και ειδα
κατεβηκα 4-5  φορες αθηνα  απο τοτε που γραφτηκα στο site αυτο για 2 μερες και εφαγα 150 ευρω στισ πουτανες.με σοιχεια φιλων αθηναιων απο εδω  μεσα και τους ευχαριστω πολυ,και δε το μετανιωσα.
Ε  εχω  κατεβει τοσες φορες και στα δικα μας και ειναι ολα χαλια.
Αρα λοιπον....ασε με και εμενα να εκφρασω αυτο που πιστευω, και ο καθενας ας κρινει.
και αν θες μπορω να σου  προτινω για 3-4  καλα μπουρδελακια στην πρωτευουσα και θα με θυμηθεις.
θα καταλαβεις την διαφορα!
οποτε θελεις διαθεσιμος..............
Υ.Γ .Συγνωμη για τα λαθη τα ορθογραφικα αλλα δεν  τα κανω εσκεμενα.απλαεχω συνηθισει στα greeklish.μιλαω για το "θ" αντι για "υ" ,το "σ" αντι για "ς" ,και το "ω" 
τα λεμε......

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε σύντροφε παοκτζή, για τα χάλια της πόλης δε φταίνε οι νέοι στο σάιτ.τα παιδιά αυτα ξέρουν αυτά γράφουν.Τι να κάνουμε ,και σ αυτό το θέμα είμαστε θύματα του κατεστημένου της πρωτέυουσας. ΓΙα μένα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό με τα τηλ που κυκλοφορούν σε άτομα που δεν τα γνωρίζεις και ακόμη μεγαλύτερο αν δεν προκυπτει κάτι για αυτούς από τα γραφόμενα τους στο σαιτ. πάντως με τα χαλια της πόλης όλα αυτά είναι αναγκαίο κακό και ό,τι κερδος από πληροφορίες μέσω του σάιτ είναι ευπρόσδεκτο

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε φιλε.σε κατακαβαινω και το δεχομαι.εγω δεν πιστευω οτι υπαρεχει κατεστημενο και σε αυτο το θεμα ,των μπουρδελων.τι φταινε οι αθηναιοι ιδιοκτητες των μαγαζιων αν οι δικοι μας θελουν να πλουτισουν τοσο γρηγορα και δεν ριχνουν λιγο τις τιμες?
ουτε αναφερθηκα προσωπικα σε καποιους.
αλλα μου κανει ετυπωση που  θελουν να μας δειξουν καποιοι πως ολα ειναι ροδινα εδω.
και τα παλικαρια κατω στην  αθηνα μας εχουν συμπαρασταθει πολλες φορες για αυτο το θεμα.ειναι δυνατον να εχουμε μονο το πολυ 10 μαγαζια στην πολη?και τα 5 απο αυτα να ξεκινανε οι τιμες στα 35-40 ευρω?
αρα να μη τα ριχνουμε ολα εκει κατω.ειδικα σε αυτο το θεμα.δε φταινε καθολου αν δικοι μας εδς περα  θελουν να γαζουν  plasma  τηλεορασεις στα σαλονια των μπουρδελων.
θελω να δω εγω μετα απο ποσο καιρο θα ξαναμπουνε να ποσταρουν αυτοι οι νεοι.... που λετε.
που επαναλαμβανω δεν εχω τπτ μαζι τους.και εγω καποτε ημουν νεος οπως και ειμαι ακομα σε σχεση με τον ΜΕΓΑ πιτσι 'η τα αλλα αδερφια  αθηναιους πο τοσες φορες με βοηθησαν και περασα καλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom