συμφωνω με ολους σας.
αλλα πρωτα απ'ολα, σε αυτους τοθς 2-3 τελευταιους που αναφερομουν εχοθν εγγραφει πολυ μετα απο εμενα.καιδεν πολυ εμφανιζονται μετα.
ποσες φορες εχουμε δει εμφανισεις νεων μελων που μας προτινουν γκομενες για να παμε μονο και μονο για να τις διαφημισουν ?και μετα δεν ξαναεμφανιζονται ποτε.ποτε ομως.
αλλωστε και σε αλλο topic καποιος αλλος ειχε αναφερθει σε αυτο το θεμα που εθιξα εγω και κανεις δε του εφερε αντιρηση.και πολυ μαλιστα συμφωνησαν μαζι του.Νομιζω στο ημερησια ενημερωση για μπουδελα τυης αθηνας.ολοκληρη αθηνα και δεν ειπε κανεις τιποτα σε εκεινον και ερχεστε τωρα εσεις και μου επιτιθεστε?που στην τελικα δεν ειπα και κατι κακο.την γνωμη μου ειπα και εγω οπως και αυτοι.και αυτοι απλα ειπαν οτι ειναι καλη.δοκιμαστε την,την συνιστω ,τρεχτε να προλαβετε και τετοια.μονο 2 γταμμες ισα ισα για να μας πει οτι ειναι καινουργια.και στην τελικη γιατι να μπω μεσα ρε φιλε να δικιμασω επειδη το ειπε αυτος?να μπω και να ειναι χαλια?οπως οι περισσοτερες που μας φερνουν εδω.σκοπος ειναι να μην προλαβουν και μπουν καποιοι για να γλιτωσουν τα λεφτα τους.οπως οι περισσοτερες που μας φερνουν εδω.και κατι αλλο.δε θεωρω τον εαυτο μου παλιο εδω μεσα,δεν ειμαι
αλλα εχω αγανακτησει με τις τιμες εδω στην πολη μας.ακουε εκει 30 και 35 ευρω για ενα γαμησι.με τις ιδιεσ τιμες πας σε στουντιο στην αθηνα 'η εστω σε μαγαζι με περισσοτρες υπηρεσιες.και πολυ περισσοτερο με τις ιδιες και τις ιδιες γκομενες που μας φερνουν που ειναι οι πιο πολλες μαπαοπως και εχει χιλιοειπωθει εδω μεσα και απο αλλους σαλονικιους.εσυ αν πιστευεις οτι η μπουρδελοκατασταση στην θεσσαλονικη ειναι ωραια τοτε τι να σου πω...δεν ξερεισ τι σου γινεταιΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ειμαι και εγω.μη νομιζεις οτι δε γουσταρω την πολη μου και τα βλεπω ολα αναποδα.
απλα λεω αυτο που βλεπωοπως και εσυ δεν πιστευεις εμενα,ετσι και εγω δεν πιστευω αυτους.πως λεω τοσο καλες κουβεντες για κοπελες που δουλευουν στη αθηνα και για τα μαγαζια εκει?γιατι εκει πηγα και ειδα
κατεβηκα 4-5 φορες αθηνα απο τοτε που γραφτηκα στο site αυτο για 2 μερες και εφαγα 150 ευρω στισ πουτανες.με σοιχεια φιλων αθηναιων απο εδω μεσα και τους ευχαριστω πολυ,και δε το μετανιωσα.
Ε εχω κατεβει τοσες φορες και στα δικα μας και ειναι ολα χαλια.
Αρα λοιπον....ασε με και εμενα να εκφρασω αυτο που πιστευω, και ο καθενας ας κρινει.
και αν θες μπορω να σου προτινω για 3-4 καλα μπουρδελακια στην πρωτευουσα και θα με θυμηθεις.
θα καταλαβεις την διαφορα!
οποτε θελεις διαθεσιμος..............
Υ.Γ .Συγνωμη για τα λαθη τα ορθογραφικα αλλα δεν τα κανω εσκεμενα.απλαεχω συνηθισει στα greeklish.μιλαω για το "θ" αντι για "υ" ,το "σ" αντι για "ς" ,και το "ω"
τα λεμε......