Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
γενικα παω πολυ σπανια σε μπουρδελα οποτε παει και αυτη η λυση,ειχα μια ελπιδα
καλα ρε αδερφε,εχεισ παρει ολα τα ραβελια της σαλονικης και δεν πας στα μπουρδελα"??????????

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε αδερφε,εχεισ παρει ολα τα ραβελια της σαλονικης και δεν πας στα μπουρδελα"??????????
χωρις παρεξηγηση κατι με χαλαει.ωσες φορες εχω παει πιο παλια κυριως εφευγα απραγος.πολυ βιαστικα .προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω ανεση χρονου.ενα αλλο μειον  ειναι οτι,χωρις "μεγαλη " δοση ρατσισμου,οι περισσοτεροι πελατες ειναι αλλοδαποι .σε καθε περιπτωση προτιμω μια καλη και δοκιμασμενη πιπα απο ενα τραβελι. το μασατζιδικο που δοκιμασα τελευταια,ελπιζω να δοκιμασω και σρ αλλα, φανταζει μια καλη αν και ακριβουτσικη εναλλακτικη λυση

scanakias

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
σε ποιο μασατζίδικο προσχέρουν κάτι έξτρα? και πόσο ακριβά περίπου?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
ανακηρυσσομαι δηλαδη ατυπος ραβελοχορηγοσ
μια χαρα σε βρισκω και ακολουθω...επειδη εισαι σχετικα νεος να σου πω οτι καποτε ειχα το ονομα ''psaxnwtrans'' εδω μεσα αλλα το αλλαξα γιατι επεφτε καζουρα...κι ετσι ειμαι πλεον σκετο ''psaxnw''...μπουχαχχαχαχαχα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μια χαρα σε βρισκω και ακολουθω...επειδη εισαι σχετικα νεος να σου πω οτι καποτε ειχα το ονομα ''psaxnwtrans'' εδω μεσα αλλα το αλλαξα γιατι επεφτε καζουρα...κι ετσι ειμαι πλεον σκετο ''psaxnw''...μπουχαχχαχαχαχα
νεος στο σαιτ να υποθεσω.και τωρα τι ψαχνεις ακριβως;η καλυτερη παντως με διαφορα εμπειρια με τρανς ηταν πριν6 χρονια.με τη μινα,εγχειρισμενη απο αθηνα.ηταν εδω για λιγες μερες και ειχα την τυχη να την συναντησω.το ιδιο βραδυ την πηρα μια φορα στο αμαξι και μετα απο λιγη ωρα δεν αντεξα και ξαναπερασα και πηγαμε σε ξενοδοχειο.δυστυχως ο ακας εχασα το τηλ της.οσες φορες και αν ρωτησα στο σχετικο θεμα για αθηνα δεν πηρα απαντηση εκτος απο καποιες συγκεχυμενες.καποια φορα που θα κατεβω αθηνα σκεφτομαι να σκασω στο σπιτι της φαντης μπαστουνης

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
ναι στο σιτε εννοω...γιατι στη ζωη δεν ξερω....εγω ειμαι 26...τιποτα δεν ψαχνω ρε συ απλα και τοτε για χαβαλε το εβαλα...οχι πως δεν σκιζω τα τραβελια βεβαιως βεβαιως...τελευταια προσφατα πητα την μαυρη slk...καααααααααααααλη!(προσεξε....το καααααααααα τραβηξα οχι το ληηηηηηηη)...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φατσα ψιλομπετατζη δεν εχει αυτη;με εχασες λιγο με αυτο που γραφεις.να υποθεσω οτι δεν ενθουσιαστηκες;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
ναι....αλλα ειναι καλο παιδι και πολυ φιλοτιμη...ειναι και 40αρα...αξιζε τα 30 που μου πηρε...40 περνει κανονικα

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ξεφύγαμε συνάδελφοι απ'το θέμα......Για συγκεντρωθείτε!Προχθεσινή βραδινή βόλτα πολύ βιαστική....Προμηθέως αριστερά με τη φλόγα μια ψηλή ,νεαρή,μελαχρινή εκτός των γούστων μου.Επαναλαμβάνω ότι πήγα για grande  βυζιά ή καμιά χοντρή.Βέβαια από χοντρές στη Θεσνίκη δεν παίζουν πια απ'ότι βλέπω....Συνεχίζουμε με Προμηθέως στο πρώτο δεξιά μια ψηλή και αδύνατη ξανθιά πραγματική κούκλα.Συνάδελφοι πανέμορφη κοπέλα!!!!Απλά είπαμε,άλλα έψαχνα όχι να κάνω casting για ταινία....Στο επόμενο ανεβαίνοντας μια μικρούλα 22 χρ. όπως είπε η τσατσά,Ουκρανέζα.Προσωπικά τα λυπάμαι αυτά τα κοριτσόπουλα....Δεν μου κάνει λοιπόν καμιά αίσθηση.Στο απέναντι με το ηχητικό εφφέ όπου έχω περάσει καλά πολλές φορές ήταν πάλι μια μελαχρινή με ωραίο κορμάκι νεαρή.Εγώ βέβαια έψαχνα "άσχημο" κορμάκι....Στο τελευταίο πριν την Εγνατία αριστερά κατέθεσα.Η Βελγίδα ξανθιά και γελαστή κοπέλα που την έχω συναντήσει παρα πολλές φορές αυτήν τη φορά θα είχε την τιμητική της.30 ευρώ και ήρθε και γρήγορα στο δωμάτιο.Γελαστή και ομιλητική , γενικά πολύ συμπαθής παρουσία.Βυζί μέτριο σε μέγεθος γύρω στο 3 με 4 θα έλεγα.Χάδια με τα βυζιά στον ρούτσο , αμέσως προφυλακτικό και συνεχίζει και μετά πίπα.Καλή ως πολύ καλή.Αργό και γλυκό ρούφηγμα!Της λέω αν έρχεται από πάνω και μου αρνήθηκε τόσο ευγενικά που δεν μπορώ να πω τίποτα.Μου είπε για πισωκολλητό ή κανονικά και μπορώ να πιάνω και βυζιά.Μου ζήτησε και συγνώμη για το ότι δεν ήρθε από πάνω ενώ πολύ κ@βλωτικά ήταν τα βογκητά της.Προσωπικά ευχαριστήθηκα παρόλο που δεν ήταν του απόλυτου γούστου μου σωματικά...Θα παρακαλέσω λοιπόν αν κάποιος από τους συναγωνιστές έχει πετύχει κάπου χοντρή (ακόμα και σε στούντιο) να ενημερώσει

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Χθες ειπα να κανω την καθιερωμενη "βολτα"..  2.00 τα ξημερωματα. 1η σταση Γιαννιτσων. Τζιφος!! 3 τραβελια (οχι του γουστου μου.) πισω απο τον οπαπ παι τπτ.. (αραγε ποτε μαζευει κοσμο εκει? δευτερες με πεμπτες που εχω περασει παρομοιες ωρες δεν εχω μετυχει καμια κανονικη, οποιος γνωριζει ενημερωνει.) 2η σταση στις ραγες, επισης τπτ.(Επισης οποιος γνωριζει ενημερωνει)! 3η σταση περιοχη μυλος.. στο αριστερο εγγυηση οπως παντα η μελαχρινη η χριστινα. Κορμαρα κ ωραιο προγραμμα(οποιος δεν εχει παρει sex show χανει!) Μοναδικο μειον δεν υπαρχει ρεπερτοριο κινησεων.. 3 φορες την τιμησα, αλλα no new moves!Παντως αξιζει! Δεξια του μυλου δεν πηγα, ειχε μπολικη κινηση αν κ πηρε το αυτι μου για Ελληνιδα Πατρινη ξανθια με τρελο ποπο, πρωινη βαρδια.. Ιδωμεν.. Ανδρεου Γεωργιου 4 ουτε που δοκιμασα.. Χαμος απο κοσμο.. Μπαινανε συνεχεια κ κανεις δεν εβγαινε.. Τελευταια σταση στα γνωστα.. Τα μισα ειχαν κλεισει.. Προμηθεως 14 Λαουρα (NOTNot να ξερεις, "το πρώτο δεξιά μια ψηλή και αδύνατη ξανθιά πραγματική κούκλα.... "). Δεν ηξερα οτι δινει κ κωλαρακι(οποιος εχει 100Ε να σκασει). απεναντι στο ηχιτικο εφε η μελαχρινη οκ.. Πριν την εγνατια Η Βελγιδα καλη φανηκε αλλα ολιγον γεματη.. Μαυρη ειχε κ απεναντι απο το ανορθογραφο, σαπφους..Στο πρασινο ειχε μια μελαχρινη 30 σκετο το απλο κ για extra το συζητας με την κοπελα αφου μπεις. (Τι αραγε κανει? Να ξερουμε..)Στο αλουμινατο μια καινουργια ξανθια, δεν ενθουσιαστηκα (σε προηγουμενη επισκεψη ειχα δει μαυρη).. Η καταθεση εγινε ακριβως διπλα.. Ξανθια με βυζαρες κ κωλαρα α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η! προγραμμα πολυ καλο αν κ 40 ευρω..  Αδερφε ΝΟΤΝοt χοντρη - βυζαρες απο οσο θυμαμαι εχει σε αυτο απεναντι απο το ανορθογραφο βραδυ (τωρα εχει μαυρη), βραδυ. Χθες δεν ηταν. Επισης προμηθεως τερμα κατω παντα πρωι εχει μια ακριβως αυτη που ζητας.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
ενημερωστε για πρωινο-μεσημεριανη βαρδια αν μπορειτε εκεινη την ωρα μονο εχω ευκαιρια να πεταχτω στην πολη
καλο το ρωσιδακι που πηρα την προηγουμενη βδομαδα(υπαρχει και σχετικο ριβιου)αλλα θελω κατι αλλο τωρα!

υ.γ. τρελλο αγορι δωσε σημαδι ζωης ανυσηχουμε!

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
φίλε νοτνοτ νομιζω οτι ειναι χοντρη αρκετα μία που έχει αγγελια στον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ, το όνομα της Αγάπη κάπου στην Μενεμένη.δεν την εχω παρει, αλλα τηλεφωνικα μου είπε ότι είναι ευσωμη.Ε

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Παιδιά η Θεσσαλονίκη δεν έχει κάτι που να αξίζει...ΑΘΗΝΑ ΡΕ

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτη η χριστινα αριστερα του μυλου ελληνιδα ειναι? τι ηλικια περιπου?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
τελικά πήγα και στη Λάουρα. ομολογώ πως δεν μου άρεσε καθόλου. τελείως αμέτοχη, σαν ψόφια στο κρεββάτι, κι ούτε καν θα κάνω τον κόπο να ξαναμπω εκει μεσα για τον επόμενο μήνα για να δω ποια θα είναι εκει μηπως και την ξαναδώ μπροστά μου. ΟΚ, όμορφη μεν αλλά πολύ νέκρα ρε παιδιά.

Τελικά πήρα την απόφαση. θα πηγαίνω μόνο στη βελγίδα που μου άρεσε μέχρι να φύγει ή να την βαρεθώ.
oh oui!

sorry αν ξεσηκωθούνε καποιες αντίθετες απόψεις υπερ της λαουρας αλλά γούστα είναι αυτά. :)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαυρα χαλια στην πολη.τιποτα δεν αξιζει

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Χριστινα αριστερα του μυλου δεν ειναι ελληνιδα. Νομιζω απο την Πολωνια ειναι.. Τωρα ηλικια θα σε γελασω! Μικρη ειναι.. εγω την κοβω maximum 23

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερι κανισ να μου πι για το στουντιο διπλα στο βιλκα? :think:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Τη Χριστίνα την πλασάριζε η τσατσά ως Πολωνέζα πριν πάει στο fix.Πάντως η προφορά της είναι σλάβικη,κάπου από κει πάνω είναι.Πολύ καλή στο κρεβάτι,οι κραυγές της και η συμμετοχή της ήταν το κάτι άλλο.Δεν ξέρω αν χάλασε , έχουν περάσει μήνες που τότε που την πήρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom