επιτελους μπορεσα να κατεβω θεσσαλονικη και στον ελαχιστο χρονο που ειχα εκανα μια βολτιτσα βαρδαρη.Δεν ειχα την πολυτελεια να περασω απο ολα να δω τι παιζει και να διαλεξω ετσι τα αφησα στην μοιρα.Αποφασισα να μπω στο πρωτο που θα δω να μπαινει και αλλος μεσα!
και η μοιρα επελεξε το "αλουμινατο"στην τανταλου!
ωρα μεσημερι ενας μπαρμπας μονο στο σαλονακι οποτε θα ειχα και γρηγορη εξυπηρετηση
με υποδεχτηκε η τσατσα αρκετα συμπαθητικη με γιαλουμπες(μου την σπανε οι τσατσοι gay)
το μωρο βγηκε μετα απο λιγο
θεα θεα θεα!!!
ξανθια με στυλ στριπτιζους απιστευτο μωρο κουκλα
πηρα το προγραμμα των 30 και περιμενα στο δωματιο μεχρι να τελειωσει ο θειος
κατι που δεν αργησε να γινει τον ξεπεταξε τσακ μπαμ τον μπαρμπα
και η θεα ανοιξε την πορτα
ειχε μεγαλες βυζαρες σε σχημα "αχλαδιου"!
τελειο κορμι
μου βαλε την καποτα και αρχισε ενα αρκετα φιλοτιμο τσιμπουκι καθως εγω χουφτωνα τις βυζαρες της και το κωλαρακι της
εκανε 1-2 βαθια λαρρυγια και μου τον πηρε ολο μεσα
μετα τις ειπα να παρει θεση για "ιεραποστολικο" να βλεπω το ομορφο πρωσοπο της καθως την γαμαω
την πηρα λιγο ετσι και μετα την εβαλα στα 4
απιστευτη κωλαρα τρανταζονταν καθως την καρφωνα με δυναμη τις εδωσα και μερικα χαστουκια
και επειδη δεν ειμαι σαν τον μπαρμπα αλλα duracel
την ξαναγυρισα σε ιεραποστολικο θα μπορουσα να την γαμαω κανα 5 λεπτο ακομα χαλαρα χωρις να χυσω αλλα επρεπε να φυγω!
της λεω "πες μου κατι για να χυσω!"(ειχε πιει το αμιλητο νερο)
κατι ειπε που δεν το θυμαμαι τωρα!
και εκανε μια επειδεξεια κινηση κατι επιασε και ζουληξε με τεχνη στα "μπαλακια μου"και με τελειωσε!
funny moments:καθως την καρφωνα στα 4 σκεφτηκα το σαιτ!!(πραγματα που σκεφεται ο ανθρωπος καθως γαμαει!)
και λεω κατσε ρε δεν ρωτησα ουτε ονομα χωρα ηλικια κλπ να ενημερωσω και τα αλανια στο σαιτ!και ενω την επαιρνα τις εκανα ερωτησεις
πως σε λενε?
-ευγενεια
-απο που εισαι?
-απο ρωσσια
-τι ηλικα εχεις?
-25
(στην συνεχεια θα την ρωτουσα καμια δηλωση για το bourdela.com Θα κανεις?
Συμπερασματα
στα Θετικα:Πανεμορφη με τελειο κορμι στανταρ θα δουλευε η θα μπορουσε να δουλεψει ανετα σε στριπτιτζαδικο η να γινει πορνοσταρ!,επισης αρκετα φιλικη,
Στα αρνητικα:Aρκετα κρυα με μικρη συμμετοχη,δεν ειναι η καυλιαρα πουτανα που θα σε λιωσει και θα κανει καργιολικια
τελος θελω να αφιερωσω αυτην την καταθεση στο θρυλικο "Τρελο αγορι"!