Χαιρετε συναγωνιστες,μολις επεστρεψα απο Θεσσαλονικη.Με μεγαλη μου χαρα μολις μπηκα στο φορουμ ειδα το ποστ του κικας Λαουρα Προμηθεως 14 κατι το οποιο συνοψιζει το αποτελεσμα και της δικιας μου τσαρκας στο Βαρδαρη.Παμε λοιπον.
Παρασκευη βραδυ.
Εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι στα περισσοτερα σπιτια ειχε μουναρες σε στυλ στριπτιζογκομενας,οποτε πιστευω πως αυτο τα λεει ολα .Αυτα τα οποια δεν ειχαν και τοσο καλα κομματια ηταν στην Προμηθεως το τελευταιο πανω(μια κατασπρη
που στο παρελθον φορουσε μποτες ;) ) και αυτο διπλα απο το 14(δεν θυμαμαι αριθμο,αλλα η κοπελα ειχε και ενα εξτρα προγραμμα με 50 ευρω νομιζω δινει κωλο).
Στο ερος στην Τανταλου υπηρχε μια ξανθια ψηλη γυρω στα 35 με αρκετα καλο σωμα.Δεν μου εκανε εντυπωση απλα την αναφερω επειδη φορουσε ΜΠΟΤΕΣ.
Επισης στο αλουμινατο υπηρχε μια ψηλη πιο νεα που θα δοκιμαζα αν υπηρχε λιγοτερος κοσμος.
Στο προτελευταιο σπιτι της Τανταλου η ταριφα πηγε 40 ευρω.Ας ελπισουμε να μην συνεχιστει αυτη η κατασταση.
Η καταθεση μετα απο μια τσαρκα ηταν φυσικα στην λαουρα την οποια ειχα θεσει στοχο να επισκεφτω παρ' ολο που παλιοτερα με ειχε ξενερωσει η φατσα της.
Οπως ανεφερε και ο κικας μετρια πιπα,φοβερο στησιμο στα τεσσερα με καμπυλωτη,ευλυγιστη μεση(τι γραφω γμτ) κατι το οποιο δεν μπορεις να αντιληφθεις ευκολα οταν την παρουσιαζει ο τσατσος.
Να προσθεσω επισης οτι οταν ανεβαινει απο πανω δεν καθεται τελειως πανω σου αλλα στηριζεται στα ποδια της,κατι που μπορει να ξενερωσει μερικους.Εμενα οταν με κοιταξε με τις ματαρες την ωρα που ηταν αυτη απο πανω κοντεψα να χυσω και της ειπα να γυρισει στα τεσσερα.
Tip:Δεν το εκανα εγω αλλα καπιοι φιλοι μου της ζητησαν footjob.Mου ειπαν οτι κανει φανταστικο και ειπε οτι γουσταρει να καυλωνει τους αντρες ετσι κατι στο οποιο βοηθανε και τα φοβερα της ποδια.
Υ.Γ.Οτι θελετε ρωτηστε,θα επανελθω αργοτερα με μερικες ακομη πληροφοριες και μια ρεπορτ της Σαββατιατικης τσαρκας.