Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας συναδελφοι, χθες το βραδυ κατα τις 8,30 που πηγα μια βολτα απο τα σπιτια, απεναντι απο το ανορθογραφιο ηταν μια καινουρια κοπελα με χρυσα εσωρουχα. Αρκετα καυλιαρα μπορω να πω! Μηπως την ειδε η τη δοκιμασε καποιος για να εχουμε καποια γνωμη πριν παμε?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Συναδελφοι την Παρασκευη ανεβαινω Θεσσαλονικη και θα εχουμε με φιλους την αναλογη εισοδο στα αδυτα του αγοραιου ερωτα της πολης λολ.Οποιος συναγωνιστης θελει ας στειλει pm να βρεθουμε να αλητεψουμε ομαδικα.

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Μόλις επεστρεψα απο το 26ης Οκτωβρίου ανακουφισμένος και ικανοποιημένος.
Και αυτό λογο της Ελενας γιά την οποια εχω αναφερθει και λίγο παλαιότερα.
Να αναφέρω πρώτα οτι το παρκινγκ πλέον ειναι δύσκολη υπόθεση ακομα και εκει.
Ειχα σκοπό να κάνω και μια βολτα στα υπολοιπα της περιοχής αλλα με το που ειδα την ελενα να δουλευει πρωι (Συνήθως ειναι βραδυνη) επεσα με τα μουτρα.Εντάξει εχωσα και πεντε φράγκα παραπάνω (προγγραμμα των 60 Ευρω)Μασαζ+σεξ+γλυψιμο+ολες τις στάσεις χωρις βιασυνες.Αυτο που μου αρέσει στο κορίτσι αυτο ειναι οτι κανει ωραιο μασαζ με λαδακι χαλαρα και αργα και πράγματι δεν βιάζετε και ειναι και ελληνιδα.
Εμεινα στο δωμάτιο 30 λεπτά (τόσο αντεξα).Αν την επισκεφθείτε προτεινω λιγο πριν το τέλος να ζητεισετε να ανέβει απο πάνω.Χαμός λες και παιζεις σε τσοντα.
Σου τον παιζει με το γατάκι της πανω κατω μεχρι να σε στιψει.
Υποδηματα:Φορουσε αυτα τα ψηλοτακουνα με τις πλεξιγκλας σολες που γουσταρω
αλλα διστυχως οχι μπότες (αγαπητέ μποτόφιλε).
Σιγουρα τα πρωινα ειναι πιο χαλαρο το κλιμα στο 26ης αλλα περιμενω και απο αλλους συναδελφους καποια αναφορα και για την ελενα αλλα και για τα υπολοιπα σπιτια τις περιοχης Βίλκα γιατι συνήθως πολλα δινουμε και λιγα παιρνουμε...
(Δες γκομενα με τσιρότα στα βυζάκια)Ελεος πια...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μόλις επεστρεψα απο το 26ης Οκτωβρίου ανακουφισμένος και ικανοποιημένος.
Και αυτό λογο της Ελενας γιά την οποια εχω αναφερθει και λίγο παλαιότερα.
Να αναφέρω πρώτα οτι το παρκινγκ πλέον ειναι δύσκολη υπόθεση ακομα και εκει.
Ειχα σκοπό να κάνω και μια βολτα στα υπολοιπα της περιοχής αλλα με το που ειδα την ελενα να δουλευει πρωι (Συνήθως ειναι βραδυνη) επεσα με τα μουτρα.Εντάξει εχωσα και πεντε φράγκα παραπάνω (προγγραμμα των 60 Ευρω)Μασαζ+σεξ+γλυψιμο+ολες τις στάσεις χωρις βιασυνες.Αυτο που μου αρέσει στο κορίτσι αυτο ειναι οτι κανει ωραιο μασαζ με λαδακι χαλαρα και αργα και πράγματι δεν βιάζετε και ειναι και ελληνιδα.
Εμεινα στο δωμάτιο 30 λεπτά (τόσο αντεξα).Αν την επισκεφθείτε προτεινω λιγο πριν το τέλος να ζητεισετε να ανέβει απο πάνω.Χαμός λες και παιζεις σε τσοντα.
Σου τον παιζει με το γατάκι της πανω κατω μεχρι να σε στιψει.
Υποδηματα:Φορουσε αυτα τα ψηλοτακουνα με τις πλεξιγκλας σολες που γουσταρω
αλλα διστυχως οχι μπότες (αγαπητέ μποτόφιλε).
Σιγουρα τα πρωινα ειναι πιο χαλαρο το κλιμα στο 26ης αλλα περιμενω και απο αλλους συναδελφους καποια αναφορα και για την ελενα αλλα και για τα υπολοιπα σπιτια τις περιοχης Βίλκα γιατι συνήθως πολλα δινουμε και λιγα παιρνουμε...
(Δες γκομενα με τσιρότα στα βυζάκια)Ελεος πια...
Μιλας για το σπιτι πριν τη βιλκα με τη φλογα απ εξω?ρε αδερφε επειδη δεν εχω παει ποτε εκει εχω κανα δυο αποριες...
1ον)χτυπας κουδουνι και ανοιγουν σε ολους η πρεπει να εισαι γνωστος?
2ον)ποσο ξεκιναει το απλο προγραμμα?και γενικα απο προγραμμα και τιμες?
3ον)ειναι μποθρδελο η μαστζιδικο και καλα...?
αν θες απαντησε σε παρακαλω.ευχαριστω!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μιλας για το σπιτι πριν τη βιλκα με τη φλογα απ εξω?ρε αδερφε επειδη δεν εχω παει ποτε εκει εχω κανα δυο αποριες...
αυτο δεν ειναι που παντα απο εξω τις βραδυνες ωρες(δεν ξερω για πρωι)εχει παρκαρισμενη μια σχετικα μικρη τσοπερ;μαλλον προστασια του μαγαζιου;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
υπάρχει μεγαλύτερη μπουρδελοκατάσταση από τον ΠΑΟΚ?ο ορισμός....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
υπάρχει μεγαλύτερη μπουρδελοκατάσταση από τον ΠΑΟΚ?ο ορισμός....
η λυση ,οσο και να μας κακοφαινεται,ειναι μια:φευγει ο ζαγορακης, δεν αναλαμβανει καμια διοικηση πρωτοδικειου(γιατι ολες οι προηγουμενες ασελγησαν ,για να μην πω κατι πιο χοντρο,πανω στην ομαδα.και πολυ λογικο μου φιανεται:τσαμπα διαφημιση,λεφτα δεν βαλαν ουτε για πλακα, καμια ευθυνη για χρεη, αμα βγαλανε και κανα ψιλο ευπροσδεκτο.γιατι οχι  ετσι αναλαμβανω και εγω), πεφτει η ομαδα στη Δ εθνικη, καθαριζει σε μεγαλο βαθμο απο τα χρεη,και τοτε ολα τα λαμογια μακρια

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ξερω συμπολεμιστη pakara..αυτο ρωταω κι εγω!ρε pakara αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
τι εγινε ρε παιδια!?? μπερδέψαμε τα threats!!!
Πως απο την Ελενα φτασαμε στον ΠΑΟΚ???!!!
Για τον φίλο που ρωτησε πιο πανω....
Χτυπάς το κουδούνι, ανοιγουν σε ολους, και ειναι σπιτι οπως ολα τα υπολοιπα, και το προγραμμα ξεκινάει απο 35 και ανεβαινει...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τρελλο αγορι γυρνα συντομα τι  εγινε η συνδεση σου τοσο καιρο :'( :'( :'(

για το παοκ μιλαν ρε!!χαλασε το τοπικ πια

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια!?? μπερδέψαμε τα threats!!!
Πως απο την Ελενα φτασαμε στον ΠΑΟΚ???!!!
Για τον φίλο που ρωτησε πιο πανω....
Χτυπάς το κουδούνι, ανοιγουν σε ολους, και ειναι σπιτι οπως ολα τα υπολοιπα, και το προγραμμα ξεκινάει απο 35 και ανεβαινει...
ευχαριστω κικας!

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0

Αδερφια ειπα να γραψω και εγω την εμπειρια μου απο την χθεσινη μερα και με φλομώσατε στα πμ και στα ποστ με βομβαρδισμο ερωτησεων.
Απανταω λοιπον και γουσταρω να βγει ολη η κοινοτητα του φορουμ στη γυρα για να ξεσκισει και την Ελενα  αλλα και τις υπολοιπες λιγοστες πουτάνες που αξίζουν πραγματικά το πολυτιμο ΣΠΕΡΜΑ μας!
1 Χτυπας κουδουνι και σου ανοιγουν. Εγω την πορτα την βρηκα μισανοιχτη.
2 Εχω παραθέση τιμοκαταλογο λιγες σελιδες πριν .Ξεκινα  απο 35απλο  50 μασαζ  60 και γλυψιμο
80 Αυταρχικό.  100 ντουζ και ολα τα αλλα εκτος αν τολμάτε και αυταρχικο
Τσατσα με καταντησατε ...ετσι οπως τα λεω ρε.
3 Το μαγαζι ειναι Ατοφιο μπουρδελο studio.Αν και δουλευει σχετικα λιγους μηνες απο αυτο περασαν αστερια οπως:Ευα η Ρουμάνα,Μαρια η Τσεχα,Κιμ η Ταυλανδέζα,Ελενα η Ελληνίδα και κατι μαυρα μπαζα τα οποια ουτε τα πλησίασα και μαλλον νυχτα εφυγαν και να μην ξαναεμφανιστούν ποτέ.

Αντε γερά συνάδελφοι για να γουσταρουμε ποιοτικο, γρηγορο και αποτελεσματικο sex χωρις ασκοπες σπαταλες.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Vip να προσθεσουμε στο κατα καιρους line-up του μαγαζιου και την Γιαννα απο Πολωνια η οποια ηταν
πολυ καλη.
Η Μαρια η τσεχα που λες ειναι αυτη που δουλευε στο ανδ.γεωρ.4?(δεν ξερω αν ειναι ακομη εκει).
Γιατι αν λεμε για την ιδια εχει αλλαξει πολυ συμπεριφορα-προς το χειροτερο-

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
να στε καλα αδερφια για τις απαντησεις!!!

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
laura......προμηθέως 14............

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Για πες εντυπωσεις! Για ποιο σπιτι μιλαμε? Μολις γυρισα και εγω απο μια βραδυνη τσαρκα και δεν εχω ξαναδει ποτε μου τοσο πολυ και καλο λαο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom