Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Γαλλίδα από το Σαντάνσκι ετών 50φευγαΝικολ γαλλιδα?Ακομα ενσημα κολλαει αυτη?Ποσο ετων ειναι
Γαλλίδα από το Σαντάνσκι ετών 50φευγαΝικολ γαλλιδα?Ακομα ενσημα κολλαει αυτη?Ποσο ετων ειναι
Βγάζει γούστα μέσα αλλά είναι 30+ Ρουμάνα,οπότε είναι με τις μέρες τηςαπο 7 του ιουνη αρχιζει το γαμησι στα μπουρδελα.....αυτη την ινα την ειχα δει μια νυχτα στο red diamond και μου εμεινε,εχει γλυκια φωνη αν και μεσα στο δωματιο καποιοι λενε οτι ειναι ξεπετα.....αλλα εχει εναν κολο θαυμα γευση γι αυτο θελω να την παρω......και στο κατω κατω το πολυ να χασω ενα 40αρι αλλα εαν περασω καλα τη συμφερει γιατι θα την ξαναπαρω παλι....ο πελατης δεν ειναι για μια φορα,οποια θελει πελατεια να στηνεται οπως πρεπει....να γαμιεται αναλογα με τα χουγια του πελατη......
Νικολ γαλλιδα?Ακομα ενσημα κολλαει αυτη?Ποσο ετων ειναι
Παληκαρια με την καλη κουβεντα στο στομα ειστε.Συνεχιστε ετσι και μην αφινετε τιποτε ασχολιαστο.Καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε.Για μερικους εχει σημασια η πληροφορια για εσας δεν εχει ,προς τι τοση ειρωνεια ομως?Γαλλίδα από το Σαντάνσκι ετών 50φευγα
Κουλαρε τύπε πλακιτσα κάνουμε. Πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ έξυπνος για να δίνεις 30αρια-40αρια για την θεια έτσι δεν είναι? Η θεία Νίκολ την οποία έχω τιμήσει κατά το παρελθόν ήταν μια δυνατή παρουσία στην πόλη μας. Αλλά πλέον στα 50 φεύγα η ταρίφα στα 30-40 ειναι ανέκδοτο..Παληκαρια με την καλη κουβεντα στο στομα ειστε.Συνεχιστε ετσι και μην αφινετε τιποτε ασχολιαστο.Καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε.Για μερικους εχει σημασια η πληροφορια για εσας δεν εχει ,προς τι τοση ειρωνεια ομως?
Εμμανουέλα αν θυμάμαι καλά...στην μηνοταυρου απεναντι απο το σπιτι της αγγελικης, πρωτο αριστερα δηλαδη, θυμαται καποιος μια μαυρομαλλα ουκρανεζα? καποιος θα την ελεγε "ωραια κοπελα...", μαυρο μαλλι μακρυ και λιγο μεγαλο κωλο. ευγενικη και σιγουρα ελεγε σε ολους "αυτο μεγκαλο σιγα σιγα". δεν μιλουσε ελληνικα
Εσυ τι εισαι? Ο πατερας της? Σου θιξαμε την κορη? Ελευθερια λογου εχουμε, οτι θελουμε θα λεμε. αντε γιατι μερικοι στο φορουμ την εχουνε δει πολυ χωροφυλακες.Παληκαρια με την καλη κουβεντα στο στομα ειστε.Συνεχιστε ετσι και μην αφινετε τιποτε ασχολιαστο.Καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε.Για μερικους εχει σημασια η πληροφορια για εσας δεν εχει ,προς τι τοση ειρωνεια ομως?
Την Νικολ ας τις μιλησει καποιος για την συνταξιοδοτηση...μπορει να μην το ξερει.Σιγουρα Εβελινα,Νικολ γαλλιδα στα τριδυμα 7 ιουνιου.
Εγώ είμαι υπέρ στο να δουλεύει η θεία Νίκολ και καλά κάνει. Απλα 30-40 ευρώ να τα ξεχάσει. Θέλει μεροκάματο? 20 ευρώ απλο και στα 30 γυμνό με άνεση χρόνου. Τέρμα τα ψέμματα. Από δω και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του στα σπιτάκια. Όποιος πάει και σκάει 40 κ 50 για θεία Νίκολ και την κάθε Θεία Νίκολ είναι απλά ζώο. Και μην έρθει μετά και γράψει μα και μου και στην Αθήνα αυτο και αυτό. Για να εξηγούμαστε.Την Νικολ ας τις μιλησει καποιος για την συνταξιοδοτηση...μπορει να μην το ξερει.
Αγαπητέ παλαιμαχε σέβομαι την ηλικία σας (που είναι κάπου κοντά στου πατέρα μου ) και την εμπειρία σας αλλά είσαι τελείως λάθος στο θέμα και κακώς απαντήσατε με επιθετικό τρόπο επί του θέματος... πολύ ορθώς την κραξαμε και την κοροιδεψαμε γιατί έχουμε φάει τα σπιτάκια εκεί πέρα με το κουτάλι τόσα χρόνια και ξέρουμε τι γίνεται... Είναι αστείο μόνο που έχει γραφτεί το όνομα της στο φόρουμ.... όχι μόνο να αναλύσουμε αν κάνει ή δεν κάνει ή πόσα να παίρνει... αυτά είχα να πωΠαληκαρια με την καλη κουβεντα στο στομα ειστε.Συνεχιστε ετσι και μην αφινετε τιποτε ασχολιαστο.Καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε.Για μερικους εχει σημασια η πληροφορια για εσας δεν εχει ,προς τι τοση ειρωνεια ομως?
α τα ιδια λεει σ ολους...?Εμμανουέλα αν θυμάμαι καλά...
Eχει πολυ χειροτερες απο την θεια Νικολ στα σπιτακια.Η θεια Νικολ απο θεμα εμφανισης μπορει να χανει αλλα σε θεμα υπηρεσιων δεν ηταν κακη.Απλα οπως προεγραψα πολακις τα 30-40 που ζηταει ειναι αρκετα λεφτα για παρτι της και θα πρεπει να το αντιληφθει αργα η γρηγορα.Τωρα κατι ναυαγια-λιγουρια που τρεχουν και της τα ακουμπανε ειναι απλα για λυπηση.Οχι οτι με νοιαζει...ας πανε να της τα σκασουν προσωπικα δεν ειμαι πελατης της...απλα ολοι αυτοι ειναι που χαλανε την πιατσα στο συνολο και γι'αυτο εχουμε τις τιμες που εχουμε στο Σαλονικισταν.Αγαπητέ παλαιμαχε σέβομαι την ηλικία σας (που είναι κάπου κοντά στου πατέρα μου ) και την εμπειρία σας αλλά είσαι τελείως λάθος στο θέμα και κακώς απαντήσατε με επιθετικό τρόπο επί του θέματος... πολύ ορθώς την κραξαμε και την κοροιδεψαμε γιατί έχουμε φάει τα σπιτάκια εκεί πέρα με το κουτάλι τόσα χρόνια και ξέρουμε τι γίνεται... Είναι αστείο μόνο που έχει γραφτεί το όνομα της στο φόρουμ.... όχι μόνο να αναλύσουμε αν κάνει ή δεν κάνει ή πόσα να παίρνει... αυτά είχα να πω
Έχουμε λάθος αντίληψη σχετικά με το τιμολογειακό καθεστώς στη πόλη μας. Από μας ξεκινάει το πρόβλημα. Αν σας φαίνονται πολλά, μην τα δίνετε. Εδώ και πόσα χρόνια ξέρω γω κράζουμε ότι είναι πάρα πολλά και ότι στην Αθήνα με 20 και 30 κάνεις τα πάντα. Και παρόλα αυτά τα ακουμπάμε. Δεν αντιλαμβάνονται κάτι λάθος οι κοπέλες, αλλά εμείς. Προσωπική μου γνώμη, για να πάρω κάποιο ''πρόγραμμα''(ντρέπομαι που το γράφω κιόλας), πρέπει να έχω περάσει πάρα πολύ καλά με τη κοπέλα και να έχω συνευρεθεί μαζί της αρκετές φορές. Για τη συγκεκριμένη που λέτε, την είχα πάρει πριν κανά 3-4 χρόνια μια φορά και μου φάνηκε αρκετά ταλαιπωρημένη και για απόσυρση. Για Μεταξουργείο είναι και πολύ λέω. Για να θεωρούν κάποιοι ότι προσφέρει καλές υπηρεσίες, κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε αυτή τη πόλη. Εκτός αν την είχα πετύχει σε κακή στιγμή, τι να πωEχει πολυ χειροτερες απο την θεια Νικολ στα σπιτακια.Η θεια Νικολ απο θεμα εμφανισης μπορει να χανει αλλα σε θεμα υπηρεσιων δεν ηταν κακη.Απλα οπως προεγραψα πολακις τα 30-40 που ζηταει ειναι αρκετα λεφτα για παρτι της και θα πρεπει να το αντιληφθει αργα η γρηγορα.Τωρα κατι ναυαγια-λιγουρια που τρεχουν και της τα ακουμπανε ειναι απλα για λυπηση.Οχι οτι με νοιαζει...ας πανε να της τα σκασουν προσωπικα δεν ειμαι πελατης της...απλα ολοι αυτοι ειναι που χαλανε την πιατσα στο συνολο και γι'αυτο εχουμε τις τιμες που εχουμε στο Σαλονικισταν.
Κατω τα χερια απο την Νικολ...τιμαει τα λεφτα που ακουμπαει καθε συναγωνιστης σε αντιθεση με πολλες.Επισης με γυριζει πισω στις παλιες καλες μερες...ειναι μια απο τις ελαχιστες που εμειναν απο την παλια καλη φρουρα.Παληκαρια με την καλη κουβεντα στο στομα ειστε.Συνεχιστε ετσι και μην αφινετε τιποτε ασχολιαστο.Καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε.Για μερικους εχει σημασια η πληροφορια για εσας δεν εχει ,προς τι τοση ειρωνεια ομως?
Eγω βλεπω οτι η πολη μας εχει πιασει πατο σε ολα τα επιπεδα.Στα σπιτακια δεν θα επιανε?30-40 ευρω για υπηρεσιες και ιεροδουλες της πλακας...Έχουμε λάθος αντίληψη σχετικά με το τιμολογειακό καθεστώς στη πόλη μας. Από μας ξεκινάει το πρόβλημα. Αν σας φαίνονται πολλά, μην τα δίνετε. Εδώ και πόσα χρόνια ξέρω γω κράζουμε ότι είναι πάρα πολλά και ότι στην Αθήνα με 20 και 30 κάνεις τα πάντα. Και παρόλα αυτά τα ακουμπάμε. Δεν αντιλαμβάνονται κάτι λάθος οι κοπέλες, αλλά εμείς. Προσωπική μου γνώμη, για να πάρω κάποιο ''πρόγραμμα''(ντρέπομαι που το γράφω κιόλας), πρέπει να έχω περάσει πάρα πολύ καλά με τη κοπέλα και να έχω συνευρεθεί μαζί της αρκετές φορές. Για τη συγκεκριμένη που λέτε, την είχα πάρει πριν κανά 3-4 χρόνια μια φορά και μου φάνηκε αρκετά ταλαιπωρημένη και για απόσυρση. Για Μεταξουργείο είναι και πολύ λέω. Για να θεωρούν κάποιοι ότι προσφέρει καλές υπηρεσίες, κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε αυτή τη πόλη. Εκτός αν την είχα πετύχει σε κακή στιγμή, τι να πω