Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Υπάρχουν και άλλα ιδρύματα εκτός των μπουρδέλων να πηδήξεις και λειτουργούν ακόμα και τώρα, και στη καραντίνα. Θα δώσεις το κάτι παραπάνω, αλλά θα περάσεις και καλύτερα. Όχι πάντα, αλλά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Δεν χρειάζεται απραξία.
Σ' ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσαν να συμβαίνουν όλα αυτά,εκτός άμα έχεις κάποια πληροφορία που μου διαφεύγει...

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Σ' ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσαν να συμβαίνουν όλα αυτά,εκτός άμα έχεις κάποια πληροφορία που μου διαφεύγει...
Υπάρχει στο site πληροφορία για όποιον ενδιαφέρεται. Άμα ψάξει στα σχετικά thred. Από κει ξεκίνησα και γω, δεν πληροφορήθηκα εκ των έσω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Υπάρχει στο site πληροφορία για όποιον ενδιαφέρεται. Άμα ψάξει στα σχετικά thred. Από κει ξεκίνησα και γω, δεν πληροφορήθηκα εκ των έσω
Και βρήκες τόσο αξιόλογα τεμάχια η τίποτα ναυάγια;

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.190
Πόντοι
201
Οι τιμές θα πέσουν α)αν ανοίξουν πολλά ιδρύματα και β)αν πέσουν οι δουλειές. Όσο η ιερόδουλη παίρνει 10-15 πελάτες στην πρωινή βάρδια, δεν έχει κανένα λόγο να διαπραγματευτεί για λιγότερα. Αν πέσει στους 3 και δει πως όλη της η βάρδια της δίνει όσα δίνει το 8ωρο σε μια σερβιτόρα, τότε θα αλλάξουν πολλά.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Για να πεσουν οι τιμες πρεπει να γινουν κι αλλα ιδρυματα.Περιμενετε να πεσουν οι τιμες στα 20€ αυριο;Εκτος αν προτιματε αγωνιστικη απραξια μερικων ετων ακομα...αλλα και παλι ΔΕΝ θα πεσουν οι τιμες.Μονο με προσφορα μεγαλυτερη θα πεσουν οι τιμες.
Σορρυ κιολας αλλα οταν βλεπεις συνεχεια μηνυματα στο φορουμ με το να ρωτανε ολοι "Ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα?" "Αντε γιατι δεν την παλευω αλλο" "Οταν ανοιξουν θα παω να ριξω 3 συνεχομενα γαμησια" κτλπ κτλπ κτλπ (και αυτο ειναι μονο απο το φορουμ φαντασου αλλους που δεν μπαινουν καν στο φορουμ η στην διαδικασια να γραφουν). καταλαβαινεις οτι εφοσον υπαρχει μεγαλη ζητηση θα υπαρχει και αναλογο κοστος. Αν γινει κανα θαυμα και οργανωθουμε ολοι μαζι και ριξουμε Χ στα σπιτακια και δεν παταει ποδι κανεις για π.χ 1-2 εβδομαδες μαξ σου λεω εγω, τοτε να δεις ποσο γρηγορα θα αλλαξουν οι τιμες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Σορρυ κιολας αλλα οταν βλεπεις συνεχεια μηνυματα στο φορουμ με το να ρωτανε ολοι "Ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα?" "Αντε γιατι δεν την παλευω αλλο" "Οταν ανοιξουν θα παω να ριξω 3 συνεχομενα γαμησια" κτλπ κτλπ κτλπ (και αυτο ειναι μονο απο το φορουμ φαντασου αλλους που δεν μπαινουν καν στο φορουμ η στην διαδικασια να γραφουν). καταλαβαινεις οτι εφοσον υπαρχει μεγαλη ζητηση θα υπαρχει και αναλογο κοστος. Αν γινει κανα θαυμα και οργανωθουμε ολοι μαζι και ριξουμε Χ στα σπιτακια και δεν παταει ποδι κανεις για π.χ 1-2 εβδομαδες μαξ σου λεω εγω, τοτε να δεις ποσο γρηγορα θα αλλαξουν οι τιμες.
Αυτο ακριβως ειπα...θα απαιτηθει ΠΟΛΥΣ περισσοτερος χρονος απο αυτο, ενδεχομενως 1-2 χρονια ακομα αποχης για να γινει αυτο.Συναγωνιστες που πανε μονο Αθηνα ετσι και αλλιως ωθουνται σε πολυμηνη αποχη για να εχουν λεφτα για κατι τετοιο.

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
Έτσι για την ενημέρωση. Πέρασμα σήμερα νωρίς το απόγευμα από τα σπιτάκια. Τα τρία από τα πέντε της Ερημίτη είχαν κλειστά τα φώτα (open) αλλά με την τσα2 έξω να μιλά με τους ελάχιστους διερχόμενους . Και επίσης σαν να πήρε το μάτι μου (οδηγούσα )και στην Μινωταύρου το venus .Όλα τα υπόλοιπα κλειστά. Δεν θέλω να πω ότι αυτά δουλεύανε .....απλά λέω τι είδα.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Οι τιμές δεν πέσαν ούτε με την οικονομική κρίση ούτε με τον covid - 19, εδώ και 15 χρόνια ξεκινάνε από 30€ και αν θυμάστε πριν από χρόνια (7χρονια νομίζω) το τζακούζι το είχαν 120€ και όχι 150€ που είναι τώρα.... Το θέμα λοιπόν είναι να δίνουν περισσότερα μέσα στο δωμάτιο, να κάθονται περισσότερο χρόνο.... Θυμάμαι τον Yorkie που είχε γράψει για την Βιολέτα δίπλα στο sex and the city, " έδωσα 50€ για πρόγραμμα και στα 10 λεπτά σηκώθηκε να φύγει, τις λέω που πας πλήρωσα πρόγραμμα τον 50 όχι το απλό 30" και του απάντησε " το ίδιο είναι" ?. Ή να θυμηθώ την κοροϊδία στις βίλες 40 το απλό, 50 χαλαρά..... Συμπερασμα: Πηγαίνουμε μόνο σε αυτές που ιδρώνουν την φανέλα, βγάζουν γούστα ?, και κάθονται περισσότερο χρόνο.... Σε όλες τις άλλες ΆΚΥΡΟ μέχρι να αλλάξουν προς το καλύτερο και αν δεν αλλάξουν αντε γειά αν μας δουν ξανά να μας γράψουν....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
απλα ολοι αυτοι ειναι που χαλανε την πιατσα στο συνολο και γι'αυτο εχουμε τις τιμες που εχουμε στο Σαλονικισταν.
αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.

και υστερα μας λενε δικα μας ειναι οτι θελουμε τα κανουμε.

ναι ρε μαγκα αλλα μου κανεις ζημια εμενα που θελω οπως στην Αθηνα με 20 ευρω να γαμαω κωλαρακι 23χρονης ξανθουλας απο την ρωσια.

παω τσαρκα θεσσαλονικη και σκαει 40-50-60 χρονων και μου λεει για γυμνο τσιμπουκι 50!!! κωλο 60-80-100!!!

γιατι ρε κοπελια??? 4πλα βγαζω απο οτι ο αθηναιος? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ 4ΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
194
Πόντοι
1
αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.

και υστερα μας λενε δικα μας ειναι οτι θελουμε τα κανουμε.

ναι ρε μαγκα αλλα μου κανεις ζημια εμενα που θελω οπως στην Αθηνα με 20 ευρω να γαμαω κωλαρακι 23χρονης ξανθουλας απο την ρωσια.

παω τσαρκα θεσσαλονικη και σκαει 40-50-60 χρονων και μου λεει για γυμνο τσιμπουκι 50!!! κωλο 60-80-100!!!

γιατι ρε κοπελια??? 4πλα βγαζω απο οτι ο αθηναιος? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ 4ΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Ετσι ακριβως ειναι φιλε..αμα ειχαν στη θεσσαλονικη ωραια μουνακια να πεις δεν γαμιετε ασ δωσω και 20-30 ευρω παραπανω...αλλα με αυτα τα μπαζα να εχουν αυτες τις τιμες ειναι τραγικο....!!!βλεπω και τωρα που θα ανοιξουν ακριβως οι ιδιες κοπελες θα ειναι ουτε βολτα δεν αξιζει να πας..

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
να λέμε την αλήθεια η ποιότητα έχει πέσει πολύ τα τελευταία 3-4 χρόνια.έγω που έρχομαι για άδεια πάνω και κάνω τσάρκα γάμησέ τα.μια νίκα και η σταθερή βικτώρια στο μπλε αξίζουν εμφανισιακά.να μην πούμε για εποχές βαρδαρίου που γινόταν πασαρέλα με μάγια,κέλλυ,ιονέλα,βερόνικα,νατάσσα,μαρίνα και δεν συμμαζεύεται.δυστηχώς περασμένα μεγαλεία

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
να λέμε την αλήθεια η ποιότητα έχει πέσει πολύ τα τελευταία 3-4 χρόνια.έγω που έρχομαι για άδεια πάνω και κάνω τσάρκα γάμησέ τα.μια νίκα και η σταθερή βικτώρια στο μπλε αξίζουν εμφανισιακά.να μην πούμε για εποχές βαρδαρίου που γινόταν πασαρέλα με μάγια,κέλλυ,ιονέλα,βερόνικα,νατάσσα,μαρίνα και δεν συμμαζεύεται.δυστηχώς περασμένα μεγαλεία
Από το κακό στο χειρότερο. Σαν να είμαστε σε καραντίνα πριν την καραντίνα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Οι τιμές δεν πέσαν ούτε με την οικονομική κρίση ούτε με τον covid - 19, εδώ και 15 χρόνια ξεκινάνε από 30€ και αν θυμάστε πριν από χρόνια (7χρονια νομίζω) το τζακούζι το είχαν 120€ και όχι 150€ που είναι τώρα.... Το θέμα λοιπόν είναι να δίνουν περισσότερα μέσα στο δωμάτιο, να κάθονται περισσότερο χρόνο.... Θυμάμαι τον Yorkie που είχε γράψει για την Βιολέτα δίπλα στο sex and the city, " έδωσα 50€ για πρόγραμμα και στα 10 λεπτά σηκώθηκε να φύγει, τις λέω που πας πλήρωσα πρόγραμμα τον 50 όχι το απλό 30" και του απάντησε " το ίδιο είναι" ?. Ή να θυμηθώ την κοροϊδία στις βίλες 40 το απλό, 50 χαλαρά..... Συμπερασμα: Πηγαίνουμε μόνο σε αυτές που ιδρώνουν την φανέλα, βγάζουν γούστα ?, και κάθονται περισσότερο χρόνο.... Σε όλες τις άλλες ΆΚΥΡΟ μέχρι να αλλάξουν προς το καλύτερο και αν δεν αλλάξουν αντε γειά αν μας δουν ξανά να μας γράψουν....
αν δεις τις κριτικες μου, ειναι ολες κι ολες τρεις, καταλαβαινεις τι θα επρεπε να κανουμε, ειδικα αυτοι που ειμαστε στο φορουμ...αλλα πηξαμε απο αγαπουληδες και απο χορηγους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.121
Πόντοι
3.346
Καλημερα συναδελφοι! Βγηκαν τα προγραμματα..δευτερα θα εχει λαικο προσκυνημα στο μπελλα ντονα! :buck2:

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
513
Πόντοι
301

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
αν δεις τις κριτικες μου, ειναι ολες κι ολες τρεις, καταλαβαινεις τι θα επρεπε να κανουμε, ειδικα αυτοι που ειμαστε στο φορουμ...αλλα πηξαμε απο αγαπουληδες και απο χορηγους.
Εγώ αν και διάβαζα το site χρόνια, έκανα τώρα τελευταία τον λογαριασμό αυτό, μόνο και μόνο για να ανεβάσω αρνητικές κριτικές για να γλυτώσει ο κόσμος τα λεφτά του, άλλωστε τις καλές περιπτώσεις τις ξέρουμε όλοι χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι ότι οι κοπέλες που αξίζουν είναι λίγες.....

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Στο Bella Donna έχει την Λαρα αλλά μέχρι τις 17:00..... Όποιος προλάβει δηλαδή.... :/

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
δυο σπιτακια πηγανε στην πλευρα του paradise....εχουμε δηλαδη δυο πλευρες τα gold studios απο τη μια και τα paradise studios απο την αλλη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom