You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)
Και χειρότερα.Μετράμε τις μέρες σαν φαντάροι..
Όσο πλησιάζουν οι μέρες αυξάνεται η προσμονή. Μόνο μην κάνουν κανένα αστείο και πάνε κι άλλο πίσω την ημερομηνία.Σήμερα έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να περιμένω αλλο
Δεν ξέρω, σκέφτομαι Λάρα, λιλιαννα Έφη και καναδυο ακόμα. Μάλλον θα περάσω κανένα διήμερο γαμοντας.Σε ποια θα κάνεις την πρώτη κατάθεση;
Τελευταία τροποποίηση:
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Γιατι ξερουμε αν ερθει η Λαρα? κρατα μικρο καλαθι.Δεν ξέρω, σκέφτομαι Λάρα, λιλιαννα Έφη και καναδυο ακόμα. Μάλλον θα περάσω κανένα διήμερο γαμοντας.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
περα απο την εμμα που μακαρι να ξαναπετυχω, εγω σκεφτομαι ενα μεσημερι μετα την δουλειά, υστερα απο καρδαμωμα με πιτογυρο να πετυχω αγγελική μεσα στην καψα του μεσημεριου
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.962
- Πόντοι
- 456
Η Αγγελικη μαλλον δεν θα ξανα δουλεψει φιλος.περα απο την εμμα που μακαρι να ξαναπετυχω, εγω σκεφτομαι ενα μεσημερι μετα την δουλειά, υστερα απο καρδαμωμα με πιτογυρο να πετυχω αγγελική μεσα στην καψα του μεσημεριου
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
στην μηνοταυρου απεναντι απο το σπιτι της αγγελικης, πρωτο αριστερα δηλαδη, θυμαται καποιος μια μαυρομαλλα ουκρανεζα? καποιος θα την ελεγε "ωραια κοπελα...", μαυρο μαλλι μακρυ και λιγο μεγαλο κωλο. ευγενικη και σιγουρα ελεγε σε ολους "αυτο μεγκαλο σιγα σιγα". δεν μιλουσε ελληνικα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
εγω κατεληξα σε σχεδιασμο. α φαση 1η μερα μαλλον τριτη αναζητηση γαληνης για ολα +++++ισπανικο σιγουρα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
Θα εχουν πάρει κι άλλα κιλά στη καραντίνα... Θα πληρώνουμε τα γιουβαρλακια με 30ευρα και θα λέμε και ευχαριστώ..Τώρα που όλες έγιναν "εσκορτς" δεν θα έχουμε κοπέλες στα μαγαζιά η θα επιστρέψουν στην ωμή πραγματικότητα των 30€ που δεν αξίζουν ούτε για αυτά;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.657
- Πόντοι
- 38.177
Δλδ μόνο ο φακίρης θα γαμαει από δω και μπρος;Θα εχουν πάρει κι άλλα κιλά στη καραντίνα... Θα πληρώνουμε τα γιουβαρλακια με 30ευρα και θα λέμε και ευχαριστώ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ετσι ειναι μονο οι παοκσιδες γαμαμε σε αυτην την πολη
εσεις απο τον εμφυλιο
εσεις απο τον εμφυλιο
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
κατουρήστε και λίγο ρεεεεεεετσι ειναι μονο οι παοκσιδες γαμαμε σε αυτην την πολη
εσεις απο τον εμφυλιο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
και ο αλλος ο κολητος του ο βλαχομπαουγκ που οταν κανει πιπες η ομαδα του εξαφανιζεται καμια βδομαδα και εμφανιζεται στις νικες να ξεροχυνει(μονος του)φωναζοντας κι ολας!!Δλδ μόνο ο φακίρης θα γαμαει από δω και μπρος;
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Σιγουρα Εβελινα,Νικολ γαλλιδα στα τριδυμα 7 ιουνιου.Nαι 7 Ιουνίου ,το θέμα είναι θα ανοίξουν όλα? οι καλές κοπέλες-οσες υπήρχαν θα επιστρέψουν άραγε? π.χ Εβελίνα...
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Νικολ γαλλιδα?Ακομα ενσημα κολλαει αυτη?Ποσο ετων ειναιΣιγουρα Εβελινα,Νικολ γαλλιδα στα τριδυμα 7 ιουνιου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά