You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Σωραιος. θελω να δω το Quiet Place 21 Ιουνίου..
Πληροφορία απο γνωστή υπάλληλο μαγαζιού
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπερα συναδελφοι! 7 λεει θα ανοιξουν επισημα..ανεπισημα δεν μας ειπαν ποτε λογικα αν δειτε αυτες τις μερες να καθαριζουν τα μαγαζακια, ειναι πολυ κοντα στο να ξεκινησουν.
Αφου αρκετα απο αυτα πριν του κορονοιου δουλευαν και χωρις αδεια..το ιδιο θα κανουν και τωρα, με το σκεπτικο οσο πιο γρηγορα ανοιξουμε τοσο περισσοτερο κοσμο θα τραβηξουμε.
Αφου αρκετα απο αυτα πριν του κορονοιου δουλευαν και χωρις αδεια..το ιδιο θα κανουν και τωρα, με το σκεπτικο οσο πιο γρηγορα ανοιξουμε τοσο περισσοτερο κοσμο θα τραβηξουμε.
Να δουμε τι κοπελες θα ερθουν...γιατι αν ειναι τα γνωστα μπαζα μυγες θα κυνηγανε..Καλησπερα συναδελφοι! 7 λεει θα ανοιξουν επισημα..ανεπισημα δεν μας ειπαν ποτε λογικα αν δειτε αυτες τις μερες να καθαριζουν τα μαγαζακια, ειναι πολυ κοντα στο να ξεκινησουν.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Αυτες που δουλευουν τωρα και μερικες που εκανα διακοπες εδω γυρω αντε και καμια καινουργια!Να δουμε τι κοπελες θα ερθουν...γιατι αν ειναι τα γνωστα μπαζα μυγες θα κυνηγανε..
για αρχη πιστευω θα δουλεψουν σχεδον ολες..αναλογα βεβαια με τις τιμες που θα εχουν..αν δεν ειναι υπερβολικες εννοω.
Καταλαβα 2-3 θα παρουν ΟΛΟ το χαρτι....!!!γιατι οι αλλες δεν αξιζουν ουτε 10 ευρωΑυτες που δουλευουν τωρα και μερικες που εκανα διακοπες εδω γυρω αντε και καμια καινουργια!
για αρχη πιστευω θα δουλεψουν σχεδον ολες..αναλογα βεβαια με τις τιμες που θα εχουν..αν δεν ειναι υπερβολικες εννοω.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Βλεπω μερικα στουντιακια στα σοσιαλ.. βγαλαν ανακοινωση οτι ανοιγουν 7
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Περαστικά στα σκουλικια του σαιτ, ξυδακι ΤΟΠ
Galinickos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 295
- Πόντοι
- 280
Τελικά 7 του μηνός ανοίγουν όλα κανονικά?μου έλειψε η μπουρδελοτσαρκα!!
Λογικα θα ανοιξουν να δουμε ποιες θα φερουν ......για να αξιζει η μπουρδελοτσαρκα πρεπει να εχει καλα μουνακια αλλιως τσαμπα η βενζινη???Τελικά 7 του μηνός ανοίγουν όλα κανονικά?μου έλειψε η μπουρδελοτσαρκα!!
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Kαλη αρχη,ειδα προγραμμα στο golden lips με Αννα και mariza .Για να δουμε ουρες.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Λαθος,φαινεται δεν αρεσει δημοσιοτητα,σβηστηκε πριν διαβαστει .Kαλη αρχη,ειδα προγραμμα στο golden lips με Αννα και mariza .Για να δουμε ουρες.
Ειδικά μετά από τόση αποχή θέλουμε καλό πράμα.Λογικα θα ανοιξουν να δουμε ποιες θα φερουν ......για να αξιζει η μπουρδελοτσαρκα πρεπει να εχει καλα μουνακια αλλιως τσαμπα η βενζινη???
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Φερτε πισω την Λαρα με νυχια και με δοντια να γινει Χ-Α-Μ-Ο-Σ.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Μετράμε τις μέρες σαν φαντάροι..9 μέρες ακόμα?
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
Σε ποια θα κάνεις την πρώτη κατάθεση;Σήμερα έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να περιμένω αλλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά