Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
εγω πηρα προχθες τηλ για ραντεβου στο αλλο σαιτ και μου ειπαν 100 ευρω η μιση ωρα και 50+ για παραπανω
Δεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Δεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?
Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50
Μην λες τετοια διαβαζουν και οι νταβαδες και θα το κανουν 50?
Κανονικα πρεπει οι τιμες να πεσουν 20-30 ευρω το απλο σε ολα...!!!με τις σαυρες που μας φερνουν και αυτα πολλα ειναι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.929
Πόντοι
38.177
Κοίταξε να δεις,αυτές που είχαμε άξιζαν για 10-20€ και τις πληρώναμε για 30€ το απλό,όταν στην Αθήνα κοπέλες σαν κι αυτές και καλύτερες αξίζουν 20€ με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στόμα!!!
Τώρα αμα οι δικές μας το κάνουν 50€ θα σκάψουν μόνες τους το καλό τους..

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
768
Πόντοι
81
σιγα να μην δοσω 100 ευρω για να γαμησω

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
768
Πόντοι
81
η μονη που θα εδινα το κατι παραπανω για να περασω καλα με διαρκεια θα ηταν η εμμα

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
768
Πόντοι
81
προσωπικα στο μπουρδελο θα παω για να γαμησω κατι που δε μπορω να βρω εξω. την κωλαρα της εμμας θα την πληρωνα, την ελενα παλια την ειχα χρυσωσει.

τωρα μπαζα μεσαιες και νορμαλ δεν πληρωνα ποτε σε ρδελο. το ψηλοεχω οποτε ρισκαρω 2 κερασματα γνωριμια σε νορμαλ μαγαζι (πες ενα 20αρικο)και εχω οποιο μουνι γουσταρω και την παιρνω κι απ τα αφτια μεχρι το πρωι οχι ενα μισαωρο

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
η μονη που θα εδινα το κατι παραπανω για να περασω καλα με διαρκεια θα ηταν η εμμα
Τελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
προσωπικα στο μπουρδελο θα παω για να γαμησω κατι που δε μπορω να βρω εξω. την κωλαρα της εμμας θα την πληρωνα, την ελενα παλια την ειχα χρυσωσει.

τωρα μπαζα μεσαιες και νορμαλ δεν πληρωνα ποτε σε ρδελο. το ψηλοεχω οποτε ρισκαρω 2 κερασματα γνωριμια σε νορμαλ μαγαζι (πες ενα 20αρικο)και εχω οποιο μουνι γουσταρω και την παιρνω κι απ τα αφτια μεχρι το πρωι οχι ενα μισαωρο
Ακριβως ετσι ειναι τωρα οι πιτσιρικες εχουν ξεφυγει γαμιουνται αβερτα ειδα χαλκιδικη το καλοκαιρι στα beachbar γινετε χαμος!!! Λιγο καλο σωμα να εχεις και να ξερεις να μιλας και γαμας..?στα studio αυτες που αξιζουν ειναι ελαχιστες λαρα,σαρα,αφροδιτη,ατζελα και κανα 2 ακομα που ερχονται σπανια....ολες οι αλλες ειναι για το κουβα

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
768
Πόντοι
81
Ακριβως ετσι ειναι τωρα οι πιτσιρικες εχουν ξεφυγει γαμιουνται αβερτα ειδα χαλκιδικη το καλοκαιρι στα beachbar γινετε χαμος!!! Λιγο καλο σωμα να εχεις και να ξερεις να μιλας και γαμας..?στα studio αυτες που αξιζουν ειναι ελαχιστες λαρα,σαρα,αφροδιτη,ατζελα και κανα 2 ακομα που ερχονται σπανια....ολες οι αλλες ειναι για το κουβα
το θεμα ειναι οτι προσωπικα εχω να τυχω πολυ καιρο γκομενα με μεγαλα φυσικα βυζια και οχι απο κιλα, οποτε μολις ανοιξουν με τα παραπανω κριτηρια παω για γαληνη καρφωτος

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Τελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελα
Την Αφροδίτη την μιλφ την Ρωσίδα λες;.. Αυτή μετά την 1η καραντίνα σπάνια να ξανά δούλεψε δυστυχώς

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
Πρωινό πέρασμα από τα σπιτάκια περίπου στις 11.30 σήμερα. Όλα κλειστά εκτός από το venus (Μινώταυρου 16 ) όπου μια κυρία ,μάλλον η τσατσά ,ήταν έξω από την κλειστή πόρτα και φεύγοντας (οδηγώντας ) πήρε το μάτι μου μια κοπελίτσα με το μπουρνούζι της από το πλαϊνό πορτάκι έτρεξε και μπήκε στην μπροστινή. Σε όλα τα άλλα ησυχία.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
768
Πόντοι
81
κι ενα τουμπανο που το βγαλαν απ το αλλο σαιτ μαλλον λεει.

μια στο γωνιακο βιλλα με βυζαρες και μεγαλα τσιμπουκοχειλα ποια ηταν?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.229
Πόντοι
9.297
Αλλος ενας που τα δακρυα του καθρεφτιζουν την θεα της ομορφιας και του ερωτα....??.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.182
Πόντοι
25.165
ποια αφροδιτη λεει ο φιλος PL γιατι αν λεει για την γνωστη Αφρο, αυτη το μεγαλυτερο προγραμμα που εκανε ηταν....ΔΕΝ εκανε. ουτε καν προγραμμα με ακαποτο τσιμπουκι δεν ειχε. το προγραμμα της ηταν παντα εως 30 το απλο , αντε αμα σε ηξερε να σε αφηνε να την κανεις γλυφομουνι. Ασε που κατι ακουσα οτι παντρευτηκε οποτε βγηκε συνταξη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.229
Πόντοι
9.297
ποια αφροδιτη λεει ο φιλος PL γιατι αν λεει για την γνωστη Αφρο, αυτη το μεγαλυτερο προγραμμα που εκανε ηταν....ΔΕΝ εκανε. ουτε καν προγραμμα με ακαποτο τσιμπουκι δεν ειχε. το προγραμμα της ηταν παντα εως 30 το απλο , αντε αμα σε ηξερε να σε αφηνε να την κανεις γλυφομουνι. Ασε που κατι ακουσα οτι παντρευτηκε οποτε βγηκε συνταξη.
Το ανακοινωσε μεσω twitter;
Δεν αμφισβητω την πληροφορια...ομως η πηγη παιζει ρολο;Καποια παλια συναδελφισσα της ισως;

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Η καινούργια ενημέρωση που ειχα είναι 15 ιουνι άνοιγμα τσαρδιων και πιθανος ο εμβολιασμος για δαυτες πριν πανε για δουλειά. Ετσι μου πε τσατσα ετσι ακριβως σας τα, μεταφερω εδώ. Ουτε συμφέρον εχω ουτε τίποτα. Οσο πιο νωρις τοσο καλύτερα να ξελαμπικαρει ο κοσμάκης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom