Δεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?εγω πηρα προχθες τηλ για ραντεβου στο αλλο σαιτ και μου ειπαν 100 ευρω η μιση ωρα και 50+ για παραπανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.459
- Πόντοι
- 3.346
Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50Δεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?
Μην λες τετοια διαβαζουν και οι νταβαδες και θα το κανουν 50?Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50
Κανονικα πρεπει οι τιμες να πεσουν 20-30 ευρω το απλο σε ολα...!!!με τις σαυρες που μας φερνουν και αυτα πολλα ειναι.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.929
- Πόντοι
- 38.177
Κοίταξε να δεις,αυτές που είχαμε άξιζαν για 10-20€ και τις πληρώναμε για 30€ το απλό,όταν στην Αθήνα κοπέλες σαν κι αυτές και καλύτερες αξίζουν 20€ με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στόμα!!!Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50
Τώρα αμα οι δικές μας το κάνουν 50€ θα σκάψουν μόνες τους το καλό τους..
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
σιγα να μην δοσω 100 ευρω για να γαμησωΔεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
η μονη που θα εδινα το κατι παραπανω για να περασω καλα με διαρκεια θα ηταν η εμμα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
προσωπικα στο μπουρδελο θα παω για να γαμησω κατι που δε μπορω να βρω εξω. την κωλαρα της εμμας θα την πληρωνα, την ελενα παλια την ειχα χρυσωσει.
τωρα μπαζα μεσαιες και νορμαλ δεν πληρωνα ποτε σε ρδελο. το ψηλοεχω οποτε ρισκαρω 2 κερασματα γνωριμια σε νορμαλ μαγαζι (πες ενα 20αρικο)και εχω οποιο μουνι γουσταρω και την παιρνω κι απ τα αφτια μεχρι το πρωι οχι ενα μισαωρο
τωρα μπαζα μεσαιες και νορμαλ δεν πληρωνα ποτε σε ρδελο. το ψηλοεχω οποτε ρισκαρω 2 κερασματα γνωριμια σε νορμαλ μαγαζι (πες ενα 20αρικο)και εχω οποιο μουνι γουσταρω και την παιρνω κι απ τα αφτια μεχρι το πρωι οχι ενα μισαωρο
Τελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελαη μονη που θα εδινα το κατι παραπανω για να περασω καλα με διαρκεια θα ηταν η εμμα
Ακριβως ετσι ειναι τωρα οι πιτσιρικες εχουν ξεφυγει γαμιουνται αβερτα ειδα χαλκιδικη το καλοκαιρι στα beachbar γινετε χαμος!!! Λιγο καλο σωμα να εχεις και να ξερεις να μιλας και γαμας..?στα studio αυτες που αξιζουν ειναι ελαχιστες λαρα,σαρα,αφροδιτη,ατζελα και κανα 2 ακομα που ερχονται σπανια....ολες οι αλλες ειναι για το κουβαπροσωπικα στο μπουρδελο θα παω για να γαμησω κατι που δε μπορω να βρω εξω. την κωλαρα της εμμας θα την πληρωνα, την ελενα παλια την ειχα χρυσωσει.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
το θεμα ειναι οτι προσωπικα εχω να τυχω πολυ καιρο γκομενα με μεγαλα φυσικα βυζια και οχι απο κιλα, οποτε μολις ανοιξουν με τα παραπανω κριτηρια παω για γαληνη καρφωτοςΑκριβως ετσι ειναι τωρα οι πιτσιρικες εχουν ξεφυγει γαμιουνται αβερτα ειδα χαλκιδικη το καλοκαιρι στα beachbar γινετε χαμος!!! Λιγο καλο σωμα να εχεις και να ξερεις να μιλας και γαμας..?στα studio αυτες που αξιζουν ειναι ελαχιστες λαρα,σαρα,αφροδιτη,ατζελα και κανα 2 ακομα που ερχονται σπανια....ολες οι αλλες ειναι για το κουβα
Την Αφροδίτη την μιλφ την Ρωσίδα λες;.. Αυτή μετά την 1η καραντίνα σπάνια να ξανά δούλεψε δυστυχώςΤελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελα
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Πρωινό πέρασμα από τα σπιτάκια περίπου στις 11.30 σήμερα. Όλα κλειστά εκτός από το venus (Μινώταυρου 16 ) όπου μια κυρία ,μάλλον η τσατσά ,ήταν έξω από την κλειστή πόρτα και φεύγοντας (οδηγώντας ) πήρε το μάτι μου μια κοπελίτσα με το μπουρνούζι της από το πλαϊνό πορτάκι έτρεξε και μπήκε στην μπροστινή. Σε όλα τα άλλα ησυχία.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
κι ενα τουμπανο που το βγαλαν απ το αλλο σαιτ μαλλον λεει.
μια στο γωνιακο βιλλα με βυζαρες και μεγαλα τσιμπουκοχειλα ποια ηταν?
μια στο γωνιακο βιλλα με βυζαρες και μεγαλα τσιμπουκοχειλα ποια ηταν?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.229
- Πόντοι
- 9.297
Αλλος ενας που τα δακρυα του καθρεφτιζουν την θεα της ομορφιας και του ερωτα....??.Τελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελα
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.295
- Πόντοι
- 6.817
Βιλλες δεν ειναι αυτη;η μονη που θα εδινα το κατι παραπανω για να περασω καλα με διαρκεια θα ηταν η εμμα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
ναι και μετα κατω απο το red light... που ειναι ομως? την πετυχε κανενας πριν το lockdown?Βιλλες δεν ειναι αυτη;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.182
- Πόντοι
- 25.165
ποια αφροδιτη λεει ο φιλος PL γιατι αν λεει για την γνωστη Αφρο, αυτη το μεγαλυτερο προγραμμα που εκανε ηταν....ΔΕΝ εκανε. ουτε καν προγραμμα με ακαποτο τσιμπουκι δεν ειχε. το προγραμμα της ηταν παντα εως 30 το απλο , αντε αμα σε ηξερε να σε αφηνε να την κανεις γλυφομουνι. Ασε που κατι ακουσα οτι παντρευτηκε οποτε βγηκε συνταξη.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.229
- Πόντοι
- 9.297
Το ανακοινωσε μεσω twitter;ποια αφροδιτη λεει ο φιλος PL γιατι αν λεει για την γνωστη Αφρο, αυτη το μεγαλυτερο προγραμμα που εκανε ηταν....ΔΕΝ εκανε. ουτε καν προγραμμα με ακαποτο τσιμπουκι δεν ειχε. το προγραμμα της ηταν παντα εως 30 το απλο , αντε αμα σε ηξερε να σε αφηνε να την κανεις γλυφομουνι. Ασε που κατι ακουσα οτι παντρευτηκε οποτε βγηκε συνταξη.
Δεν αμφισβητω την πληροφορια...ομως η πηγη παιζει ρολο;Καποια παλια συναδελφισσα της ισως;
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Ελπίζω να μην ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορίαΑσε που κατι ακουσα οτι παντρευτηκε οποτε βγηκε συνταξη.
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η καινούργια ενημέρωση που ειχα είναι 15 ιουνι άνοιγμα τσαρδιων και πιθανος ο εμβολιασμος για δαυτες πριν πανε για δουλειά. Ετσι μου πε τσατσα ετσι ακριβως σας τα, μεταφερω εδώ. Ουτε συμφέρον εχω ουτε τίποτα. Οσο πιο νωρις τοσο καλύτερα να ξελαμπικαρει ο κοσμάκης!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις