σύντροφοι !!!! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορεί να πέσουν οι τιμές;; Εδώ δεν έπεσαν 10 χρόνια κρίσης θα πέσουν τώρα ;;; Η Κολομβία των Βαλκανίων έχει τεράστιο απόθεμα μαύρου χρήματος ....εγώ βλέπω από το 2010 (που λέμε ότι άρχισε η κρίση) ανέβηκαν καύσιμα ΦΠΑ ρεύμα διόδια Εφορία ΕΝΦΙΑ κλπ ...και δεν τρέχει τίποτα....και τα εισοδήματα που δηλώνει ο Ελληνας είναι Βουλγαρίας ....άρα υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα και το ξέρουν . Μακάρι να πέσουν αλλά.......
Τυπε στα σπιτάκια όσοι γαμανε εδώ στο σαλονικισταν είμαστε ένα μικρό club. Εάν μαζευτούμε όλοι όσοι γαμαμε τακτικά σε ρδελα δεν κατεβάζουμε ούτε 50 άτομα όλα και όλα....Και στο λέω σοβαρά τώρα. Η μεγάλη πλειοψηφία του σαλονικιου είναι σχεση η κανα μπαζο ξέκωλο από τιντερ στην καλυτερη.Τα σπιτάκια τα συντηρουμε εγώ και εσύ και όσοι άλλοι εδώ μέσα θα πάμε να σμπρωξουμε 3,4,5 φορές μέσα στον μήνα ανάλογα. Αυτό που λες για το μαύρο χρήμα έχει να κάνει κυρίως με τους ελεύθερους επαγγελματίες και άτομα που δουλεύουν μαύρα στον ιδιωτικό τομέα. Όλοι οι άλλοι.. Μισθωτοί, συνταξιούχοι, υπάλληλοι, επιδοματιουχοι κλπ φαίνονται και δύσκολα μπορούν να κλέψουν το κράτος. Αυτοί φυσικά συντηρούνται με συντάξεις γονιών και καβατζες από πίσω με 50/100 Χιλ που τα κρατούσαν τις καλές εποχές και δεν τα έφαγαν σε πουτανες, καζίνο, αμάξια, μπουζούκια, ναρκωτικά κλπ. Το θέμα δεν είναι αν θα ρίξουν τις τιμες... Το μεγάλο ζήτημα είναι αν θα κατέβουν οι τιμές στα προγράμματα και φυσικά αν θα φέρουν κάνα σοβαρό μουνι να δουλεψει. Στα στούντιο θα πρέπει να αρχίζει από 30 κατεμε και να έχει δυνατά προγράμματα με αρκετό χρόνον στα 50-60€.Απο κει και πέρα όλα τα άλλα στα 20€ όπως ανέφερε και ο τζιμιαδης η τσιμπουκλου μου.