Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
699
Πόντοι
1.525
τι πληροφορια μου εδωσες ρε μεγαλε?
οτι εχω δοκιμασει το βρηκα μονος μου, ασχετο αν καποιος ηρθε και μου ειπε "να πας ειναι καλη περιπτωση".
πανε λιγες σελιδες πιο πισω και δες τι πληροφοριες εδωσα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Όποιος γνώριζει κάτι για Μιρελα ας στείλει σε PM. Ώρες/σπιτάκι κλπ. Ευχαριστώ!!!

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
σύντροφοι !!!! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορεί να πέσουν οι τιμές;; Εδώ δεν έπεσαν 10 χρόνια κρίσης θα πέσουν τώρα ;;; Η Κολομβία των Βαλκανίων έχει τεράστιο απόθεμα μαύρου χρήματος ....εγώ βλέπω από το 2010 (που λέμε ότι άρχισε η κρίση) ανέβηκαν καύσιμα ΦΠΑ ρεύμα διόδια Εφορία ΕΝΦΙΑ κλπ ...και δεν τρέχει τίποτα....και τα εισοδήματα που δηλώνει ο Ελληνας είναι Βουλγαρίας ....άρα υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα και το ξέρουν . Μακάρι να πέσουν αλλά.......
Τυπε στα σπιτάκια όσοι γαμανε εδώ στο σαλονικισταν είμαστε ένα μικρό club. Εάν μαζευτούμε όλοι όσοι γαμαμε τακτικά σε ρδελα δεν κατεβάζουμε ούτε 50 άτομα όλα και όλα....Και στο λέω σοβαρά τώρα. Η μεγάλη πλειοψηφία του σαλονικιου είναι σχεση η κανα μπαζο ξέκωλο από τιντερ στην καλυτερη.Τα σπιτάκια τα συντηρουμε εγώ και εσύ και όσοι άλλοι εδώ μέσα θα πάμε να σμπρωξουμε 3,4,5 φορές μέσα στον μήνα ανάλογα. Αυτό που λες για το μαύρο χρήμα έχει να κάνει κυρίως με τους ελεύθερους επαγγελματίες και άτομα που δουλεύουν μαύρα στον ιδιωτικό τομέα. Όλοι οι άλλοι.. Μισθωτοί, συνταξιούχοι, υπάλληλοι, επιδοματιουχοι κλπ φαίνονται και δύσκολα μπορούν να κλέψουν το κράτος. Αυτοί φυσικά συντηρούνται με συντάξεις γονιών και καβατζες από πίσω με 50/100 Χιλ που τα κρατούσαν τις καλές εποχές και δεν τα έφαγαν σε πουτανες, καζίνο, αμάξια, μπουζούκια, ναρκωτικά κλπ. Το θέμα δεν είναι αν θα ρίξουν τις τιμες... Το μεγάλο ζήτημα είναι αν θα κατέβουν οι τιμές στα προγράμματα και φυσικά αν θα φέρουν κάνα σοβαρό μουνι να δουλεψει. Στα στούντιο θα πρέπει να αρχίζει από 30 κατεμε και να έχει δυνατά προγράμματα με αρκετό χρόνον στα 50-60€.Απο κει και πέρα όλα τα άλλα στα 20€ όπως ανέφερε και ο τζιμιαδης η τσιμπουκλου μου.

Εγγρ.
26 Φεβ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος γνώριζει κάτι για Μιρελα ας στείλει σε PM. Ώρες/σπιτάκι κλπ. Ευχαριστώ!
Όποιος γνώριζει κάτι για Μιρελα ας στείλει σε PM. Ώρες/σπιτάκι κλπ. Ευχαριστώ!!!

Αν μάθεις κάτι για ώρα σπιτάκι κλπ στείλε και κατά δω ένα pm αδερφέ

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
184
Πόντοι
1
Τι εγινε εμφανιστηκε η μιρελα??πολυ καιρο την ψαχνω και εγω

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Καλησπέρα, έχει κανείς πληροφορίες πότε ανοίγουν οι οίκοι ανοχής;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Παντως Πριν κλείσουν τα ρδελομπου
Αρχισαν να ανεβαίνουν αξιολογοτατα τεμάχια ,ειδικά στο *****

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
699
Πόντοι
1.525
ρε παιδια εδω βρηκατε να γραψετε για τις συνταξεις και τα ασφαλιστικα? βγειτε πιειτε ενα καφεδακι και πειτε τα...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Σχεδόν όλες οι ιερόδουλες που δουλεύουν στα στούντιο των 30 αξίζουν για 20 ευρο... υπάρχουν και κάποιες που αξίζουν για 10 ευρο επίπεδο Μεταξουργείο.... Μόνο στις βίλλες κατά καιρούς φέρνουν αξιόλογα κομμάτια

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
184
Πόντοι
1
Σχεδόν όλες οι ιερόδουλες που δουλεύουν στα στούντιο των 30 αξίζουν για 20 ευρο... υπάρχουν και κάποιες που αξίζουν για 10 ευρο επίπεδο Μεταξουργείο.... Μόνο στις βίλλες κατά καιρούς φέρνουν αξιόλογα κομμάτια
Και στις βιλλες τα τελευταια χρονια συνεχεια τις ιδιες φερνουν οι περισσοτερες ειναι 40+ και πολυ μετριες...(ελαχιστες εξερεσεις εχουμε και ερχονται σπανια για λιγο και φευγουν )Αθηνα οσες φορες πηγα για δουλεια στα κυριλε studio ειχε απιστευτα μουνακια φυσικα εκει το απλο ειναι 50€ αλλα αξιζει...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πέρα από την Αντριανα ποια άλλη? Τα στούντιο έχουν πέσει και αυτά στο θέμα των κοριτσιών.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
Μάγκες... Διαβάστε τον τίτλο του θρεντ και διαβάστε τις μαλακίες που γράφετε εδώ και πόσες σελίδες.
Κι εμείς έχουμε άποψη για τα αθλητικά και τα πολιτικά και τα οικονομικά, αλλά λάθος νήμα.
Μας ζαλίσατε τα παπάρια.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Πέρα από την Αντριανα ποια άλλη? Τα στούντιο έχουν πέσει και αυτά στο θέμα των κοριτσιών.
Ρε τυπε που ζεις να πουμε οι βιλες εχουν φερει αξιολογα τεμαχια εμφανησιακα και κατα καιρους φερνουν απο υπηρεσιες μετα ειναι αλλο θεμα

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
Καλο πασχα μάγκεςςςς....ξέρεις κανεις που βρισκουμε αγγελικη απο μινωταυρου???

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
εγω περιμενω πως και πως να δω τι εχει να γινει οταν γυρισει η Λαρα. ΑΜΑ γυρισει.

lalakis259

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
162
Πόντοι
0
Τελικα εχει ανοιξει κανενα σπιτι η μουφα; Εστω και για συγκεκριμενο ωραριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom