assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Δεν κλείσανε αλλά η ταρίφα είναι στα 60 και άνω
σε 39 μερες και αλλες τοσες νυκτες απο σημερα,Καλησπέρα στην παρεα έχουμε καμία ενημερώσει ποτε θα ανοίξουν τα στουντιο??
μην ξαναπαρεις, θα ζητησουν 160 σαν την ελενα και μετα θα αρχισουν να χρεωνουν και τα τηλεφωνα, οπως το 1993 εποχες ροζ τηλεφωνωνΤώρα που ξαναπήρα ζητάνε από 100€
Επίσημα θα περιμένεις το άνοιγμα !
Ανεπίσημα ποτέ δεν έκλεισαν!
Μπες στο αλλο site και παρε τηλ. Θα σου πουν σε πιο studio να πας ;)Εγω μια βόλτα που έκανα την προηγούμενη βδομάδα ηταν κλειστά ολα. Στείλτε πμ ρε μάγκες ποια δουλεύουν να φάμε τίποτα
ναι στο αλλο σαιτ δεν εχει τηλεφωνα ρε παιδες στα κοριτσια των σπιτιων, που παιρνουμε?
6988584805ναι στο αλλο σαιτ δεν εχει τηλεφωνα ρε παιδες στα κοριτσια των σπιτιων, που παιρνουμε?
Κάτσε ρε φίλε τι ώρα πήγες: Εγώ 7:30 που πέρασα από τα μπούρδελα ήταν όλα λες και είχε πέσει βόμβα, ερημιά , αυτό έγινε Σάββατο που περασεΤι παραπληροφορηση υπαρχει εδω? ο αλλος λεει πηρε τηλεφωνο και κατω απο 100 δεν εχει. ο αλλος λεει οι πορτες ειναι κλειστες. 1) απο 30 ξεκινανε τα προγραμματα 2) Μπορει και να ετυχε αλλα εγω οταν πηγα οχι μονο οι πορτες δεν ηταν κλειστες αλλα η τσατσα σε περιμενει και απεξω για να σε υποδειξει που να μπεις. Επισης 10-15 ιουνιου ανοιγουν επισημα τα μαγαζια.
Αυτη την ωρα που πηγες την πεφτει συνηθως και η αστυνομια ,μεσημερι ειναι καλυτερα τα πραγματα.Κάτσε ρε φίλε τι ώρα πήγες: Εγώ 7:30 που πέρασα από τα μπούρδελα ήταν όλα λες και είχε πέσει βόμβα, ερημιά , αυτό έγινε Σάββατο που περασε
κατσε ρε γατε αντι να μας πεις και ευχαριστω που σου δινουμε πληροφοριες στο πιατο μας την λες κιολας...Τι παραπληροφορηση υπαρχει εδω? ο αλλος λεει πηρε τηλεφωνο και κατω απο 100 δεν εχει. ο αλλος λεει οι πορτες ειναι κλειστες. 1) απο 30 ξεκινανε τα προγραμματα 2) Μπορει και να ετυχε αλλα εγω οταν πηγα οχι μονο οι πορτες δεν ηταν κλειστες αλλα η τσατσα σε περιμενει και απεξω για να σε υποδειξει που να μπεις. Επισης 10-15 ιουνιου ανοιγουν επισημα τα μαγαζια.
Τυπε ακόμα και να ανοίξουν,στη Θεσσαλονίκη οι ίδιες σαβουρες χιλιογαμημενες θα είναι και θα ζητάνε 80€ για κωλο +20€ για τελείωμα στο στόμα...ανοιξτε τα μπουρδελα για να γαμησουμε,δεν παει αλλο....μην ψηφιζετε κουλη μας εχει κοψει το πηδημα....
τι πληροφορια μου εδωσες ρε μεγαλε?κατσε ρε γατε αντι να μας πεις και ευχαριστω που σου δινουμε πληροφοριες στο πιατο μας την λες κιολας...
α και επειδη εκατσα ειδα καποια απο τα μηνυματα σου. πιο πολυ βλεπω ενεργος στα τραβελια εισαι στα οποια δεν εχω ουδεμια σχεση.κατσε ρε γατε αντι να μας πεις και ευχαριστω που σου δινουμε πληροφοριες στο πιατο μας την λες κιολας...
ρε παιδια μη μαλωνετε εχει 3 -4 στουντιο που δουλευουν με τηλεφωνα οποιος ειναι αλανι τα βρισσκει και οντως πηδας οπωσ τον λαιο καλο καιρο με 30 ευρωκατσε ρε γατε αντι να μας πεις και ευχαριστω που σου δινουμε πληροφοριες στο πιατο μας την λες κιολας...