Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Μιρελα στις βίλες αχαχααχα έχει να πέσει τρελό γέλιο από τι φαίνεται..
Tη λυπαμαι απο τωρα την καημενη τη Λαρα θα της δωσουν το μουνι στα χεριαΣτο Bella Donna έχει την Λαρα αλλά μέχρι τις 17:00..... Όποιος προλάβει δηλαδή.... :/
Δε την εχει σε κανενα απο τα των βιλωνΜιρελα στις βίλες αχαχααχα έχει να πέσει τρελό γέλιο από τι φαίνεται..
Λαρα εγω με χιλια αν βολεψειελατε η αντιστροφη μετρηση ξεκινησε... για ποια τον ετοιμαζεται...? ουτε 2 μερες εμειναν
Aυτη δεν ειναι στο yourladies η κανω λαθος?Εχει πλακα να μας την πεταξουν και να ζηταει 40αρι απλο(οχι οτι κανει προγραμματα η συγκεκριμενη)...Δε την εχει σε κανενα απο τα των βιλων
Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι αδερφέ! Μακάρι γιατί θέλει πολυ ξεσκίσμα!!!!!!! Πέρσι πάντως όταν ανοιξαν εκανε κανα 2 βδομάδες να εμφανιστεί.. Εύχομαι οχι και φετος ετσι!!!!Να ρωτήσω παιδιά η Λίλιανα θα είναι όταν ανοίξουν?
Για τη Λαρα τυπε θα πρεπει να περιμενεις κανα δυο βδομαδες να χαλαρωσει η κινηση αν δε θες να σε ξεπεταξειΛαρα εγω με χιλια αν βολεψει
Τι δύο βδομάδες δύο μήνες είχε κάνειΑπο το στομα σου και στου θεου το αυτι αδερφέ! Μακάρι γιατί θέλει πολυ ξεσκίσμα!!!!!!! Πέρσι πάντως όταν ανοιξαν εκανε κανα 2 βδομάδες να εμφανιστεί.. Εύχομαι οχι και φετος ετσι!!!!
Αλλο ειναι το κορυφαιο που κανανε Μια αλεξανδρα που εχουν φωτο τωρα..πριν το κλεισιμο του νοεμβριου δουλευε επαρχια κατερινη στο παρανταις με αλλο ονομα (Αλισα )και τοτε δηλαδη πριν περιπου 8 μηνες ηταν 24 χρονων και τωρα την εκαναν 31Στο studio Paradise εχει μια Μαρια. βουλγαρα που εβγαινε γιαννιτσων, τωρα εγινε τσεχα?
Μπορεί να υπλογισαν επιτέλους τα καλοκαίρια γιατί τα ξεχνάνε σε μερικές περιπτώσεις ??Αλλο ειναι το κορυφαιο που κανανε Μια αλεξανδρα που εχουν φωτο τωρα..πριν το κλεισιμο του νοεμβριου δουλευε επαρχια κατερινη στο παρανταις με αλλο ονομα (Αλισα )και τοτε δηλαδη πριν περιπου 8 μηνες ηταν 24 χρονων και τωρα την εκαναν 31
μλκ κανανε η κοπελα παιζει να μην ειναι 31 την εχω δει απο κοντα...αν δεν εχεις διαβασει στην σελιδα τους την ηλικια, ανετα την κανεις 24 που γραφανε στην κατερινηΜπορεί να υπλογισαν επιτέλους τα καλοκαίρια γιατί τα ξεχνάνε σε μερικές περιπτώσεις ??
Ναι η καριολα τοσο ε?? Εγω γιατι θυμάμαι λιγοτερο γαμω!!!Τι δύο βδομάδες δύο μήνες είχε κάνει