Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Ρε σεις,αυτη η βανεσσα η τσεχα στην φριξου, είστε σιγουροι οτι δεν ειναι η Ντεζυ η γυφτορουμανα με τις μετριες κριτικες που δουλευε στο casa victoria?
Δεν την εχω δει,αλλα φωτο,περιγραφες ιδια μου φαίνεται.Στο αλλο site υπαρχουν 2 βανεσα,εννοω την μελαχρινη με τα μαυρα εσωρουχα και τις ζαρτιερες,αν μιλατε γιαυτην.

φιλε μακρια εχω μπει μαζι της,μεγαλη ξενερα,κομοδινο ειναι κι οταν μου κανε στοματικο ηταν μακρια μου για να μην μπορω να την πιανω....πεταμενα φραγκα...

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Να ρωτήσω εγώ τώρα με αυτα που γίνονται πια εδω πέρα και τη μεγαλύτερη μετακίνηση κορονοιου στην ιστορία για να σωθεί το  Μεξικό της Ευρώπης , δε φοβάστε ρε παλικάρια να ρισκάρετε την υγεία σας για ενα πήδημα ? . Ελπίζω να μην είμαι εντελώς εκτός τοπικ αλλα διαβάζω τραγικά πράγματα για Βαλκάνια 150 κρούσματα τη μερα ..θα μου πεις αυτοι πάνε καρφί Χαλκιδική και αναστεναζουν τα γυραδικα αλλά και πάλι θα χουμε θεμα σύντομα .. σεντόνια μιας χρήσης που έλεγε έχουν ? Μη γελάστε γιαυτη την ερώτηση τουλάχιστον ας βγεικαι κατι υπερ μας απ την όλη ιστορία

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Να ρωτήσω εγώ τώρα με αυτα που γίνονται πια εδω πέρα και τη μεγαλύτερη μετακίνηση κορονοιου στην ιστορία για να σωθεί το  Μεξικό της Ευρώπης , δε φοβάστε ρε παλικάρια να ρισκάρετε την υγεία σας για ενα πήδημα ? . Ελπίζω να μην είμαι εντελώς εκτός τοπικ αλλα διαβάζω τραγικά πράγματα για Βαλκάνια 150 κρούσματα τη μερα ..θα μου πεις αυτοι πάνε καρφί Χαλκιδική και αναστεναζουν τα γυραδικα αλλά και πάλι θα χουμε θεμα σύντομα .. σεντόνια μιας χρήσης που έλεγε έχουν ? Μη γελάστε γιαυτη την ερώτηση τουλάχιστον ας βγεικαι κατι υπερ μας απ την όλη ιστορία

οχι φιλε εγω δε φοβαμαι οταν πληρωθω θα παω..

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
17
Πόντοι
0
φιλε μακρια εχω μπει μαζι της,μεγαλη ξενερα,κομοδινο ειναι κι οταν μου κανε στοματικο ηταν μακρια μου για να μην μπορω να την πιανω....πεταμενα φραγκα...

Πολύ διίστανται οι απόψεις για αυτήν, άλλοι λένε για ντανταρακι και άλλοι λένε για τα μπάζα, εγώ προσωπικά την βρήκα οκ χωρίς να πω όμως ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
17
Πόντοι
0

Δεν θα χαρακτήριζα και τραγικά τα 150 κρούσματα όταν στην Ιταλία είχαν πάνω από 1000 ΘΑΝΆΤΟΥΣ την ημέρα κατά ένα διάστημα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Όποιος φοβάται πέφτει κ κοιμάται!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Προς το παρον φαινεται οτι βγαινει κατα..καποιες κοπελες το εκμεταλευονται ολο αυτο και πανε την συνευρεση προς ξεπετα μερια.Στ αλλα, αν ησουν καραντινακιας το προηγουμενο τριμηνο καλα θα κανεις να περιμενεις αρκετο καιρο ακομα και να πας μετα εφοσον αλλαξουν τα πραγματα λιγο και σου φυγει ο φοβος οτι μπορει να κολλησεις κανα ιο. Για να καταλαβουν και υπολοιποι που δεν εχουν παει ακομα..ειμαστε σε περιοδο προσαρμογης ακομα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Συναδελφοι οσοι ρωτατε για κοπελες..και τελικα πατε καποια στιγμη σε αυτες, ριξτε και μια ματια στα σπιτακια εκει γυρω..οχι πολυ μακρια εκει γυρω σε 3-4 να μπειτε καλα ειναι.. και γραψτε εδω περα ποιες κοπελες ειδατε.
Για να ενημερωνεται το θρεντ το λεω..αλλιως μονο με ερωτησεις δεν γινεται δουλεια.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Oποιος φοβαται τυπε καθετε κλεισμενος σπιτι του και ακουει τον βλακα τον τσιορδα και τον χαρδαλια

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Να ρωτήσω εγώ τώρα με αυτα που γίνονται πια εδω πέρα και τη μεγαλύτερη μετακίνηση κορονοιου στην ιστορία για να σωθεί το  Μεξικό της Ευρώπης , δε φοβάστε ρε παλικάρια να ρισκάρετε την υγεία σας για ενα πήδημα ? . Ελπίζω να μην είμαι εντελώς εκτός τοπικ αλλα διαβάζω τραγικά πράγματα για Βαλκάνια 150 κρούσματα τη μερα ..θα μου πεις αυτοι πάνε καρφί Χαλκιδική και αναστεναζουν τα γυραδικα αλλά και πάλι θα χουμε θεμα σύντομα .. σεντόνια μιας χρήσης που έλεγε έχουν ? Μη γελάστε γιαυτη την ερώτηση τουλάχιστον ας βγεικαι κατι υπερ μας απ την όλη ιστορία

Όποιος φοβάται κάθεται σπίτι, βάζει NETFLIX και περνάει ζωή και κότα, ρίχνει και καμιά μαλακία, και όλα καλά!
"Τα πάντα όλα", όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος, πλέον, Αλέ.

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Προς το παρον φαινεται οτι βγαινει κατα..καποιες κοπελες το εκμεταλευονται ολο αυτο και πανε την συνευρεση προς ξεπετα μερια.Στ αλλα, αν ησουν καραντινακιας το προηγουμενο τριμηνο καλα θα κανεις να περιμενεις αρκετο καιρο ακομα και να πας μετα εφοσον αλλαξουν τα πραγματα λιγο και σου φυγει ο φοβος οτι μπορει να κολλησεις κανα ιο. Για να καταλαβουν και υπολοιποι που δεν εχουν παει ακομα..ειμαστε σε περιοδο προσαρμογης ακομα.

Σευχαριστω για τη φυσιολογική απάντηση , γιατι κάποιοι εδω μεσα ειναι και πολυ μαγκες να πούμε  , δε θα ταν κακο να αλαζουν τα σεντονια οχι για να μη κολλήσεις , αλλα γενικα για θεμα υγιεινής , και θα ηταν ειναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κιεμεις σα πελατες καποιους κανονες σαν αυτον για θεματα καθαριότητας τα οποια δεν υπηρχαν .  αλλα μαλλον εκτος απο πολυ μαγκες αυτοι ππυ απαντησαν ετσι ειναι και βρομιαρηδες .. δε περιμενα να απαντησω με τετοιο ύφος αλλα νομιζω αυτο αξίζει . Ναστε καλα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Σευχαριστω για τη φυσιολογική απάντηση , γιατι κάποιοι εδω μεσα ειναι και πολυ μαγκες να πούμε  , δε θα ταν κακο να αλαζουν τα σεντονια οχι για να μη κολλήσεις , αλλα γενικα για θεμα υγιεινής , και θα ηταν ειναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κιεμεις σα πελατες καποιους κανονες σαν αυτον για θεματα καθαριότητας τα οποια δεν υπηρχαν .  αλλα μαλλον εκτος απο πολυ μαγκες αυτοι ππυ απαντησαν ετσι ειναι και βρομιαρηδες .. δε περιμενα να απαντησω με τετοιο ύφος αλλα νομιζω αυτο αξίζει . Ναστε καλα
Αυτό με σεντόνια μιας χρήσης και παντόφλες μιας χρήσης νομίζω υπηρχε σε κάποια στούντιο , αλλά προαιρετικά και το κόστος επιβάρυνε τον πελάτη αν δεν κάνω λάθος , όλα αυτά πρό κορονοιού , τωρα δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν ακόμα δεν πήγα στα σπίτια.
Μακάρι όπως λες να βελτιωθεί λίγο το θέμα καθαριότητας αλλά αμα είναι να επιβαρυνθούμε πάλι εμείς όπως πρίν τότε ας αποφασίσει ο καθένας αν θέλει επιπλέον καθαριότητα με επιπλέον κόστος.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Αυτοί που φοβουντε είναι απλό κλειστειτε σπίτια σας!!!μην σπάτε άλλο μπάλες εδώ μέσα για τον κορονοιο που σε λίγο καιρό θα πάει και αυτός στο μουσείο τον κορονοιων!!φορά μάσκα γάντια ματατζιδικη μάσκα και κάτσε στο σπίτι σου!!!εδώ μέσα γράφουμε μονάχα για κορασιδες που θέλουμε να πάμε και να χαϊδεψουμε!!τέλος.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Δηλαδη να μην απολυμενονται πριν και μετα την αυνευρεση τα δωματια και να μην αλλζουν τα σεντονια;Τουλαχιστον αυτο (αλλαγη σεντονιων) γινονταν πριν καραντινας σε καποια στουντιο.Δεν λεω να φοραμε μασκες και γαντια αλλα για την υγεια ολων πιστευω τα παραπανω ειναι τουλαχιστον απαραιτητα και με συτον τον ιο (covid-19)αυτην την εποχη.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Ένας ιος δεν τον σταματά η αλλαγή των σεντονιων και η απολύμανση φίλε!!δεν σταματιουντε έτσι οι ιοί και τα στελέχοι των ιών αυτών που μεταλασοντε με κοσμική ταχύτητα!!!οπότε να χάμε να λέγαμε να χαμε να πούμε!! Όσο για τν covid19 του χρόνου θα είναι covid20 ,21,22,23 οπότε μην το ψάχνεις και κλείσε την τηλεόραση η βάλε τσόντα όπως και εγώ!!!

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Το μόνο υπερ που βγήκε μέχρι τώρα είναι η μάσκα η χειρουργική από 0,10€ ν φτάσει ν πουλιέται 1€ τα γαντια λάτεξ από 3-4€ το κουτί ν φτάσουν στα 9€ και ο Τσίοδρας με τον Χαρδαλια να σε βλέπουν και ν γελάνε όσο εσύ βασανίζεσαι αυτοί ν μετράνε τα ευρώ από τις φαρμακευτικές που τους έδωσαν χορηγίες από περσυ τν Σεπτέμβριο,είναι όλα στην Διαύγεια αναρτημένα και νομιμότατα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom