Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Σευχαριστω για τη φυσιολογική απάντηση , γιατι κάποιοι εδω μεσα ειναι και πολυ μαγκες να πούμε  , δε θα ταν κακο να αλαζουν τα σεντονια οχι για να μη κολλήσεις , αλλα γενικα για θεμα υγιεινής , και θα ηταν ειναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κιεμεις σα πελατες καποιους κανονες σαν αυτον για θεματα καθαριότητας τα οποια δεν υπηρχαν .  αλλα μαλλον εκτος απο πολυ μαγκες αυτοι ππυ απαντησαν ετσι ειναι και βρομιαρηδες .. δε περιμενα να απαντησω με τετοιο ύφος αλλα νομιζω αυτο αξίζει . Ναστε καλα

τώρα φοβάσαι με κορονοιό,πριν και τωρα που υπαρχουν κονδυλωματα που κολας ακομη και με καποτα δε φοβοσουν?? ξαφνικα με κορονοιο φοβηθηκες?? ευχομαι να βρεις κανα καλο γκομενακι να πηδας αλλα αν δε βρεις τι θα κανεις?? θα μεινεις αγαμητος μεχρι να βρουνε αποτελεσματικη θεραπεια για covid??  εδω δεν βρηκανε για το HIV τοσες δεκαετιες που ειναι τρεις χειροτερο απο covid..τελος δεν ειμαι μαγκας..

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
17
Πόντοι
0
τώρα φοβάσαι με κορονοιό,πριν και τωρα που υπαρχουν κονδυλωματα που κολας ακομη και με καποτα δε φοβοσουν?? ξαφνικα με κορονοιο φοβηθηκες?? ευχομαι να βρεις κανα καλο γκομενακι να πηδας αλλα αν δε βρεις τι θα κανεις?? θα μεινεις αγαμητος μεχρι να βρουνε αποτελεσματικη θεραπεια για covid??  εδω δεν βρηκανε για το HIV τοσες δεκαετιες που ειναι τρεις χειροτερο απο covid..τελος δεν ειμαι μαγκας..

Βρήκαν για τον έμπολα πέρσι τουλάχιστον

AkodustoFan

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Ευχαριστώ αδερφέ κατατοπιστικοτατη απαντηση. Ευχαριστω και οσους αλλους απαντησαν. Μια τελευταια ερωτηση την Λαρα που την βρισκω και τι ωρες? Θα σας πω και την εμπειρια μου οταν παω.

Καθημερινά
10:00 -20:00
Bella Donna, Νικηφόρου Ουρανού 13

μπορείς να δεις κ περισσότερα στο φάιντ γκερλς.τζιαρ (ένωσε τις δύο αγγλικές λέξεις με αγγλικό πληκτρολόγιο πάντα).
εμπειρικά πάντως για gfe είναι no1 στη Σαλόνικα. Έχω ακούσει και για την Αλιόνα πως είναι καλή για gfe αλλά βρμ να δοκιμάσω μιας και η Λάρα έγινε το σταναράκι μου.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Κονδυλωματα με καποτα δυσκολα,οσο για HIV αν δεν πας με πρεζακι η με καμμια τελειωμενη πολυ δυσκολα θα το βρεις ειτε απο γκομενα ειτε απο ιεροδουλη.Μονο με τραβελι εδω στη Θεσσαλονικη που και παλι το θεωρω ακραιο.Οσο για το γκομενακι...αστο!Οι περισσοτερες Ελληνιδες(δεν λεω ολες) ειναι μιξοπαρθενουλες και απο σεξ λιγα πραγματα.Ναι εχει κατι φοιτητριουλες που οργιαζουν αλλα σε γενικες γραμμες πολυ καλυτερο σεξ θα κανεις στα δελα με ενα στανταρακι παρα με τις κομπλεξικες ψευτοντιβες και σνομπ ελληνιδες οι οποιες στην ευρωπη σε θεμα χαρακτηρα,συμπεριφορας και σεξουαλικης απελευθερωσης ειναι στον πατο του βαρελιου.Σε καμμια χωρα του δυτικου κοσμου οι γυναικες δεν συμπεριφερονται τοσο ανωριμα.Ειδικα στη Θεσσαλονικη που η μεγαλη πλειοψηφια των γυναικων στο πρωτο ραντεβου θα σε ρωτησει για το Τ9 σου,ποσα βγαζεις,ποσα σπιτια εχεις,αμαξια και αμα πας διακοπες μυκονο η σαντορινη.Οποτε καλο σεξ και Ελλαδα λιγο δυσκολο...οποιος εχει βγει εξω ειδικα προς βορεια ευρωπη θα καταλαβει τι λεω.Δεν μπορει ρε φιλε να πηγαινουμε Σουηδιες και Ολλανδιες να περναμε ομορφα και στο Ελλαδισταν να βγαινεις για ενα  ποτο και να εχεις διπλα σου την ψηλομύτα μαλακοελληνιδα που και να της αρεσεις εμφανισιακα θα στο παιξει Μεριλιν Μονροε.Και κριμα γιατι φετος δεν θα εχει δυνατο τουρισμο οποτε Σερβες και αλλες Σλαβες θα ερθουν σε νορμαλ επιπεδα.Τουλαχιστον ειχαμε και αυτες στο πρωτο ποδι και βγαζαμε κανα γουστο που και που..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!!! Τελικώς ωε βράδυ έκανα αυτοψία ...για εμένα TRAGIC
Όλες οι παλιές φακλάνες κυρίως συν κάποιες Ρουμάνες πάλι παλιές που πέρασαν τα σύνορα .....
3δυμα γιαγιά Τάνια & Εβελίνα
Φρίξου ανεβαίνοντας από αριστερά ...Βανέσα Βουλγάρα Εφη Πολίνα και μια φακλάνα στο τέρμα πάνω
στα δεξιά μπήκα μόνο στην Κάρμεν
Εμπεδοκλέους μόνο του μια μεγαλοκοπέλα αρκετά ψηλή με κοιλίτσα
Ερώτικά μια ψηλή και στεγνή ....δεν
γκοντίβα ....άλλη φακλάνα
Νικ Ουρ 24 Βερόνικα , απέναντι στο άσπρο η γνωστή κοντή Ελληνίδα Αγγελική
Ξύλινο Κατερίνα ξανθιά λέει.....που δεν λέει
Βένους με 2 πόρτες πια Εμανουέλα μιλφ και Αθηνά
Απέναντι Καρίνα μπάζο όχι η Ουκρανή καταπιόλα
Βέγκας Μανταλένα & Ντόνα στο άλλο δεν άνοιξαν
Ερημίτη Κάρλα και Ρεβέκκα απέναντι Έλενα Ρουμάνα  και η γνωστή Αναμπέλα
Παρανταις Βικτώρια πάχυνε ...στο άλλο ελληνίς φακλάνα.....στο σούπερ, Ρούμπι αγγλίς σιγά τα αυγά
Άφρος μία νεαρά έτσι και έτσι

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ!!!! Βίλλες δεν μπήκα είδα το πρόγραμμα
στο στυλ μου οι Κάρλα, Έφη, Κάρμεν άλλα δοκιμασμένες αρκετές φορές
Θα έμπαινα επίσης Εμμανουέλαι  (αλλά κάτι με κρατάει) Έλενα Ρουμάγα (είναι πολλές οι φορές)
Και έτσι δεν μπήκα πουθενά .....και αποχώρησα
αγαπητοί σύντροφοι με τις δεξιές βαθιές τσέπες , και εθνικιστές του καναπέ σας χαιρετώ

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
περασμα χθες το βραδυ αργα στο godiva με καινουρια κοπελα 3 ημερων ονοματι Σοφια απο Ρουμανια.Μελαχροινη γυρω στα 30 με καμπυλες.Πηρα το προγγραμμα των 50 γυμνο 69.Στο δωματιο η κοπελα ηταν ολο μη κ μη.Δεν τον εβαλε καθολου στο στομα γιατι ειπε οτι βγαζω πολλα υγρα.Ξεννερωσα τοσο που δεν μπορουσα να τελειωσω στο γαμησι.Μου τον επαιξε για να την χυσω και αυτο με το ζορι.Εκλαψα τα λεφτα μου.Μακρια παιδια.Ασε που τελικα ηταν και Αλβανιδα.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Χχαχαςχχαα Ρουμάνα από Αλβανία!!!ρε τι τραβάμε με τα κατσίκια εδώ Θεσσαλονίκη που θέλουν να πηγαίνουμε να τους δίνουμε και τα ευρώ μας!!!μακριά και μεγάλο Χ στο στούντιο που πηγες αδερφέ ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
περασμα χθες το βραδυ αργα στο godiva με καινουρια κοπελα 3 ημερων ονοματι Σοφια απο Ρουμανια.Μελαχροινη γυρω στα 30 με καμπυλες.Πηρα το προγγραμμα των 50 γυμνο 69.Στο δωματιο η κοπελα ηταν ολο μη κ μη.Δεν τον εβαλε καθολου στο στομα γιατι ειπε οτι βγαζω πολλα υγρα.Ξεννερωσα τοσο που δεν μπορουσα να τελειωσω στο γαμησι.Μου τον επαιξε για να την χυσω και αυτο με το ζορι.Εκλαψα τα λεφτα μου.Μακρια παιδια.Ασε που τελικα ηταν και Αλβανιδα.
Αν πλήρωσες για 69 και δεν έκανε θα έπρεπε να σου τα επιστρέψει τα εξτρά λεφτά του προγράμματος και να σε χρεώσει για απλό, φαντάζομαι δεν ήθελες να ασχοληθείς και σηκώθηκες και έφυγες;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Κονδυλωματα με καποτα δυσκολα,οσο για HIV αν δεν πας με πρεζακι η με καμμια τελειωμενη πολυ δυσκολα θα το βρεις ειτε απο γκομενα ειτε απο ιεροδουλη.Μονο με τραβελι εδω στη Θεσσαλονικη που και παλι το θεωρω ακραιο.Οσο για το γκομενακι...αστο!Οι περισσοτερες Ελληνιδες(δεν λεω ολες) ειναι μιξοπαρθενουλες και απο σεξ λιγα πραγματα.Ναι εχει κατι φοιτητριουλες που οργιαζουν αλλα σε γενικες γραμμες πολυ καλυτερο σεξ θα κανεις στα δελα με ενα στανταρακι παρα με τις κομπλεξικες ψευτοντιβες και σνομπ ελληνιδες οι οποιες στην ευρωπη σε θεμα χαρακτηρα,συμπεριφορας και σεξουαλικης απελευθερωσης ειναι στον πατο του βαρελιου.Σε καμμια χωρα του δυτικου κοσμου οι γυναικες δεν συμπεριφερονται τοσο ανωριμα.Ειδικα στη Θεσσαλονικη που η μεγαλη πλειοψηφια των γυναικων στο πρωτο ραντεβου θα σε ρωτησει για το Τ9 σου,ποσα βγαζεις,ποσα σπιτια εχεις,αμαξια και αμα πας διακοπες μυκονο η σαντορινη.Οποτε καλο σεξ και Ελλαδα λιγο δυσκολο...οποιος εχει βγει εξω ειδικα προς βορεια ευρωπη θα καταλαβει τι λεω.Δεν μπορει ρε φιλε να πηγαινουμε Σουηδιες και Ολλανδιες να περναμε ομορφα και στο Ελλαδισταν να βγαινεις για ενα  ποτο και να εχεις διπλα σου την ψηλομύτα μαλακοελληνιδα που και να της αρεσεις εμφανισιακα θα στο παιξει Μεριλιν Μονροε.Και κριμα γιατι φετος δεν θα εχει δυνατο τουρισμο οποτε Σερβες και αλλες Σλαβες θα ερθουν σε νορμαλ επιπεδα.Τουλαχιστον ειχαμε και αυτες στο πρωτο ποδι και βγαζαμε κανα γουστο που και που..

αν εχει εξωτερικα κονδυλωματα στο μουνι της η καποτα δεν σε προστατευει,βεβαια απο τανα δηλωμενη που δουλευει σε σπιτακι πολυ δυσκολο να κολλησεις κατι τετοιο,τωρα οσο αναφορα τις Ελλεηνιδες συμφωνω απολυτως με αυτα που γραφεις!!!!!!!!!!!!!

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Αν πλήρωσες για 69 και δεν έκανε θα έπρεπε να σου τα επιστρέψει τα εξτρά λεφτά του προγράμματος και να σε χρεώσει για απλό, φαντάζομαι δεν ήθελες να ασχοληθείς και σηκώθηκες και έφυγες;

οχι απλα την εβαλα να μου γλειφει τα αρχιδια αλλα και αυτο με το ζορι το εκανε.Τα ακουμπησε με τα χειλια της για μισο λεπτο και μετα εμεινε ακινητη.Της ελεγα συνεχεια γλυφε..αλλα αυτη τιποτα..ξεννερωμα μεγαλο..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Για Μετάξι 10€ κ πολλά της είναι!Απορώ πως μπήκες!Την είδα στο σαλόνι κ έφυγα!Στο sex όμως κ στο poker η περιέργεια πληρώνεται!

onion

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
10
Πόντοι
0
Πέρασμα με Αλιονά πρίν λίγο, καθώς η Λάρα ήταν σε πρόγραμμα.
Ωραίο πιπίνι, αδύνατη με μικρό στήθος, αλλά ωραία αφή. Πολύ GFE η φάση, θα ξαναπροτιμηθεί σύντομα.

PS Μετά από χρόνια στο φόρουμ, αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να συνεισφέρω κι εγώ! Καλώς σας βρήκα!

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Ωραίο πιπίνι, αδύνατη με μικρό στήθος, αλλά ωραία αφή. Πολύ GFE η φάση, θα ξαναπροτιμηθεί σύντομα.

PS Μετά από χρόνια στο φόρουμ, αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να συνεισφέρω κι εγώ! Καλώς σας βρήκα!
Καλως ηρθες

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Αυτη η  βουλγαρα Μαριζα που εμφανίστηκε στο αλλο site ειναι αυτη:
Ερχεται σε μας εδω πανω που και που.

Εχει νταρντανεψει σε σχεση με τις φωτο,αλλα για αυτους που γουσταρουν ψηλες νταρντανογυναικες με ωραιες καμπυλες ειναι οτι πρεπει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266

Καλως ηρθες μαν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346

Ε θα πηρες αρκετες πληροφοριες τοσα χρονια..λογικα ειναι και αρκετοι αλλοι που μονο παρακολουθουν και ποτε δεν γραφουν κατι.Εαν ομως ο διαχειριστης εδινε κανα μεροκαματο..πανικος θα γινοταν εδω μεσα..μεχρι και η κουτση μαρια θα εγραφε  :cheesy:

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
17
Πόντοι
0
Τσάρκα σήμερα στον δυτικό μήλο, πολύ κίνηση θα έλεγα όχι τόσο από συναγωνιστές άλλα περισσότερο από άσχετους, από φριξου μόνο μπάζα να φανταστείτε μου πρόσφεραν σε ένα 10€ έκπτωσή χωρίς καν να ζητήσω, red light είχε αλιόνα και bella dona λάρα, φτάνοντας προς vegas μεριά στο απέναντι κτίριο είχε μαζευτεί κόσμος, καμιά 15αρια άτομα μέλη θεατρικής ομάδας κάναν πρόβα μαζί με μουσικά όργανα, όλα αυτά 10 μέτρα από τα μπου :idiot:, έπειτα στον δρόμο προς τα πάνω διπλά από vegas είχε πάλι καμιά 15αρια πάκι, ρωτώντας έμαθα ότι έχει ανοίξει μια ΜΚΟ παράρτημα ακριβός εκεί :headbang: , ξαφνικά εμφανίζετε ένα αμάξι σεκιούριτι και οι πακι σκορπίζουν τρέχοντας σαν τις κατσαρίδες, ως προς του αγώνα 2 κοματια μου κίνησαν την περιέργεια  ένα πετιτ ρουμανάκι σε αυτά που είναι πάνω από το vegas και στο vegas στο πρώτο που έχει συχνά τσάτσο μια μαρια από Μολδαβία με μεγάλο στήθος :tits2: πέρασμα σε αυτήν τελικά με 30€ καλή περίπτωση θα έλεγα πιθανός να γράψω και κριτική

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πέρασα σήμερα για λίγο από το προάστιο της Ισλαμαμπάντ....
Τάχιστα είδα βλαντα που είναι απλά μια μιλφ γειτόνισσα που θες να πηδήξεις τίποτα παραπάνω .... και την αλιονα με την οποία δεν πολύ τρελάθηκα.... έτσι και έτσι νεαρά.... έφυγα γιατί είχα δουλειές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom