Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Ναι οκ ισως να εχεις και δικιο φιλε για αυτα που λες αλλα εγω δεν ειπα γοα καταπολεμηση του ιου με την απολημασνη και τα σεντονια αλλα μηπως ετσι μειωνεται η εξαπλωση και η μεταδοση του.Και περα απ τον καθε ιο αλλα για θεματα υγειηνης και καθαριοτητας δεν πρεπει να αλλαζονται τα σεντονια;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Σευχαριστω για τη φυσιολογική απάντηση , γιατι κάποιοι εδω μεσα ειναι και πολυ μαγκες να πούμε  , δε θα ταν κακο να αλαζουν τα σεντονια οχι για να μη κολλήσεις , αλλα γενικα για θεμα υγιεινής , και θα ηταν ειναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κιεμεις σα πελατες καποιους κανονες σαν αυτον για θεματα καθαριότητας τα οποια δεν υπηρχαν .  αλλα μαλλον εκτος απο πολυ μαγκες αυτοι ππυ απαντησαν ετσι ειναι και βρομιαρηδες .. δε περιμενα να απαντησω με τετοιο ύφος αλλα νομιζω αυτο αξίζει . Ναστε καλα
Αντε βρε καθυστερημενε χεστη που θα μας πεις και βρωμιαρηδες κοιτατε ρε ενα τυπο που θελει να κανει και το σπορ ενω φοβαται και τη σκια του

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Δηλαδη να μην απολυμενονται πριν και μετα την αυνευρεση τα δωματια και να μην αλλζουν τα σεντονια;Τουλαχιστον αυτο (αλλαγη σεντονιων) γινονταν πριν καραντινας σε καποια στουντιο.Δεν λεω να φοραμε μασκες και γαντια αλλα για την υγεια ολων πιστευω τα παραπανω ειναι τουλαχιστον απαραιτητα και με συτον τον ιο (covid-19)αυτην την εποχη.
Αν δε θες να κολησεις(αν υπαρχει φυσικα)καθεσαι σπιτι ουτε η αλλαγη των σεντονιων θα σε σωσει ουτε τιποτα μονο που ερχεσαι σε επαφη με το κοριτσι τελειωσε το πανηγυρι τωρα απλα για το θεμα καθαριοτητας στις Βιλες τ αλλαζουν στα αλλα αμφιβαλλω

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Το μόνο υπερ που βγήκε μέχρι τώρα είναι η μάσκα η χειρουργική από 0,10€ ν φτάσει ν πουλιέται 1€ τα γαντια λάτεξ από 3-4€ το κουτί ν φτάσουν στα 9€ και ο Τσίοδρας με τον Χαρδαλια να σε βλέπουν και ν γελάνε όσο εσύ βασανίζεσαι αυτοί ν μετράνε τα ευρώ από τις φαρμακευτικές που τους έδωσαν χορηγίες από περσυ τν Σεπτέμβριο,είναι όλα στην Διαύγεια αναρτημένα και νομιμότατα!!
:thumbsup:

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Ναι οκ ισως να εχεις και δικιο φιλε για αυτα που λες αλλα εγω δεν ειπα γοα καταπολεμηση του ιου με την απολημασνη και τα σεντονια αλλα μηπως ετσι μειωνεται η εξαπλωση και η μεταδοση του.Και περα απ τον καθε ιο αλλα για θεματα υγειηνης και καθαριοτητας δεν πρεπει να αλλαζονται τα σεντονια;
Ούτε υπεύθυνος είμαι για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα στούντιο η μπουρδέλο ούτε άτομο υγειονομικού χαρακτήρα είμαι .αλλά το τονίζω ότι αν κάποιος θέλει να είναι καθαρός και ν προσέχει τον εαυτό του το πράττει καθημερινά και δν έχει ν φοβάται τίποτε δικε μου!είμαστε ότι τρώμε...

Mortys

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου σε όλους, νεος στο σαιτ,πρωταρης σε μπουρδελα-στουντιο γενικα. Θελω οποιος μπορει να με διαφωτισει,που μπορω να βρω καποια καλη ιεροδουλη για gfe κατασταση,καθαρη πανω απο ολα και 20-30 χρονων? Διαβασα αρκετες σελιδες προς τα πισω δεν εχω καταληξει καπου ακομα. Επισης οποιος εχει παει μετα το κλεισιμο λογω ιου, μπορει να μου πει τι εχει αλλαξει και στις κοπελες αλλα και στους οικους? Τελος,διαβασα καπου οτι δινεις στοιχεια αλλα  δεν επιθυμω να αφησω προσωπικα μου στοιχεια σε μπουρδελα. Και τιμες πανω κατω τι παιζει. Ευχαριστω.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Σευχαριστω για τη φυσιολογική απάντηση , γιατι κάποιοι εδω μεσα ειναι και πολυ μαγκες να πούμε  , δε θα ταν κακο να αλαζουν τα σεντονια οχι για να μη κολλήσεις , αλλα γενικα για θεμα υγιεινής , και θα ηταν ειναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κιεμεις σα πελατες καποιους κανονες σαν αυτον για θεματα καθαριότητας τα οποια δεν υπηρχαν .  αλλα μαλλον εκτος απο πολυ μαγκες αυτοι ππυ απαντησαν ετσι ειναι και βρομιαρηδες .. δε περιμενα να απαντησω με τετοιο ύφος αλλα νομιζω αυτο αξίζει . Ναστε καλα
καλα τους τα λες φιλε..πολυ βρωμιαρηδες...να κανουμε ενα κινημα με εσενα αρχηγο να μπαινουν καθαριστριες καθε 5 λεπτα ακομα και οταν γαμας να ψεκαζουν το χωρο.επισης καθε 3 λεπτα να σηκωνετε η κοπελα και να βουρτσιζει δοντια και να μπανιαριζεται.επισης στις εξωπορτες να καθαριζουν και τα χερουλια και στους καναπεδες αναμονης σιγουρα να τον αλλαζουν μετα τους 3 πρωτους..τι πραγματα ειναι αυτα...καλα για τα σεντονια δεν το συζηταμε...προτεινω να εχει το καθε ντελο τον δικο του γιφτο σεντονα και μπαινοντας μαξιλαρι και σεντονια ανα χειρας!!τερμα βρωμιαρηδες και βαρυμαγκες ολοι τι να λεμε....παλι καλα που τους ευχηθηκες να ειναι και καλα στο τελος...κακιες δεν χωρανε!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Την καλησπέρα μου σε όλους, νεος στο σαιτ,πρωταρης σε μπουρδελα-στουντιο γενικα. Θελω οποιος μπορει να με διαφωτισει,που μπορω να βρω καποια καλη ιεροδουλη για gfe κατασταση,καθαρη πανω απο ολα και 20-30 χρονων? Διαβασα αρκετες σελιδες προς τα πισω δεν εχω καταληξει καπου ακομα. Επισης οποιος εχει παει μετα το κλεισιμο λογω ιου, μπορει να μου πει τι εχει αλλαξει και στις κοπελες αλλα και στους οικους? Τελος,διαβασα καπου οτι δινεις στοιχεια αλλα  δεν επιθυμω να αφησω προσωπικα μου στοιχεια σε μπουρδελα. Και τιμες πανω κατω τι παιζει. Ευχαριστω.
Αυτό  που  ψάχνεις νομίζω είναι η Αλιονα Ουκρανιδα δουλεύει στην αλυσίδα στούντιο που αλλάζουν ωράρια. . 27 χρονων girlfriend που δίνει και φιλιά

• Like
Αντιδράσεις: Mortys

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Εγώ πιστεύω ότι κάποιες βασικές προφυλάξεις αξίζει να παίρνεις λόγω κορονοιού, αλλά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε κιόλας. Όπως βάζεις ζώνη στο αμάξι ή κράνος στην μηχανή αλλά δεν σταματάς και να οδηγείς λόγω φόβου ατυχήματος! Παίρνεις τις προφυλάξεις σου και ότι γίνει από εκεί και πέρα... Η ζωή είναι γεμάτη κινδύνους, δεν γίνεται ο φόβος να μας περιορίζει όμως στο να ζήσουμε την ζωή μας...

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
καλα τους τα λες φιλε..πολυ βρωμιαρηδες...να κανουμε ενα κινημα με εσενα αρχηγο να μπαινουν καθαριστριες καθε 5 λεπτα ακομα και οταν γαμας να ψεκαζουν το χωρο.επισης καθε 3 λεπτα να σηκωνετε η κοπελα και να βουρτσιζει δοντια και να μπανιαριζεται.επισης στις εξωπορτες να καθαριζουν και τα χερουλια και στους καναπεδες αναμονης σιγουρα να τον αλλαζουν μετα τους 3 πρωτους..τι πραγματα ειναι αυτα...καλα για τα σεντονια δεν το συζηταμε...προτεινω να εχει το καθε ντελο τον δικο του γιφτο σεντονα και μπαινοντας μαξιλαρι και σεντονια ανα χειρας!!τερμα βρωμιαρηδες και βαρυμαγκες ολοι τι να λεμε....παλι καλα που τους ευχηθηκες να ειναι και καλα στο τελος...κακιες δεν χωρανε!!!
Γύφτο σεντονα από Δενδροποτάμο θα τον φέρω!!!!και λίγο χορτάρι μαζί να κελαηδανε!!Χαχαχαχαψαα

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι κάποιες βασικές προφυλάξεις αξίζει να παίρνεις λόγω κορονοιού, αλλά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε κιόλας. Όπως βάζεις ζώνη στο αμάξι ή κράνος στην μηχανή αλλά δεν σταματάς και να οδηγείς λόγω φόβου ατυχήματος! Παίρνεις τις προφυλάξεις σου και ότι γίνει από εκεί και πέρα... Η ζωή είναι γεμάτη κινδύνους, δεν γίνεται ο φόβος να μας περιορίζει όμως στο να ζήσουμε την ζωή μας...
Ολοσωστος ο συνάδελφος!! συμφωνώ απολυτα!!!!

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Φέρε οτι θες εγω απλα ειπα οτι δν θα ηταν ασχημα να επωφεληθούμε των μέτρων και να αλλάξουν κάποιοι κανόνες υγιεινής προς το καλύτερο άσχετα με τον ιό , αν αυτή η σκέψη χρίζει ειρωνίας οκ .. κατά τα άλλα κατι σελίδες πίσω  οι Πακιστανοί σας προβλημάτιζαν .. τέλος πάντων δεν έχει νόημα κακώς το ξεκίνησα

• Like
Αντιδράσεις: ilzux

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Η σοφια βλεπω κανονικα συνεχιζει..τελικα δεν θα σταματισει ποτε αυτη η κοπελα,συνταξιμα απο εδω θα παρει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
1)Λαρα.
2)Στους οικους οχι πολλα..η κοπελες λιγο αλλαξαν μερικες προς κομοδινε φαση.
3)δωσε ψευτικα,δεν ζηταν ταυτοτητα.
4)30αρια και 40αρια ξεκινανε.
5)Εμεις ευχαριστουμε,να στε καλα!

• Like
Αντιδράσεις: Mortys

Mortys

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ αδερφέ κατατοπιστικοτατη απαντηση. Ευχαριστω και οσους αλλους απαντησαν. Μια τελευταια ερωτηση την Λαρα που την βρισκω και τι ωρες? Θα σας πω και την εμπειρια μου οταν παω.

1)Λαρα.
2)Στους οικους οχι πολλα..η κοπελες λιγο αλλαξαν μερικες προς κομοδινε φαση.
3)δωσε ψευτικα,δεν ζηταν ταυτοτητα.
4)30αρια και 40αρια ξεκινανε.
5)Εμεις ευχαριστουμε,να στε καλα!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι